duminică, 21 iunie 2015
CONSTANTA – CURSURI SUSTINUTE IN CONSTANTA, 27-28 IUNIE 2015


Dragii mei,


Iata ca se sparge gheata si in ceea ce priveste desfasurarea cursului “Pe Aripile Ingerilor” in noua formula, in Constanta.

Drept urmare va invit sambata, 27.06.2015, incepand cu ora 10, in localitatea Constanta, la cursul:

“Pe Aripile Ingerilor”Cursul va fi sustinut de prietena mea, aleasa de Cer pentru a duce mai departe aceasta misiune, doamna Adriana Constantinescu si ma bucur ca pot fi prezenta si eu la aceasta intalnire. Durata lui este de aproximativ 6 ore. Pretul este de 100 lei.

Mai multe detalii despre acest curs puteti gasi la linkurile de mai jos (primul link al Adrianei, in care sunt explicitate mai pe larg temele abordate si in care gasiti si adresa de e-mail la care trebuie efectuata inscrierea, iar al doilea link, al meu, in care puteti gasi un program aproximativ si mai multe detalii despre meditatiile ce se vor desfasura pe parcursul cursului):

http://calatorprinunivers.blogspot.ro/2015/06/curs-pe-aripile-ingerilor-constanta-27_18.html


http://tristar77.blogspot.ro/p/pe-aripile-ingerilor-dragii-mei-am.html


------------------------------------------------------------------------------------------

De asemeni, incepand cu ora 17,30, tot sambata 27.06.2015, va invit la un seminar de aproximativ 3 ore, sustinut de prietena mea Cristiana Petrof, intitulat:


 “A - Cantecul Inimii”

Mai multe detalii despre program puteti vizualiza accesand linkul ce conduce catre pagina in care s-a facut acest anunt pentru desfasurarea din Bucuresti.

http://tristar77.blogspot.ro/2015/06/a-pa-ra-un-alt-fel-de-week-end.html

Pretul este de 45 lei. Inscrierile se vor face la adresa:

cristianapetrof@yahoo.com

------------------------------------------------------------------------------------------

Pentru ziua de duminica, 28.06.2015, avem programate tot doua intalniri dupa cum urmeaza: 

“Invataturi din viitor”


Acest curs, avand o durata de aproximativ 4 ore, va incepe la ora 10. Este sustinut de mine, Mihaela Ashtara Tristar, iar mai multe detalii despre acesta puteti gasi la linkul de mai jos:Inscrierile pentru acest curs se vor face pe adresa:Prezenta la acest curs este conditionata. Detaliile privind acest aspect precum si cele despre pret pot fi gasite in prezentarea cursului de la linkul specificat mai sus.


-------------------------------------------------------------------------------------------

“Puterea ascunsa”

Acest seminar, avand o durata de aproximativ 3-5 ore, depinzand aceasta durata de numarul de participanti, deoarece se lucreaza in mod individual cu fiecare, va incepe la ora 16. Este sustinut de mine, Mihaela Ashtara Tristar si de prietena mea Cristiana Petrof. Pretul este de 30 lei.

Mai multe detalii despre program puteti vizualiza accesand linkul ce conduce catre pagina in care s-a facut acest anunt pentru desfasurarea din Bucuresti.Inscrierile pentru acest curs se vor face pe adresa:


-------------------------------------------------------------------------------------------

Locatiile de desfasurare pentru ambele zile se vor comunica prin e-mail persoanelor inscrise. 

Transmitem rugamintea sa fie facute inscrierile pe adresele mentionate, pentru a nu se produce incurcaturi, chiar daca exista persoane ce doresc sa participe la mai multe dintre evenimente. Va multumim.

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu