sâmbătă, 8 august 2015

ASCENSIUNE SI BLOCAJE - LUMINA INTERIOARA SI EXTERIOARA


ASCENSIUNE SI BLOCAJE - LUMINA INTERIOARA SI EXTERIOARA

Dragi prieteni,

Asa cum am promis in articolul referitor la ascensiune si la elemente blocatoare ale acesteia, revin acum cu un material in care voi trata primul punct, respectiv cel legat de lumina interioara, lumina exterioara si alte informatii asociate acestora.
Mentionez inca de la inceput ca tot ceea ce urmeaza sa relatez nu sunt lucruri pe care sa le fi citit in vreo carte ci sunt descoperiri personale, facute prin prisma seminarului “Puterea ascunsa”, sustinut in urma cu ceva vreme in cateva localitati din tara, impreuna cu prietena mea Cristiana Petrof, pe care ne-am hotarat insa sa nu il mai continuam decat dupa ce voi furniza raspunsurile promise la toate persoanele participante. Acest seminar, aparent ceva simplu, a fost si este pentru mine una dintre cele mai complicate actiuni, dar nu a vorbi despre asta este scopul acestui articol.
Sa vedem acum ce descoperiri am facut si cum am ajuns la intelegerea unei anumite structurari a ceea ce numim lumina interioara si lumina exterioara.
In timpul lansarii procesului de dezlegare, cu ajutorul unor instrumente venite la un moment dat in dar de la Sfanta Treime, se porneste ca intr-un soi de calatorie in campurile energetice ale persoanei supuse dezlegarii. Totul se vede precum intr-un joc de calculator cu mai multe nivele, in care pentru a trece la un nivel superior este necesar sa indepartezi toate obstacolele intalnite in nivelul curent.
Atat in cazul luminii interioare cat si in cel al luminii exterioare, totul este structurat pe 9 nivele. Aceste 9 nivele apar in reprezentare exact ca in desenul pe care am incercat sa il construiesc, conform cu ceea ce am vazut in incursiunile facute.
  



In cazul luminii interioare cele 9 nivele apar ca niste cercuri ce se imbraca unul pe altul, acestea fiind tangente pe interior, intr-un punct. Ele sunt asociate cu culorile chakrelor de la rosu pana la auriu. Rosu este cercul cel mai mare iar auriu este cercul cel mai mic. Toate facaturile, vrajile, simbolurile oculte intunecate, blestemele de orice fel, se vad implantate pe cercul exterior de culoare rosie. Dezlegarea luminii interioare presupune deci curatarea de toate obstacolele a cercului mare rosu. De altfel este logic de ce se vede asa. Tot ce este intunecat actioneaza in primul rand asupra sangelui care este rosu, asupra chakrei radacina sau Muladhara la care se asociaza culoarea rosie, incluzandu-se aici si culorile maro, maro roscat, grena si negru, asociate chakrelor de la nivelul picioarelor (genunchi, glezne) si sub talpile picioarelor, chakre pe care se fac cele mai tari legaturi intunecate, mult mai aprig decat pe chakra radacina. Incepand cu cercul portocaliu, incepe si spatiul sacru al luminii interioare. Din aceasta cauza, trecerea din cercul rosu in cercul portocaliu se face printr-o poarta sub forma de pentagon si tot la fel se fac trecerile, prin niste porti pentagonale, dintr-un cerc in altul, cu cat se merge cat mai in interior catre cercul mic auriu. Gandindu-ne la chakre, chakrei a-2-a sexuale i se asociaza culoarea portocalie si intreaga zona ce contine osul sacru, sarpele kundalini, motiv pentru care este considerata sacra. Vedem ca exista corespondenta intre sistemul chakrelor si structura luminii interioare. Aceasta structura a luminii interioare este valabila pentru orice chakra, pentru orice celula. Cand ne referim la dezlegare si la lumina interioara, ne gandim de fapt la un intreg ansamblu de structuri mai mici sau mai mari, identice, cu 9 nivele, ale luminii interioare. Am descoperit mai multe persoane cu prima poarta pentagonala sparta. Cu alte cuvinte le-a fost violat spatiul sacru. Cine face aceasta actiune asupra cuiva, se alege cu o karma foarte grea pentru ca se pacatuieste impotriva Sfantului Duh. O astfel de actiune atrage plati grele pentru cel putin 7 generatii ce urmeaza acelei persoane care a comis fapta, sub pecetea asanumitului blestem de neam.
Nu se poate ajunge la spatiul portocaliu decat dupa ce se face curatenie totala in spatiul rosu.
Simbolurile intunecate sunt un fel de suprapuneri perfecte negre peste simbolurile aurii. Simbolurile aurii din campuri sunt proprietatea purtatorului, sunt daruri primite la initieri, uneori venite direct de Sus, fara intermediere, in aceasta viata sau in vieti trecute. Punerea unei peceti negre cu aceeasi forma asupra unui simbol auriu ii obtureaza puterea. El nu se mai poate manifesta in exterior. De aceea, dizolvarea unui simbol negru descatuseaza simbolul auriu din spatele lui si implicit puterea acestuia. Modul de dizolvare a acestor simboluri este pur intuitiv pentru ca se procedeaza diferit la fiecare om in parte, chiar daca intalnim simboluri identice la unul si la altul. Este o constatare extrasa din practica.
Blestemele de orice fel se vad in campuri precum o carte deschisa care in locul in care este deschisa are paginile negre sau sunt cu negru si alb amestecat. Am constatat ca suprafata innegrita corespunde la cat a mai ramas de dezlegat din blestem iar suprafata alba la cat s-a dezlegat deja pana la acel moment prin diferite slujbe de dezlegare, rugaciuni sau alte actiuni de acest gen. Foarte multi oameni in aceste vremuri sunt purtatori de blestem de neam, fiind in general a 7-a generatie. Asta inseamna ca in urma cu 7 generatii, un stramos al lor a gresit groaznic impotriva Sfantului Duh. In familiile cu blestem de neam se intrupeaza spirite foarte inalte pentru ca ele trebuie sa aiba suficienta forta ca sa suporte suferinta ce este generata de existenta unui blestem de neam. Exista si blestemele personale din aceasta viata sau din vieti trecute, precum si blestemele de neam intelegand acest cuvant ca si tara, popor si nu ca ruda. Din punct de vedere energetic insa toate se comporta si se dezleaga la fel. Prin instrumentele daruite de Sfanta Treime se genereaza dezlegarea unui blestem cu o medie de 7 procente pe saptamana. Aceasta m-a condus catre ideea construirii unui sistem automat de dezlegare, care odata initializat, de acolo mai departe isi face treaba de unul singur. Exista persoane la care nu este permisa dezlegarea, partial sau total, de catre Sfanta Treime. Aceasta nepermisiune se vede in campuri sub forma unui simbol auriu “infinit” de care nu se poate trece sub nici o forma. Cand nepermisiunea este doar partiala, se merge cu dezlegarea de forme si simboluri pana ce este intalnit simbolul auriu infinit. Acolo dezlegarea se opreste. Motivele pentru care nu se permite aceasta dezlegare nu rezida in faptul ca persoana respectiva ar avea vreo problema anume ci mai degraba in faptul ca nu a venit vremea sa se activeze si sa iasa la lumina darurile acelei persoane. Pana in prezent eu nu am intalnit decat cazuri de acest gen si oricum sunt destul de rare. Cand vine vremea, pentru aceste persoane simbolul infinit se dizolva de la sine, permitand procesul de dezlegare totala. Datoriile karmice nu se pot opune procesului dezlegarii. Se poate plati pentru karma si cu iubire si prin ajutorarea semenilor poate chiar folosind obiectul de putere scos la suprafata prin dezlegare si nu neaparat prin suferinta.
La orice persoana se intalneste la un moment dat in aceasta calatorie a dezlegarii un fel de pergament cu 3 parti, deschis, asa cum exista multe iconite (ceva ca in imaginea de mai jos). Nu am reusit pana in prezent sa patrund sensul acestui pergament desi am intrebat Cerul dar intuiesc de ce se intampla asa, deoarece aceasta imagine mai are legatura pentru mine personal cu o alta intrebare fata de care mi se spune ca nu a venit vremea sa ii cunosc raspunsul.




De asemeni la fiecare persoana apare la un moment dat un chip astral de o frumusete nemarginita si care emite foarte multa iubire. La multi acest chip arata sub forma de dragon. Este acesta un aspect legat de sufletul si de Sinele Superior al fiecarui om in parte.
Dupa ce s-a trecut de prima poarta pentagonala, la fiecare om, in spatiul portocaliu, este gasit un intrument de putere. Nu dezlegarea in sine este procesul dificil ci gasirea obiectului de putere la fiecare persoana in parte. El este foarte bine ascuns si dupa ce se primeste in cazul unei persoane informatia ca a fost totul dezlegat, de la farmece pana la blesteme, se poate porni in procesul de cautare si gasire a obiectului de putere. Incursiunea pentru gasirea lui dureaza insa la fiecare om pana la 3 ore. Cu cat persoana este mai atent preocupata de curatenia ei energetica (mediteaza, se roaga etc.) cu atat pentru dezlegator este mai usor de gasit acest obiect. Pe de alta parte dezlegatorul nu poate face aceasta incursiune decat intr-o stare perfecta de sanatate. Daca se intampla ca in cazul meu, cand din cauza unor misiuni legate de diferite civilizatii aflate in neiubire, am fost conectata la energii care mai de care mai grele, spre a fi transmutate, este absolut contraindicat sa se faca o astfel de incursiune pentru ca pune in contact persoana supusa dezlegarii, cu acele energii pe care nu se stie daca le poate suporta.
Odata gasit, Divinitatea se asteapta sa fie folosit acest obiect pentru ajutorarea semenilor. Universul va avea grija sa trimita cazuri spre rezolvare. In acest fel apar ca si daruri ulterioare deschiderea urmatoarelor porti pentagonale astfel incat sa se poata merge si mai adanc spre interior. Consider ca deschiderea acestor porti (sau peceti) si accesarea cercului mic auriu, reprezinta drumul catre iluminare.
Din punct de vedere al luminii exterioare treaba sta cam la fel numai ca acolo structura se vede sub forma toroidala. Se merge tot de la rosu catre auriu dar de aceasta data cercul cel mic este rosu si cel mare este auriu.
In concluzie, drumul catre iluminare, presupune din punctul meu de vedere calatoria si deschiderea portilor luminii interioare de la cercul mare rosu catre cercul mic auriu daca se alege calea lucrului cu interiorul si de la cercul mic rosu catre cercul mare auriu daca se alege calea lucrului cu exteriorul. Ideal ar fi sa se mearga pe ambele planuri in paralel. “Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti” este o pilda adanca a lui Iisus care te invata sa ai grija de aproapele dar si de tine in egala masura. Conduce catre ideea de echilibru. S-a dovedit prin experienta tuturor ca daca te directionezi doar pe prelucrarea interiorului fara a-ti pasa de cei din jur, este absolut imposibil sa atingi rezultatele asteptate cum si daruind totul celor din jur cu pretul ignorantei de sine, nu este o cale nici pe departe potrivita.
Inchei prin a-mi exprima regretul ca sunt putini cei ce au captat importanta seminarului “Puterea ascunsa” si au ales sa fie prezenti la el, desi eu si Cristiana ne-am manifestat intentia de a-l sustine in mai multe localitati din tara. Am ramas insa fara raspuns. Sunt alegeri ale fiecaruia, insa as dori sa transmit un mesaj solemn si clar, iar cei ce se stiu in aceasta situatie vor intelege bine despre ce vorbesc. Pentru toata cunoasterea oferita in acest blog nu s-a solicitat nici un ban nimanui. Nu exista in acest blog vreo rubrica de donatii. Dar cand lansez anunturi de cursuri, iar cum ar fi cel intitulat :Puterea ascunsa” a fost contra unei sume greu de suportat de cineva, respectiv de 30 lei pentru ca asa a stabilit Cerul, care cred ca nu acopera nici o zecime din munca noastra si din preluarile karmice facute prin prisma acestei actiuni, mereu raspund chemarii noastre aceiasi oameni pe care ii numeri de acum pe degete, in toate orasele tarii. Nu este o problema cu asta, dar consider ca este o problema cu faptul ca la scurta vreme dupa ce lansez anuntul, dupa ce trece si cursul, sa ma trezesc cu fel si fel de e-mailuri prin care mi se solicita tot felul de sfaturi si de raspunsuri la intrebari diverse, in conditiile in care tocmai am trecut prin localitatea de acolo in urma cu cateva zile si nu am primit vreun e-mail in care sa mi se spuna, chiar si de ar fi fost o minciuna: “O Doamne ce rau imi pare ca nu pot sa ajung la curs, desi mi-as fi dorit foarte mult!”
Drept urmare, din respect deosebit pentru oamenii ce mi-au sustinut munca in mod consecvent, nu voi raspunde acestor solicitari. Daca as face asta as comite o nedreptate fata de acesti oameni pentru care sunt absolut convinsa ca le va sosi de la Cer mare rasplata la un moment dat si pentru asta ma rog si eu necontenit. Am ales sa anunt lucrul acesta in mod public pentru ca mi-ar lua multa vreme ca sa raspund la toate e-mailurile de acest gen.
Cand am primit simbolurile Jedi si mai mult decat atat, m-am indreptat rapid catre blog sa le public. In acel moment m-au cuprins niste calduri mari si s-a stabilit o comunicare rapida cu Sinele Superior si cu Mihail care pur si simplu mi-au aratat degetul de atentionare. Am fost cumva apostrofata si mi s-a spus ca acestea mi-au fost date de Sus ca rasplata pentru trudele mele, ca sa ma mai ajute si sa ma mai sustina un pic in planul material, iar daca aleg sa le dau gratuit este la latitudinea mea, dar dupa aceea daca ma plang de foame sa nu mai strig la Cer pentru ca oricum de pe pamant la prea putini le pasa. Stiu Ei mult mai bine decat mine cum sta treaba si de ce mi-au spus asta, am incredere deplina. Sunt absolut sigura ca nu sunt nici pe departe singura persoana aflata in aceasta situatie. Am asezat aici acest paragraf pentru a-I raspunde si domnului ce a facut comentariul de la rubrica “Contact”. Daca nici eu nu am mai daruit prin acest blog, atunci inseamna ca nu cunosc corect conceptul de dar sau cel de iubire neconditionata. Nu am nici un fel de asteptari din partea nimanui. Este ceva vreme de cand am inteles ca a astepta recunostinta si multumire nu reprezinta decat izvorul unei profunde dezamagiri. Dar este absolut necesar sa trasez o linie de separatie intre oamenii care au inteles sa imi fie alaturi si sa ma sutina si intre cei ce nu ma gasesc decat atunci cand au nevoie de ceva si pe cat se poate fara nici un ban. Este chestiune de dreapta judecata.


Toate cele bune!

16 comentarii:

  1. Partea I:
    Hey!
    Cu privire la simbolul infinitului, vin si te anunt ca el poate fi deactivat cu usurinta din campurile altor persoane. Cum? Pey, astfel (posibil sa mai gasesti si alte variante):
    - in primul rand trebuie sa stii ca atunci cand activezi simbolul infinitului pe o persoana, un obiect sau in legatura cu o activitate anume, etc. spre a se indrepta intr-o anumita directie (persoana sa se imbolnaveasca, sa se cupleze cu X, sa-ti ajunga in posesia ta un anumit obiect si nu in posesia oricarei alte persoane, s.a.), nu faci decat sa fortezi lucrurile sa se intample, iar prin asta sa incalci liberul-arbitru al unei persoane (in cel mai bun caz) sau al mai multora si odata cu asta creezi un dezechilibru, pe care, vrand-nevrand, tot tu va trebui sa-l platesti cumva. Faza cea mai tare este ca pentru ca totul sa se manifeste conform cu modul in care ai activat simbolul infinitului este nevoie de energie, dar din moment ce totul este fortat sa se intample energia va fi luata, daca nu de la tine, atunci cu siguranta de la cei mai apropiati tie si nu numai (rude si prieteni). Astfel acestia se imbolnavesc, mor, sunt implicati in accidente de tot felul.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nu am intrat in amnunte dar exista doua feluri de infinit: unul care este pus ca un paravan si cand e in auriu este pus de Sfanta Treime si nu treci de el decat cand ia decizia Sfanta Treime ca se poate face asta si simbolul infinit sau 8 care este cu buclele incolacite ca pe un tub. X-ul se vede in fata tubului iar ochiuriile se inchid in spatele lui. Ei bine, asta este un simbol de legatura si se anihileaza prin taiere in 3 locuri, dar el se vede pe negru nu pe auriu. Mai departe, multumesc pentru toate indicatiile despre cum se folosesc anumite simboluri (eu apelez la ele extrem de rar pentru simplul motiv ca nu ma ocup cu terapiile energetice decat ocazional si chiar si atunci rareori imi aduc aminte de simboluri, dar poate ca sunt de folos si altor cititori aceste informatii). Analizand insa cu atentie articolul ne putem da seama ca nu se refera catusi de putin la simboluri si la utilizarea lor ci la cum se vad in campuri simbolurile intunecate, incalecate peste cele de lumina.

      De asemeni, atunci cand m-am referit la dezlegare, sunt trecute in revista toate existentele cu simbolurile lor oculte intunecate, cu blestemele lor si cu multe altele si daca este sa o luam la analizat, nu a existat om pe care sa nu aplic aceste tehnici si pe care sa nu gasesc zeci de simboluri si de constructii care mai de care mai sofisticate, unele dintre ele desfacandu-se foarte greu. Este foarte dificil sa stai sa cauti explicatii in amanunt, sa gasesti persoane vinovate de asta, mai ales ca multe dintre aceste programe vin din existentele trecute, unele poate nici macar pamantene.

      Am vazut ca atunci cand actionez in directia dezlegarii, toata lucrarea este sub coordonarea Sfinteti Treimi si nu o singura data am specificat faptul ca orice lucrare de la marunta pana la mareata o pot face cei de Sus dintr-o clipire, ca raspuns la rugaciunile noastre, dar de multe ori Ei nu aleg aceasta cale. Ei procedeaza deseori in a ne trimite noua invataturile despre cum se face, ca sa devenim mai intelepti si mai cunoscatori. Ceea ce am povestit ca mi s-a dat mie ca solutie, este absolut evident ca nu este nici pe departe unica metoda existenta ci este acea cale daruita pentru mine si pentru un alt numar de oameni conectati poate la aceeasi matrice ca si mine. Am facut insa prin prisma acestor actiuni, anumite descoperiri care daca or fi scrise de cineva in vreo carte, mie una, pana la aceasta ora recunosc ca nu mi-a picat in maini sa o citesc si am dorit sa impartasesc din cele vazute.

      Ștergere
  2. Partea II:
    - in al doilea rand trebuie sa stii ca simbolul "infinitului" are o vibratie neutra si care odata activat poate deveni foarte usor malefica, iar folosirea lui in scopuri benefice este ca mersul pe sarma deasupra unei prapastii, fara a avea si alte elemente de siguranta. Asta inseamna ca trebuie sa stii foarte bine ce faci atunci cand te apuci sa lucrezi cu el. Situatiile in care simbolul "infinitului" poate avea un efect benefic sunt rare, din punctul meu de vedere.
    - in al trelea rand pentru a scapa pe cineva de sub efectul acestui simbol este suficient ca sa urmaresti de cine ori ce de anume a fost acea persoana legata cu ajutorul acestui opt intors si cu ce scop - asta ar fi un prim pas (cel mai des vei intalni simbolul infinitului facut cu scopul de a face rau, uneori constient, alteori inconstient, un lucru e sigur: peste 99% are efecte negative, as putea spune chiar distructive). Pasul doi este dezactivarea prorpiu-zisa a lui si care poate fi, de asemenea, facuta in mai multe moduri:
    a) fie vizualizezi simbolul cum se rupe (cum cele doua cercuri se indeparteaza unul de celalalt astfel incat la final sa ai doua cercuri distincte si fara nici o punte de legatura intre ele);

    RăspundețiȘtergere
  3. Partea III:
    b) te rogi la Bunul Dumnezeu ca simbolul sa fie dezactivat pentru totdeauna in masura in care activarea lui de catre tine sau de catre oricare alta persoana, tie, iti dauneaza in calea evolutiei tale spirituale (aici poti sa intalnesti cam cu orice de la intarirea simbolului sau aparitia mai multora si pana la anihilarea lui/lor definitiva - depinde mult de ce anume are nevoie fiecare persoana pentru evolutia ei spirituala). In marea majoritate a cazurilor simbolul este dezactivat - in momentul in care te trezesti cu el in campul energetic, din start asta e un semn ca a fost pus de altcineva cu gand rau.
    c) dupa ce constientizezi scopul activarii acestui opt intors, incepi sa te detasezi, cat mai puternic cu putinta, de toate lucrurile, persoanele si situatiile de care ai fost legata prin acest simbol - astfel efectul lui isi pierde din putere (asta este o metoda pentru cei care au o vointa mai puternica).
    Spun toate astea si pentru cei care inca mai cred ca acest opt intors odata activat este fatal si ca din acel moment nimic nu se mai poate schimba.

    Sa va fie de folos!
    Toate cele bune.





    P.S. Stiu! Iar m-am lungit, asa ca am lasat, din nou, un comentariu fragmentat in trei parti. Sper ca nu supar pe nimeni. Multumesc anticipat. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru toate articolele. Primesc prin ele multe confirmari si raspunsuri la intrebarile care-mi apar in legatura cu tot ce se intampla in interiorul si in jurul meu in ultima vreme.
    In ultima perioada am mereu vise in care incerc sa umblu insa nu pot pentru ca imi sunt legate picioarele. Abia astept partea a treia in care sper sa ne dai si metodele de dezlegare pe care le-ai primit. Ma rog sa ti se permita sa impartasesti cu noi. Sa fi binecuvantata in tot ceea ce faci! Imi pare rau ca lumea nu participa la cursuri. Acelasi lucru se intampla cu toti cei care au ceva important si valoros de transmis, mai ales cand este vorba de instrumente care te ajuta sa te eliberezi si sa iti regasesti puterea interioara si conexiunea cu Sinele Inalt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,Mihaela.As dori sa discut cu tine mai multe lucruri.Cum te pot contacta?Te rog.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. As vrea sa fiu prezenta la ce cursuri mai faceti de acum inainte!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua . Cum pot lua legatura cu dumneavoastra . Eu nu sunt in Romania

    RăspundețiȘtergere
  8. as participa cu drag la cursurile d stra, daca ati avea si varianta online
    ma gandesc la varianta skype, ce permite acest tip de conferinte
    multumesc inca odata pentru ce ati facut pentru mine si pentru ceea ce facetiin continuare
    Dumnezeu sa va binecuvanteze

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Multe se mai pot face, numai sa existe si timpul necesar. Astept cu nerabdare ca sa treaca tot tavalugul de lucrari energetice globale si tot imi zic ca mai este putin, iar dupa aceea imi configurez tot programul asa cum imi doresc. Dar anii trec si parca este din ce in ce mai greu, nu mai usor.

      Ștergere
  9. Cand ziceti de preluari karmice de la altii cum anume poti scapa de asta ca sa le dai inapoi definitiv celor de la care au fost trimise si cum poti impiedica asta la modul general ? Indiferent ca a fost ceva datorat ajutorului tau cuiva ca nu stiai de asta, sau cum ziceti si in alt articol de-al Dvs de mutari karmice de la unii la altii ori prin ritualuri aceia stiind bine ce fac, masini sau de la unii care nu-si dau sema ca se intampla asta ? Cum le dai inapoi fortat si toata karma si toate nasoalele care ti le-au cauzat prin actiunile lor astfel incat sa li se intample si lor ca sa stie si ei cum e indiferent cine sunt aceia si sa fii recompensat cu bine pentru raul din cauza altora cum vrei tu nu spiritu? Am ajuns mult prea rau de multi ani si nu mai vreau postura de bun samaritean, nu merita traitul chinuit in suferinta doar din rau in si mai rau, cum dai inapoi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De vina pentru preluarile karmice sunt fisuri din ADN-ul oamenilor, la nivel global. Ele s-au creat de-a lungul miilor de ani, prin diferite actiuni facute in slujba intunericului. Poti sa dai preluarile karmice inapoi, dar vor veni mereu altele. Iti dau un exemplu: sa zicemn ca avem in casa o inundatie. Apa care ne vine in casa noi o putem aduna si da afara, dar daca nu vom inchide si sursa inundatiei, apa aceea va veni mereu in casa si va continua sa ne inunde. Actiunile trebuie sa se indrepte catre reparatiile acestor fisuri, iar din pacate pentru noi, nu este ceva simplu de rezolvat. Pentru actiuni de reparatii de asemenea nivel, uneori, poate dura si ani de zile pana se pregateste terenul. Acestea nu sunt actiuni pe care sa le facem cand vrem noi. Acestea sunt actiuni care se fac dupa cum da semne Divinitatea. Va veni insa o vreme cand se va rezolva si asta. Trebuie sa avem incredere.

