sâmbătă, 18 aprilie 2015

“MAREA FRATIE ALBA” – DISCURI SOLARIENE



“MAREA FRATIE ALBA” – DISCURI SOLARIENE

Dragii mei,

Ne aflam in Saptamana Luminata si chiar ca este la propriu. In urma cu trei zile, adica miercuri, am perceput prezenta necontenita a unui Sfant. Nu am reusit atunci sub nici o forma sa aflu despre cine este vorba. Joi dimineata insa am aflat. Era vorba despre Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov (care nu este declarat ca Sfant in cadrul bisericii dar totusi, la nivel celest, asa este considerat dupa cum se vede). Am inteles de ce a fost atat de dificil sa il identific deoarece nu ma gandeam la dansul sub nici o forma dar in egala masura, cred ca nici nu era vremea miercuri pentru identificare. Joi, spre deosebire de ziua de miercuri, am inteles destul de rapid despre cine este vorba.
Comunicarea cu Maestrul a durat aproape 3 ore. Scopul a fost acela de a mi se furniza informatii despre discurile solariene despre care am pomenit si in articolul despre inaltarea lui Lucifer. De atunci pana in prezent nu am primit nici o informatie referitoare la acest subiect, spunandu-mi-se de mai multe ori ca mai trebuie ceva adaugat la nivelul de constiinta ca sa putem avea acces la aceasta cunoastere.
Maestrul a inceput prin a-mi spune ca un disc este o fratie. Zamolxe imi spusese ca un disc este o alianta de suflete inseparabila si indestructibila. Auzind cuvantul “fratie” imediat m-am dus cu gandul la “Marea Fratie Alba” si am intrebat daca aceasta alianta are vreo legatura cu discurile solariene. Mi s-a raspuns ca cele 7 discuri solariene sunt chiar cele care formeaza ceea ce se numeste “Marea Fratie Alba”. Am putea crede ca sunt nu stiu cate suflete in aceasta alianta. M-a mirat sa aflu ca sunt doar 296 de suflete in total. Scriu bine suflete. In toate comunicarile avute pe marginea acestui subiect, Cei de Sus folosesc cuvantul “suflete” si nu “spirite”.
Si mai mare mi-a fost mirarea in momentul in care am aflat ca 46 din cele 296 de suflete sunt intrupate si toti cei 46 sunt ROMÂNI chiar daca unii sunt acum si peste hotare. Aceasta informatie este una care demonstreaza inca o data rolul spiritual al micii noastre tari in procesul de trezire planetara, desi sunt inca multi din afara care se bat cu pumnii in piept ca ei fac si dreg si daca nu ar fi ei am crapa cu totii la nivel planetar. Din punctul meu de vedere confruntarea de varf intre lumina si intuneric s-a dat pe scena si pe teritoriul acestei tari (ma bucur ca vorbesc la timpul trecut, pentru ca varful s-a dus in opinia mea), iar romanii au reusit prin lucrarile lor, prin rugaciuni si prin ce s-au priceput mai bine, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sa faca fata situatiei dincolo de multe asteptari.
Fac mai departe o enumerare a celor sapte discuri impreuna cu numarul de suflete intrupate si neintrupate din fiecare. De asemeni voi da cateva exemple de suflete neintrupate desi dintre cei intrupati pe foarte multi ii cunosc in mod direct. Aceasta informatie insa nu va fi furnizata in mod public deoarece nu doresc sa creez nici un fel de disensiuni. Sa nu uitam ca “Marea Fratie Alba” este doar o alianta dintre cele 72 cat este scris si in “Cheile lui Enoh” ca exista. Un suflet poate face parte din mai multe ordine sau aliante. Exista Ordinul lui Mihail, Ordinul lui Metatron, Ordinul lui Malachim, Ordinul lui Ishim  etc. (Cheia 3-0-3). Specific in plus ca fiecare disc are un nume cu sapte litere.
1.    EEIHDAN – 32 de suflete in total din care 6 intrupate (6 femei). Dintre cele neintrupate fac parte din acesta Sfantul Gheorghe, Parintele Iustin Parvu, Dumitru Branc.
2.     HIMZAFI – 33 de suflete in total din care 6 intrupate (3 femei si 3 barbati). Dintre cele neintrupate putem aminti aici pe: Sfantul Constantin, Sfantul Mina si Sfanta Ana. Ca o paranteza specific ca intentionez sa scriu la un moment dat un articol dedicat Sfantului Constantin. Toate bazaconiile care circula despre El ca sa nu mai vorbim de simbolul Sfintei Cruci, nu vin in nici-un caz din partea Luminii. Asa au comunicat toti reprezentantii Cerului incepand din anul 2013 incoace de cand am intrebat pentru prima oara despre acest lucru.
3.     LIGURDA – 31 de suflete in total din care 6 intrupate (2 femei si 4 barbati). Dintre cele neintrupate putem numi pe: Sfantul Ioan Gura de Aur, Sfantul Apostol Ioan (Evanghelistul si totuna cu teologul, Cel ce a scris la varsta batranetii “Apocalipsa”), Sfantul Prooroc David, Sfantul Serafim de Sarov, Sfantul Anton de Padova.
4.  MICLOYC 50 de suflete din care 6 intrupate (4 femei si 2 barbati). Dintre cele neintrupate amintim aici pe: Sfantul Vasile cel Mare, Cuvioasa Parascheva.
5.     SORENTA – 36 de suflete din care 4 intrupate (3 femei si 1 barbat). Dintre cele neintrupate putem numi pe: Iisus, Buddha, Profetul Mahomed, Zamolxe, Zyancra (ocrotitorul copiiilor veniti pe Pamant la intrupare din Galaxia Andromeda), Sfantul Apostol Andrei, Sfantul Ioan Botezatorul, Parintele Arsenie Boca, Parintele Arsenie Papacioc, Hermes Trismegistus, Sfantul Ciprian, Lucifer, Omraam Mikhael Aivanhov.
6. URENUDI – 67 de suflete din care 12 intrupate (6 femei si 6 barbati). Dintre cele neintrupate amintim pe Sfantul Apostol Pavel, pe Parintele Ilarion Argatu si pe Ion Creanga.
7.  ZPRAGOD – 47 de suflete din care 6 intrupate (3 femei si 3 barbati). Dintre cele neintrupate amintim pe: Sfantul Dumitru, Deceneu, Sfantul Francisc de Assisi, Domnul Sananda, Sfantul Ioachim (tatal Maicii Domnului), Mihai Eminescu.

