miercuri, 19 august 2015

COPACUL ILUMINARII - ONESTI, SAMBATA, 22.08.2015
Dragii nostri,

Mihaela Ashtara Tristar si Cristiana Petrof va invitam, in ziua de sambata, 22.08.2015, in localitatea Onesti, incepand cu ora 10, la seminarul intitulat:

“COPACUL ILUMINARII”

Titlul sub care se desfasoara acest seminar are legatura cu o comunicare sosita prin intermediul unui vis avut in urma cu cateva luni de zile, ce ne-a oferit un inteles mai profund fata de multe actiuni coordonate de noi in ultima perioada.

Care vor fi cateva dintre temele abordate?
·     Intelegerea noastra fata de conceptul de “Copac al Iluminarii”.
·    ADN-ul Copacului Iluminarii. Spirala energetica si spirala tehnica.
·     Gand, cuvant si fapta. Importanta sincronizarii celor 3 elemente.
·   Un exercitiu simplu de transformare a emotiilor si credintelor ce ne blocheaza in a ne construi un Copac al Iluminarii.
·       Dezlegarea Luminii personale. Teorie si practica.
·      Implanturi energetice. Simbolurile Maestrilor Jedi. Ordinul Jedi.
·     Simbolul antifrici al Lui Mihail. (acest simbol fiind transmis abia in data de 16.08.2015, nefiind in consecinta disponibil la seminariile anterioare “Simbolurile Maestrilor Jedi”, va fi trimis prin e-mail tuturor persoanelor ce au participat pana in prezent la acest seminar).
·     Simbolul sacru al Domnului nostru Iisus Hristos, “Eu sunt Calea, Adevarul si Viata”.
·   Desenul personal sacru – un Dar oferit de la Dumnezeu Tata-Mama. Acest desen are doua componente: elemente de maxim ajutor pentru situatiile persoanei pentru care se construieste desenul si elemente ce releva Puterea Spiritului persoanei respective. El se contureaza prin citire pe loc. Evident, desenele acestea sunt unice pentru fiecare persoana in parte, exact asa cum este codul numeric personal sau caracteristicle ADN. Ulterior, fiecare participant isi va creiona cu propria sa mana desenul personal sacru, spre a fi activat.
·  Sa predam controlul. O actiune de mare ajutor si evolutie. Intrebarea se pune Cui anume. La seminar vom afla raspunsul.

 Vom petrece deci impreuna o sambata deosebita, in care vom naviga prin Oceanul Cunoasterii si al Intelepciunii, vom medita, vom desena si garantat ca vom uita macar pe acea bucata de timp, de grijile vietii de zi cu zi. Visul nostru este ca prin actiunile de acest gen pe care le coordonam, sa devina uitarea acestor griji un fel de a fi. Acest fel de a fi nu il poate avea in proportie de 100% decat Omul Iluminat. 

Sa ajutam si sa dam hrana si apa Copacului Iluminarii noastre, cu credinta permanenta si ferma ca va sosi si vremea culegerii Roadelor Sale!

          Pretul intalnirii este de 130 lei.

Durata va fi de aproximativ 8 ore. Locatia de desfasurare se va transmite prin e-mail persoanelor inscrise.

Inscrierile se vor face la adresa:


Va asteptam cu mult drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu