duminică, 26 aprilie 2015

INVATATURI DIN VIITOR




INVATATURI DIN VIITOR

Dragii mei,

Este absolut limpede pentru mine ca la nivel de umanitate, desi in partea vizibila, materiala, nu se prea vede deocamdata schimbarea decat prea putin, ba chiar pentru multi pare ca merge catre mai rau, totusi la nivel energetic s-au produs transformari pozitive uriase. Percep in mod subtil faptul ca s-a deschis din ce in ce mai larg accesul catre lucruri care pana acum s-au situat dincolo de limita interzisa. Daca ar fi sa gasim un raspuns la intrebarea “De ce au fost interzise?” sunt absolut sigura ca majoritatea ar spune: “Din cauza Ocultei sau a Cabalei sau cum s-o mai numi ea, ca sa ne tina sclavi, sa ne prosteasca si sa ne controleze.” Poate fi adevarat in totalitate dar se pune o alta intrebare simpla: “De ce a permis Dumnezeu asa ceva?” Cine crede cu toata fiinta sa in Dumnezeu cunoaste prea bine ca nimic, dar absolut nimic, nu se poate intampla fara acceptul Sau, insa ceea ce se intampla si ce nu se intampla este in directa legatura cu constiinta individului sau cu constiinta de masa.
Sa ne gandim la un exemplu. Sa presupunem ca s-ar furniza maine la nivel de masa informatia despre cum te poti teleporta dintr-un loc in altul. Sa presupunem ca pentru asta ar fi suficient sa spui de noua ori o incantatie secreta si procesul s-ar declansa automat. Ne intrebam acum: suntem siguri oare, ca in momentul in care s-ar da acces catre aceasta posibilitate si cunoastere, primul loc in care multi s-ar opri nu ar fi camera tezaurului bancii nationale? Evident ca nu, deoarece constiinta generala in aceste timpuri inca este aceea ca nu trebuie sa furi pentru ca poti fi arestat si nicidecum pentru ca nu se cade sa iti insusesti ceea ce nu iti apartine. Iar exemple ca acesta pot fi date multe.
Personal consider ca acestea sunt adevaratele motive pentru care astfel de informatii sunt ocultate si sunt folosite doar in cercuri restranse care oricum nu le-au orientat catre directia cea buna si folositoare pentru umanitate. Cu siguranta ca daca multe inventii ar fi fost lasate sa se manifeste si sa se desfasoare la liber, pentru tot omul, pana la aceasta ora eram deja distrusi complet. Se vede clar ca aceasta este coordonarea Cerului, oricat ne-ar parea noua de nedreapta uneori, iar toate aceste forte ce au supus umanitatea atatea mii de ani au fost si sunt doar niste instrumente utilizate pentru atingerea acestui scop. Este totusi un fel de cerc vicios deoarece tot aceste forte sunt cele ce au blocat si cresterea constiintei umanitatii. Aici intram insa pe fagasuri metafizice unde gasim explicatia in felul in care a fost gandit totul. Functionarea Universurilor este precum valurile unui ocean sau talerele unei balante. Este un sus-jos si un dus-intors permanent. Aceasta este ceea ce genereaza de fapt actiunea si evolutia. Din pacate pentru noi, aceste perioade inseamna o milisecunda la nivelul eternitatii dar dureaza cateva mii de ani la nivelul in care noi percepem elementul timp.
Este la nivel general ca si la nivelul individual. Fiecare om are in el atat de multa cunoastere si atat de multa putere incat daca i s-ar da accesul dintr-o data la totul, ravagii ar face. Nu ar sti sa le foloseasca. Drept urmare, sunt puse niste bariere din partea Cerului sau niste peceti asa cum sunt numite ele si in “Apocalipsa”, pe care nu le poti deschide decat la momentul in care ai atins un nivel de constiinta care te face capabil sa poti tine sub control ceea ce gasesti acolo in interior, astfel incat sa nu “te rupi in figuri” dupa aceea, cand intelegi ce poti si stii sa faci.
Am tot anuntat inca din toamna anului trecut ca voi coordona un curs ce se va numi “Electricitate pe intelesul tuturor”. Am primit insa in paralel informatia ca acest curs, aparent unul banal, ce aduce o oarecare cunoastere si pregatire in domeniu, nu va porni pana ce nu voi primi sub forma unei revelatii, un element special, fie acesta o inventie, o descoperire, sau ceva de acest gen. Vazand ca timpul trece si revelatia nu mai vine, mi-am spus ca voi concepe si voi porni oricum ar fi acest curs si il voi completa dupa aceea cu ce o sa mai apara. Dar stiti cum este, socoteala de acasa nu se potriveste cu aceea din targ. De fiecare data cand aveam un pic de timp liber ca sa pot concepe cate ceva la documentatie, aparea altceva ce se cerea a fi rezolvat urgent si o lasam balta. Asa am tinut-o pana in prezent si am simtit clar ca ceva blocheaza. In cele cateva comunicari pe care le-am mai facut cu Cerul, intreband carei cauze se datoreaza acest blocaj, mi se raspundea simplu: nu a venit vremea pentru asta.
In dupa-amiaza zilei de 22 aprilie 2015 mi-a venit la un moment dat un gand: “Si daca este necesar sa se mai interpuna ceva pana la momentul demararii cursului visat?” Nici nu am gandit bine si un vuiet mi-a venit in cap. Am inchis ochii si am vazut o imagine precum un tunel al timpului, iar deasupra ei scria: “INVATATURI DIN VIITOR”.
Este absolut fantastic! Sa primesti o viziune din viitor, ca sa stii cum sa concepi ceva in prezent, astfel incat sa creezi acel ceva vazut in viitor. Cei ce ma cunosc isi amintesc poate ca nu o singura data le-am spus ca mi-am conceput materialele in acest fel pentru cursurile mele. Am primit din viitor prin viziuni sau vise, imagini chiar din timpul derularii cursurilor. Am vazut dinainte sali in care mi-am desfasurat activitatile ulterior, am vazut ce materiale am oferit la oameni si am cautat sa le creez apoi exact asa cum le-am vazut.
Pe 23.04.2015, am avut o comunicare cu Sfantul Gheorghe, El fiind foarte prezent atunci pentru ca era ziua sarbatoririi Sale. L-am intrebat evident ce este cu acea viziune si mi-a raspuns ca este necesar sa fac aceasta actiune intermediara, care iar se lasa cu coduri si cu chei, exact cum a fost la “Codul Ingerilor” si la “Misterele lui Zoroastru” catre finalul lui, deoarece trebuie deschise niste porti catre viitor, prin care sa ne vina inapoi ulterior niste raspunsuri. Aceste porti au fost blocate de fortele despre care am discutat mai sus. Cat timp nu se face asta, cel putin in cele ce ma priveste, nu pot primi acel element special si nu pot porni cursul de electricitate. Sfantul Gheorghe a mai completat cu informatia ca toate ideile noastre speciale de inventii revolutionare sau diverse creatii similare nu vin atat de la civilizatiile extraterestre cat mai ales de la nivelul civilizatiei umane, dar din viitor, asa cum percepem noi timpul, pe care si El il intelege foarte bine caci doar a trait pe Pamant.
Am inceput acum doua zile sa concep suportul acestui curs nou. Curgeau titlurile dincolo de mine. Evident ca sunt 7 la numar, cifra care m-a urmarit si la celelalte cursuri. La pozitia 7 insa m-am blocat. Nu stiam ce sa scriu. Am intrebat Cerul si a venit raspuns. Ca imagine a venit un tunel al timpului (in astral se vede exact ca in poza de la inceputul articolului), iar ca si cuvant a venit telepatic “Potcoava”. Este adevarat ca daca privim imagini in care sunt reprezentate tunele ale timpului, ne putem da seama ca sunt parca o insiruire de multe potcoave. Noi stim insa si semnificatia potcoavei din mosi-stramosi, ca simbol al norocului si bunastarii. Ar putea insemna ca cei de Sus ne ghideaza sa facem ceva ca sa ne putem aduce norocul si bunastarea din viitor. Pe de alta parte insa, intr-o comunicare avuta ieri, am mai primit un raspuns vis-à-vis de potcoava si mi s-a transmis ca acesta este principalul scop al celui de-al 7-lea titlu din curs. Nu este ceva nou ci un aspect observat de mine de mai multa vreme. Va invit sa priviti niste icoane si sa va concentrati atentia pe nimburile Sfintilor. Veti intelege ce vreau sa spun. Drept urmare, imi dau seama intr-un final ca de fapt nu inteleg in totalitate ce Planuri Divine se pun in miscare prin aceasta actiune.
Voi prezenta in continuare temele de baza ale cursului:

