sâmbătă, 17 octombrie 2015

CELE TREI NEPIERITOARE


CELE TREI NEPIERITOARE

Dragi prieteni,

Inca din aceasta vara, am primit semnale multiple despre o inselaciune ce se pregateste, despre ceva ce se arata ca luminos si auriu, dar care, desi este atat de frumos, de fapt nu este ce apare la o prima vedere. Eu am numit acest fenomen, “falsul auriu”. Este cu atat mai interesant cu cat mai multi prieteni de-ai mei au primit avertismente similare. Am fost in observare aproximativ doua luni de zile, am intentionat sa scriu de mai multe ori despre asta,  dar totusi, parca mai aveam nevoie de confirmari suplimentare si nu imi venea sa fac pasul.
In aceasta saptamana, am trait mai multe evenimente care mi-au demostrat ca fenomenul se amplifica si cauta sa prinda in plasa pe cat mai multi.
In urma cu vreo doua seri am vizualizat un film, “Interstellar”, conceput in baza unei idei foarte interesante, care si el include niste evenimente care s-au petrecut ca urmare a unei inselaciuni. Dupa terminarea filmului am ramas intr-o stare de tristete apasatoare si m-am trezit facand o rugaciune catre Tatal care suna cam asa: “Parinte drag, din suflet te rog, decat sa pic vreodata prada vreunei inselaciuni, sa am impresia ca servesc lumina prin ceea ce fac, iar eu de fapt sa implinesc lucruri care ar putea sustine intunericul, mai bine sa mi se ia toate darurile acum”. Eu stiu ca exista persoane ce fac comentarii in mod consecvent in blogul meu si probabil ca si altele care nu intervin in acest fel, care considera ca eu deja sunt prada inselaciunii. Ei bine, in acest fel vorbesc oameni care nu m-au cunoscut niciodata, care nu au nici cel mai mic habar ce exista la baza tuturor teoriilor si informatiilor pe care le sustin, care nu stiu cum anume le obtin si cam cat timp se poate scurge din momentul in care apar niste semnale, pana ce capata un contur pe care sa il inteleg, pentru o anumita idee. Uneori poate fi vorba si de ani si mai tot timpul este vorba despre luni de zile. Nimic nu vine la secunda. De multe ori, niste informatii se intregesc cu ajutorul unor vise sau mesaje ale unor prieteni de-ai mei. Pentru mai multa siguranta, Divinitatea cam asa lucreaza in zilele noastre: ofera piese de puzzle la mai multi. Nu poti pricepe mai nimic pana nu pui toate piesele impreuna. Nu da niciodata, atunci cand este vorba despre lucruri importante, piesele jocului, unui singur om. Cu toate acestea insa, iau in calcul ca nu sunt mai cu stea in frunte fata de nimeni, motiv pentru care, o inselaciune bine pusa la punct, ar putea sa ma pacaleasca si pe mine.
Exista entitati inselatoare fara trupuri fizice. Cine si-a dezvoltat perceptii bune, nu poate fi pacalit. Energia lor este extrem de intepatoare. Este ca si cum ai avea piper in ochi, pe limba, te ustura sau te mananca pielea.
Exista reprezentanti ai diferitor civilizatii cu trupuri fizice, aflate in neiubire. Energiile se simt la fel ca si in cazul entitatilor intunecate.
Dar daca ai de-a face cu niste roboti? Evident ca acestia sunt tot instrumente ale civilizatiilor mai sus numite. Nu mai simti nici o energie intepatoare. Poate sunt atat de evoluati incat iti flutura niste imagini mirifice prin fata ochilor si cine stie, poate ca sunt capabili sa trimita si o frecventa a iubirii? Nu am nici un dubiu ca discernamantul intr-o astfel de situatie este pus la grea incercare.
Toate acestea sunt lasate pentru ca au menirea de a ne dezvolta anumite abilitati, de a ne ascuti anumite simturi. Tot ce este de facut este sa fim constienti ca este posibil sa avem contact cu orice si cu oricine si sa incercam sa devenim cu orice chip posesori ai Adevarului in astfel de situatii.
De aceea, cand avem indoieli, sa pronuntam in sinea noastra: “Mantuitorul a spus: Eu sunt Calea Adevarul si Viata!” Aceste cuvinte repetate de mai multe ori, indeparteaza ce este fals. Taie canalele de comunicare si la un robot.
Revenind la rugaciunea despre care am povestit cum am facut-o, in noaptea urmatoare am avut un vis. In acel vis eram intr-un magazin cu numele Daniel (acest nume insemnand Justitie Divina). Era magazin de ceasuri. Vanzatorul m-a privit si a spus: nu aveti ceas. Eu i-am raspuns ca nu am ceas atunci, in acel moment, dar ca daca stau bine si ma gandesc, am vreo 20 de ceasuri care fie s-au stricat, fie nu au baterie. El mi-a spus ca imi face o oferta mai mult decat speciala si mi-a si asezat un ceas argintiu pe mana. Cadranul era rotund iar in interiorul lui erau alte trei mici cadrane circulare, formand oarecum un triunghi, ca in  imaginea de mai jos.


