luni, 11 mai 2015

IAR E RAI SAU MIRACOLUL IESIRII DIN COCON - SEMINAR 13.05.2015
IAR E RAI SAU MIRACOLUL IESIRII DIN COCON - SEMINAR 13.05.2015“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra si Cristiana Petrof, va invita miercuri, 13.05.2015, ora 18:30, in Bucuresti, la o noua sustinere a seminarului intitulat:

"IAR E RAI SAU MIRACOLUL IESIRII DIN COCON"

Tematica intalnirii este urmatoarea:
 1.Ascensiunea se produce acum. Trecerea prin dimensiunea a 4-a si scopul prezent: a 5-a dimensiune/multidimensional: Iesirea din coconul 3D si atingerea starii de Rai.trecerea de la epoca lui Eu la epoca lui Noi si adaptatrea creierului si corpului 3D la constiinta multidimensionala
- tehnici de adaptare, la a trai/a fii simultan in 3D si in 5D/multidimensional si intelegerea starii de Rai//meditatie
- tehnica de a trai in acum si  conectarea la ghizii personali, Sinele Divin Cristic, Sursa, constientizarea scopului si misiunii personale si la nivel de neam si de tara; proiectarea viitorului personal si al Romaniei//meditatie. 

Coordonator: Mihaela Popescu – Profa de Geogra2. Constiinta. Cresterea in constiinta. Portile de trecere interdimensionale. Eliberarea si dematerializarea tuturor aspectelor duale din interiorul nostru. Materializarea starii de pace interioara. Exercitii practice.

Coordonator: Cristiana Petrof (Energoterapeut, Terapeut Theta Healing, Formator masaj terapeutic, reflexoterapie)


Seminarul va avea loc intre orele 18:30-21:30, miercuri, 13.05.2015, in Bucuresti. Locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la eveniment.

Va rog sa confirmati participarea  la adresa de e-mail: 

mihaela_popescu2007@yahoo.com.

Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi de 50 lei.

Va asteptam cu drag,

Mihaela Popescu si Cristiana Petrof"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu