luni, 24 august 2015

SUFLETUL LUI 8 - ATELIER DE LUCRU


SUFLETUL LUI 8

ATELIER DE LUCRU

"Dragi prieteni,

Miercuri 26.08.2015 este o ultima zi a acestui an cu numerologia abundentei, 888.

Cand vorbim despre abundenta, gandul multor oameni zboara in primul rand la bani si la latura materiala. Totusi, intelesul acestui cuvant nu include doar acest sector si putem demonstra asta gandindu-ne la un exemplu foarte simplu. Sa presupunem ca ne orientam intreaga atentie si toate faptele catre a atinge starea de iluminare si in cele din urma lucrul acesta se intampla, in conditiile in care poate ca ne zboara vantul prin buzunare. Atingerea starii de iluminare reprezinta intrarea in Nirvana, moment de la care nu mai exista grija, nu mai exista suferinta, nu mai exista lipsuri. Ce spuneti? Merita sa ne orientam atentia catre Abundenta Iluminarii? Cu siguranta ca DA.

Din aceste considerente, va lansez invitatia de participare la un atelier de lucru ce se va desfasura in Bucuresti, in aceasta zi de miercuri, incepand cu ora 18,30.
Iata programul atelierului de lucru:

·        Ce este Iluminarea si cum se manifesta ea?
·    Despre Buddha si despre “Drumul Sfant” sau “Cararea nobila” in 8 pasi. Legatura cu cele 4 Adevaruri nobile.
·   Gand, cuvant si fapta, 3 dintre pasii “Cararii nobile”. Importanta sincronizarii celor 3 elemente.
·    Un exercitiu simplu de transformare a emotiilor si credintelor ce ne blocheaza in a ne construi un Copac al Iluminarii, roadele Sale fiind o expresie a Abundentei supreme.
·   Multi spun ca iesirea din dualitate este expresia eliberarii noastre. Consider ca adevarata eliberare soseste atunci cand acceptam ca dualitatea exista pur si simplu, pentru ca asa a fost si este conceputa intreaga Creatie. In acest fel putem accepta tot ce vine catre noi, indiferent ce catalogare i-am oferi la nivelul nostru de viziune si intelegere, cu seninatate si pace interioara. Perechea si expresii ale perechii.
·      Sa predam controlul. O actiune de mare ajutor si evolutie. Intrebarea se pune Cui anume. La intalnirea noastra vom afla raspunsul.

Pe parcursul atelierului se vor face si cateva meditatii corespondente cu temele abordate.
Investitia pentru participare este de 88,8 lei. Locatia se va transmite prin e-mail persoanelor inscrise.
Inscrierea se face pe una dintre adresele:

Va astept cu mult drag,

Cristiana Petrof,

Energoterapeut, terapeut Theta Healing si consilier de dezvoltare personala."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu