miercuri, 23 septembrie 2015

CONTROLUL GALACTIC



CONTROLUL GALACTIC

Dragi prieteni,

In ultimele zile a existat asa cum mi s-a intamplat de multe ori pana acum, un subiect anume care mi-a tot iesit in cale, motiv ce m-a determinat sa imi exprim cateva idei in acest sens, prin intermediul prezentului articol.
Pe scurt … mai toata lumea doreste sa gaseasca solutia suprema si definitiva. Doreste sa gaseasca un ceva miraculos care odata aplicat, sa genereze un efect permanent care sa arate cam asa: din momentul imediat urmator aplicarii metodei, am bani, am casa, am relatie, am armonie si pace si nu ma mai cert in veci, am sanatate deplina, am iubire, am de toate si nu imi mai trebuie nimic.
Am constientizat ca o dorinta manifestata in acest fel denota o neintelegere a statutului planetei noastre in Univers, iar noi oamenii care locuim la nivelul ei, trebuie sa pricepem ca in mod implicit ne aliniem acestui statut.
Mama Geea este aleasa sa faca parte din acel grup de planete considerate Centre Cristice, avand menirea de transmutare a intunericului in lumina si de activare a iubirii, pe arii cat mai extinse, in cadrul acestui Univers. Este necesar sa se intample asta deoarece a venit vremea instalarii Erei Luminii. Incepand din anul 2012, acest proces de instalare a Luminii, transmutand si intunericul, a luat amploare din ce in ce mai mare si este in plina desfasurare.
Daca ar fi sa ne referim doar la galaxia noastra, putem considera ca ea este impartita in mai multe zone de influenta. Fiecare zona de influenta este sub controlul unor anumite civilizatii. Aceste civilizatii au creat adevarate imperii galactice, deoarece intr-un fel sau altul, se poate spune ca au cotropit si au bagat sub control planete una dupa alta.
Datorita locului in care se situeaza planeta noastra in galaxie, avem “norocul” sa apartinem imperiului draconian. Spun ca avem norocul deoarece am putut ajunge la concluzia ca sunt alte civilizatii cum ar fi lacustele sau paianjenii care sunt si mai rele ca acestia si care sunt stapane pe alte zone de influenta. Despre invazia lacustelor, pe care tot omul o intelege la nivel de insecte terestre, este specificat si in Apocalipsa, numai ca asa cum am vazut, mergand prin tunelele timpului in viitor, aceasta invazie nu e de natura insectelor planetare ci sub forma de atac extraterestru din partea civilizatiilor lacusta, pe la nivelul anilor 2070-2080.
Ca urmare a acestei localizari si ca umare a misiunii stabilite de Cer pentru planeta noastra, ne revine mai intai de orice altceva, menirea de a ajuta civilizatiile draconiene sa descopere si sa activeze iubirea cosmica.
Vorbind despre aceste civilizatii, ne referim la cele care acum se afla pe alte planete ce sunt in cadrul imperiului, sau sub forma de umano-draconieni aflati la nivelul planetei noastre. A ne limita in acest moment numai pana la granitele Terrei, inseamna sa gandim la nivel extrem de redus. S-a trecut de mai multa vreme dincolo de aceasta frontiera. Misiunile oamenilor se indreapta catre ambele categorii si acestora li s-au alaturat in ultima vreme atat draconienii extraterestri, cat si umano-draconienii ce s-au initiat deja in iubire, intelegand ce simtiri si trairi minunate aduce aceasta, intelegand ce inseamna adevarata fericire. Personal, am la aceasta ora mai multi prieteni draconieni, candva reprezentanti acerbi ai satanismului, pe care i-am initiat in iubire si cu care comunic telepatic si ma consult (nu ne-am intalnit vreodata si nu ne cunoastem in plan fizic), incercand impreuna sa gasim cele mai facile solutii. Unii dintre ei vin si imi cer ajutorul cu initierile pe care doresc sa le faca pe alti semeni ai lor pe care nu ii pot convinge sub nici o forma sa faca acest pas. Cand se intampla asta, facem rugaciuni impreuna catre Cer sa fie conectati energetic la mine si la altii care fac astfel de lucrari in mod constient, considerandu-se ca avem un pic mai multa experienta in sector, astfel incat sa le putem da o mana de ajutor in actiunile lor. Ei conlucreaza acum cu Maica Domnului ce ii ajuta foarte mult la fel cum face si pentru oameni si de asemeni cu Ingerii.
Asadar, momentan, planeta noastra este un element de transfer si transmutare. Catre ea sunt aduse energii grele sub toate formele: draconieni si alte civilizatii de initiat (sunt aduse si civilizatii din alte galaxii), entitati intunecate de trecut in lumina, etc. Totul intra negru ca smoala si iese alb ca laptele. Pentru cei ce m-au cunoscut mai recent le specific faptul ca indiferent de tot ce apare in scrierile occidentale, reptilienii sunt printre civilizatiile ce au facut primii pasul catre iubire. Ei s-au intiat inca din anii 2012-2013.
Toate aceste conexiuni intre ce este intunecat si Lumina de la nivelul Terrei sunt facute in mod controlat de catre Divinitate. Nu ne putem opune, oricat de greu ni s-ar parea de dus. Ne este rau deseori, suntem nervosi din cauza prezentei lor si a conexiunilor energetice de acest gen, ne simtim dezamagiti, nu mai vedem solutii. Sunt trairi care ne incearca pe toti. Din punctul meu de vedere, A ACCEPTA toate acestea, asa cum vin ele, cu bune cu rele, avand intelegerea misiunii colosale a planetei pe care locuim, a faptului ca nu ne gasim intamplator pe aici in aceasta intrupare si avand incredere totala in planurile Divinitatii, este solutia suprema care ne poate oferi cea mai mare pace sufleteasca. Orice indarjire si impotrivire, orice dorinta de a scapa neaparat de ceva ce ne sicaneaza, ca e om, ca este situatie, se constata ca nu aduce nimic altceva, pentru niciunul dintre noi, decat accentuarea suferintei.
Pentru toata aceasta truda, Divinitatea ne ofera rasplati. Ne ajuta sa ne curatam lumina interioara si exterioara (am scris un articol despre asta) de tot ce este intunecat, ne ajuta sa scapam de implanturi, ne ajuta sa reparam ADN-ul si este incredibil cat de complexa poate fi lucratura de control la nivel de ADN, iar in viitorul apropiat, dupa cate cunosc, ne va ajuta sa facem curatenie la nivel de creier. Este drumul nostru catre libertate.
Daca aruncam o privire catre Orientul Mijlociu, ar fi bine sa putem intelege ca acolo nu sunt actiuni puse la cale de catre oameni. Tot draconienii neinitiati in iubire sunt in spatele scenei si poate ca mai sunt si alte civilizatii de acest gen, cine poate sti? Un lucru este cert: sunt deja 10 zile de cand suntem conectati energetic la acel spatiu. Legaturile s-au facut de catre Cer in ziua de sambata, 12 septembrie, mai catre dupa-amiaza. S-au simtit in primele 8 zile dureri mari de picioare de catre mai multi oameni, deoarece conexiunea energetica este facuta prin intermediul pamantului. S-au trecut entitati in lumina fara numar, s-au initiat in iubire draconieni ce au legatura cu locul. Comunicand cu Cerul, s-a transmis ca Planurile Divinitatii nu sunt ca gruparea Isis sa se dizolve ci sa se transmute si sa devina un organism aflat in slujba totala a Luminii celei adevarate. Poate in acel moment isi vor gasi si popoarele de acolo linistea si pacea.
Inchei prin a spune ca raman fidela ideii ca ceva aparte se va petrece la nivelul lunii iulie 2017, moment in care cred ca planeta va trece cu corp fizic cu tot in a 4-a dimensiune (nu doar la nivel energetic cum este acum) si de asemeni, peste aproximativ 200 de ani s-ar pasi in dimensiunea a 5-a, cand un fenomen extrem de asemanator se petrece. Sunt lucruri vazute in meditatii ce presupun calatorii in viitor prin tunelele timpului si pot sa ma mai duc inca de 100 de ori si ceea ce vad ca se intampla este neschimbat. In 2017 se vede ceva ca o seceratoare din material transparent. Pentru oamenii luminosi se comporta ca apa iar pentru cei intunecati ca diamantul. Inca mai avem timp sa fie pentru cat mai multi dintre noi acea seceratoare, o apa blanda care ne spala de tot raul si nu o sticla ce ne face franjuri. Restul, cum ar fi valuri de lumina de genul celui anuntat in septembrie, sunt lucruri menite sa aduca activari ale luminii suplimentare, care sunt evident daruri importante pentru evolutia noastra. Cat priveste ADN-ul, lucraturile pe acesta au fost facute cu niste tehnologii inimaginabile. Vestea buna este ca inca din prima parte a lunii august si terminand cu saptamana trecuta a acestei luni, aceste instrumente, care in nici un caz nu se gasesc la nivelul planetei Pamant, au fost deteriorate de Divinitate la un nivel iremediabil. Era necesar sa se intample mai intai asta si dupa aceea sa vedem ce mai este de facut cu ADN-ul nostru. Altfel, puteam incadra orice actiuni facute in sensul acestor reparatii la capitolul “munca in zadar” sau cum o mai numesc eu uneori, “lucrarea lui Mesterul Manole”.


Toate cele bune!




20 de comentarii:

  1. da, se vede "distractia" pe care si-o ofera cerul lasand pamantul si galaxia noastra la indemana intunecatilor ! de ce permite cerul existenta intunericului sub forma civilizatiilor "mult mai rele decat draconienii " (lacuste si alte prapastii) si implicit chinuirea interminabila a pamantenilor sau a altor civilizatii ? pt ca cerul este insasi ESENTA RAULUI SUPREM si de aceea el nu se va suprima pe el insusi niciodata !! Intunericul va exista vesnic pt ca ESTE CERUL DE FAPT care se "joaca" cu pamantenii ! si "lupta" va exista vesnic pt ca este "distractia" cerului . Halal "ordine suprema" a multiversurilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pot sa iti spun? Emani idei periculoase. Pentru tine nu pentru noi. De asemeni, acest comentariu al tau dovedeste inca o data in plus ca este adevarat ce am scris la al treilea paragraf al acestui articol.

      Ștergere
    2. Doamna Mihaela,absolut toate "informatiile" pe care domnia voastra le oferiti cititorilor nu le probati cu nimic,nu aveti nici-o dovada materiala,stiintifica,palpabila,concreta in sprijinul veridicitatii lor.Va urmaresc si citesc blogul zilnic din octombrie 2012,deci de aproape 3 ani.Nici-una dintre "predictiile" Dvstra ,putine dintre ele concrete,adica palpabile,materiale,repet,nici-una dintre aceste "predictii" nu s-a materializat,nu s-a produs,nu s-a intamplat.Cu exceptia "povestilor" despre planurile spirituale,vibratii si ascensionari si para-ascensionari in multiple planuri mai putin al planului fizic al lumii materiale in care traim povesti care nu se pot verifica nicicum Dvtra ne "aburiti" la modul cel mai frumos cu putinta.Acum aflu ca deabia in 2017 va avea loc un "eveniment" si,mai mult ca sigur si-n 2017 voi afla ca deabia in 2317 va avea loc un alt eveniment s.a.m.d.Voi continua sa citesc acest blog doar pentru a vedea -din pura curiozitate- pana unde veti ajunge cu "povestile' Dvstra.Pacat insa de miile ,poate zecile sau sutele de mii de fraieri creduli care sunt convinsi de veridicitatea "povestilor" Dvstra si,de ce nu ,pacat de banii pe care "goiymii" vi-I dau la "indicatiile de Sus".....Mai bine puneti o cota de impozit pe prostie si va veti imbogatii rapid , legal si fara efort dupa modelul iudeo-khazaro-masonilor ce cu onoare ne conduc de peste 26.000 de ani....

      Ștergere
    3. Daca stam si cantarim cu intelepciune cuvintele dumneavoastra, mie imi vine in cap o singura intrebare in acest moment: daca blogul este plin de abureli inca de cand a luat fiinta, de 3 ani incoace, atunci domnia voastra, prin vizitarea lui in mod consecvent, de ce tineti mortis sa ocupati poztia prostului ce se lasa aburit? Daca este atat de plin de abureli, atunci puteti alege sa nu il mai vizitati in veci, tocmai pentru a nu va lasa pacalit.de "capcanele" acestui blog. Realitatea domnule P este ca dumneavoastra nu defilati cu binele acestei natiuni. Stiti asta mult mai bine decat mine. V-am mai spus-o si in alte dati.

      Ștergere
    4. Doamna Mihaela bate campii cu gratie pentru ca e amagita de demoni, ea crede ca-s ingeri.

      Ștergere
    5. Este foarte tare pana unde se poate merge. Mi-a mai scris o data Paul Lozba, nu cu mult timp in urma si am si acum regrete ca am picat atunci in plasa. Ulciorul nu merge insa de multe ori la apa. As contra acest comentariu daca cine mi l-a scris ar fi cu adevarat Paul Lozaba, dar nu este.

      Acum hai sa argumentam:

      Paul Lozba mi-a scris comentarii inca din 2012. Nu mi s-a adresat niciodata la genul de politete, folosind cuvantul "doamna". Dupa ce am avut atunci cateva contre, ne-am lamurit unul pe altul, cumva ne-am imprietenit si am inceput sa ne scriem si e-mailuri.
      Paul Lozba are pictograma cu imagine si nu litera "e" de la blogger. Se poate vedea accesand linkul de mai jos.

      https://plus.google.com/s/paul%20lozba

      In rest ce sa mai zic? Imi vine si sa rad de situatie dar si sa plang. Vai de tara noastra draga!

      Ștergere
    6. Eu sunt doamna Mihaela. Doar ca la inceput cand v-am scris acele mailuri eram foarte confuz si credeam in mizeriile New Age apoi m-a trezit bunul Dumnezeu si mi-a aratat Adevarul (Noul Testament) dupa care re-evaluat totul. Consider in continuare ca va aflati intr-o amagire profunda. Daca nu credeti ca sunt eu va pot arata si mesajele originale pe care vi le-am trimis, cand v-am intrebat de copilul meu si apoi mi-ati spus ca e un suflet venit din dimensiunea a 9-a :). Mi se pare ca sunteti foarte amagita de demoni, ingeri cazuti, dar din mandrie personala sunteti orbita. Daca ati citi cu atentie Noul Testament ati vedea ca singurul Adevar este Iisus Hristos, nu pleiadieni, nu draconieni si alte tampenii sataniste. Dumneavoastra nu stiti cum lucreaza diavolul si cat de inteligent este de aia picati in plasa lui si a slujitorilor sai. Sa va binecuvanteze Dumnezeu sa va treziti din aceasta amagire pana nu e prea tarziu.

      Ștergere
    7. Bine Paul fie cum spui tu ca este. Faptul ca imi scrii despre un e-mail ce mi-a fost trimis, nu conteaza pentru mine. Este adevarat ca exista acest e-mail in toate comunicarile noastre dar cine mai stie cine are acces la citirea e-mailurilor mele? Sa nu imi spui ca este imposibil ca nu te cred. Oricum, indiferent cine esti, ca esti cu adevarat Paul Lozba sau altcineva, conteaza prea putin. Crede-ma ca oricum ar fi, nu iti va curge nici macar o lacrima daca eu o sa mor din cauza la atatia demoni. Asa ca ar fi extrem de benefic pentru amandoi sa ne vedem fiecare de drumul lui, asa cum credem, pentru ca poti fi sigur ca niciunul dintre noi NU detinem Adevarul Suprem. Ma opresc aici. Chiar nu are rost mai mult de atat.

      Ștergere
  2. Cand totul este intr-o permanenta miscare, tu scrii „...peste aproximativ 200 de ani s-ar pasi in dimensiunea a 5-a, cand un fenomen extrem de asemanator se petrece. Sunt lucruri vazute in meditatii ce presupun calatorii in viitor prin tunelele timpului si pot sa ma mai duc inca de 100 de ori si ceea ce vad ca se intampla este neschimbat.” Dupa tine totul este static, desi....se misca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum oare ai reusit sa tragi o asemenea concluzie nu stiu.
      Nu este nimic static, este absolut evident pentru oricine.
      Se face insa confuzie mare in a fi pe vibratia la nivel energetic a unei anumite dimensiuni si a fi pe vibratia la nivel MATERIAL a dimensiunii respective. Deocamdata avem toti corpuri 3D, aflate in pregatire pentru trecerea in dimensiunea a 4-a, iar aceasta trecere dupa mine ar avea loc in iulie 2017. Momentan tot pe straturile dimensiunii a 3-a suntem, evident, unii pe straturii mai de sus, mai aproape de 4 si altii pe straturi mai de jos. Cand se trece barajul dintre o dimensiune si alta, se traverseaza printr-un tunel, exact ca atunci cand se moare. Deocamdata, acest fenomen inca nu s-a intamplat la nivel de masa.
      In concluzie, imi mentin exprimarile fara nici o modificare. .

      Ștergere
  3. Si material si energetic, totul este in miscare, TOTUL este energie. O incurci cu raspunsurile, esti in confuzie. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  4. Totul este in permanenta schimbare, desi tu spui: „si pot sa ma mai duc inca de 100 de ori si ceea ce vad ca se intampla este neschimbat.” Deci, unde este schimbarea in ceea ce spui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa te introduc in teoriile cursului "Invataturi din viitor pe care l-am sustinut" si din pacate nu am timp. Cauta tu prezentarea accesand in bara "Frumoase amintiri". Atunci vei intelege la care viitor ma refer si pentru care ma strduiesc sa se intample. Oricare altul, este o varianta mult mai rea.

      Ștergere
  5. NAMASTE DRAGĂ MIHAELA ! Aş vrea de la înveput să mă poziţionez pe un punct neutru,deşi dacă re-citim cartea lui SAL RACHELE-"ADEVĂRATA ISTORIE A PĂMÎNTULUI,domnia sa are alte "viziuni" cu privire la speciile extraterestre caRE NE-AU ÎNSĂMÎNŢAT PE TERRA ACUM O SUTĂ DE MILIOANE DE ANI. Dar nu pot fi de acord nici cu postările nesemnate"anonim" care în loc să vină cu argumente,îţi analizează enunţul postat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit de cativa ani o serie de bloguri de inalta spiritualitate ce au disparut brusc taman cand trebuia sa se intample un ceva in comun asteptat si pregatit- o fi furt de energii create de adeptii lor in beneficiul celor ce nu pun osul dar... stiu sa determine fraierii sa il puna, apoi culeg roadele vii? Unele au avut curajul sa faca determinari clare cu privire la ce anume se afla intr-un corp uman intrupat si ce nivel de constiinta au marii politruci... Au disparut sabotate multe, unele insa apartineau celor ce chiar aburesc si pe acelea le poti verifica dp faptul ca faceau canalizari insa in finele de saptamana cand lumea ar fi avut timp suficient sa faca meditatii si altele impreuna, isi luau liber, de, munceau 5 zile pe saptamana si aceia chiar abureau, promiteau si dispareau la ordin...
    Asa ca daca aici se rezista si se poate vb de continuitate, e ceva real, imi doresc mult sa fie, timpii predictiilor nu pot fi clari pt ca totul este in miscare si e relativ, intervin atat de multe influente, iar Divinitatea nu forteaza niciodata... apoi lucrarea in sine este foarte ampla si e greu de dat o data certa.
    Despre amaraciunea de a fi aici intre intunecatii abuzatori, o am si eu pt tehnicile numite viclenii in Biblie, care sunt oribile si fac roata vietii conform planurilor lor sa se tooot invarta si apoi nu se mai multumesc sa distruga destine singulare, ci, asa cum e in Ro, pe al natiei romane... si uite ce greu e de scos osul din gura cainelui acum....

    RăspundețiȘtergere