      Ștergere
  10. Cumva acele trmiteri karmice se fac la schimb cu luatul de bine si cu drepturile de bine de la acele persoane ? Ma confrunt cu o situatie pe care nu pot s-o explic altfel de care n-am scapat nici dupa rugaciunile de 16 zile si de 13 cu 7, pana si acelea au fost inutile in situatia asta. Ceva de genul unii din familie care tot faceau si fac comparatii intre mine si copiii si nepotii lor nu stiu ce anume au facut de blesteme stiu injuraturi poate magii cu ajutorul de la vreo tata priceputa de prin comuna, cumva se pare ca se duce binele de la mine la ei cumva la schimb cu raul de la ei, pare ceva ce ar trebui sa se petreaca toata viata ma afecteaza de cand eram copil si am trecut de 40 de ani si tot se intampla asta, pare ca daca doream eu ceva bine pentru mine li se intampla destul de repede chiar si in cateva zile lor iar mie mi se intampla doar rele de parca binele meu li se implineste lor iar eu platesc nu doar ptr karmice personale dar si pentru ce fac ei rau inclusiv mie ca amenintari si alte alea, am ajuns cum au dorit si blestemat ei ratata satului oaia neagra a familiei sa asist neputincioasa la cum li se intampla lor ce mi-am dorit eu ptr mine si oricat m-am straduit rugat nu pot face ce doresc eu pentru mine cumva mi se intampla doar ce au vrut ei pentru mine, de parca ai fi legat de maini si de picioare toate par ca se inrautatesc inclusiv datorita lor iar ei par mereu scutiti de rau, se bucura sincer de raul meu si rad de mine mai multe generatii cu subinteles cu ranjet superior de genul ti-au facut-o ei si tu habar n-ai cum si nici nu scapi ca nu stii ce si cum si nici nu e treaba ta sa stii, nu imi iese nimic din ce as dori eu pentru mine aia li se intampla mereu doar lor ci doar raul intentionat dorit de ei mie, aceleasi lucruri care ptr mine sunt greu de facut chiar imposibile lor le ies atat de usor par atat de firesti si evidente ptr ei. Cum as putea sa stopez definitiv situatia asta astfel incat sa nu se mai tot duca binele meu nici la ei nici la altii si sa-mi recuperez toate drepturile de bine ce mi se cuvin mie cu tot cu recompensa ca sa mi se intample in sfarsit si bine mie fara apelat pe la popi biserici ci mai degraba cu metodele Dvs ? In ultimul an am patit multe rele noi si cu sanatatea iar toate si cele vechi par ca se inrautatesc si la modul general, ma intreb de ce daca se presupune ca adnul e pecetluit datorita rugaciunii de 16 zile si am facut si cea de 13 cu 7. Ce-mi recomandati sa cer (ce cum sa formulez) la cea de 16 zile daca se poate repeta in acest sens ptr a scapa definitiv din situatia asta ? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Elena, faci o mare greseala in a considera ca o rugaciune este inutila. Asta este doar parerea ta, dar nu are nicio legatura cu adevarul. Pentru Dumnezeu si un suspin de-al nostru conteaza, daramite truda unei rugaciuni. Eu explic de mai multa vreme: cand oamenii pornesc pe un drum, ca sa ajunga la un capat de cursa, unii au de urcat 10 trepte, iar altii 100, pentru ca depinde greutatea si lungimea acestui traseu de incarcatura karmica a fiecaruia. Daca primii au gasit rezolvarea dupa cateva rugaciuni ce i-au ajutat sa urce 10 trepte, la a doua categorie, cu aceeasi truda facuta, au mai ramas totusi de parcurs inca 90. Ei mai au drum de parcurs pana sa vada rezultatul dorit.

    Toata expunerea ta din acest comentariu oglindeste o minunata poveste legata de anticreatie. Peste tot, numai comparatii. Iti recomand sa mai citesti o data cu atentie articolul legat de anticreatie din bara de sus a blogului, sa vezi ce este de facut. De asemeni, te rog incearca si mai citeste tu insati acest comentariu al tau. Mi-as dori sa poti realiza cat de mult foc este in el. E ca o navala energetica. E nevoie sa ceri transmutarea anticreatiei asociate, cat se poate de des, la fel cum ai bea apa, sa nu te mai uiti la ce fac si la ce le iese altora iar tie nu, caci vei da mereu nastere la o alta anticreatie daca o tii in acest ritm si e nevoie sa insisti pe exercitii si meditatii menite sa iti aduca pacea mintii. Daca privesti cu atentie, inca te situezi in zona in care nu pare sa constientizezi ca nimic nu ni se intampla din vina altora. Toata explicatia sta in ADN-ul nostru. In ADN-ul nostru exista si programe malefice de natura globala. Sa le numim blesteme de grup. Am spus-o deseori ca prin rugaciunile recomandate se lanseaza cerere catre Cer, dar cand vine vorba de dezlegare pe subiecte ce implica mase largi de oameni, e nevoie de timp serios ca sa fie pregatit terenul si avem nevoie de rabdare. Un blestem global nu se poate dezlega individual niciodata. Se dezleaga cand decide Sfanta Treime, pentru toata masa de oameni implicata.

    Inchei prin a te intreba: rugaciunea de 13+7 zile ai primit-o de la mine si daca da, cand s-a intamplat asta? Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere