duminică, 10 mai 2015

VIS SI TRANSFORMARE



VIS SI TRANSFORMARE

Dragii mei,

Este mai multa vreme de cand am descoperit ca folosind o anumita procedura se pot obtine niste efecte interesante. La ce se refera? La vis si la posibilitatea de a-l continua si eventual de a-l transmuta.
Stim ca visul corespunde planului astral iar noi prin meditatie patrundem in acelasi plan.
Se intampla sa avem uneori niste vise care prin interpretarea lor clasica, utilizand un dictionar de vise, sau prin energia transmisa si starea pe care ne-o lasa cand ne trezim, sa nu ne placa ce simtitm sau ce ne vestesc.
Ce fac eu de ceva vreme incoace cand mi se intampla asa ceva? Intru in mod voit intr-o meditatie si imi reconstruiesc pe baza amintirii, cadrul din vis. Dupa aceea, pornind de la momentul de final al acestuia, imi imaginez o continuare, printr-o derulare care sa curga exact asa cum doreste sufletul meu.
Sa luam un exemplu. Sa presupunem ca am visat ca am cazut intr-o apa neagra si tulbure si ca inotam cu disperare incercand sa ies de acolo. Cand ma trezesc ma gandesc ca mi s-a vestit fie ca urmeaza sa ma imbolnavesc, fie ca urmeaza sa trec printr-o perioada nu prea fericita din viata mea. Cam asa ar fi interpretarea clasica.
Ce pot face? Intru intr-o meditatie si pornesc din punctul in care inot disperata. De acolo mai departe incep sa imi construiesc propriul meu scenariu. Iata o varianta: “dintr-o data, prin apa aceea neagra strabate de la fund o luminita aurie care parca se apropie si creste tot mai mult. Devine din ce in ce mai mare si vad la un moment dat cum apa cea neagra se despica in doua. Imi apar niste trepte aurii ce ma conduc intr-un oras scaldat intr-o feerie de culori. Acolo, intalnesc intr-un palat niste frumoase fiinte de lumina. Ele imi spun ca am cazut in acea apa deoarece am fost atrasa intr-un mod magnetic astfel incat sa pot ajunge in orasul lor si sa imi pot lua un pretios dar. Mi se inmaneaza o cutiuta. O deschid si vad acolo trei cristale. Mi se spune ca daca iau in palme cele trei cristale, ele se vor transforma intr-o energie ce va patrunde in interiorul meu si imi va activa capacitati deosebite de vindecator. Iau acele cristale in palma. Ele se transforma intr-un flux energetic ce intra in corpul meu exact asa cum mi s-a spus. Simt o senzatie de placuta pace, iubire, recunostinta si siguranta. Multumesc frumos pentru darul primit si intreb cum as putea sa ajung inapoi la mal. Ei imi transmit ca am la dispozitie o mica naveta ce ma va duce acolo. Imi iau ramas bun, ma urc in naveta si aceasta zboara coordonandu-se singura, pana la malul apei. Aterizeaza, cobor, iar ea se reintoarce in orasul de unde am fost adusa. Apele cele negre incep sa se apropie inchizand intrarea. Eu ma gandesc ca de aceea era atat de neagra acea apa, ca sa fie o cortina perfecta pentru minunatia din adancuri.”
Se poate aplica aceasta metoda si in cazul viselor ce se intrerup brusc lasandu-ne intr-un soi de neclaritate vis-à-vis de mesajul lor.
Ce se poate constata dupa aceea? Ca nici nu ne-am imbolnavit si nici nu ni s-au intamplat lucruri urate, ba din contra, ne trezim cu declaratii din partea cunoscutilor ca atunci cand sunt in preajma noastra parca le trec toate durerile si trupesti si sufletesti.
Ce se intampla de fapt? Este ca un soi de terapie. Ca urmare a unui exercitiu de credinta pentru ca pana la urma asta este, noi facem prin aceasta tehnica o mutare pe un palier de viitor de constiinta superioara. Pe masura ce aceasta planeta se inalta si puterea noastra de materializare creste din ce in ce mai mult, astfel incat devine din ce in ce mai usor sa aplicam o tehnica precum cea relatata mai sus.
Sa gandim deci pozitiv iar ce nu ne place, sa ne punem imaginatia la lucru si sa transmutam. Deocamadata observ ca functioneaza bine pe nivel personal. Pe nivel general nu mai este atat de simplu pentru ca in aceasta situatie vorbim de rezultanta unui cumul de forte, unele catre directia luminii si altele catre intuneric. Ca si la exercitiul cu sfoara, izbandeste forta ce trage mai tare catre partea ei.


Toate cele bune!

2 comentarii:

  1. Suntem co-creatori ai vietii noastre. Azi i-am povestit unei prietene visul de azi-noapte, cum conduceam masina pe un drum.plin de gropi si damburi, iar ea mi-a sugerat sa meditez si sa asfaltez drumul, pentru ca reprezintă drumul meu in viata la momentul prezent. Si acum articolul dumneavoastră intareste aceasta credinta a mea si a multora, ca acceptând ca suntem de esenta divina, folosind ce ne-a dat Dumnezeu, ne putem recrea realitatea. Multumesc si va doresc o viata plina de lumina si miracole!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iti multumesc pentru acest comentariu-confirmare. De altfel nu aveam nici o indoilala ca trebuie sa existe si alti oameni care au primit intuitiv aceasta informatie. Si eu iti doresc numai bine si un car de bucurii si impliniri!

    RăspundețiȘtergere