joi, 16 iulie 2015

FIII OMULUI - EVENIMENTE DE WEEKEND
Dragi prieteni,

Va invitam cu bucurie si iubire sa fiti alaturi de noi in acest week-end, in Bucuresti, la un set de evenimente ce se vor desfasura sub titlul:

“FIII OMULUI”

Ca mai intotdeauna, anuntul vine cu mai putin de 48 de ore inainte de desfasurare, datorita faptului ca desi cunosteam inca de la inceputul saptamanii ca se va petrece aceasta insiruire de evenimente, totusi, am avut nevoie de cateva zile pentru a primi informatiile si ghidarile necesare spre a intelege cat se poate de clar ce avem de facut. Consideram ca inca nu este finalizat acest proces. Mai avem atat de mult timp pana sambata, ohooo!

Iata programul de desfasurare si schematica generala a fiecarei intalniri in parte.

SAMBATA, 18.07.2015

ORELE 10,30 – 14,00 – “DRAGONI SI .... DRAGONI” – Intalnire coordonata de Mihaela Popescu – Profa de Geogra si Ashtara Tristar.1.    Dragonii Sacri - mari costructori /arhitecti planetari, pazitori ai portalurilor si timpului si legatura cu Spatiul Romanesc. Informatie si meditatie. (Profa)
2.   Mantra IO, simboluri geometrice sacre si Ordinul Dragonului. Informatie si meditatie. (Profa)
3. Dragoni versus dragoni. Lumina din viitor si intuneric. Informatie si meditatie. (Ashtara)
4.  Ordinul Cavalerilor Templieri. Minciuna si Adevar. Informatie si meditatie (Ashtara)

    Pret: 35 lei.

ORELE 16,00 – 19,30 – “ESTI SIGUR CA ESTI LIBER?” – Intalnire coordonata de Cristiana Petrof si Ashtara Tristar.1.  Lumina interioara si exterioara. Corpurile eteric, astral si mental. LantuL ADN si structura ARN. Implanturi energetice si poate ca nu doar atat - informatii (Cristiana)
2.     Sa topim implanturi. Puterea Soarelui launtric - meditatie (Cristiana)
3. Implanturile cerebrale. Cauza si efect. Observare, analiza si concluzii. (Ashtara)
4. Exista solutii pentru anihilarea definitiva a implanturilor. O descoperire “intamplatoare”. Haideti sa o punem in practica. (Ashtara)
5.     Revendicare. (meditatie ghidata impreuna de Cristiana si Ashtara)
         
          Pret: 35 lei.

ORELE 20,00 – 20,30 – “SUNETE SACRE” – Intalnire cu prietenul nostru Ionut ce ne va conduce pe undele sunetelor obtinute prin bolurile tibetane si alte instrumente specifice.Vom invata sa cunoastem bolurile vindecatoare, sa le simtim multiplele efecte benefice in toata fiinta noastra. Ele ne ajuta sa devenim mai calmi, mai relaxati, mai detasati fata de dramele din jurul nostru, mai armonizati la nivelul centrilor energetici si implicit la nivelul corpului fizic, mai toleranti si mai blanzi cu noi, cat si cu cei din jurul nostru. Ne ajuta de asemeni sa ne dezvoltam constiinta si sa ne deschidem catre stari si trairi mai rafinate. Aceasta intalnire este practic o sedinta de taerapie prin sunet.

Pret: 25 lei

Pe toata durata zilei de sambata, vom putea admira in pauze minunate picturi, pandantive cu cristale si alte obiecte deosebite, create de prietena noastra Cristina, care prin darul ei facut mie, a deschis calea dezlegarii, iar cei ce au participat la seminariile “Puterea ascunsa” stiu despre ce vorbesc. Va fi o expozitie cu vanzare iar cuvintele care sa creioneze minunatiile realizate de Cristina sunt cu mult prea sarace, astfel incat va invit sa vizitati mai bine site-ul ce ii reprezinta pe ea si pe Ionut si sa va convingenti singuri ca nu exagerez cu nimic.


DUMINICA, 19.07.2015

ORELE 10,30 – 14,00 – “POD CATRE AGARTHA” – Intalnire coordonata de Mihaela Popescu – Profa de Geogra si Cristiana Petrof.Aceasta este tinta finala, evenimentele de sambata asternand cumva terenul pentru ce se intampla duminica.

1.     Agartha – civilizatie 5D si legatura cu Spatiul romanesc. (Profa)
2.  Agathirsii – stramosii nostri Zei Creatori si legatura Lor cu Divinitatea. (Profa)
3.     Reintoarcerea Agathirsilor – semnificatii / conexiuni / meditatie. (Profa)
4.     Alb si negru  O teorie bizara dar adevarata. (Cristiana)
5.     Sa iesim din stramtoare – meditatie. (Cristiana)

Pret: 35 lei

Locatia se va transmite prin e-mail persoanelor inscrise.
Inscrierile se vor face la urmatoarele adrese:


Va asteptam cu mult drag!

Un comentariu:

  1. CERCEL MARILENA17 iulie 2015, 03:41

    As dori sa ma inscriu la "FIII OMULUI". Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere