sâmbătă, 30 mai 2015

UN DRUM CATRE LIBERTATE. SUNETE SACRE




UN DRUM CATRE LIBERTATE. SUNETE SACRE

Dragi prieteni,

Stim deja multi dintre noi ca peste tot prin internet circula informatia marii eliberari planetare. Este adevarat ca acest lucru se petrece. Analizand insa formularile folosite in aceste mesaje, am simtit nevoia de a puncta asupra a doua obiectii:

1.   A venit vremea sa actionam din nou – prima exprimare.
Dragii mei, pentru mine, cetatean al unei tari micute si neinsemnate (multi nici nu stiu unde se afla pe harta) numite Romania, ziua de 30 mai 2015 este una la fel de obisnuita ca toate celelalte. De ce? Pentru simplul fapt ca atat eu cat si multi alti romani, lucratori in lumina, au actionat si in 29 si in 28 si in 27 si in orice alta zi de cativa ani incoace, cum a stiut si s-a priceput mai bine fiecare, fara intrerupere. Va garantez ca au existat multiple situatii cand prin anumite lucrari facute de reprezentantii Luminii din Romania, la momentele unor noduri temporale, pentru ca asa au primit ei ghidari de Sus, au generat schimbarea sortii intregii planete. Dar stiti cum este… vesnicul blestem romanesc. Poate romanul sa aduca luna de pe cer si sa o puna pe pamant pentru ca oricum putini vor fi cei ce i-ar recunoaste vreun merit.

2.  Fortele aliantei draco-reptiliene au inceput sa paraseasca planeta – a doua exprimare.
Ei bine, la acest capitol sunt multe de discutat. In cele ce ma priveste am alte informatii si subliniez inca o data ca nu este obligatoriu sa se alinieze toata lumea la credintele mele. Stiu de pe acum ca intr-un viitor nu foarte indepartat se va vedea ca am avut dreptate in multe privinte.  Deocamdata insa, inteleg destul de bine ca totul se petrece cu viteza cam mare astfel incat este dificil sa poti schimba peste noapte niste credinte inradacinate de mii de ani. Experientele mele personale, lucrarile ce mi-au luat si luni de zile pentru fiecare bucatica abordata, practic nu imi permit sa gandesc altfel.
Cititorii mai vechi ai acestui blog isi amintesc de decembrie 2012 cand am publicat articolul “Povestea mea”, in care anuntam ca reptilienii, despre care inca o data spun ca nu sunt totuna cu draconienii, si-au intors fata catre iubire. Reptilienii au parasit bazele de pe planeta noastra inca de la inceputul anului 2013. La fel s-a intamplat si cu cele 9 nave-mama din spatiu, dintre care 5 erau pozitionate deasupra acestei mici tarisoare a noastra. De neinsemnati ce eram, de aia erau deasupra noastra mai mult de jumatate din navele lor. Cand i-am intrebat de ce au hotarat sa plece de pe Pamant ei mi-au raspuns ca vor sa circule prin Univers ca sa propovaduiasca IUBIREA. Au devenit apostoli ai lui Cristos pentru ca ei au fost initiati in iubire de catre romani, iar acestia altceva nu au stiut sa le explice din cauza ca sunt majoritar crestini.
A venit apoi a doua misiune in primavara lui 2013: romanii dand initierea in iubire planetelor reptiliene ce nu aveau nici un contact cu aceasta planeta a noastra. S-a facut atunci pentru prima data contactul, cu ocazia initierii. L-a facut Sfanta Treime pentru ca asa a fost Voia Sa, sa ii ajutam si pe ei.
A urmat apoi in toamna lui 2013 initierea draconienilor cu infatisare de draconieni. Spuneam la acea vreme ca ramane o mare problema de rezolvat si aceea este cea a hibrizilor umano-draconieni. Ei se vad oameni cu vederea fizica dar se vad draconieni cu fel si fel de infatisari (dragoni, serpi, balauri etc) cu ajutorul capacitatilor clarvizionare. In astral apar deseori si cu o imagine simbol de “men in black”.
A venit in toamna anului 2014 initierea in iubire a civilizatiilor intraterestre.
La inceputul toamnei anului 2014 s-au amplificat in mod masiv actiunile organizatiilor sataniste nationale si mondiale. Asa cum am spus, s-au amplificat, prin aceasta expresie intelegandu-se in mod clar ca ele au existat si inainte, mai ales dupa ce reptilienii s-au initiat in iubire, draconienii fiind parasiti de un segment important. Ce informatie de aparare au primit romanii? Ansamblul lui Metatron. Dupa ce l-au construit cu multa rugaciune si truda energetica, o vreme, lucratorii de lumina i-au facut activarea manuala in caz de nevoie. Mai tarziu l-au programat sa se activeze singur ori de cate ori vine cate un atac peste Romania. Veneau de peste tot: Tibet, Egipt, Marea Mediterana, Vatican (ala de la subsol), Anglia, Marea Chinei, SUA si bineinteles de pe propriul nostru teritoriu romanesc, mai de la rasarit asa, pe unde bate briza marii. Deseori se faceau concomitent din mai multe puncte. Stiu ei mai bine decat noi, care ce au facut, dar ma bucur ca la aceasta ora nu mai conteaza. De cate ori isi porneau lucrarile de atatea ori ceva li se opunea: Metatronul nostru drag. Intr-o dupa-amiaza de duminica m-am trezit ca ma interferez in comunicare cu 4 telepati egipteni. Ce cautau ei ca informatie? Ce anume ii trosneste asa de tare atunci cand fac ritualuri cu directie catre Romania? I-am lamurit cu varf si indesat despre forta ce li se opune. Luand-o rau pe cocoasa din cauza Ansamblului Metatron la nivel terestru, au inceput a face ritualuri pe nave, in spatiu, de parca ar fi avut vreo importanta. Daca noi credem ca la ora asta sunt construite pe Pamant doar avioane, ne inselam tare de tot. S-a adaugat atunci si ajutorul Maritului Domn Melchisedec, pe la inceputul lunii februarie in acest an. De cate ori se faceau ritualuri se vedeau in astral pe langa chipuri de demoni si chipuri de men in black. Tot timpul le vedeam pe ambele. Am inteles intr-un final ca toate organizatiile sataniste din toata lumea sunt conduse de unul sau mai multi hibrizi umano-draconieni.
In luna martie insa s-a petrecut ceva extrem de interesant, cel putin pentru mine. Mi-a venit un gand sau mai bine zis exprimarea cu glas fierbinte a unei dorinte. I-am cerut Tatalui Ceresc ca desi stiu ca nu face parte din contractul meu din aceasta viata, sa ma ajute sa salvez sufletul draconianului care conduce organizatia satanista ce avea punct de lucru si pe la noi pe la Romania si sa il initiez in iubire. Nu de alta dar a ordonat atacuri peste mine de m-a rupt si altfel eu nu am stiut cum sa il rasplatesc. Au urmat 10 zile de suferinta crancena. Suferinta sacrificiului rascumpararii dupa cum am inteles mai tarziu. Dupa acele zece zile, vorbind la telefon cu o buna prietena, ne-am dat seama ca se declanseaza lucrarea de salvare. Am participat la ea amandoua si nu a fost o intamplare ca a fost asa. Am vazut cum acel suflet fusese pus pe o lista pentru a fi sters din Cartea Vietii. Prin acea rascumparare, acel suflet a fost sters de pe acea lista. Ulterior el a primit initierea inimii. In zilele urmatoare au venit alti si alti draconieni la initere trimisi de el. Ei au recunoscut ca au comandat atacuri peste Romania. Au fost toti initiati in iubire. Fiecare cap draconian a dus apoi iubirea mai departe pe linie ierarhica in organizatia pe care o conducea. Unii au fost mai usor de convins sa faca pasul, altii mai greu. Cei greu de convins spuneau ca nu vor sa piarda controlul. Le explicam ca in momentul in care vor cunoaste iubirea vor ridica din umeri si se vor intreba la ce Dumnezeu le-a trebuit atata control. Actiunea aceasta de initiere se desfasoara si astazi. Sunt angrenati in ea multi lucratori de lumina romani. Mai mult decat atat, ne-am trezit cu civilizatii altele decat draconiene, venite de prin nu stiu ce colturi de galaxie, sa ceara initierea inimii. Evident ca li s-a implinit si lor dorinta.
Intr-un final, intrebandu-i pe semenii nostri umano-draconieni, carora li s-a parut in primul rand incredibil ca Tatal si-a putut deschide bratele pentru ei, daca au avut vreun regret pentru ca au facut acest pas catre iubire, cu totii au raspuns in acelasi fel: nu au nici cel mai mic regret, ba din contra au o mare bucurie si multumire, iar daca ar fi sa recunoasca un regret, acela ar fi ca nu au avut intelepciunea sa cunoasca iubirea mai demult. Este aceasta unica parere de rau.
Acum, daca ei pleaca de pe aceasta planeta sau nu, ramane de vazut. Nu ar mai prea avea motive in acest moment. Tatal si Fiul i-au iertat si i-au primit cu iubire si cu bratele deschise. Daca suntem asa inalti in constinta dupa cum ne laudam, ar trebui sa putem face si noi lucrul acesta fara cracnire. Este loc sub soare pentru toata lumea. Cu resursele o vom scoate noi la capat pentru ca se vor elibera super-tehnologiile tinute blocate pana in prezent, iar viziunea privind relatia dintre noi si Mama Pamant se va modifica radical in bine.
Actiunile tuturor acestor forte, facute de-a lungul timpului, nu au ramas fara efecte dar iata cat de mult suntem iubiti de Ceruri, ca ni s-a dat si revelatia dezlegarii. Aceasta, ce urmeaza a se raspandi peste tot in scurta vreme, va aduce in manifestare fiinta de lumina ce exista de fapt in interiorul fiecarui om. Cu atatea masini de comanda telementala sa nu ne miram ca s-a intamplat ce se intamplat de-a lungul istoriei, chiar de ar fi sa privim doar la nivelul tarii noastre.
Lasand la o parte toate acestea, prin lucrari facute de multi reprezentatnti ai Luminii din Romania, s-a construit pe parcursul unui an intreg (2014) un Arbore al Vietii Cosmic, asa cum sta scris si in “Cheile lui Enoh”, acest arbore avand menirea sa inlocuiasca imaginea fiarei, proces care de altfel a si inceput sa se intample.
Dragii mei, toate cele relatate mai sus sunt lucrari facute pe teritorii virgine. Nimeni nu mai trecuse pe acolo inainte, va asigur. La inceput am crezut cu totii ca este simplu dar ulterior ne-am dat seama ca nu este nici pe departe in acest fel. Ne-am pus de-a curmezisul cu o forta uriasa, dar pana la urma pentru asa misiune am venit in aceasta intrupare. Exista multime de comentarii doar pe la mine prin blog in care multi se intreaba plini de neincredere unde este efectul lucrarilor de lumina daca tot ne laudam atata ca le facem. Sper din tot sufletul ca dupa citirea acestui articol sa ramana fiecare om macar cu ideea ca a fost imposibil sa se vada imediat castigarea libertatii si a statutului de OM, data fiind puterea celelilalte tabere. Dar ca suntem pe drumul catre libertate, am stiut intotdeauna si aceasta ne-a dat forta si energia sa mergem mai departe, pana o gasim.
Inchei aceasta expunere cu o intrebare simpla: unde este locul romanilor pe acest drum al castigarii libertatii planetare? Raspunsul ar fi dupa mine cam urmatorul: conform recunoasterii omenesti este la coada cozii, iar conform recunoasterii divine in fruntea fruntii. Noua nu ne ramane decat sa ne bucuram cu tot sufletul pentru aceasta apreciere divina si pentru iubirea ce ne-o poarta Sfanta Treime si intreaga Divinitate. Restul … este fara importanta.
Astazi mai multi romani au intreprins o actiune importanta: activarea cheii 3-0-5 a lui Enoh, la nivel de matrice terestra. Este cheia activarii sunetelor sacre. Stiti insa ce ghidari au venit si ce concluzie s-a tras pana la urma? Ca limba noastra romaneasca este o limba sacra pe sunet (asociat cu elementul apa), tot la fel cum alte limbi foarte cunoscute (ebraica, sanscrita, chineza etc) sunt considerate sacre prin literele lor de foc. De altfel, este considerata singura limba din lume avand multe cuvinte derivate din onomatopee (sunete existente in mod normal in natura), ceea ce face ca limba noastra sa fie una de inceputuri, bazata pe sunete in primul rand. Brrr – a barai, poc – a pocani, boc – a bocani, cra – a croncani sunt numai cateva exemple de acest gen (sunet din natura si verb derivat).
Da dragi prieteni, consider ca putem marca data de 30 mai 2015 ca data a activarii limbii romane prin activarea sunetelor sacre la nivel planetar. De acum incolo vom vedea cu adevarat cum poporul roman va incepe sa isi spuna Cuvantul. Va rog vizualizati clipul de mai jos si reamintiti-va de o poezie pe care am auzit-o cu totii inca din copilarie “Limba noastra-I o comoara….”. Analizati versurile si veti considera intr-un final aceasta poezie ca pe o profetie.



Toate cele bune!


18 comentarii:

  1. Iubire si recunostinta! Multumim, suflet luminos! Madalina

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos,inaltator chiar si datator de sperante,chiar daca sunt desarte.....Problema este ca,pe zi ce trece,puterea iezuitilor,khazarilor si iudeo-masonilor creste,si tot creste...La fel si controlul lor asupra omenirii in toate domeniile.Daca se mentine "trendul" actual in cateva zeci de ani vor avea controlul absolut al omenirii prin instaurarea Noii Ordini Mondiale(NWO) care este obiectivul principal al lor.Apoi cea mai "rafinata" societate sclavagista va functiona pe acest pamant....Iar voi veti continua sa va rugati,dar din inchisoare,caci asta va fi starea generala a sclavilor.....
    PS. Nu mai postati filmulete cu padurile tarii noastre caci ele nu mai exista.Le-au "papat" khazarii,iezuitii si iudeo-masonii.......Ca si izvoarele de ape minerale si naturale plate,ca si petrolul,gazele,aurul,diamantele si metalele grele,sarea,laptele,animalele si tot ce creste-n tara asta.....Si voi va rugati.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu, scade si tot scade... Asta este un adevar pe care ei cu greu il accepta dar nu avem ce face....

      Ștergere
    2. Se vede cu usurinta-pentru cine are "ochii deschisi" si gandeste- ca iezuitii,khazarii si iudeo-masonii conduc lumea si implicit si aceasta tara.Priviti ce s-a ales de aceasta tara si-acest popor in numai 25 de ani!!! ....si ganditi-va ca acesta-i doar inceputul...In 25-50 de ani de-acum incolo vom disparea ca popor si tara secatuiti si storsi complet si definitiv de toate resursele naturale...... In aceste conditii cum puteti sa afirmati si mai ales sa demonstrati(dovediti) ca puterile lor scad?Dar va rog sa aduceti argumente doveditoare palpabile,observabile nu sa-ncepeti cu "cresterile vibratiilor","ascensiuni","transmisii si comunicari din astral","vise si viziuni", s.a.m.d.Tare ma tem ca,daca veti aborda aceasta chestiune la modul concret,stiintific,masurabil nu veti putea dovedi nimic.Iar de "povesti" cu "zane" si "sfinti","arhangheli" si "heruvimi" eu unul m-am cam plictisit.Mai ales cand vad pretutindeni in jurul nostru cum toata conducerea acestei tari,la toate nivelurile importante de putere este formata numai,accentuez,numai din iezuiti,khazari si iudeo-masoni care-si bat joc pur si simplu de noi.....Astept nerabdator "demonstratia" Dvs.Respect.

      Ștergere
  3. Ashtara, ma incred in viziunile tale. Prin articolele pe care le postez pe blog incerc sa trezesc oamenii....cat mai multi, cu alte cuvinte ma adresez cu preponderenta celor inca adormiti si uneori am senzatia ca munca mea este cu succes in prea mica masura, mai ales daca ma refer la romanii nostri.Exista o stare de complacere, automultumire si apatie, dar inca mai sper ca exista si acele suflete care sa se angajeze total in schimbarea totala a sistemului , cel putin in aceasta tara. De multe ori sunt mai sigur de schimbarile ce vor surveni curand in alte colturi ale lumii decat in aceasta tara. Am initiat si construirea dispozitivelor ,,Free Energy" - QEG, poate se va putea construi si-n aceasta tara, pentru a forta sistemul la schimbare.
    Ducem crucea in continuare pentru ca ne-am asumat-o si vom vedea ce va iesi pana la urma.....
    Salutari de Lumina !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii de ce este asa Marius? Pentru ca poporul roman a fost cel mai vizat de colimatoarele draconiene. dar eu cred ca in cele din urma, prin iubirea noastra, vom reusi sa ni-i facem prieteni si nu dusmani cum a fost starea pana in prezent, de niste mii de ani. Sa stii ca dupa ce isi deschid inimile pot acumula si darui multa iubirte. Eu cred ca planeta aceasta se va lumina cu totul in perioada urmatoare dar iti spun cu tristete ca va exista un moment (iulie 2017) cand am descoperit datorita incursoiunilor facute in viitor, ca va exista ceva ce reprezinta o grea incercare pentru noi toti si oameni si draconieni si orice alt fel de civilizatie care ne vom afla atunci la nivelul acestei planete.

      Ștergere
    2. "Incursiuni in viitor"?Iata un subiect extrem de interesant "abordat" si de americani(Proiectul Philadelfia,Proiectul Montauk)precum si de rusi si,mai mult ca sigur si de alte natiuni dezvoltate ale lumii.Puteti sa ne dezvoltati subiectul si sa ne oferiti mai multe detalii cu privire la ce va fi in 2017 si dupa?Multumesc.

      Ștergere
  4. va exista un moment (iulie 2017)

    -Poti sa dezvolti?

    RăspundețiȘtergere
  5. A-i cere unui reptilian sa Iubeasca, e ca si cum ai vrea sa zbori montand un motor cu reactie pe o caruta cu roti de lemn, cum pornesti motorul dai foc la caruta, deci varianta Iubire+reptilieni=nula.
    Luminarea Pamantului este la doar cateva zile, totodata si acea incercare de alegere a drumului cu inima. Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu reptilieni+iubire = nul este doar parerea ta la acest moment. Nu coincide cu adevarul te asigur. Ti-as recomanda nu sa ma crezi pe mine ci sa ii ceri lui Dumnezeu fierbinte sa iti releve adevarul. Vei vedea apoi ce se intampla.

      Ștergere
    2. Nu cred ca acesti draconieni-reptilieni dupa ce vreme de peste 26.000 de ani au asasinat,jefuit,manipulat si distrus miliarde,subliniez,miliarde de oameni pot fi iertati imediat si absolviti de toate miliardele de crime comise.Nici macar de catre Dumnezeu.Ei trebuie sa raspunda si sa plateasca pentru toate nenorocirile care le-au facut si le fac inca.....Impreuna cu iezuitii,khazarii si udeo-masonii.

      Ștergere
  6. Multumesc, lumina si recunostinta tuturor Lucatorilor in Lumina! Multumesc pt tot Mihaela!
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
  7. Toti extraterestrii sunt draci! Draci, demoni, ingeri cazuti! Dumnezeu nu a facut pe om dar nu si inca alte nu stiu cate variatii ale sale, hibrizi si alte ciudatenii. Am sa ma rog pentru dumneavoastra doamna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iulie 2017, nu știm sigur daca va fi iulie 2017, dar in 2017 masa critica se va atinge si atunci bunul Dumnezeu , Sfântă Treime si Maica Domnului vor fi aici sa ne ajute! Vorba unui luptător Cu Dumnezeu Înainte dragi prieteni! LR din Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Masa critica" defineste in general atingerea unui nivel de la care se poate amorsa sau auto-amorsa o explozie nucleara.In 2017 va fi atins acest nivel?De unde stiti?Pe ce va bazati? Amintiti-va cate s-au spus despre 2012 decembrie 21 si,mai ales,amintiti-va ca nu s-a intamplat nimic....Mai mult ca sigur ca si-n 2017 va fi la fel,doar ca "prostimea" va cumpara intr-o veselie cartile care vor apare pana atunci...Pline de minciuni pentru "prostirea prostilor" spre imbogatirea smecherilor....Treziti-va oameni buni,treziti-va!!!!

      Ștergere
    2. Pentru cei ce nu au perceptii extrasenzoriale, in decembrie 2012 nu s-a intamplat nimic. Pentru cei ce vad Universul cu formele lui geometrice si cu undele sale, lucruri invizibile pentru ochii fizici, in decembrie 2012 s-a intamplat un mare fenomen: s-au schimbat formele geometrice ale gridurilor energetice planetare. Aceasta schimbare a acestor griduri a adus dupa sine multe transformari ce au urmat, dar acestea nu se fac cat s-ar pocni un deget. Este proces de durata pentru ca daca s-ar face dintr-o data ne-ar crapa inimile, nu am rezista. In 2017, multi dintre cei ce le-am indicat sa faca o incursiune in viitor si sa testeze prin propriile lor simtiri, au perceput o energie foarte grea si apasatoare asa cum am perceput si eu.. Nu sunt aratate imagini, nici de razboi, nici de cataclism, ci o imagine simbol a acelei seceratori. Asta cu cartile este relativa. Unele dintre ele cum ar fi Cheile lui Enoh (care momentan nu este publicata in limba romana, ea circuland doar pe internet), sau Cheile Genelor sau multe altele, sunt adevarate comori in casa omului. Asa ca nu putem baga totul intr-o oala.

      Ștergere