duminică, 17 mai 2015

IASI – “PE ARIPILE INGERILOR” SI “INVATATURI DIN VIITOR”, 23-24 MAI 2015
IASI – “PE ARIPILE INGERILOR” SI “INVATATURI DIN VIITOR”, 23-24 MAI 2015

Dragii mei,

Incep prin a va spune ca ma bucur in mod deosebit pentru faptul ca pot anunta in sfarsit o prima desfasurare a cursului “Pe Aripile Ingerilor” in noua formula, de echipa.
Drept urmare va invit sambata, 23.05.2015, incepand cu ora 10, in localitatea Iasi, la cursul:

“Pe Aripile Ingerilor”


Cursul va fi sustinut de o echipa deosebita, expresie a iubirii si caldurii sufletesti, formata din doamnele Petrina Trofin si Celina Prajescu.
Mai multe detalii despre acest curs puteti gasi pe moment la linkul de mai jos:


Cu timpul isi va face fiecare echipa propriile pagini de prezentare. Se poate considera ca momentan ne aflam intr-o perioada de tranzitie din acest punct de vedere si va multumim pentru intelegere.
Inscrierile pentru acest curs se vor face pe adresa de e-mail:


Pretul cursului ramane in continuare 100 lei, asa cum Cerul o cere.


De asemeni, va invit duminica, 24.05.2015, tot in Iasi, incepand cu ora 10, la cursul sustinut de mine:

“Invataturi din viitor”

Mai multe detalii despre acest curs puteti gasi la linkul de mai jos:


Inscrierile pentru acest curs se vor face pe adresa:


Detaliile despre pret pot fi gasite in prezentarea cursului.


Locatia de desfasurare pentru ambele zile se va comunica prin e-mail persoanelor inscrise.
Transmitem rugamintea sa fie facute inscrierile pe adresele mentionate, pentru a nu se produce incurcaturi, chiar daca exista persoane ce doresc sa participe la ambele cursuri. Va multumim.


Va asteptam cu drag!

3 comentarii:

 1. Mi-a placut enorm formularea,citez:" Pretul cursului ramane in continuare 100 lei,asa cum Cerul o cere."Eu sfatuiesc Cerul ca mai intai sa ia in calcul rata inflatiei si,mai ales,sa ceara pretul in Euro ca-i mult mai sigur.....Sau in aur pur de 24 de karate.....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stii de ce o cere Cerul? Pentru ca are respect pentru munca lucratorului in lumina. Este aceasta o afirmatie care din pacate nu poate fi aplicata si la toti oamenii. Cei de Sus stiu ca munca nu este doar acolo in timpul sustinerii cursului efectiv. Cel putin, la ce se ofera la cursul cu Ingeri, sunt zeci de ore de munca pentru pregatirea tuturor darurilor, nemaisocotind costurile pentru ele. Cei ce fac astfel de actiuni in general, cunosc ca atunci cand le fac pe donatii, este imposibil sa nu gaseasca in cutia aia de donatii monezi de 10 bani. Este o rusine dar nu pentru cel ce le primeste ci pentru cel ce le ofera. Ar fi mult mai bine sa nu le mai puna deloc. Mergem repede sa dam cu banul in stanga si in dreapta cand vrem sa mancam un meniu bun la un fast-food. Burta noastra merita bani multi. Dar pentru suflet saracul, este prea mult si 10 bani ca sa cumparam si pentru el ceva. Atat consideram noi ca merita si el, dar pe de alta parte vrem sa fim fericiti.

   Cursul cu Ingeri este un curs de aproape 7 ore si asa cum am spus inca 30 de ore pe putin se consuma pentru pregatirea lui. Dar e mai cool sa mergi la Charles Virtue si sa platesti 400 de Euro. E american si e de valoare. Saracii nostri romani!

   Consider si o spun deschis si cu mana pe inima ca cei mai valorosi reprezentatnti ai Luminii si cei mai multi ca denistate pe metrul patrat sunt aici in Romania, in aceste timpuri. Se teme intunericul de pe tot Pamantul de ce au putut si inca mai pot romanii sa faca! Dar conform vesnicului blestem romanesc, valorile adevarate sunt recunoscute cand nu mai sunt printre noi. Pana atunci haideti mai bine sa mergem cu sacul la pomul laudat. Nu ne mira. este scris si in Apocalipsa ca asa va proceda majoritatea omenirii si cand isi va da seama de inselaciune va fi mult prea tarziu.

   Ștergere
  2. Stimata Doamna,eu nu am avut intentia de a contesta faptul ca pregatirea unui curs presupune foarte multa munca si nu am avut nimic impotriva pretului cerut.Nu stiu daca "cei mai valorosi si cei mai multi reprezentanti ai Luminii" cum spuneti Dvstra. sunt aici in aceasta tara caci din p.d.vedere al nivelului de trai,al castigului net lunar.al calitatii vietii suntem la nivelul Republicii Congo si asta de sute de ani,da,de sute de ani nu de 25 cum spun unii.Ce-or face acesti "luptatori" ai Luminii de suntem cei mai saraci,cei mai batjocoriti,cei mai jefuiti,mintiti,manipulati si nenorociti dintre popoarele Europei?Halal reprezentanti ai Luminii.....

   Ștergere