“INVATATURI DIN VIITOR”

1.     Explicarea ideii si scopului acestui curs;
2.     Despre tunelele timpului. Experimente si marturii;
3.     Copiii curcubeu. Lucruri mai putin stiute despre ei;
4.     Nikola Tesla – un geniu al umanitatii. Intrebari fara raspuns;
5.  O viziune si un dispozitiv (fiecare participant va primi in dar un dispozitiv a carui idee am captat-o intr-o viziune. Mai multe detalii despre el vor fi discutate la curs);
6. Calatorie in viitor. Misiune indeplinita (acesta este sectorul de descifrare de chei si coduri);
7. POTCOAVA (trebuie sa fie acesta un Dar Divin. Eu asa cred in acest moment).

Prima desfasurare este absolut necesar sa se petreaca in 07.05.2015. Este decizia Celor de Sus si nu a mea. La fel ca si data de azi, 26.04.2015 si aceea este una in care suma cifrelor componente este 20. Este nevoie de acest 20 si vom vedea de ce. Data aceasta pica intr-o zi de joi, motiv pentru care acest curs va fi organizat pentru prima data in Bucuresti, joi, 07.05.2015, incepand cu ora 18. Durata estimata este de 3,5 ore.
Acum vine partea care nu ma bucura dar nu am ce face. Trebuie sa o accept asa cum este. Pot participa la acest curs doar persoanele care au urmat “Pe Aripile Ingerilor” sau “Misterele lui Zoroastru”. Aceasta este tot o comunicare din partea Cerului. La cele doua cursuri numite, persoanelor care au participat li s-au realizat de catre Ingeri anumite transmutari si activari specifice, pregatitoare. Se vede treaba ca este nevoie de acestea pentru a putea fi decodificate codurile interne necesare la “Invataturi din viitor”. Este aceeasi regula ce a fost impusa si la cursurile “Codul Ingerilor” si “Codul Fortei Jedi” unde a fost si mai restrictiv decat atat deoarece la acea vreme nu a existat “Misterele lui Zoroastru”. Acum avem o arie ceva mai extinsa. Pe de alta parte, pentru a nu priva pe absolut nimeni de posibilitatea de a participa daca doreste la acest curs, vin cu anuntul ca in maxim 3 saptamani se vor relua cursurile “Pe Aripile Ingerilor”, asa cum am precizat mai demult, in mai multe orase din tara. Ele vor fi coordonate nu de catre mine ci de persoanele delegate de Cer sa preia aceasta stafeta. Voi reveni cat de curand cu un anunt in acest sens dupa ce ma voi consulta cu intreaga echipa.
Pretul cursului “Invataturi din viitor” este de 150 lei pentru cei ce au urmat doar “Pe Aripile Ingerilor” si / sau “Misterele lui Zoroastru” considerate ca si cursuri-temelie.
Pretul este de 90 de lei pentru cei ce in plus au urmat “Codul Ingerilor” si / sau “Codul Fortei Jedi”.
Aceste tarife au fost stabilite ca intotdeauna tot de Cei de Sus si revin cu sublinierea faptului ca este necesar sa fie percepute aceste sume ca un fel de plati prin care se rascumpara ceva (un bun, un suflet, o poarta etc.). Am spus nu o singura data cele ce imi transmitea Mihail. Exista in Univers un echilibru. Cand iei ceva partii intunecate si muti in partea luminii, daca vrei sa ai liniste dupa aceea si sa nu te caute dracul pe acasa, este indicat sa faci o plata in bani pentru asta, intr-un anumit cuantum. Nu degeaba i s-o fi spunand banului ochiul dracului. Iar plata in bani, credeti-ma, este considerata de Cer cea mai usoara plata cu putinta. Comparand cu plata prin suferinta sau prin boala cred ca dam dreptate Celor de Sus. Asa ca ar fi bine sa nu ne mai suparam atunci cand pierdem anumite sume de bani pentru ca nu se stie de la ce anume ne salveaza de fapt aceasta si ce intelegeri au facut Ingerii cu demonii ca sa putem fi lasati in pace si sa iesim basma curata dintr-o situatie neplacuta, potential a se intampla in destinul nostru, pe care din cauza unei plati de acest gen, vom fi scutiti sa o mai experimentam. Mie una mi s-au intamplat astfel de lucruri de nu le mai stiu numarul. Cand am primit insa intelesul mi-a fost foarte usor dupa aceea sa accept orice pierdere sau neajuns.
In cele ce ma priveste voi avea grija sa compensez aceste sume cum ma voi pricepe mai bine, prin munca depusa pentru pregatirea acestui curs, pentru construirea dispozitivelor ce vor fi oferite si prin toate materialele ce vor fi puse la dispozitie tuturor participantilor.
Inscrierile se vor face pe adresa:

