miercuri, 9 septembrie 2015

MAGUL DE AUR - SEMINAR, 12-13 SEPTEMBRIE 2015, BUCURESTIMAGUL DE AUR

"Dragii mei, suntem intr-o cautare frenetica a starii de bine si a “ceva”, intr-o perioada in care lucrurile se intampla cu o viteza uluitoare!  Puterea noastra interioara este imensa, impodobita cu diamantele Intelepciunii, Iubirii si Recunostintei. Pentru ca fiecare dintre noi sa ne constientizam puterea interioara,  MAGIA Sinelui Divin, va propun un atelier de lucru, pe durata a doua zile, 12 si 13 septembrie 2015.
Iata programul celor doua zile:

12.09.2015

MAGUL PE DRUMUL DESAVARSIRII

·       Magul interior si manifestarea sa.
·     Elementele (apa, aer, foc, pamant, etc.) si modul in care ele ne ajuta sa aducem la suprafata magia interioara.
· Subconstientul. Codul ADN si tipuri de blocaje pe cod. Prietena mea Mihaela Ashtara a pornit prin analizarea geometriei ADN prin cele doua catene si refacerea atat cat este permis a acestei geometrii. Analizand situatia mai multor persoane prin scanarea ADN-ului, s-a ajuns la concluzia ca exista distorsiuni pe geometrie care pot proveni atat de la intuneric cat si de la Lumina. Noi am numit distorsiunile venite de la Lumina, peceti ale Sfintei Treimi. S-a constatat de asemeni ca in urma procesului de refacere, la unele persoane au fost desfacute aceste peceti iar la altele nu. Pecetile sunt puse din doua considerente: Plan Divin (misiune) si/sau lectie de viata. Daca in cele ce priveste Planul Divin, nu putem interveni cu vreo schimbare, nu acelasi lucru putem spune despre lectiile de viata. Aceste lectii de viata sunt insa in stransa legatura cu ce ESTE SCRIS in ADN (asa-zisele tipare), prin legaturile dintre cele doua catene si nu cu geometria lui. Aceasta se traduce prin faptul ca venim cu aceste lectii inscrise in codul nostru ADN, iar daca nu realizam o munca interioara cu noi insine, ca sa putem intelege aceste lectii, atunci vom ramane cu acele blocaje pe geometrie, nu ne vom putea manifesta la intreaga noastra capacitate si vom reveni intr-o viata viitoare cu acelasi program. Practic, nu am reusit prin intelegerea corecta sa inlocuim programul scris initial, cu altul nou care sa ne scoata de sub influenetele acelor lectii de viata.
· Descoperirea si eliberarea de tipare, blocaje mentale si emotionale, urmand pas cu pas geometria ADN, care corelate cu amintirea evenimentelor neplacute cu caracter repetitiv din viata fiecaruia dintre noi, vor conduce la intelegerea lectiilor noastre de viata.
·       Pe parcursul atelierului se vor face meditatii corespondente temelor abordate.
    
13.09.2015

MAGIA RECUNOSTINTEI

· Ce inseamna recunostinta si cum se manifesta in viata noastra?
·       Ce daruri aduce recunostinta in viata noastra?
·  Vibratia recunostintei. Vorbe goale si vorbe izvorate din inima – un aspect valabil in mod identic si pentru iertare.
·  Eliberarea de blocaje mentale si emotionale care nu ne permit sa manifestam recunostinta.
· Exercitii practice de fiecare zi, care sa ne ajute sa constientizam si sa fim cu adevarat recunoscatori.
·       Pe parcursul atelierului se vor face meditatii corespondente temelor abordate.

Atelierele incep in fiecare zi la ora 11 si au o durata de aproximativ 6 ore.
Investitia de participare este de 100 lei pentru fiecare zi de lucru.
Locatia va fi transmisa prin e-mail persoanelor inscrise.
Inscrierile se vor face pe adresa:
sau
https://www.facebook.com/cristianapetrof

FIE CA MAGIA IUBIRII, INTELEPCIUNII SI RECUNOSTINTEI, SA VA INSOTEASCA IN FIECARE GAND, CUVANT SI FAPTA!

Cu dragoste si respect,
Cristiana Petrof
Specialist in terapii complementare, formator si ….

UN MAG PRINTRE MAGI"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu