joi, 23 aprilie 2015

"MESAJ DE LA PROFA DE GEOGRA"




"MESAJ DE LA PROFA DE GEOGRA"

STAREA LUCRATORULUI DE LUMINA
LA PRAGUL
TRECERII ROMANIEI IN 4D / MULTIDIMENSIONAL

Dragi Lucratori ai Luminii,

Am simtit sa scriu aceste randuri pornind in prima faza pe ideea postarii unui comentariu in blogul Mihaelei Ashtara. Cuvintele curgeau insa fara contenire. Era ca si cum cineva de Sus imi dicta, iar eu doar asterneam pe hartie. Am depasit in acest fel cu mult numarul de caractere permise pentru un comentariu pe blog, asa ca am luat decizia sa concep ceva precum o scrisoare deschisa, adresata tuturor lucratorilor in lumina, pe care Mihaela Ashtara mi-a propus sa o publice pe blog si ii multumesc pentru aceasta.

Fac acest lucru deoarece doresc sa impartasesc convingerea mea ca am ajuns la momentul cand putem spune: S-A SFARSIT/GAME OVER.

DA, JOCUL CU ILUZIA, cu 3D, s-a terminat in sfarsit!

Pe ce ma bazez cand spun asta?

-          Pe faptul ca de mai multa vreme am simtit ca aceasta primavara va fi foarte speciala dar nu stiam cum si in ce fel;
-        Pe constatarea ca viata mea s-a schimbat din temelii si se recalibreaza prin fapte concrete, fizice dar si eu ma simt schimbata in interior cu totul.
-         Pentru ca ceea ce a inceput dupa acest Paste foarte special se simte ca fiind un nou inceput pentru toti romanii si pentru Romania in general cu toti locuitorii ei indiferent de nationalitate, primeniti si binecuvantati de PASAREA MAIASTRA A RENASTERII SI INVIERII, care alaturi de IISUSUL CRISTOSUL inviat si conducand spre mantuire inimile celor treziti, aseaza in MAINILE PREA SFINTE ALE DUMNEZEULUI ACESTUI PAMANT SACRU  aceasta CETATE SFANTA A ROMANIEI/RAMANIEI CRISTICE MULTIDIMENSIONALE.

Plecarea Alinei Sfatuituarea spre lumi mai bune a fost un semn si un prag important pentru mine, care se leaga intr-un tot armonios cu intoarcerea lui Lucifer catre Inalt (pentru ca asa am simtit-o ca pe o moarte-renastere-mantuire cum numai Bunul Dumnezeu poate sa o faca cu copiii lui).

Lucrarea pentru care Bunul Dumnezeu a adunat si a indrumat pe toti lucratorii in lumina si-a incheiat in opinia mea o etapa importanta. Ma simt uneori obosita, alteori dezamagita, dar totodata minunata de cum a stiut  si stie Divinitatea sa lucreze cu asa de putini oameni, lucruri atat de mari.

Iar de vreo cateva saptamani incoace, mereu aud in cap o voce care imi spune: "ADEVARUL ADEVARAT CE SE VREA REVELAT" - adica in perioada care urmeaza vom afla lucruri/taine pe care eu una le astept de peste 20 de ani. Cred ca aceasta voce este a lui Iisus Cristos care ne pregateste alaturi de Zamolxe, pe care il consider Dumnezeul acestui pamant sfant, de Maica Domnului si ar trebui sa scriu randuri multe ca sa ii numesc pe toti reprezentantii Divinitatii ce ne sunt alaturi, ne protejeaza si ne ghideaza la tot pasul, pentru revelari si evenimente importante pe care mai multi le-au prezis inca de la inceputul acestui an.

Atunci, toate amaraciunile, dezamagirile prin care am trecut ca lucrator/luptator de lumina se sterg in apele binecuvantarii si mantuirii pe care aceste Fiinte prea inalt divine mi-o dau. Dar ca de obicei, partea fizica, 3D, mai are pana sa se refaca si sa se recalibreze la toate schimbarile si racordurile multidimensionale care se fac.

Nu o singura data mi-am spus: “Du-te tu Mihaela la scoala si fii aceeasi din toate zilele de parca nimic nu s-a intamplat, desi totul in tine este altfel... daca poti.” Stim cu totii si simtim ca nu mai prea putem. Clocoteste in noi dorinta sa facem tuturor cunoscut, nepasandu-ne ca ne-ar putea clasa nebuni sau dusi cu pluta, ca acestea sunt adevaratele daruri ale Divinitatii, pentru VERITABILUL LUCRATOR IN LUMINA, care nu se lasa pacalit de intuneric (pentru ca a invatat cu durere si suferinte prea multe in aceasta viata si in alte vieti trecute).

Acesta este Harul de care avem nevoie, sa fii una cu Dumnezeu, primind astfel puterea de a trece cu seninatate si incredere prin toate experientele si lectiile de viata, indiferent cum ar fi ele.

Eu consider in continuare cu tarie ca Romania are un mare viitor si nu pentru ca ar fi centrul spiritual al lumii ci pentru ca vad incarnate in aceste timpuri, spirite mari, foarte mari. Sunt in multi romani si mai ales in copii.

Perioada de 7 zile - 19-25.03.2015 poate fi numita “perioada celor sapte zile de foc”, in care Pasarea  Maiastra a Romaniei a murit si a renascut mai frumoasa ca niciodata. Astfel, Romania Eterica a trecut in 4/5 D,  iar treptat, in functie de cat este de deschis fiecare, vom simti aceste energii divine care coboara si care ne ajuta ca impreuna sa creem bazele Noii Romanii a celor 1000 de ani.  Multe energii de acest fel au pornit dinspre locul unde este Crucea Caraimanului.

De aceea, in perioada de pana la Pastele Ortodox s-au eliberat multe iar in saptamana luminata au fost niste valuri de energii si trairi pe care nu le-am mai simtit niciodata in ultimii 24 de ani. Da... pentru mine s-au implinit in 07.04.2015 cand am sustinut conferinta "Zbor de Fluturi", 24 de ani de cand, de Pastele din 07.04.1991, am avut o minunata revelatie  prin care Bunul Dumnezeu a hotarat ca a venit timpul sa devin ceva mai constienta de CEEA CE SUNT CU ADEVARAT.

A venit timpul sa ne racordam  TOTAL CU INIMA la ceea ce se indreapta catre noi, caci este ceea ce trebuie, chiar daca poate aduce bucurie sau greutati si suferinte. Suntem oricum pe cararea care duce spre mantuirea noastra.

Pentru a ne fi mai usor pe acest nou drum care incepe, EPOCA DE AUR,  este bine sa invatam ce inseamna a trai in 3D dar conectati la STAREA DE RAI, la cresterea in constiinta conectata la 5D/multidimensional, la dezvoltarea puterii de materializare a tuturor aspectelor vietii noastre.

Inchei prin a va invita sa invatam toate acestea la un seminar care va fi mai mult un atelier de lucru, pentru care oricum s-a facut si un anunt specific si pe care il voi sustine impreuna cu prietena mea Cristiana Petrof, asa cum este scris si acolo. 


Cu mult drag,
Mihaela, Profa de Geogra


3 comentarii:

  1. „Am simtit sa scriu aceste randuri pornind in prima faza pe ideea postarii unui comentariu in blogul Mihaelei Ashtara.” La ce comentariu te referi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, se refera la aceasta postare care ar fi trebuit sa fie un comentariu, dar pentru ca este unul prea lung, s-a hotarat sa il posteze aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragele mele surori întru Domnul nostru Iisus Hristos!

    Pace vouă de la Domnul și va mulțumesc pentru scrisoarea pe care nu demult am primit-o. Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc că nu m-ați uitat pe mine, păcătosul.

    Dragi surori, înțeleg durerea voastră, dar Îi mulțumesc din suflet Domnului pentru toate, însă îmi pare foarte rău că nu vă pot ușura povara, dar răbdați, surorilor. Fiindcă așa-i voia Domnului, a Tatălui Ceresc.

    Trebuie să cunoașteți, surorile mele, că toate ne sunt trimise de la Dumnezeu – și cele bune, și cele rele, primiți-le pe toate ca din mâna Domnului și nu vă înfricoșați, Domnul nu vă va lăsa. El niciodată nu vă va trimite scârbe sau necazuri peste puterile voastre și niciodată nu va pune pe umerii voștri o povară mai mare decât ați fi în stare să o duceți, dar vă va da atât cât veți avea puteri să o duceți. Să știți, surorilor, dacă scârba voastră e mare, înseamnă că aveți și puteri îndeajuns să o purtați, iar dacă e mică, Domnul vă va da-o după puteri, ca să nu vă pomeniți neputincioase. Necazul însă, mai mare sau mai mic – duceți-l cu răbdare, fără cârteală, fiindcă timpul merge spre pieire și déjà începe să se înfăptuiască ultimul capitol al cărții a 3-a a proorocului Ezdra și vine spre noi sfârșitul întregii lumi, mai ales a păcătosului.

    O, surorile mele, ce vreme se apropie, că nu vei mai vrea să trăiești pe pământ. Și această vreme e cu totul aproape, Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, o, Dumnezeul meu! Vor veni peste pământ mari cataclisme: foc, foame, moarte, pieire, felurite năpaste! Nimeni nu le poate opri, iar timpul acesta e foarte aproape. Nu ascultați pe nimeni când vor spune că va fi pace. Pace nu va fi, va fi război și imediat după aceasta o foame mare și unde oare vor dispărea toate? Nu va fi de mâncare și pe oameni îi așteaptă pieirea. Popoarele se vor îndrepta spre Răsărit , dar de acolo nimeni nu se va mai întoarce – toți se vor pierde. O mare pieire va fi din cauza foamei. Iar cine va mai rămâne în viață va fi nimicit de molimă și de ciumă de mare. Aceasta este o boală înfecțioasă incurabilă. Nu în zadar zice proorocul – va trece o scârbă și alta îi va lua locul, va trece a doua – va veni a treia și așa mai departe.

    O, Dumnezeule! Dumnezeule! Știți voi, oare, dragi frați și surori, că de acum Domnul a pus capăt fericirii pământești? Adevăr vă zic vouă, acum nu e timpul de măritiș și de însurătoare, fiindcă aceste zile sunt ale Domnului. Domnul ne așteaptă și aceste zile El ni le-a dat spre pocăință și remușcări pentru viața trăită în păcate. Acest timp nu e pentru ospețe și nunți. Nu pentru lăcomia pântecelui și beție. Toate acestea trebuie să le lăsăm. Trebuie zi și noapte să-L implorăm pe adevăratul Dumnezeu pentru iertarea păcatelor noastre, trebuie să-I cerem Domnului ca să se îndure de noi și să ne miluiască la Strașnica Sa Judecată. Fiindcă după toate aceste năpaste va veni ziua cea mare a Judecății Domnului. Și în Scriptură este spus că cei aleși ai lui Dumnezeu pot ști, adică Dumnezeu poate să le descopere anul sfârșitului lumii, însă nu ziua și ceasul, aceasta nimeni nu o poate ști, nici Îngerii din ceruri, nimeni, numai unul Dumnezeu știe în ce zi și în care ceas se va săvârși aceasta.

    Surorile mele, știți ce am să vă spun – Domnul a pregătit așa o groapă adâncă pentru lume, încât nici fundul nu i se vede și pe toți păcătoșii îi va pune acolo. Doamne miluiește, vă spun fără ocolișuri că despre acestea Domnul mi-a descoperit, vă spun adevărul, nu vă mint. Pentru că a grăi neadevăr este un mare păcat, Domnul să ne ferească! Despre măritiș sau însurătoare nu numai că nu poate fi vorba, dar nici gândul să nu-l aibă, e un mare păcat; băieților tineri și fetelor nu li se cuvine să se căsătorească. Cei căsătoriți să înceteze de a mai trăi trupește și, înfrânându-se, să trăiaacă în curățenie.

    Cuviosul Kuksa al Odesei,

    RăspundețiȘtergere