vineri, 6 noiembrie 2015

ATENTIE ROMANI!



ATENTIE ROMANI!

Dragi prieteni,

Ma arde sub limba tare de tot, de ieri dimineata incepand, dar din cauza incarcaturii de la serviciu, nu am putut redacta acest articol desi mi-am dorit foarte tare.
Totul a inceput marti seara, dupa ce am urmarit emisiunea Antenei 3 a lui Mihai Gadea, in cadrul careia au fost invitati o multime de medici de la diferite spitale in care se afla internati oameni scosi din focul de la Colectiv.
Antena 3 a conceput un filmulet in care apar una cate una imaginile celor decedati, dupa care se fac toate mici si umplu un ecran intreg. Aceasta imagine mi-a facut un clic. M-a facut sa imi amintesc de un vis ce l-am avut la inceputul saptamanii ce a trecut, inainte cu vreo 3 zile de incidentul de la Colectiv. In vis cautam contul unei persoane pe nume Cristian. Avea si al doilea nume mic pe care nu mi-l amintesc si numele de familie pe care il stiu prea bine, dar pe care nu doresc sa il furnizez aici din motive de siguranta. Este numele unui produs alimentar. Acest om publicase pe contul lui un articol cu o demascare si era si o imagine plina de fotografii mici, exact ca cea vazuta la Antena 3, dar erau in acele poze cavaleri si maestri Jedi, cu sabii albastre si verzi. Imaginea era inconjurata de un chenar negru. Am cautat a doua zi informatii despre o persoana cu numele visat dar nu am gasit ceva care sa imi atraga atentia. A ramas ceva uitat, pana la momentul reactivarii prin prisma vizualizarii emisiunii Antenei 3.
De cand a avut loc nenorocirea de la Colectiv, au mai fost cateva elemente care m-au pus pe ganduri dar care au ramas cumva stocate fara sa pot face vreo legatura. Aceste conexiuni s-au facut abia ieri.
Mi-a aparut in mod intensiv in zilele de sambata si duminica simbolul runic SOWILO, pe negru, ori de cate ori ma gandeam la ce s-a intamplat la club. Este ca in imaginea de mai jos, iar pe auriu, aceasta runa inseamna Soarele.



Daca este pe negru, atunci eu inteleg ca este vorba de Soarele negru. Am scris de multe ori despre Soarele negru, am indicat si cartea lui Peter Moon, cu acelasi nume. Soarele negru, imperiul draconian, satansim, nazisti, conlucrari nazisto-americano-draconiene si mai stiu eu ce alte natii terestre sau extraterestre, toate sunt laolalta. Nimic nou. Era nou insa sa apara acest simbol atunci cand ma conectam la energia clubului dupa ce se intamplase incidentul. Nu i-am dat importanta deosebita, considerand ca Soarele inseamna foc iar daca era negru insemna ca era foc diavolesc. Se pare insa ca nu am patruns corect mesajul simbolului, in conditiile in care de zeci de ori pana acum am avut contact cu fiinte draconiene apartinand Soarelui negru, pe care le-am ghidat sa activeze elementul iubirii. Cand ei se conecteaza te apuca toate caldurile, exact ca in cazul Divinitatii, numai ca in paralel cu asta, se vede in astral runa SOWILO pe negru, salamandre de foc vargate negru cu galben si alte elemente specifice.
De vreo trei zile un alt simbol runic pe negru, dar in varianta intoarsa si nu dreapta, i-a luat locul lui Sowilo. Este runa PERTHO. Aceasta pentru mine se traduce prin faptul ca urmeaza sa patrund un secret ascuns si murdar.



In aceeasi seara de la Antena 3, medicii invitati au spus ca plagile arse ale ranitilor aveau o culoare nemaiintalnita vreodata in viata dansilor, la toata experienta pe care o au fiecare de zeci de ani si de asemeni, combinatia de compusi gasiti in sange, era absolut bizara. O multime de otravuri.

Ce s-a intamplat mai departe? S-au trezit romanii. Sa dea Dumnezeu asa sa fie cu adevarat. Eu am ceva rezerve in aceasta privinta.
Dragii mei, nu stiu ce s-o mai petrece mai departe, dar stiu ca am scris nu demult ca se pregateste o mare inselaciune. Este una care se flutura pe la nasul maselor sub forma stralucitoare, aurie, cand de fapt, in ascuns, este o mare amagire.
Nu am facut, nu fac si nu voi face politica niciodata. Nu una asa cum vedem noi in zilele noastre, de te ia cu greata de la stomac. Nici nu s-au racit bine trupurile celor jertfiti la Colectiv, ca a si aparut echipa Gorghiu – Blaga cu vesnica lor placa de alegeri anticipate. Asa cum am spus, imi este sila tare de tot cand vad astfel de lucruri. Este exact ca atunci cand cineva moare si inca dinainte de inmormantare, rudele sunt pe punctul sa isi dea in cap unele la altele pe subiectul impartirii averii decedatului.
 Recunosc ca imi trec prin cap ganduri ca s-ar putea ca tot ce ni se intampla in aceste zile sa nu fie lucruri care sa conduca spre marea noastra eliberare ci catre marea noastra subjugare. Cred sincer ca acesta este planul din umbra. Preocuparile mele de azi au fost sa intreb Cerul cand au fost impregnati peretii clubului cu substante inflamabile si otravitoare. Nu vreti sa cunoasteti raspunsul. Totul a fost premeditat. Pe de alta parte, daca Ponta a fost putul, sper din tot sufletul sa nu ajungem sa vedem lacul. Ma rog fierbinte la Bunul Dumnezeu sa gresesc in ce am scris in fraza anterioara.
Inchei prin a multumi Cavalerilor si Maestrilor Jedi ce si-au dat viata pentru o cauza dreapta. Desi nu imi amintesc, sunt sigura ca in acea noapte, cu cateva zile inainte de incidentul de la Colectiv, de cand am scris in articolul anterior ca mi s-a instalat acel plans interior, am fost in astral la o intrunire a Ordinului Jedi si am aflat despre ce urmeaza sa se intample. Mai stiu ca nu ar permite Divinitatea sa se petreaca asa ceva, daca nu ar fi la mijloc si un plan al Luminii. Momentan, eu inca nu il vad, dar stiu sigur ca va aparea in curand.
In cele ce ma priveste, imi voi completa rugaciunile de ajutor pentru cei aflati in suferinta cu inca una: iesirea la iveala a adevarului gol-golut. Daca manifestatiile din strada sunt menite sa fie spre binele Romaniei atunci sa dea Bunul Dumnezeu sa se umple toate strazile. Dar daca acestea fac parte din planurile intunecate, eu ma voi ruga necontenit sa li se incurce toate itele in cel mai incalcit mod cu putinta, numai sa nu isi poata atinge scopul final.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!



10 comentarii:

  1. Si eu sunt sigura ca a fost cu premeditare ; chiar din referatul procurorilor a reiesit ca in 10 sec a luat foc tot tavanul si in 60 sec ardea tot clubul cazand pe jos burete topit ; daca facem o experienta si luam 10 metri patrati din acelasi burete ca cel de acolo si-i dam foc tot vor trece mai mult de 10 secunde pana se intinde sa acopere toti cei 10 metri patrati ; buretele de acolo a fost impregnat cu o subst inflamabila si extrem de toxica ( deh, armata lui Sam are de toate ) si deci buretul s-a aprins ca o torta instantaneu emanand gazele toxice din subst impregnata. nici gratarele din lemn care acopereau buretul nu ardeau in mod normal asa de repede .Asta a fost un steag fals pt a acoperi ceva - ori Ponta a refuzat sa faca anumite jocuri dictate de Sam si atunci au zis - lasa ca ti-o coacem - si apare mutul care joaca rolul presed democrat care chipurile, asculta ce vrea poporul ; ori la intrunirea nato de la Bucuresti s-a hotarat ceva ce nu trebuia sa acapareze atentia romanilor sau mai rau au zis , ia sa obisnuim romanii cu niscaiva incendii daca tot or sa fie in bataia bombelor.Razboiul din anii 90 din fosta Iugoslavie e un exemplu f bun de cum Sam porneste razboaie ca sa aiba unde sa-si vanda armamentul si la terminarea lor sa vina sa "reconstruiasca ! prea multe vizite ale lui clem la mut ! am scris numele incorect pt ca ei dau cautare dupa cuvinte cheie in tot ce e publicat pe net .

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga MIHAELA,
    Totul a fost premeditat,in spate sunt forte puternice.
    Ai mare dreptate,trebuie mare atentie,dar este anul secretelor dezvaluite,vibratia este inalta.
    Rugaciunile sunt binevenite in colectiv,se trece de la "eu sunt"la "noi suntem"Romanii trebuie sa fie uniti,forta iubirii neconditionate si a solidaritatii trebuie sa primeze.Sa fim atenti la capcana cu "alegeri anticipate"Sa nu cadem din lac in put!
    http://www.stiripesurse.ro/nu-mai-e-teorie-avem-dovada-s-a-vorbit-de-foc-la-colectiv-inainte-de-tragedie-document_972331.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Da. Asa am vazut si eu si asa ma rog si eu. Sa se arate ADEVARUL si sa fie descoperiti toti cei care au contribuit la aceasta tragedie. Sa fie dejucate si date pe fata toate planurile ascunse ale acestor grupari intunecate. Este momentul sa ne unim in meditatie si rugaciune toti cei care suntem lucratori/luptatori ai Luminii si Adevarului. I-am auzit pe multi spunand "Nu e treaba mea. Nu ma bag in energiile astea joase. ". Dar eu ma intreb - daca in situatii din astea nu ne unim si nu aducem Lumina noastra atunci ce rost are sa ne mai numim cautatori ai Luminii. Nu pentru asta am venit aici in perioada asta? Multumesc, Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  4. Haideti,Sus! O palma nu aplauda singura niciodata! Ca sa atraga atentia trebuie sa fie doua.Unde-s doi puterea creste..Sper sa nu se raceasca mamaliga rapid,ca de obicei.. De data asta in strada nu mai e populimea momita cu un kil de ulei si niste gumari,.De data Asta sunt cei cultivati,treziti,nepatati,necumparati,cu respest de sine si tara. Sa multumim profund celor care au plecat in alte dimensiuni,pentru ca prin Ei e miscarea,urnirea si trzirea din amorteala se propaga din ce in ce mai puternic. Sa ne luam Tara inapoi! Eu una ,nu vreau o tara ca afara,ci vreau TARA noastra ,a romanilor MANDRA,GENIALA,FRUMOASA,BOGATA SI SIMPLA ,CU ACEL BUN SIMT NATIV! HAIDETI,SUS!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca tot vreti TARA noastra,a romanilor,ia vedeti ca padurile le-au jefuit austriecii de la Holzindustrie,terenurile agricole valoroase,pasunile,apele minerale,petrolul,gazele si toate arealele miniere sunt proprietatea ovreilor,etc.,etc.,asa ca nu mai aveti ce sa vreti.......

      Ștergere
  5. Alte confirmari:
    http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2015/11/la-cumpana-dintre-ani-intervalul.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=4DQTL2FA_oA

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela , LA MULTI ANI ! Ganduri bune si speranta !

    RăspundețiȘtergere
  8. Azi am urmărit un film, Coboram la Prima (il recomand) si vorbeau printre altele despre incidentul de la Colectiv. Atunci m-am întrebat, ce s-a întâmplat de fapt cu oamenii după ce au murit atunci?
    Inteleg acum din finalul articolului ca cei care au murit au fost "preluati" de Ordinul Jedi?

    RăspundețiȘtergere