miercuri, 2 septembrie 2015

“SECRET ASCUNS IN ADN” – BUCURESTI, SAMBATA, 05.09.2015, ORA 11


“SECRET ASCUNS IN ADN” – BUCURESTI, SAMBATA, 05.09.2015, ORA 11

Dragii mei,

Va invit in Bucuresti, sambata, 05.09.2015, incepand cu ora 11, la intalnirea ce se va desfasura sub numele :

„SECRET ASCUNS IN ADN”

Aceasta este o noua etapa ce se releva si ce apartine caii de eliberare a rasei umane si nu numai si care in cazul meu a inceput cu dezlegarea luminii interioare si exterioare (subiect despre care am publicat nu demult un articol), a continuat cu cheile de extragere de implanturi energetice prin simbolurile primite de la Maestrii Jedi si iata ca merge mai departe acum, cu acest subiect. Am precizat ca aceasta a fost calea revelata mie pentru ca asa cum stim cu totii, s-au transmis de Sus multe variante de rezolvare a acestor situatii, fiecare cuprinzand un anumit grup de oameni, dupa cum a fost scris pentru fiecare in destinul sau. Doar daca ar fi sa discutam despre implanturi, unii au primit ghidari de rezolvare prin rugaciune, altii prin tehnici atlante, altii prin tehnici lemuriene, altii au conlucrat cu arcturienii sau cu pleiadienii, iar eu cu Ordinul Jedi si cu Sfanta Treime. Cu siguranta ca au mai existat multe alte solutii nenumite aici. Indiferent pe ce carare am luat-o fiecare, tinta finala a fost aceeasi: eliberarea de implanturi. Cand apare pe fundal o noua etapa, trebuie inteles ca aceasta se adauga la celelalte si nu le exclude. Pentru implanturi de pilda, din informatiile primite de mine, este nevoie de cateva luni de zile, deoarece ele au ajuns sa fie atat de familiare corpului si creierului nostru, incat extragerea lor este necesar sa fie facuta treptat si nu dintr-o data pentru toate. Ar crea o bulversare totala in buna functionare a corpului nostru daca s-ar proceda altfel.
Despre ADN gasim multe scrieri mai mult sau mai putin valoroase. In cele ce ma priveste, inca de acum doi ani, de cand mi se arata in viziuni in mod consecvent o anumita forma, pentru care recunosc ca nu am nici acum intelegerea totala, am avut o tendinta permanenta de a studia materiale si carti ce au legatura cu ADN-ul. Am recomandat de mai multe ori de-a lungul timpului carti de mare valoare precum:  „Cheile lui Enoh”, „Cheile Genelor”, „Codul lui Dumnezeu” si altele. Toate au legatura cu ADN-ul si prin citirea lor, DECLANSEAZA RESCRIEREA LUI INTR-UN COD SUPERIOR DE CONSTIINTA.
Ce este nou insa in intalnirea noastra este ca multe dintre informatiile furnizate nu sunt lucruri citite de mine in vreuna dintre cartile specificate sau in alte materiale ce le putem gasi din plin pe internet. Sunt cunoastere si intelegeri primite in urma catorva zile de comunicare cu Inaltul Domn Metatron, cu care eu am o legatura foarte speciala. Toate acestea isi pun practic amprenta asupra tematicii acestui seminar.
Sa vedem care este aceasta:
·    Notiuni stiintifice introductive despre ADN si ARN (se vor furniza intr-o varianta simplista, pe intelesul oricui, avand in vedere ca genetica este un domeniu complicat, pe care doar persoanele specializate il pot patrunde ceva mai usor);
·        ADN-ul material si ADN-ul energetic;
·    O noua viziune asupra ADN-ului: Clepsidrele  ADN. O reprezentare arhicunoscuta si prea putin inteleasa;
·   Codul lui Dumnezeu. Modul de scriere si asocierea cu clepsidrele ADN.
·        Diferite tipuri de blocaje in clepsidre. Cum au fost produse acestea?
·       Sedinta de scanare a ADN-ului energetic, oferita in dar pentru fiecare participant. Definirea blocajelor si a cauzelor.
·     Un element surpriza. Nu lasam situatia doar la nivel de scanare. Ce vom face ... vom vedea la seminar.

Inscrierile se vor face prin e-mail la adresa:

Adresa de desfasurare va fi trimisa prin e-mail persoanelor ce doresc sa participe. Durata va fi de 4-5 ore, ea variind in functie de numarul de persoane inscrise, din cauza sedintelor de scanare pentru ADN. Daca numarul de participanti depaseste o limita de 20, se va relua seminarul si duminica, 06.09.2015, incepand cu ora 11.
Pretul seminarului: 128 lei (2 la puterea a 7-a – pret comunicat ca intodeauna de Sus si care are legatura mare cu elementul surpriza, din punctul meu de vedere).

Va astept cu mult drag!
Mihaela Ashtara Tristar


2 comentarii:

  1. La inceput erai mai utila si distractiva, dar de cand ai facut din blogul asta unul comercial...vad ca membrii au ramas constanti(108).Pacat ca unii incep cu o intentie si deviaza de la traseu..La fel si Gaucan.Va potriviti..Din niste insi cu vagi cuostiinte de spiritualitate v-ati trezit mari invatatori.Sper ca "invataturile" voastre sa nu-i afecteze fizic, energetic pe cei care au curajul sa se lase pe mana voastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc. Si tu imi vei multumi mie peste 2-3 zile incolo. Dupa aceea, te invit sa reintri din nou aici, sa iti recitesti mesajul si apoi sa anaizezi daca l-ai scris tu, omul de lumina, sau altcineva prin tine. Eu sunt convinsa de varianta 2. Mai ramane sa te convingi si tu.

      Ștergere