Stiu ca vor veni cei ce considera ca ei sunt Iisus si vor contrazice faptul ca acesta este neintrupat dar ceva este adevarat si in credintele multora dintre ei (nu la toti din pacate) pentru ca au aspecte ale Inaltului Spirit Iisus, venit din Universul Fiu al lui Dumnezeu. De asemeni va exista mirare vazand pe domnul Sananda in alt disc decat Iisus dar cei ce ma stiu de mai multa vreme cunosc deja ca informatiile mele primite pana in prezent in zeci de comunicari pe care le-am avut de-a lungul timpului sunt ca Iisus si Domnul Sananda nu sunt unul si acelasi. Am mai scris asta. Nu incerc sa conving pe nimeni ca acesta este adevarul, nici despre aceasta tema, nici despre discurile solariene. Va rog sa le considerati ca pe credintele si informatiile mele, iar daca nu rezonati cu toate acestea nu este absolut nici o problema, nici rupere de nori, nici capat de lume. Viata merge oricum mai departe indiferent ce am crede fiecare dintre noi.
Ramane o umbra de mister fata de Sfintii Prooroci Ilie si Enoh. Nu s-a raspuns la intrebarea daca Sfantul Ilie este intrupat sau nu. Ca face parte din discul Sorenta este ceva ce am aflat. Daca ar fi intrupat atunci inseamna ca este unul dintre cei 4 intrupati ai acestui disc. Despre Enoh stiu si mai putin. Stiu ca face parte din discurile solariene dar nu s-a permis a mi se spune din care. Daca Sfantul Enoh ar fi intrupat deducem ca poate fi oricare dintre cei 46. De ce am ridicat in mod special intrebarea legata de Ei? Pentru ca este specificat si in Apocalipsa si in Sfanta Scriptura ca inainte de a doua venire a lui Iisus, cei doi vor reveni pe Pamant (asta se numeste reintrupare nu-i asa? Este o paranteza in special pentru cei ce nu cred in acest aspect) si se vor lupta cu antihristul pe timpul celor 3 ani si jumatate, ca vor fi invinsi, ca vor muri si vor invia. Stiu si simt ca este o exprimare simbolica. Observam ca se face referire la trupurile fizice. Aceasta inseamna ca se poate referi la o moarte pe plan material din pricina multiplelor confruntari si la o inviere tot in acest plan. De ce nu se permite a se cunoaste inca raspunsul la aceste intrebari este foarte simplu. Pentru ca nu poate nimeni preciza cu exactitate daca ne aflam in timpul celor 3 ani si jumatate sau nu, desi eu as zice ca da. Cerul oricum nu raspunde la aceasta intrebare. Asa cum am scris mai sus simt si ca varful cel mai negru a trecut. Ramane insa de vazut.
Mai precizez ca toate aceste informatii sunt partiale. Am mai aflat ca toti cei 46 au avut vieti importante pe Pamant si binecunoscute noua astazi. Unii au fost profeti, altii sfinti. Unii au aflat deja iar altora urmeaza sa li se releve. Inca o data vin cu sublinierea faptului ca sunt printre noi sfinti, maestri, profeti, ingeri intrupati si reintrupati chiar daca nu fac parte din “Marea Fratie Alba” si apartin altor aliante. Ceva este cert si cat se poate de logic. De ce sa fi fost sfinti si profeti doar acum niste sute sau mii de ani pe aceasta planeta? Dar in vremurile de acum, cand este cea mai apriga confruntare cu antihristul, oare cine ar trebui sa fie intrupat? Daca nu Ei, acestia toti care au facut minuni mari in alte vieti si au prevestit cu mii de ani in urma fel si fel de lucruri pe care le traim noi astazi, atunci cine? Cine sa se poata opune acestei forte intunecate daca nu Ei? Ei au venit cu un plan foarte interesant. Nu au distrus intunericul ci l-au intors cu fata catre iubire si lumina. Au reusit sa il transmute. Evident ca nu este un proces finalizat dar este in plina derulare.
Ieri, de ziua “Izvorului Tamaduirii” si chiar si joi, cu o zi mai devreme, cei 46 de intrupati au primit multiple initieri de natura hermetica, generandu-se in acest fel activarea pentru latura intrupata si pur romaneasca a “Marii Fratii Albe”. In astral am vazut de nenumarate ori stema veche a Romaniei (aceasta este folosita de Divinitate ca si simbol pentru tara noastra, decupata la revolutie intr-un mod inconstient din drapelul national, vazand toti pe propria noastra piele ce s-a intamplat dupa aceea) avand deasupra ei doua palme mari aurii puse precum un acoperis, exact ca la troite. Acesta este semn de mare ocrotire divina, in totala contradictie cu temerile sumbre ale multor romani privind viitorul acestei tari. Eu cred si simt sincer ca se apropie vremuri noi si luminoase pentru Romania noastra, atat de incercata de-a lungul istoriei, in care tot timpul s-a gasit cineva care sa vrea ce este al ei. Merita aceasta tara un astfel de viitor. Pana acolo, asa cum mi s-a aratat si mie si la alte persoane cu care am mai vorbit, mai avem de depasit o singura perioada un pic mai tulbure. Ieri dimineata am avut ceva ca un flash, in care am vazut multe razmerite pornite simultan prin mai multe colturi ale tarii. Era ceva ca la revolutie. Vom vedea noi ce si cum, iar de o fi nevoie sa trecem si prin asta in drumul catre adevarata libertate, atunci vom trece. Au fost altele si mai grele si tot am rezistat.



Toate cele bune!

15 comentarii:

  1. Enoh face parte din discul Sorenta, insa nu stiu daca este intrupat. Informatia este 100% sigura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inainte de a fi mai bine va fi mai rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asta am spus si eu la sfarsitul articolului punctand asupra unui hop pe care il mai avem de trecut.

      Ștergere
  3. "Pana acolo, asa cum mi s-a aratat si mie si la alte persoane cu care am mai vorbit, mai avem de depasit o singura perioada un pic mai tulbure. Ieri dimineata am avut ceva ca un flash, in care am vazut multe razmerite pornite simultan prin mai multe colturi ale tarii. Era ceva ca la revolutie. "
    -Asta nu-i nimic pe linga ce scrie Maria pe blogul ei!
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/04/pamantul-se-misca-cei-doi-poli-isi-vor.html
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/04/galceava-pe-cer-zgomot-de-avioane-de.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se prea poate Alexandru sa se petreaca multe. Nimeni nu poate sti cum sunt Planurile Cerului. Ce am inteles eu vazand acele doua palme peste stema tarii este ca indiferent ce ar fi, Romania este sub protectie Divina. Asta m-a bucurat pe mine foarte tare.

      Ștergere
  4. Citez: " se apropie vremuri noi si luminoase pentru Romania..." Doamna Mihaela,Dvs. traiti in Romania? Si mai umblati un picutz prin aceasta tara sa vedeti mizeria cumplita in care traiesc romanii? Putin respect pentru aceste 15-16 milioane de nenorociti ai tarii.....cat despre viitorul copiilor si poate al nepotilor nostrii -daca vor mai fi- nu are rost sa vorbim intrucat nu mai exista....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul si nu cu putin, am spus ca se apropie vremuri bune si nu ca sunt acum. Incerc sa sadesc speranta in inimile oamenilor. De fapt nu eu fac asta. Divinitatea ne da aceste semne. Fac si eu parte din cei 15-16 milioane de romani. Am trecut prin incercari de tot felul. Si acum mai trag din cauza lor. Acestea toate insa pe mine m-au impulsionat si mai tare sa fac tot ce stiu si pot ca sa fie mai bine. Am avut zile in care am mancat paine uscata cu margarina si asta a fost singura masa. Nu m-am plans la nimeni. Am multumit lui Dumnezeu si pentru aceasta. Cu toate acestea incerc sa arat cat mai putin cu degetul si ma concentrez la maxim pe ce pot eu face. Daca doar arat cu degetul nu cred ca pot fi de folos acestei tari. Aceasta este credinta mea.

      Ștergere
  5. Nu v-am reprosat nimic,nu va acuz de nimic ,deci nu trebuie sa va simtiti "vinovata" de ceva.Cu-acelasi respect va spun ca incerc,atat cat ma duce pe mine capul,incerc deci sa fac oamenii sa "deschida" ochii larg,sa vada si sa inteleaga cine ,cum si in ce fel i-a transformat in sclavi(goimi) platitori de taxe si impozite...Daca aceasta o numiti "a arata cu degetul" este parerea Dvs.Pe care o respect.Niciodata nu voi amagii oamenii cu nimic,dimpotriva,voi incerca mereu sa le arat realitatea.Asa cum este.Cruda,imputita,mincinoasa,criminala,manipulatoare si profund nedreapta.......Respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat ca nu se intelege clar din comentariul meu ca spunand despre treana aratarii cu degetul m-am referit la modul general si nu in particular, dar sa stii ca aceasta mi-a fost intentia.

      Ștergere
  6. multumim pt informatii si pt speranta ca va fi mai bine ; eu aveam mare nevoie de o incurajare ca divinitatea nu ne lasa ca popor ; de cand cu arestarile si dezvaluirile din ultima vreme m-a cuprins asa o deznadejde ca nu vom mai vedea lumina de la capatul tunelului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa este. Tot ce se vede este ceva menit sa induca frica si teroarea in oameni. Pare ca este justitie dar nu e asa. E ceva ce face parte din planul ocultei. Dreptatea trebuia facuta demult nu acum fupa ce s-a golit sacul. Sincer intreb: cum anume se schimba viata mea daca Udrea sau Pinalti sunt liberi sau inchisi? Iti spun eu: in nici un fel. Drept urmare tot ce se intampla pare ca un teatru ieftin pe care nu merita sa il privim nici pentru o secunda. Intreaga noastra atentie trebuie pusa pe credinta in Dumnezeu si in intreaga Divinitate. Altceva nu ne mai poate ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Viziune din noaptea de 21 - 22 aprilie
    Mi-a apărut în fața ochilor o suprafață albă, ca o coală de hârtie mai mare. Pe ea se delimitau niște pătrate, în care curgea Lumina și apăreau porțiuni dintr-un oraș de Lumină: parcuri, străzi, locuințe, oameni. Totul era făcut de Lumină. Mă gândeam că oamenii nu participă la aceste construcții. Totul era viu, calm, frumos, liniștit.
    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur nu ti-ai luat pastilele.....

      Ștergere
    2. Foarte frumos draga Maria. Ti s-a aratat orasul de cristal al viitorului din lumea cea noua, iar daca unii ne considera dusi cu pluta din aceasta cauza, noi vom ramane oricum pe linia noastra si nu vom emite nici un gand de suparare.

      Ștergere