joi, 4 iunie 2015

“PUTEREA ASCUNSA” – SEMINAR CAMPINA, VINERI, 05.06.2015, ORA 18“PUTEREA ASCUNSA” – SEMINAR CAMPINA, 
VINERI, 05.06.2015, ORA 18

Dragii nostri,

Mihaela Ashtara Tristar si Cristiana Petrof va invitam vineri, 05.06.2015, ora 18, in orasul Campina, la seminarul intitulat:

„PUTEREA ASCUNSA”

Structura de desfasurare arata cam in felul urmator:

·     Ce este puterea ascunsa si unde se gaseste ea?
·  Dezlegare totala de tot raul. Poate parea aceasta o promisiune exagerata insa cei ce ne cunosc cred ca stiu deja ca nu ne jucam nici cu vorbele si nici cu promisiunile desarte. Este un fenomen care chiar se desfasoara sub ochii nostri, iar instrumentele necesare pentru declansarea acestui proces, care nu dureaza mai mult decat cateva ore la fiecare persoana in parte, sunt complet diferite de tot ce am cunoscut pana in prezent. Timpul acesta de dezlegare variaza de la om la om in functie de propria lui incarcatura acumulata in aceasta viata dar si in multe alte existente. Activarea procesului de dezlegare pentru toti participantii.
·   Descoperirea puterii ascunse si modul ei de folosire. Trebuie facut cunoscut faptul ca aceasta putere, dupa felul in care este construita ea la fiecare, nu poate fi folosita decat in slujba umanitatii, a iubirii, a constiintei inalte, a vindecarii si a luminii. De altfel, dupa ce esti dezlegat de tot raul, pentru ca in alt mod nu poti gasi aceasta putere, nu ai cum sa te gandesti nici macar pentru o fractiune de secunda ca ar putea fi folosita diferit decat a fost proiectata de Tatal. Iar daca ai emana cel mai mic gand de acest fel, acesta ar fi topit imediat de propria putere revelata.
·        Putere ascunsa si realitati paralele. Reunirea puterii.
· Sunetul sacru si mantra sacra. Secretul indepartarii inselaciunii falsei lumini.

Aceste teme vor fi corelate cu anumite mediatii deoarece este nevoie de ele pe parcurs.
Inscrierile se vor face prin e-mail la adresa:

Adresa de desfasurare va fi trimisa prin e-mail persoanelor ce doresc sa participe. Durata va fi de aproximativ 3-4 ore.
Pretul seminarului: 30 lei


Va asteptam cu mult drag!

Un comentariu:

  1. Cu acest seminar veniti si la Iasi?? Cred ca si aceasta parte a tarii ar avea nevoie de oameni cu puterea divina proprie eliberata ca sa isi poata face lucrarea lor mai bine si de ce sa nu recunosc si un pic mai usor!! Va doresc zile frumoase pline de bunastare si bucurie.

    RăspundețiȘtergere