marți, 24 noiembrie 2015

O FI BINE?! O FI RAU?!



O FI BINE?!  O FI RAU?!


Dragii mei,


Cred ca sunt foarte putini cei ce nu stiu despre meditatia planetara ce a avut loc sambata 21 noiembrie. Toata saptamana trecuta am primit telefoane si am fost intrebata despre ce parere am fata de acest eveniment.
Raspunsul meu este foarte simplu: este mai multa vreme de cand nu ma mai conectez la astfel de actiuni.
Acum, evident ca imi revine datoria de a explica de ce procedez asa.
Sa consideram pentru asta strict exemplul evenimentului de sambata. Pe mine, in acea zi, la ora 20, m-a apucat un somn subit. Am dormit vreo doua ore si m-am trezit brusc pe la ora 22 si 10 minute, cu un vuiet ciudat la nivelul capului. Privind un pic in planul energetic, ce sa vezi? O colcaiala de serpi de toate formele si dimensiunile, exact cum intalnim uneori in filme, insotite de o multime de chipuri de “men in black”. Totul se derula intr-o dinamica naucitoare.
Poate n-as fi ajuns sa scriu pe blog despre asta, gandindu-ma ca a fost ceva de natura personala, daca duminica nu as fi sesizat, prin prisma contactului cu mai multi prieteni, anumite elemente cu caracteristici absolut identice. O multime de oameni si in special copii erau cu stari de rau si cu dureri mari de cap. Toti simteau o senzatie apasatoare de parca cineva le luase lumina sufletului.
In urma cu un an am publicat pe blog un articol al carui link il aveti indicat mai jos:


Acolo este explicat despre chakra timpului, situata deasupra capului la 20 cm, loc unde se spune ca este si steaua sufletului. Intre suflet si timp oricum exista o mare legatura. In mod normal, aceasta chakra a timpului are forma unei semiluni alb-stralucitoare. Duminica dimineata, dupa scanarea persoanelor cu care am vorbit si dupa scanarea propriei mele persoane, toata lumea se vedea cu semiluna neagra in loc de alba. Daca este neagra, ea se transforma intr-o frumoasa pereche de coarne. In acest fel, ti se intrerupe conexiunea cu Cerul, astfel incat sufletul nu mai vede lumina si intreaga fiinta este cuprinsa de o stare de profunda anxietate.
Ii felicit pe cei ce au putut simti implinire si bucurie sambata. Eu daca as declara asa, as minti categoric.
Este stiut faptul ca de cel putin trei ani de zile incoace, in pragul oricarei sarbatori religioase, intunericul actioneaza inainte. Acum ne confruntam cu mai multe lucrari de acest gen care sosesc de dincolo de granitele planetei noastre. Practic nu ne mai putem bucura cu tot sufletul de frumusetea acestor sarbatori, pentru ca ne este mai mult rau decat bine.
Cum a fost insa ziua de sambata, nu poti sti daca s-a declansat starea de rau de la meditatia planetara sau de la sarbatoarea “Intrarea in biserica a Maicii Domnului”. Si totusi …
Parerea mea fata de aceasta situatie este urmatoarea: cu steaua sufletului s-a lucrat sambata seara si exact steaua sufletului si implicit chakra timpului au fost atacate.
Participarea la o actiune a Luminii in care se urmeaza niste pasi indicati cu lux de amanunte, iti poate genera uneori mai mult rau decat bine. Crede oare cineva ca atunci cand se anunta cu atat de mare trambita niste lucrari de acest gen, tabara intunecata sta cu mainile in san? In stare de inalta constiinta te deschizi cu toate chakrele ca sa primesti Lumina de Sus. In acele momente nu te poate atinge ceva pentru ca esti in vibratie inalta dar dupa ce revii, daca chakrele raman asa, vine peste ele dusmanul din umbra. Nu mai vorbesc despre cei ce nu participa la astfel de lucrari, dar nici nu au habar de existenta lor si sunt prinsi de unda intunecata exact pe starea in care se afla, cu unele chakre mai deschise, altele mai inchise sau blocate (in astfel de momente este chiar bine daca este asa). Ideal ar fi sa existe intelepciunea si sa nu se mai faca lucrari atat de trambitate, iar daca tot se fac, atunci consider ca nu ne ma ramane nimic altceva decat sa ne luam masuri de securitate energetica si sa facem totul altfel decat este indicat acolo. Din pacate, eu stiu ca oamenilor le este mult mai comod sa se ia dupa ceva dat de-a gata decat sa creeze ei o tehnica proprie in acel moment. Cunosc asta doar raportandu-ma la propria experienta acumulata in domeniu.
Am mai pus aceasta intrebare candva. Stiu oare lucratorii in Lumina cand, cum si in ce fel isi face intunericul lucrarile? Niciodata. Ar trebui macar atata lucru sa invatam si noi de la ei.
De aceea dragi prieteni, consider ca adevaratele lucrari ale Luminii sunt acelea care se produc cat mai pe tacute, care ii iau prin surprindere pe fratii nostri intunecati si care nu le dau suficient timp sa pregateasca o contraactiune. Nu stim oare cu totii ca tot ce se planuieste pe ultima suta de metri, iese intodeauna de minune? Exceptie face totusi rugaciunea colectiva. Acolo se poate face chemare oricat de mult si de public, pentru ca in cazul rugaciunii, rasuna glasuri ridicate catre Cer si situatia este cu totul diferita.
Punctez inca o data opinia mea ca este o practica periculoasa urmarea in masa si in acelasi timp a unei anumite tehnici. In urma cu ceva vreme am comis si eu aceasta eroare. Am invitat la inceputul anului trecut, in luna ianuarie, sub titlul “Un Craciun cum se cuvine”, la aplicarea in grup a unei tehnici de programare in colt. Tot eu, dupa ce am terminat programul, am publicat in luna februarie a aceluiasi an, un articol intitulat “Coltul virusat”. Acest articol a survenit exact ca urmare a faptului ca am observat cum s-au interpus anumite actiuni care sa blocheze aceasta lucrare a noastra. Pentru mine, aceea a fost o experienta ce m-a lecuit sa mai fac asa ceva. A fost permisa de Divinitate astfel incat, pentru adevaratele si importantele lucrari ce s-au derulat de atunci mai departe, sa nu o mai comit.
Este adevarat ca suntem supusi la tot felul de tehnologii menite sa ne citeasca gandurile si planurile. Din comunicarile cu toti cei initiati de-a lungul timpului in iubire, am aflat ca le apareau bruiaje si nu puteau capta nici o informatie atunci cand ce rula in capul celui monitorizat sau ce se discuta in cerc restrans, erau treburi ce aveau legatura cu vreo lucrare a Divinitatii. Dar cand totul apare public in internet, ce mai pot face cei de Sus? Ar putea oferi aparare in timpul actiunii dar nu o fac sau o fac foarte putin. Te lasa sa te dai cu capul de pragul de sus astfel incat sa poti trage niste invataturi si alta data sa nu mai faci asa.
Mantuitorul nostru spunea ca tot ceea ce intreprinzi ca si lucrare a Luminii, sa o faci acolo in camaruta si in coltisorul tau, SA NU TE STIE NIMENI. Oferea invataturi pretioase, dar noi sfaturile Sale le tratam cu prea mare superficialitate. Din pacate …


            Toate cele bune!

12 comentarii:

  1. Bine punctat, multumesc.
    Cum se face ca de regula adorm tarziu pe la ora 0-1, dar in ziua aia am tras cu porcu de pe la 21 pana pe la 0:45...
    Pur si simplu simteam ca se inchid ochi fara sa vreau, atunci am stins calculatorul si televizorul si m-am abandonat in pat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare bine ca ai spus ca nu prea esti de acord cu meditatia colectiva.Cu toate ca ideia in sine este buna,daca cel care lanseaza invitatia are si intentii bune si nu sunt si cei din umbra care si ei fac meditatii.Eu nu inteleg de ce lumea crede ca meditatia poate fi doar a luminii.Nu ma refer la actiunea care a avut loc acum.O energie transmisa de o mare masa de oameni poate fi canalizata foarte usor de o grupare mica dar care sunt antrenati pentru asta,in alta parte.Energia transmisa prin meditatie trebuie sa contina si informatie,nu doar sa ne gandim la floricele,nu stiu acum la ce se gandeste fiecare.Nu s-a intrebat nimeni de ce? un om poate conduce sute de oameni la rau ca la bine prea putini.Asa este la noi ca aia sa fie mai avantajati cu o minte mai ascutita.Au puterea sa trimita informatie in campul nostru.Dar noi mai fraieri le dam de buna voie.Problema cea mai mare este ca una gandim si alta gandim.Ma refer la gandurile care sunt cu adevarat ale noastre.Eu ma chinui de multa vreme sa imi dau seama care sunt gandurile mele cu adevarat.Ca tot veni vorba de unirea cu sinele superior.Da ce te faci cand sinele superior delireaza,atunci este o mare problema si iar incepi cautarea.Deci daca vrem cu adevarat sa atingem un mare prag de spiritualitate trebuie intai sa descoperim misterele mintii.Ee... mintea mai minte dar mai spune si adevarul.Poate spune adevarul despre ce gandim.Nu vi se intampla sa aveti si trei ganduri? una da sa vorbeasca,una comenteaza si una asculta si tace.O cheama Ratiunea ea nu trebuie sa vorbeasca caci este in echilibru cu tot ce este.Ca tot vorbeam de dezvoltarea mintii cand dau pe google mi se arata evolutia de la maimuta la om..interesant.
    Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu Marian, nu ti-am raspuns din lipsa de timp si nu pentru ca ai fi scris ceva aiurea. Ceea ce ai spus este foarte interesant. Iti dau dreptate. Misterele mintii si descoperirea a cat mai multe taine in acest domeniu reprezinta niste chei ce pot deschide multe usi.

      Ștergere
  3. Ai perfecta dreptate. Asa este!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu prea inteleg cum sa meditez, asa ca doar ma rog TATALUI CERESC, Prea Sfintei Treimi, Bunului IIsus si Maicii Sfinte, si la sfarsitul rugaciunii, sambata seara am vazut un glob de pom de craciun de forma unei inimi , de culoare roz +bej+auriu cu incrustatii de rubin rosu luminos si care cand se misca vedeam scanteioare argintii ce emanau din glob. Era o imagine de o frumusete divina ! A doua zi m-am sculat cu gandul : sa vedem acum represalii de la turbatii negri.... Si acum am confirmarea de la dumneavoastra! Cat priveste sarbatorile, am observat de mult mai multa vreme (cam 20-25)ani ca in apropierea si in timpul lor ,ffff.multi parca sunt turbati si nu te mai intelegi cu ei, iar scandalurile sant curente.... Cu mult drag, Adriana Costache.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum iti protejezi chacrele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emiti o rugaciune catre Sinele tau superior ca ori de cate ori vine o agresiune catre tine, el sa comande inchiderea chakrelor tale pe durata agresiunii.

      Ștergere
  6. Cand am scris „ai perfecta dreptate”, m-am referit la articolul Mihaelei, nu la comentariul de deasupra comentariului meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da..si eu am inteles asta pentru ca sunt la cinci minute distanta.Cred ca Mihaela are prea multa rabdare si cand nu imi raspunde inseamna ca mai bine taceam.Dar acestea sunt viziunile mele.Ca le spun aici este alta poveste.Multumesc
      Marian

      Ștergere
  7. Multumesc pentru raspuns. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. RADE VRAJMASUL DE VOI IN TIMP CE SOARBE DIN LUMINA VOASTRA,MULTUMESC,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa sa rada si ei, ca doar nu o sa gandeasca numai cum sa domine lumea.

      Ștergere