sâmbătă, 8 august 2015

SIMBOLURILE MAESTRILOR JEDI - RELUARE BUCURESTIDragii mei,

Va invit in ziua de duminica, 09.08.2015, la o reluare a intalnirii de lucru ce se desfasoara sub titlul:

“SIMBOLURILE MAESTRILOR JEDI”

Exista cateva persoane care nu au putut participa data trecuta (26.07.2015) desi si-ar fi dorit. Avand in vedere ca am programul ocupat deja pana la jumatatea lunii septembrie, este aceasta zi de duminica unica mea posibilitate de a mai sustine aceasta activitate in Bucuresti, asa mai in scurt timp.
Mai multe detalii puteti gasi la: 

http://tristar77.blogspot.ro/2015/07/simbolurile-maestrilor-jedi.html


       Specific suplimentar fata de anuntul initial, ca desenul sacru personalizat vine in dar de la Tatal Dumnezeu si de la Mama Divina si nu de la Jedi. In plus am primit in timpul seminarului de data trecuta un simbol sacru de la Domnul nostru Iisus Hristos. Este vorba de reprezentarea simbolica pentru:

"Eu sunt Calea, Adevarul si Viata!"

        S-a comunicat atunci ca acest simbol implementat in campuri te ajuta sa mergi pe calea cea buna, nu permite sa cazi prada inselaciunii indiferent cum ar fi ea trimisa (mai ales ca au inceput deja sa apara incercari de transmisii invaluite intr-o frumoasa lumina aurie dar care nnumai de la Dumnezeu nu vin) si sustine in interiorul fiintei Viata pe toate planurile (fizic, mental, sufletesc). Apropo de aparitiile in lumina aurie, este ceva vreme de cand doresc sa comunic faptul ca in ultima perioada, Cerul trimite niste avertismente privind pregatirea unei pacaleli de mare anvergura ce poate merge pana acolo incat s-ar incerca simularea celei de-a doua veniri a lui Iisus. Sunt absolut convinsa ca in acest context, nu este deloc intamplatoare nici transmisia din partea Consiliului celor 12 Inalti Maestri Jedi, nici a Mantuitorului si cu atat mai putin Darul facut de Tatal si Mama Divina.


     Pretul este de 50 lei.
Desfasurarea are loc in Bucuresti, incepand cu ora 11. Durata va fi de aproximativ 3-4 ore, depinzand de numarul de participanti, din cauza citirii desenului sacru personalizat. Cu cat participa mai multe persoane cu atat durata creste, ca urmare a timpului necesar pentru aceasta citire individuala. Locatia se va transmite prin e-mail persoanelor inscrise.

Inscrierile se vor face la adresa:
federatia.galactica@gmail.com


Va astept cu mult drag!

2 comentarii:

  1. Reprezentarea simbolica pentru "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata!" este Crucea! Crucea pe care s-a rastignit de buna voie, Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu-Omul. Acel simbol pe care l-ati prezentat mai sus este un simbol foarte diabolic. Cu multe unghiuri ascutite care evoca durere. Partea din mijloc arata ca o cruce intoarsa sau ca o stea care cade din cer, asa cum a cazut si Lucifer. Marginile arata ca niste coarne. Mi se pare un bun exemplu al amagirii dumneavoastra. Spuneti-mi va rog, cine exact este mama divina in cadrul Sfintei Treimi? Sau Dumneavoastra reinventati ierarhia lui Dumnezeu. Oare nu va e frica asa un pic, ca o sa stai acusi in fata lui Dumnezeu? Ce "evanghelie" propovaduiti dumneavoastra aici daca nu una a inselarii si a amagirii? Nu va dati seama cat de mult rau faceti nu numai dumneavoastra ci si cititorilor si celor care vin la seminariile voastre pline de amagire satanica. Sa va lumineze Dumnezeu mintea si sa va scoata din intunericul asta din care parca refuzati sa iesiti. Cheia catre Dumnezeu este smerenia, puterea sta in slabiciune, nu in "talentele" voastre bio energetice sau cum vreti sa le numiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiam din povestile bibliei ca soldatii romani L-au rastignit,nu s-a rastignit singur! Ce ti-e si cu jidanii astia,nu poti sa-i crezi nici atunci cand iti spun cat este ceasul.....

      Ștergere