Visul a fost mult mai lung, dar nu mai are importanta sa relatez si restul. Dimineata cand m-am trezit, mi-am amintit de un domn, pe nume Daniel, pe care ma bucur ca l-am cunoscut in aceasta viata, datorita intelepciunii sale si felului de a fi, ceva ce produce o adevarata bucurie atunci cand te afli langa dansul. Mi-a spus in urma cu ceva vreme, despre o rugaciune straveche pe care o fac si o cunosc mai ales evreii si care suna cam asa: “Doamne, ajuta-ma te rog sa fiu in spatiul meu si in timpul meu”. Ce inseamna aceasta? Ca in situatia in care suntem sub influentele unor lucrari de magie neagra sau sub influentele la cine stie ce dispozitive, fiind convinsa ca nu avem nici cel mai mic habar la ce nivel tehnologic se poate actiona asupra noastra (nu neaparat de catre oameni), putem fi scosi din timpul si din spatiul nostru. Cu alte cuvinte, facand trimitere si la articolul despre reintrupare, se creaza un cumul de frecvente, a noastra ajunsa la un anumit nivel si aceea de nivel jos, astfel incat noi percepem o realitate ce nu este corespunzatoare nivelului nostru de vibratie la care am ajuns. Percepem o realitate mult mai grosiera, plina de probleme si incercari. O realitate diferita inseamna un alt timp, deci esti scos din timpul tau si un alt spatiu, astfel incat nu mai stii unde este locul tau (casa ta, jobul tau, oamenii cu care sa te insotesti).
In aceeasi zi, a venit in vizita un prieten. Purta pe mana un ceas asemanator cu cel din vis. Din vorba in vorba, si-a amintit cum i-a cerut unei persoane apropiate, in incercarea de a-i deschide ochii asupra unui soi de comportament, sa citeasca din Epistola Intai catre Corinteni a Sfantului Apostol Pavel, Capitolul 13. Vi-l redau mai jos:

1.
De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător.
2.
Şi de aş avea darul proorociei şi tainele toate le-aş cunoaşte şi orice ştiinţă, şi de aş avea atâta credinţă încât să mut şi munţii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
3.
Şi de aş împărţi toată avuţia mea şi de aş da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseşte.
4.
Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte.
5.
Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul.
6.
Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.
7.
Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă.
8.
Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii - se vor desfiinţa; darul limbilor va înceta; ştiinţa se va sfârşi;
9.
Pentru că în parte cunoaştem şi în parte proorocim.
10.
Dar când va veni ceea ce e desăvârşit, atunci ceea ce este în parte se va desfiinţa.
11.
Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului.
12.
Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, faţă către faţă; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte pe deplin, precum am fost cunoscut şi eu.
13.
Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.

Ce avem de inteles din toate acestea, mai ales ca citind intr-un dictionar de vise, am gasit ca atunci cand iti cumperi un ceas, arata ca esti suspicios si neincrezator fara motive? Ca este greu ca o inselaciune sa te poata prinde in plasa ei daca nu uiti niciodata de cele trei nepieritoare, ca sunt acelea “Calea, Adevarul si Viata” sau “Credinta, Speranta si Iubirea”. Nu in ultimul rand ar trebui sa luam aminte la ceea ce este scris la paragraful numarul 8. Este de cugetat.


Toate cele bune!

9 comentarii:

  1. Este vorba despre Proiectul "Blue Beam" cea mai sofisticata si complexa inselaciune a omenirii in intregul ei pusa la cale de ,cine altii,iudeo-khazaro-masoni prin intermediul slujitorilor prea-plecati lor,americanii, cu-al lot Program HAARP....Inselatoria suprema va infatisa "goymilor" asa-zisa intoarcere a lui Mesia,Buda,Mahomed,etc. ......Tot n-ati priceput ce vor jidanii? Controlul absolut si total al omenirii viitoare redusa numeric la circa 1 milliard de sclavi(goiymi platitori de taxe si impozite).....

    RăspundețiȘtergere
  2. Si acesti de care vb antecomentatorul sunt cu totii condusi de cei mentionati in Istoria Galactica... nu e nimic cu Dz relationat aici, totul este doar folosire a Numelor Sale, sunt acele fiinte multi dimensionale in nr de 6 care au capacitatea de a fi constiente in toate dimensiunile unde ele au impartiri de scanteie divina, cele cate 12/ nivel sau dimensiune, unele-s de la D3-D9 constiente permanent in toate dimensiunile, si noi suntem prezenti in ele dar nu suntem constienti, si cu 34 de cate ADN deconectate....functionam ca o nava spatiala dp un razboi cosmic ... pe energie de avarie... e un tip ce avea cu ajutorul Hatorilor reconectat in 2009 sau 2010 o catena, poate de atunci a mai reusit macar inca una...Dar e tare urat ce ne-au facut... monstruos... oare nu eram noi bine creati initial? Sau ura si pizma adversarului a fost defapt, caci la inceput omul era gandit sa functionezne altfel... dar ca sa il poti folosi trebuia sclavizat, iata dc nu-s conectate toate catenele de ADN

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa va intreb: Nu v-ati pus niciodata intrebarea daca toate luptele acestea ale Luminii si Intunericului, cu extraterestrii, implanturi si tehnologii, e doar o parte din Iluzia (Maya) in care Sinele Dvs Superior a ales sa experimenteze in visul/ viatza aceasta ? In expunerea Dvs cu conurile e limpede ca Raul si Intunericul este o (singura) iluzie creata de dragul experimtentarii, pt ca in esenta suntem Unul. De fapt stim cu totii macar atat: dualitatea si separarea sunt iluzii, premise de programare ale visului colectiv pe care il traim in acest "strat" al Constiintei. De ce (mai) credeti, totusi, in ele ? Toata lupta asta gen eu sunt bun, tu esti rau, ma duce cu gandul la modul de formare si proliferare a celulei canceroase: in fond eroarea ei de programare de baza a celulei care “o ia razna” e fix asta, are iluzia separarii.
    Cu tot respectul,
    so.

    RăspundețiȘtergere
  4. Citind articolul mi-am reamintit de un exemplu clar de propaganda mincinoasa dupa parerea mea si anume blogul Familia Celesta a acelei autoare Maria si nu mai stiu cum care scria saptamanal un articol si apoi a sustinut ca este reincarnarea Fecioarei Maria si altele asemenea plus altii care comentau si sustineau ca sunt reincarnari ale altor entitati de lumina... Inca o data parerea mea este ca voiau sa creeze un orizont de asteptare ptr 2012 astfel incat multi sa ramani deceptionati ulterior...
    Acesta mi s-a parut un exemplu clar de inselatorie... si mai sunt multe alte bloguri care preiau canalizari de la Sananda, si alte entitati si extraterestri... ma opresc aici deocamdata !

    alex u.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ashtara,apropos de coment.de mai sus...si eu am citit acel blog aprox.2 ani...cand mi se paruse ca lucrurile de acolo o luase razna am incetat a mai intra. Azi din greseala am gasit la blogul ,,Un nou inceput,, de la fam.celesta..niste postari unde M.ne spune viata ei f.ciudata in care traieste.Sincer,mi-a luat toata energia citind acel articol si simt si compasiune pt.ea. Sunt usor dezamagita pt.ca unii mai naivi,printre care ma includ si eu..credem aproape orice cand citim pe unele bloguri care se dau drept de lumina.Cum sa ne protejam,cum sa simtim ca ceea ce citim este venit de la fiinte luminate?? Iti multumesc!!

      Ștergere
    2. Asa cum am scris in articol, a rosti cuvintele Mantuitorului, "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" este aducator de discernamant si este ca un fel de filtru pentru informatie.

      Pe de alta parte, va multumesc pentru atentionarea cu Maria. Omul acesta are nevoie de ajutor. I se intampla niste lucruri care apartin unei realitati careia Maria i-a dat putere in trecut. Era foarte agresiva cu cei ce aveau alte pareri si ataca chiar fara motiv (mi s-a intamplat chiar mie prin niste comentarii postate la niste articole din luna aprilie anul trecut). Acum insa, toate acestea nu mai conteaza. Apartin trecutului din punctul meu de vedere. M-a impresionat cand am vazut scris in articolele postate pe familiacelesta2015 (multumesc persoanei ce m-a rugat sa fac asta), ca toti cei ce i-au fost aproape au parasit-o. Se simte plansul sufletului acolo, in acele cuvinte. Drept urmare, desi nu am facut vreodata parte din grupul ei, voi face tot ce stiu si pot spre a ajuta pe ea si pe familia ei si bine ar fi sa o faca si altii. Macar cu o rugaciune. Altfel, stand impasibili la asa ceva, nu ni se mai potriveste prea bine atributul de lucratori in lumina.

      Ștergere
    3. Multumesc Ashtara!!! Poate ca pe aceasta cale se vor gasii si prieteni de pe acel blog si sa spunem o rugaciune sa speram ca Dumnezeu ii va linistii sufletul. Doamne ajuta!! O zi binecuvantata!

      Ștergere
  5. Si Tomorrowland este un film interesant. Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Mi l-a mai recomandat un prieten si l-am incarcat acum cateva zile pe calculator. Inca nu l-am vizualizat.

      Ștergere