joi, 13 august 2015

“SIMBOLURILE MAESTRILOR JEDI” - GALATI SI PITESTIDragii mei,

Va invit in localitatea Galati, in ziua de duminica, 16.08.2015, incepand cu ora 11 si in localitatea Pitesti, in ziua de miercuri, 19.08.2015, incepand cu ora 18, la intalnirile de lucru ce se desfasoara sub titlul:

“SIMBOLURILE MAESTRILOR JEDI”

Am incadrat aceste intalniri la categoria “de lucru” deoarece scopul principal este ca fiecare dintre cei prezenti sa deseneze in culori (materialele necesare vor fi puse la dispozitie) un numar de simboluri ce au fost revelate printr-o transmisie de doua ore venita din partea Maestrilor Jedi, ce s-a derulat in ziua de 22.07.2015. Ulterior au mai fost primite si alte simboluri. Acestea au legatura cu toate temele care ne preocupa pe multi dintre noi in ultima perioada.
Mai multe detalii puteti gasi la linkul de mai jos, prin intermediul caruia sunteti condusi si catre informatii legate de Ordinul “Jedi”: 

         In plus, se vor oferi in dar fiecarui participant (nu fac obiectul platii pentru curs) si se vor executa doua desene sacre, unul din partea Domnului nostru Iisus Hristos semnificand “Eu sunt Calea, Adevarul si Viata” si altul din partea Tatalui – Mamei Dumnezeu, o reprezentare personalizata, diferita complet de la om la om, ce se descopera prin citire pe loc.     
          Pretul intalnirii este de 50 lei. Pentru copiii ce vin alaturi de parinti este gratuit.
Durata va fi de aproximativ 3 ore. Locatiile de desfasurare, pentru fiecare localitate in parte se vor transmite prin e-mail persoanelor inscrise.

Inscrierile se vor face la adresa:


Va astept cu mult drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu