miercuri, 27 mai 2015

SISTEM AUTOMAT DE TRECERE IN LUMINA


SISTEM AUTOMAT DE TRECERE IN LUMINA

Dragii mei,

Imi scriu prieteni si ma intreaba ingrijorati care este treaba cu mine pentru ca au observat ca s-a rarit activitatea pe blog si nu inteleg de ce. Se gandesc sa nu mi se fi intamplat ceva. Le multumesc din suflet pe aceasta cale si ii asigur ca este totul bine, chiar foarte bine, nu numai pentru mine ci pentru noi toti, chiar daca in acest moment pare ca nu se vede.
Sunt foarte putin activa in blog in ultima vreme, este cat se poate de adevarat, dar asta se intampla pentru ca sunt extrem de activa in lucrarile de eliberare planetara de sub multe talpi cotropitoare, ceea ce mi se pare foarte important si atat de prioritar incat nici de mine nu mai am timp. Mananc ce apuc, dorm cand si cat apuc si asa mai departe. Exista foarte multe e-mailuri la care stiu sigur ca nu am raspuns si imi cer iertare pentru asta tuturor celor ce mi-au scris si nu au primit nici un semn si ii rog sa considere aceste randuri ca pe un raspuns in care le trimit toata iubirea si consideratia mea.
Pe moment, fiind in plina desfasurare, nu se poate spune despre ce este vorba, pentru ca asa cum am mai explicat candva, ar fi bine sa poti lua intunericul si sa il muti cu totul la lumina, dar din pacate nu se poate. Intunericul se transmuta incetul cu incetul si trebuie inteles ca tot ce este in lumina, indiferent ca este de mai multa sau mai putina vreme in aceasta tabara, ramane in continuare sub potentiala actiune a partii intunecate care mai exista la un moment dat. A se povesti deschis despre aceste lucrari presupune a se furniza informatii care bucura partea luminoasa dar in egala masura da idei de contracarare partii intunecate. In astfel de conditii se ingreuneaza mersul lucrurilor, ceea ce cred ca nu ne dorim niciunul dintre noi.
Ceva insa este bine de stiut. Datorita acestor procese, apare ca un efect secundar prezenta multor demoni si entitati intunecate la care aproape ca nu le mai poti face fata cu trecutul in lumina asa cum am explicat intr-un articol din luna decembrie a anului trecut, “Sarbatoare si furtuna”.
Folosim insa ce este acolo ca si baza si mergem mai departe: concepem un sistem automat de trecere in lumina a tuturor entitatilor. Pentru aceasta se parcurg niste pasi dupa cum urmeaza:
1.   Definim un soft prin care rugam Sinele Superior ca in termen de 3 secunde de la intrarea in conexiune cu campurile noastre a unor entitati de acest fel, El sa le transmita tuturor ca se poate trece in lumina, iar aceasta trecere se poate face intr-un fel anume, exact cum este explicat in articolul “Sarbatoare si furtuna”. Li se spune in prima faza ca aceasta este o oferta din partea Sfintei Treimi (am observat ca aceste entitati devin foarte receptive la rostirea cuvintelor magice SFANTA TREIME) si mai apoi ca se coboara niste scuturi pe ele, ca sa le fereasca de lumina prea multa pe care ele nu o pot suporta, ca li se taie cordoanele de alimentare din intuneric, ca li se conecteaza cordoane noi de alimentare din lumina dar aceasta nu va veni catre ele decat pic cu pic, din cauza apararii pe care le-o confera scuturile, ca se vor obisnui cu lumina incetul cu incetul, ca se inalta, ca se muta intr-o alta dimensiune si ca acolo sunt complet transmutate in fiinte de lumina. Aceasta definire a softului se face o singura data atunci cand se construieste sistemul.
2. Se da apoi comanda: “ACTIVARE SISTEM AUTOMAT DE TRECERE IN LUMINA A TUTUROR ENTITATILOR INTUNECATE DE ORICE NATURA SI A ENTITATILOR DE FALSA LUMINA DIN CAMPURILE MELE”. Nu se uita a se multumi cu recunostinta Sinelui Superior.

De acolo incolo, acest sistem functioneaza singur. Cand si cand se mai blocheaza din cauza unor anumite lucraturi care se mai fac periodic de catre semenii nostri dragi intunecati, dar se simte cand se intampla treaba asta. Prezenta acestor entitati se manifesta prin dureri mari de cap si presiune la nivelul capului, tuse, intepaturi in inima, usturime a ochilor, ameteala, greata etc. Cand aceste simptome exista, pot fi posibile doua variante: fie sistemul este blocat si il deblocam dandu-i inca o data comanda de activare, fie densitatea entitatilor este prea mare si sistemul nu face fata pe moment ca si nivel de procesare, dar oricum este ceva de scurta durata, dupa care totul revine la normal. Am observat ca si deblocarea se face de una singura dar se intampla cand se gaseste un moment propice pentru asta, in functie de locurile pe unde calatorim in astral atunci cand dormim si nu atunci cand avem poate cea mai mare nevoie de aceasta functionare astfel incat, in acele conditii, apelam la comanda verbala.
Se poate da o comanda de activare si pentru alte persoane, adresandu-ne in acest fel Sinelor lor superioare. Noi putem fi pusi involuntar in contact cu entitatile din campurile altor persoane si este suficient pentru asta sa se gandeasca la noi in acel moment sau noi sa ne gandim la ele, ca legatura este ca si facuta. De aceea de multe ori, prin simplul fapt ca ne gandim la cineva cu astfel de nereguli, ne apuca uneori un cascat interminabil si ni se poate face chiar rau. Cred ca ni s-a intamplat tuturor. De asemeni ne putem afla din diverse motive sub urmariri de la distanta. Suntem atunci in contact si cu entitatile urmaritorilor. Dand comanda si pentru noi si pentru toti cei ce pot fi conectati la noi, acoperim o arie mult mai larga si ne facem in acest fel un bine si noua si lor si intr-un final si intregii planete.



Sa va fie de folos!

10 comentarii:

  1. Multumim frumos! Bine ai revenit pe blog,draga noastra! Lumina, putere si protectie divina iti dorim! Mada si Dana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu va multumesc dragele mele si scuze Dana pentru ca nu ti-am raspuns la e-mail. O voi face negresit, nu am uitat de el.

      Ștergere
  2. In prezent pe mine ma framanta foarte tare problema salvarii padurilor Romaniei!
    Indraznesc sa te rog sa-mi spui daca stii ceva in acest sens, asta daca se poate. Vom reusi sau nu vom reusi sa salvam padurile ramase?
    Sunt oarecum trista fiindca am tot cautat peste tot si nu am gasit nici un site romanesc care sa fi organizat ceva pentru salvarea padurilor Romaniei, spre exemplu cum vedeam cu alte ocazii referitor la alte situatii dureroase care se petreceau in diferite locuri de pe Pamant.
    Dar pentru padurile noastre nimic! Incredibil, dureros, nici nu stiu ce sa inteleg din aceasta. Oare chiar nu s-a aflat ca peste jumatate din padurile noastre au fost deja rase cu totul (53 %)? Si daca nu se face ceva urgent, nu vom mai avea ce sa salvam.
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate cu acest aspect. Totusi este ceva ce iata ca Divinitatea a permis. Oare de ce? Ca sa vina apele peste noi sa ne mai spele sufletele? Pentru ca peste un an sau doi o veni vreun mare cataclism si atunci nu mai conteaza cati copaci avem? Nimeni nu poate sti. Oricum a fost devalizat totul in aceasta tara nu doar padurile noastre dar sunt sigura ca trezirea masiva a romanilor in constiinta pentru ca aproape imi vine sa garantez pentru asta, va stopa toate relele si facute de noi din inconstienta dar mai ales facute de noi ca si robotii la comanda altora carora li se cam incurca itele din cauza existentei si actiunilor noastre.

      Ștergere
    2. Draga mea, nu asta am vrut eu sa spun, cred ca nu m-am exprimat clar, scuza-ma.
      Reformulez.
      Pe de o parte nu inteleg de ce nici un site romanesc de spiritualitate, nu a organizat nici o actiune care sa vina in ajutorul protestelor de salvare a padurilor ramase? Exact asa cum vedeam cu alte ocazii referitor la alte situatii dureroase care se petreceau in diferite locuri de pe Pamant (razboi, cutremure, alte cataclisme), cand se convocau meditatii colective sau rugaciuni colective, etc (stii doar la ce ma refer).
      Pe de alta parte, ma intrebam daca exista sau nu exista informatii din planurile superioare referitor la padurile din Romania (chiar ti-am citit postarile anterioare si stiu ce ai afirmat cu alte ocazii, si ma intrebam daca stii ceva, asta daca poti sa impartasesti cu noi, bineinteles).
      Si in completare, nu cred ca putem sa stam pasivi si sa nu facem nimic pentru a salva padurile ramase, (fie printr-o actiune directa cum ar fi protestul, fie indirect prin meditatie, rugaciune, etc), in ideea ca poate vine un cataclism si nu mai conteaza cati copaci avem. Doamne Dumnezeule! La fel de bine putem sa spunem ca poate nu vine cataclismul si tara se va desertifica doar fiindca noi cei care am trait in aceasta epoca nu am stopat defrisarile abuzive ACUM. O fabrica se reconstruieste, dar referitor la paduri lucrurile nu mai sunt atat de simple (nu mai depinde doar de bani si disponibilitate, ci si de conditii de mediu), o padure ajunge la maturitate in sute de ani, asta in conditia in care exista mediul necesar (stim ca in desert nu cresc copaci, nici nu ploua).
      Sunt deacord cu tine, nimic din ceea ce se intampla nu se intampla fara voia Divinitatii, dar ma gandesc ca tot cu voia Divinitatii acum oamenii (in special tinerii) au aflat de dezastrul padurilor si au luat atitudine, organizand proteste pentru a salva ceea ce a mai ramas si eventual de a reimpadurii ceea ce a fost distrus, urgent, cat mai este timp, (fiindca probabil ati auzit deja de versantii care o iau la vale, asta inseamna munti golasi, piatra, deci nu se va mai putea reimpadurii niciodata acolo). Prin urmare este urgent!
      La proteste am observat foarte multa suparare, foarte multa furie (pe buna dreptate, altfel nu ieseau in strada acesti oameni frumosi) si bineinteles ca nu aveam cum sa nu ma gandesc ca este mare nevoie de ajutor spiritual aici, de GANDURI BUNE, de IUBIRE, este nevoie de o gramada de energie pozitiva aici, pentru a echilibra cumva toata aceasta suparare. Nu aveam cum sa nu ma gandesc ca altfel nu se poate ajunge la un rezultat pozitiv a demersului. Si astfel am ajuns sa caut site-urile spirituale si ce sa vezi, nu am gasit nici un suport nicaieri, nimic.
      Asta am vrut sa spun si sper din tot sufletul sa fiu inteleasa corect, acesta fiind un strigat de AJUTOR.
      Si cred cu tot sufletul meu ca ajungand aici cu aceasta intentie de a cere ajutor, nu a fost o intamplare, este tot vointa lui Dumnezeu.

      Ștergere
  3. Nu mai aveti ce sa salvati!!!!!! "Dispar" 50 ha. de padure in fiecare ora in "pantecele" nesatule ale austriecilor de la Holzindustrie si la export....Portul Constanta este arhiplin de cherestea iar tir-urile transporta non-stop lemn de foc zi si noapte in Ungaria,Austria,Germania....Peste 10 ani nu va mai fi nimic.....Pa,si la revedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu este asa! Avem inca ce salva si reimpadurii, inca nu este prea tarziu, dar este intr-adevar urgent. Nu-i de asteptat! Si austriecii nu sunt singurii responsabili, nu sunt singurii care trebuiesc opriti. De fapt trebuie urgent si o LEGE BETON care sa protejeze cu adevarat padurea de ORICINE o abuzeaza si un program urgent de reimpadurire (cat nu este prea tarziu).

      Ștergere
    2. Daca vreti sa faceti infarct mergeti in judetele Valcea,Cluj,Salaj,Suceava,Harghita,Covasna,Neamt,Sibiu,Gorj,Hunedoara,Buzau,Maramures ca sa vedeti ce a mai ramas din padurile noastre...Va veti crucii la vederea dezastrului,acesta este termenul correct,dezastrului care se infaptuieste sub ochii nostrii....Cat despre impaduriri,in "ritmul" in care se fac astazi va dura 10.000 de ani....

      Ștergere
  4. Suferinta copacilor taiati este de nedescris. Spiritele copacilor ne spun: "nu ne mai taiati, nu ne mai faceti rau!".
    Oamenii au pierdut conexiunea cu Spiritele naturii.
    Cand stati langa un copac, cautati sa va conectati cu Spiritul lui... ascultati ce are sa va spuna... veti ramane impresionati.. Probabil nu veti mai indrazni sa rupeti macar o frunza, sa nu raniti...
    Vedeti ce au de spus si gnomii acelui copac...
    Este o lume care nu trebuie sa mai ramana doar in basme.. A sosit timpul sa ne trezim din uitare...si sa devenim responsabili.

    RăspundețiȘtergere
  5. NAMASTE !!! Noi vorbim aici de durere de suferinta ,de insuportabilitatea faptului ca noi desi trecem de multe ori prin padure nu observam copacii ,nu ne afecteaza si nu simtim offf-ul lor. Iar pe partea cealalalta ,cei pusi pe jaf si capatuiala nu au auzit ca un copac poate sa si planga....daca copii lui ar suferi tot asa de mult ca acei copii,tot asa s-ar purta ? NU CRED !!! SI ASTIA SE NUMESC TOT INTUNECATI. Doamna daca puteti atitea ,de ce nu puteti sa-i INDUMNEYEITI SI PE ACESTI NEOAMENI ? CU IUBIRE ,BINEINTELES !!! GeorgedeDrobeta

    RăspundețiȘtergere