sâmbătă, 10 octombrie 2015

CU SAU FARA REINTRUPARE?


CU SAU FARA REINTRUPARE?

Dragi prieteni,

Sunt absolut convinsa ca subiectul reintruparii este unul de mare interes pentru multi dintre noi si nu este deloc intamplatoare dorinta de a cunoste adevarul legat de acest domeniu, pentru ca povestea nu este chiar atat de simpla dupa cum pare ea la prima vedere.
Personal, am inceput sa pun Cerului ceva mai multe intrebari legate de acest subiect, de la un anumit moment de timp incoace. Ce a marcat acel moment a fost o informatie ce avea legatura cu propria mea persoana, in urma careia, punand Divinitatii pentru confirmare intrebarea daca sunt intruparea nu stiu cui, mi s-a raspuns: da, dar …. Era deci si “da” si “dar”. Cam tulbure nu-I asa? Ceva mai tarziu, acest “dar” s-a completat cu: “doar 80%”.
Cum adica “reintrupare 80%”?
Dupa intrebari multiple bazate pe cele ce stiam si eu la fel ca majoritatea oamenilor, am primit la un moment dat o ghidare extrem de simpla, care pe mine m-a ajutat sa imi clarific mult intelegerea fata de acest sector, prin faptul ca m-a determinat sa imi formulez altfel intrebarile. Iata cum suna aceasta: daca vrei sa fii mai aproape de acest adevar, incearca sa abordezi aceasta idee dintr-o perspectiva atemporala, adica din una in care sa nu intervina elementul timp.
Nu ne gandim deci nici la trecut, nici la viitor ci doar la Acum.
Voi expune in continuare viziunea mea fata de acest subiect, aceasta idee fiind un soi de cumul si de punere cap la cap a tuturor informatiilor primite de Sus de-a lungul timpului. Tin sa mentionez in mod accentuat ca tot ceea ce urmeaza sa cititi reprezinta punctul meu de vedere si nu trebuie considerat acesta ca adevarul suprem. Stiu sigur ca exista lucruri intr-un fel anume constituite pe care, la nivelul de dezvoltare al mintii noastre, nu le putem patrunde si nu le putem pricepe. De aceea expunerea este pliata cat de cat pe capacitatea noastra de intelegere.
Va propun sa ne confectionam sau sa ne procuram de undeva doua conuri (forme geometrice si nu conuri de brad).


Daca punem cele doua conuri baza in baza si privim constructia din fata, vom vedea un romb.
Daca privim un con dinspre varf vom vedea un cerc cu punct in centru.
Multi stim ca formele de romb si de cerc cu punct in centru sunt reprezentative atunci cand ne referim la Creatie.
Sa vizualizam deci intreaga Creatie ca doua conuri puse baza in baza, unul cu varful in Sus reprezentand Lumina si unul cu varful in jos reprezentand intunericul.
Pe partea de Lumina avem 12 dimensiuni + dimensiunea a 13-a, cea a Sfintei Treimi.
Pe partea de intuneric avem de asemeni 12 dimensiuni.
Dimensiunea a 13-a este alcatuita din:
Universul Dumnezeu-Tatal (zona cea mai din varf a conului);
Universul Dumnezeu-Fiul (trunchiul de con situat imediat inferior sub varf);
Universul Dumnezeu-Mama (trunchiul de con situat si mai jos, sub trunchiul de con corespunzator Universului Fiu);
Universurile Fiu si Mama sunt nascute din Universul Tata. La Universul Fiu nu se poate ajunge decat prin Universul Mama. De aceea este considerata Maica Domnului Mijlocitoarea noastra catre Fiul Ei. De asemeni, la Universul Tata nu se poate ajunge decat prin Universul Fiu. De aceea spunea Mantuitorul nostru: “Nu puteti ajunge la Tatal decat prin Mine”. Tatal, Unul este. Am inteles ca Cei 24 de Batrani sunt cumva aspecte ale Tatalui dar nu singurele. Si Melchisedec este un aspect al Tatalui. Fiecare Aspect din cei 24 de Batrani supervizeaza o dimensiune. Exista opinii cum ca polul cel mai de jos al intunericului sau ceea ce noi numim Satan (care in nici un caz nu este numele lui, acest cuvant provenind de fapt din limba greaca si insemnand “inselatorul si vicleanul”) a fost creat de cei 24 de Batrani, pentru a se putea manifesta dualitatea. La randul lui, Satan genereaza Creatie pe zona intunecata.
Este interesant de stiut cum este creat si structurat intunericul, dar acesta este un fagas pentru care deocamdata nu am informatii clare, pentru ca nu am pus prea multe intrebari. Ne vom referi deci in continuare doar la partea de Lumina.
Exista mai multi Fii Paradisiaci cum si mai multe Mame Divine. Peste ceva vreme, dupa ce voi mai aduna informatii, voi concepe un articol care sa faca referire doar la Universurile Sfintei Treimi.
Orice alt Spirit din partea de Lumina este nascut din Universul Tata sau din Universul Fiu. Din informatiile mele nu exista Spirite nascute din Universul Mama.
Atunci cand un Spirit este creat, El este proiectat, in functie de misiunile pentru care a fost creat, intr-o dimensiune situata intre 12 si 7, dar nu mai jos de 7.
La momentul Creatiei acelui Spirit, este creata si intreaga Sa evolutie, de la nastere, pana la reintoarcerea Sa la Sursa din care s-a nascut. Sunt create absolut toate liniile temporale si toate posibilitatile de evolutie.
Vedem aceasta Creatie ca pe un punct ce pleaca din partea superioara a conului si se opreste pe undeva pe la mijloc, dupa care, in spirala, acesta isi urmeaza calatoria inapoi catre varf. Toata aceasta calatorie este de la inceput creata.
In evolutia Sa, Spiritul acesta are planificate anumite intrupari.
Un Spirit poate fi vazut ca o multime ce contine mai multe clase de parti de spirit avand aceleasi caracteristici pe o clasa.
Toate intruparile ce sunt planificate includ o mica parte a acelui Spirit (niciodata un Spirit nu se intrupeaza cu totul) si fiecare aceasta mica parte este alcatuita din particele de Spirit alese din diferite clase, din interiorul acelei multimi, in functie de misiunea ce ii revine fiecarei intrupari. In consecinta, putem deduce foarte simplu ca tipurile de particele folosite pentru doua intrupari diferite pot fi identice in totalitate sau doar partial. Este posibil sa existe particele de Spirit intr-o intrupare care sa nu fie de folos in alta si atunci se aleg altele de folos. De asemeni, tot in functie de misiunile unei intrupari, pot veni alte Spirite si pot atasa de la Ele anumite particele de Spirit, pentru a fi de ajutor acelei intrupari.
“Cine sunt eu ?” este o intrebare pe care ne-o punem fiecare. Raspunsul este ca eu sunt terminatia unei raze pe care Spiritul din care provin, o proiecteaza in a 3-a dimensiune, la acest moment temporal. La alte momente temporale, El are proiectate alte raze, corespunzatoare altor intrupari, unele poate in dimensiunea a 4-a, sau a 5-a. Am inteles in acest fel de ce eu vad Spiritul precum capul Statuii Libertatii si s-ar putea sa si existe o legtura, sa fi fost conceputa aceasta statuie, cunoscandu-se aceste informatii. Din punctul de vedere al componentei, particelele de Spirit pot fi mai mult sau mai putin identice. Pentru mine, cel aflat intr-o dimensiune in care am perceptia timpului, vad aceste intrupari ca diferite vieti ale mele, dar pentru Spiritul din care fac parte, aceste intrupari coexista simultan si El le priveste si le ghideaza pe toate in acelasi timp.
Spiritul nu poate vedea ce este creat decat pentru tot ce se afla sub nivelul Sau de evolutie. Peste nivelul Sau nu poate vedea dar pe masura cresterii Constiintei Sale si a evolutiei, ii apar elemente noi in fundal, corespunzand zonei superioare ce pana atunci i-a fost inaccesibila. Spiritul si Razele Sale evolueaza deopotriva. Pe masura apropierii de Sursa, lungimea Razei prin dimensiuni se scurteaza din ce in ce mai mult, pana ce ajunge la nivelul de punct si devine una cu Spiritul ce se uneste cu Sursa. Este cumva ca in desenul cu spirale de mai jos, imaginandu-ne ca acestea se incolacesc in jurul conului si ca merg spre varful lui.


 Cum ramane atunci cu liberul arbitru si cu infinitatea de linii temporale si de posibilitati de viitor? Mi s-a raspuns in felul urmator: de aceea asa-zisa realitate se numeste Maya. Totul exista deja creat. Totul. Aceasta Creatie este in continua expansiune prin nasterea unor Spirite noi si a planurilor de evolutie pentru Ele. Nivelul de constiinta la care ma aflu insa ma face sa percep o anumita linie temporala. Spiritul meu vede toate variantele posibile spre deosebire de mine care vad doar una, corespunzator cu nivelul meu de constiinta. Spiritul meu cunoaste insa ce realitate captez eu. In concluzie, totul tine de perceptie, iar ce ajung sa percep ca realitate a mea este in stricta legatura cu gandurile mele si cu actiunile mele. Aici isi spune cuvantul liberul arbitru. Daca acestea sunt pozitive si constructive, atunci voi percepe o realitate corespunzatoare unei constiinte superioare. Pot spune ca am ales sa imi schimb destinul, sa merg pe un fagas de viitor superior, insa trebuie sa inteleg totodata ca acela exista, la fel de bine cum exista si unul mai jos si altul mai sus, numai ca nefiind corespunzatoare vibratiei mele, eu nu imi dau seama de acele variante.
Raza Spiritului se impleteste cu ceea ce noi numim Sinele Divin Superior atmic. Acest Sine este pentru Spirit, cum este aura energetica pentru corpul fizic, conferind o anumita esenta. Oricum, este foarte complex constituita aceasta Raza, viziunea expusa aici fiiind una cat se poate de simplista. 
De asemeni, pe aceasta Raza, noi putem avea manifestari in dimensiuni superioare, acelor dimensiuni corespunzand anumite infatisari.
Spre exemplu putem avea: Spirit aflat in Universul Fiu, in dimensiunea a 13-a, Sine Divin atmic aflat in a 12-a dimensiune, manifestare cu infatisare de dragon sau de delfin in dimensiunea a 6-a, manifestare ca luptator Jedi in dimensiunile a 5-a si a 4-a si manifestare de simplu om in dimensiunea a 3-a. De la dimensiunea a 7-a pana la dimensiunea in care se gaseste Sinele Superior, sa zicem a 12-a, nu exista vreo manifestare intermediara in dimensiunile cuprinse intre 7 si 12. Pot exista dupa cum vedeti manifestari in dimensiunile de la 6 pana la 3, dimensiuni carora le corespunde un oarecare corp fizic.
Cum putem vedea in aceasta viziune karma? Totul este deja proiectat ca linie temporala posibila inca de la nasterea Spiritului. Daca intr-o intrupare, prin actiuni si ganduri, se alege perceptia unei realitati de joasa constiinta, programul este deja facut ca in alta intrupare sa existe anumite restrictii generate de acele alegeri.
O alta informatie primita de Sus este ca pentru acelasi nivel de constiinta, exista pentru fiecare dintre noi 10 realitati paralele. Pe scurt, daca este sa iau exemplul meu, exista 10 Mihaele ce isi desfasoara vieti oarecum diferite, in acelasi timp, una dintre ele fiind eu, cea care scriu acum. Sunt practic 10 raze ale unei raze de intrupare. Poate acesta sa fie motivul pentru care Soarele Dacic de la Sarmisegetusa sa aiba 10 raze? Este foarte posibil.
Mai avem de lamurit un aspect: sufletul. Ce este sufletul? Este acea Scanteie ce mentine in viata, insufletit, un corp fizic ce este ales ca vehicul pentru acea parte de Spirit corespunzatoare unei intrupari. Sufletul apartine tot Spiritului din care provenim si putem considera ca este un tip de particica de Spirit. Aceste particele formeaza clasa sufletelor dintr-un Spirit. De aceea, diferitele intrupari au suflete diferite, asa spune Cerul, dar avand caracteristici absolut identice. Asa cum am specificat mai sus, diferitele intrupari, coexista de fapt simultan. Aceasta Scanteie este trimisa ceva ani inainte de nasterea unui corp fizic si se reintoarce la Spirit dupa moartea acestuia. Mi s-a spus ca nu sufletul este cel ce trage anumite ponoase dupa moarte, daca faptele nu au fost tocmai bune, ci acea parte de Spirit ce a fost in acea intrupare. Noi percepem aceasta parte de Spirit ca si sufletul nostru, dar se pare ca sunt lucruri diferite. De asemeni, daca facem actiuni intunecate si un anumit pact cu diavolul, mi s-a spus ca nu sufletul se vinde, ci parti din Spirit ce apartin intruparii noastre. Dupa eliberarea din corpul fizic, raza Spiritului se scurteaza, parasind dimensiunea a 3-a si oprindu-si terminatia in dimensiunea a 4-a sau mai sus. Daca in timpul intruparii s-au facut fapte bune, terminatia Razei ajunge intr-o dimensiune superioara si atunci spunem despre cel ce a trecut pe alt taram ca este bine, ca este in lumina. Daca treaba nu a stat asa, terminatia Razei ramane in astralul inferior (dimensiunea a 4-a), o zona plina de entitati de joasa vibratie si doar rugaciunile si ce fac cei in viata (pomeni, slujbe etc.) pot urca terminatia acelei Raze.
Inchei prin a pune niste intrebari simple:
1. este unul mai maestru decat altul? Eu zic ca nu. Eu cred ca avem toti in noi intreaga cunoastere si din trecut dar si din viitor. Ideea este ca faptele noastre mai bune sau mai rele, precum si asa-zisa karma ce ne impune restrictii, determina perceptia unei anumite realitati si implicit un acces mai mic sau mai mare la aceasta cunoastere existenta in noi. De asemeni Spiritele sunt nascute la momente diferite. Unele sunt mai batrane, altele mai tinere. Si acest aspect isi spune cuvantul asupra manifestarii unei intrupari. De aceea, ar fi minunat ca cei ce se considera mari maestri sa mai coboare rangul nitel, iar cei ce se simt inferiori pentru simplul motiv ca au intrat in domeniu mai tarziu, sa-si constientizeze ceva mai mult propria valoare. Maestri suntem toti intr-un fel sau altul. In functie de varsta, de experienta, etc. putem sa consideram ca unii sunt invatatori si altii elevi ce pot deveni si ei invatatori la randul lor. Este si in acest sector ca in toata viata, in general.
2. sunt atat de importante vietile trecute? Pai daca privim atemporal toata povestea aceasta, inseamna ca aceasta viata trebuie sa aiba importanta egala cu orice viata pe care noi o consideram trecuta si cu orice viata pe care noi o consideram viitoare. In aceste conditii ar fi de bun augur sa nu ne mai laudam atat cu vietile noastre trecute si sa dam importanta cuvenita vietii de acum si actiunilor pe care le intreprindem acum, in aceasta intrupare.
3. exista reintrupare? Dupa toata teoria de mai sus, raspunsul parca ar fi mai degraba nu decat da, nu vi se pare asa? Putem insa considera ca exista, daca este sa privim de aici din scaunul nostru, loc in care luam in calcul elementul timp. In orice caz, consider ca nu este nici cum sustine Biserica. Se spune ca Dumnezeu ne iubeste pe toti. Atunci de ce unul inca de la nastere este olog si handicapat si altul frumos si sanatos? De ce unul este sarac toata viata lui si altul se lafaie in bogatii? Exemplele ar putea continua la nesfarsit dar toate ar duce la concluzia ca Dumnezeu este nedrept. Iar acesta este un mare neadevar. Realitatea este ca toate aceste intrupari ale unui Spirit au menirea de experimentare, de invatare si de evolutie, cu scopul clar de reintoarcere la Sursa din care El provine.

Toate cele bune!

P.S. Desi am mai pus candva acest clip, il atasez si acum, el fiind extrem de sugestiv in imagini, fata de toate cele scrise mai sus.




14 comentarii:

  1. Da interesant.Avem de gandit nu gluma. Si nu cred ca Dumnezeu ne hotaraste viata fiecaruia,cred ca ne aflam exact unde suntem,acum si aici.Am ales constient si inconstient,bineinteles si conditionat de lumea exterioara.Adica "Ce prost am fost ca nu am facut cutare lucru" poate era mai bine sau nu.Ce am fost si ce am ajuns.Bla bla bla.Adica m-a pus cineva ori ma oprit..Bine..se intampla sa fii si fortat sa faci unele lucruri,ori poti sa fii lipsit de libertate,chiar poti sa o duci bine.Depinde cum te misti in timp si in spatiu.Daca se intampla ceva anume este ca tu te-ai miscat in acea directie.Bine nu prea poti sa prezici viitorul ca ar insemna sa calculezi fiecare pas.Bine viitorul indepartat poate ramane acelasi,chiar daca schimbam locurile intre noi,pentru ca EL ar putea fi generat chiar de acea miscare.
    Eu cred ca si dimensiunile ar putea fi calculate in timp+spatiu.Noi cei din trecut, cei din viitor si cei din eternul prezent.Care la un anumit timp+spatiu ar insemna o dimensiune,care la terminarea unui ciclu sau expirarea tuturor posibilitatilor,ar fi nevoie de nasterea unei noi dimensiuni.Bineinteles timpul si spatiul se extinde cu fiecare dimensiune,dar devine si mai rarefiat.Am pierdut cateva idei pe drum si ma iertati daca am fabulat.
    Marian

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello !
    Welcome. The "Directory Blogspot" it is not a spam, it's not a robot, it is a site like yours done by a person like you.
    The goal is to promote your blog in the world!
    I suggest you to publicize your blog by registering on the "international directory blogspot"
    The "directory" is 24 million visits, 194 countries of the world! and more than 19,000 blogs.
    In comments, please your URL. site name. and your Country
    Activity is only friendly
    Imperative to follow our blog to validate your registration
    We hope that you will know our site with your friends.
    Thank you for your understanding
    I wish you an excellent day
    sincerely
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Thank you to follow my blog - it is greatly appreciated! O)
    We follow your blog, please follow us in return!
    +++++++++++

    RăspundețiȘtergere
  3. In fiecare dimensiune ai "obligatia" sa aduni o anumita experienta. Ai anumite repere pe care trebuie sa le bifezi. Sa spunem ca in cazul in care ai avut o viata activa, se poate ca experienta sa fie acumulata in 3-5 intrupari dar la fel de bine se poate sa ajungi sa ai si 10 sau mai multe intrupari. Si intr-un final te trezesti ca mai ai de indeplinit un obiectiv pentru a acumula experienta necesara trecerii unui prag de la o dimensiune la alta dar nu reusesti sa realizezi obiectivul intr-o viata. Si pentru a-ti realiza obiectivul e nevoie sa revii urgent alaturi de cei cu care ti-ai petrecut viata, poate sa salvezi pe cineva... Putem sa-i spunem la viata din urma reancarnare? Posibil sa capeti o dispensa daca toate conditiile sunt indeplinite? Trebuie avut in vedere ca este posibil sa existe si mici erori avand in vedere ca in dimensiunea a treia timpul este luat in calcul in timp ce in altele acesta nu exista asa cum il percepem noi.
    In privinta nasterii, unii frumosi si sanatosi iar altii bolnavi, unii bogati iar altii saraci, acestea sunt stabilite la nastere, in functie de ceea ce ai de experimentat. Daca intr-o viata ai fost bogat si nu ti-a pasat de cei saraci, in mod sigur vei reveni sarac in urmatoarea viata. Poate ti-ai batut joc sau ai accidentat pe cineva in viata trecuta, poti primi rasplata acum. Sau ai sansa in functie de rezultate, sa beneficiezi de tot ce-ti doresti, dar fara a putea spune ca esti bogat. Ei bine, acest aspect este valabil aici in dimensiunea a treia, unde ai ocazia sa pendulezi intre lumina si intuneric, bine si rau.
    Sa spunem ca acum, cu ocazia trecerii pamantului in dimensiunea a cincea ai fost chemat sa ajuti cu experienta ta sau ai cerut tu acest lucru, ceea ce ar putea fi total diferit. Te intrebi de ce? Simplu, ca sa fi fost solicitat, posibil sa fi avut sansa sa beneficiezi de o viata mai usoara (financiar vorbind si daca ai cerut-o), poate ai negociat anumite aspecte asa cum ti-ai dorit tu. Daca ai cerut sa fi parte la acest experiment, sansele de negociere au fost mai reduse, in mod sigur, in functie de calitatile si experienta acumulata ai primit sa indeplinesti anumite obiective. In mod sigur, daca iti doresti sa afli adevarul referitor la tine, il vei afla, trebuie doar sa ceri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua si multumim pentru generozitatea de a impartasi cu noi o revelatie ("muncita", se pare - felicitari !).
    Expunerea Dvs m-a dus cu gandul la cartea Calatoria Suprema de Robert Monroe, dar si, din nou si din nou, la ideea absolut geniala a filmului Matrix - si ma refer la ideea ca viatza noastra este doar o iluzie, un film, un program. Doar ca - spre deosebire de film - aceasta iluzie ne-o programam noi insine, Sinele mai inalt, cel care ma cuprinde pe mine cea care scriu aici si sunt doar o particica din Cel mai Inalt, intr-un concept Unic de tip papusi una intr-alta.
    Deci Dincolo, Sinele noastre mai Inalte stau de vorba, vizioneaza si inregistreaza "visele" (memoria akashica), adica proiectiile care suntem noi - eu stau acum si scriu la calculator, dar sunt doar un vis al Sinelui meu. Ele sunt cumva "egale" (simt ca e un termen fara sens "dincolo") si nu exista judecata sau echitate, bine sau rau, in experientele pe care fiecare si le alege.
    Interesant e cum desi fiecare are propriul vis, in acest vis te am si pe tine, care ai propriul tau vis/program, cu propriul tau scenariu. Eu sunt "dumnezeul" propriului meu "film" in care te afli si tu (adica o proiectie a ta) si totusi nu sunt "dumnezeul" tau. CU alte cuvinte, aceste proiectii au ceva in comun, dar la un moment dat par a se "bifurca". Poate pt asta sunt aceste "intrupari" simultane, aceste Mihaele paralele.
    Si ca sa ma intorc la cartea cu care am inceput, e acolo un pasaj superb in care Domnul Monroe, intr-una din calatoriile sale, ajunge undeva intr-un loc pe care il percepe a fi Sursa si vede in jurul lui entitati gigantice (ca experienta) care par a se intoarce in Sursa. Se alatura uneia dintre acestea, care il intreaba - atat de superb - "Dar unde este Darul tau ?"... frumos, nu ?
    Va multumesc,
    so.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc pentru cuvintele pline de caldura, pentru ideile interesante expuse in comentariu si pentru cartea recomandata..

      Ștergere
  5. exista si un caz real al unei femei din spania care a facut "saltul" intre doua realitati paralele, a schimbat locul ei din aceasta lume cu locul ei dintr-un univers paralel. Totul era putin diferit casa, hainele, un alt departament la job, dar parola de la email era aceeasi si actele de identitate etc.
    Vizionare cu folos:

    https://youtu.be/0mTde-do2hE

    Ergius

    RăspundețiȘtergere
  6. am inainte-vedere si pot va impartasi ce am inteles despre mine:
    am o existenta altundeva, in un plan vertical, unde sunt culoare alba in un nimic, care este infinit.
    datorita faptului ca sunt si in trup, asa inteleg ca sunt constiinta in o constiinta infinita si ca eul meu este in un infinit, care se numeste taina.
    Adrian Mocanu

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa cum am scris in articol, eu am perceptia unei raze, plecata din Sursa, ce include Spiritul meu si implicit pe mine, care traverseaza o infinitate de planuri. De fapt, totul este atat de complet incat cu greu poate fi definit de mintea noastra limitata si neinfinita.

    RăspundețiȘtergere
  8. Care anume parte este considerata acel suflet care alege contractele generale dintr-o viata ale cuiva, cele de misiune a acelei vieti, cele karmice cu anumite persoane dintr-o intrupare bazate pe intr-alta viata respectivul a suferit din cauza ta si acu ti-a venit randul sa suferi si tu din cauza aluia, cu experientele si limitele aferente lor, sinele superior sau cine anume este acel suflet ca tu nu pare sa ai ceva de ales ? In contextul explicat de Dvs. daca esti doar vreo 40% a unei intrupari care a facut nasoale unei anumite persoane intr-o alta viata atunci platesti asa nasol pe baza de contract karmic acelei persoane in asta pentru ce a facut altcineva care era si restul, iar acea parte de 60% care e la altcineva e scutita desi era responsabila pentru ce-a facut mai mult ca tine ? Stabileste cineva limite la suferinta in acele contracte dupa care e prea mult intr-o viata si poti sa scapi iti mai e si bine dupa si mai ai si experiente fara suferinta, cum anume iti dai seama daca o sa ai doar suferinta toata viata pana la moarte ca asa e bine pentru altii si asa a ales acel suflet pentru tine sau la un moment dat ai putea scapa de nasoale si suferinta, e vreodata prea mult, cum afli ce limite si conditii de scapat ai prin contracte generale sau karmice ca sa le poti termina definitiv ca dupa in viata asta sa-ti mai fie si bine fara atata suferinta, ce anume si cat mai e pana poti scapa, in cazul in care e asa ceva sau de fapt acele contracte nu au limite de suferinta sau de nasoale sau conditii de terminat de scapat ? Se pare ca dupa fiecare problema rezolvata mai descoperi ca de fapt nu e suficient ca mai trebuie si alta mai nasoala mai greu de rezolvat.
    Cum sta treaba cu acel twin flame, cu acel suflet impartit in doua, e vreo jumatate anume sau doar depinde de ce alege acel suflet pentru tine in contractul dintr-o viata ca partener daca o sa ai sau nu vreunul si care anume in functie de ce anume vrea sa experimenteze doar ca observator datorita tie si acela sau unul dintre ele e considerat soul mate ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Remarc deja o intelegere eronata a unui aspect. Putem vedea Spiritul nostru precum o masa plina cu bucate. Sa spunem ca sunt 10 feluri de alimente. Un mesean isi pune in farfurie 5 tipuri de alimente. Alt mesean isi pune in farfurie 4 tipuri de alimente dintre care 2 sunt de acelasi fel cu cel ce a pus 5 si tot asa, pot exista alti meseni care isi pun in farfurie ce isi doresc. Asa pot fi vazute si intruparile noastre, precum mesenii. Daca intr-o intrupare sunt puse 5 parti din Spirit avand anumite proprietati, in urmatoarea intrupare pot fi doar 2 parti de acelasi tip si mai sunt adaugate alte 2 parti noi, ce nu au existat in componenta intruparii cu 5 parti, deoarece a doua intrupare are de experimentat alte lucruri si are alte misiuni de implinit, motiv pentru care apare aceasta diferenta de componente ale aluatului. Asta nu inseamna ca diferenta dintre 5 si 2, adica 3 parti, se duce la o alta persoana. In logica ta ignori acel aspect important ce este specificat in articol, respectiv acela de a privi toate intruparile coexistand simultan, cum de fapt si este. Timpul este doar o perceptie a mintii noastre.

      Iar daca in perioada de cadere a acestei planete, care se pare ca dureaza de vreo 200.000 de ani, au existat aici o multime de intrupari, in fiecare dintre acestea doar s-au acumulat blesteme si magii si prea putin s-a stins din ele, tocmai pentru ca era cadere. Acum, ca a venit vremea urcusului, noi vrem sa le stingem pe toate dintr-o data. Este unica viata de pana acum in care chiar vom reusi asta deoarece avem sustinerea maxima a Divinitatii, dar pe parcursul unor ani, nu la secunda. Orice dezlegare aduce programul de magie sau blestem din stare latenta in stare activa. De aceea te trezesti inconjurat dintr-o data de tot intunericul acelor magii si blesteme. Ca sa iti propui sa le dezlegi pe toate odata, iti spun sigur ca mori, pentru ca nu ai cum sa rezisti la tot intunericul lor, venit in stare activa, in acelasi timp. De aceea ni le aduce Divinitatea la rezolvare in mod gradual.

      Ștergere
    2. Mihaela am mai inteles ceva prin acest mesaj Multumesc

      Ștergere
  9. O particica rupta din suflet.
    Multumiri.
    Catalin

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Mihaela,
    Am gasit o imagine sugestiva pentru planurile SPIRIT-SURSA, in articolul D-Lui Razvan Petre: http://www.spiritus.ro/RAZVAN/sufletul_si_sinele_fd.htm
    Pe mine m-a ajutat sa vizualizez mai bine dimensiunile (pe intelesul meu ;-) ingeresc, care stiu ca nu cooincide cu complexitatea astralului). Sa ne fie de folos!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mihaela, mulțumesc lui Dumnezeu ca exiști și ca te-am întâlnit. .. Știi e un mister cine suntem unii pentru alții. ..de aceea e necesar sa ne iubim necondiționat intre noi...așa Cum ne-a învățat Hristos...Nu e frumos sa credem ca atunci când îl mângâiem pe cel de lângă noi de fapt ne mângâiem chiar pe noi înșine? Nici nu știu dacă mă exprim atât de bine Cum o faci tu... Ce e sigur e ca nu suntem niciodată singuri... și mereu contam și mereu suntem iubiți. .. În sfârșit cineva care sa mă exprime și pe mine...��

    RăspundețiȘtergere