Oricum voi mai reveni doar cu un anunt al cursului in cateva zile.

Inchei prin a-mi cere iertare celor ce au nume derivate de la Sfantul Gheorghe, ca nu le-am facut atunci nici o urare. Nu mai are rost pentru nimeni sa stau sa ma justific de ce nu am facut-o. Transmit insa acum, cu toata caldura, un sincer “La Multi Ani!” cu multa sanatate, bucurie, impliniri, pace in  suflet si cale plina de lumina!

Toate cele bune!


16 comentarii:

  1. Asta trebuia sa fie clar de foarte mult timp.Ce dureaza atata?
    Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ... sa iI intrebi pe Cei de Sus ca eu una nu ma pot pricepe ...

      Ștergere
    2. Pai...eu am ceva ideie,intrebam si eu asa...totul este mult prea complex ca sa fie inteles la nivelul nostru de acum.Pana atunci hai sa alegem calea de mijloc,ca pana acum am ales doar extremele si toti suntem implicati.
      Marian

      Ștergere
  2. Pana sa "invatam din viitor" mai cinstit si pragmatic ar fi sa invatam din trecutul nostrum,ca oameni,popor si tara....Si ,pe scurt,ce credeti ca ne invata trecutul nostrum(cel adevarat si real intamplat,nu minciunile si manipularile ordinare,iudeo-masonice,iezuite si khazare)? Pai ne arata sirul lung de mii si mii de ani al tradarii conducatorilor(incepand cu Burebista si terminand cu Ceausescu caci urmatorii dupa 1989 nu reprezinta decat niste jeguri excroco-hotzo-porco-criminali),marsavia,hotia,minciuna si lacomia fara limite in detrimental bunastarii,independentei si libertatii poporului si a tarii,nimicnicia si jegosenia tuturor celor care s-au "perindat" pe la putere cu foarte putine exceptii....N-am nimic impotriva sfintilor si a lui Dumnezeu dar parca prea mult timp si mult prea mult a ingaduit jefuirea,umilirea si tradarea acestei tari si popor,prea multe asasinate,manipulari si minciuni i-au "urmarit" istoria.....Priviti doar ce-a mai ramas din aceasta amarata tara si-acest nenorocit popor dupa doar 25 de ani de "democratie" iudeo-masono-iezuito-khazara.....Va "imaginati" ce va fi peste 100 de ani? Cu "binecuvantarea" bunului Dumnezeu si-a tuturor sfintilor.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut treaba numai cu trecutul pana acum. Cred ca ar fi cazul sa mai privim si in viitor sa vedem ce iese.

      Ștergere
    2. " Cine nu invata din greselile trecutului este sortit sa le repete!" Asta apropo de trecut............Pai noi,romanii, n-am invatat nimic in ultimii 2500 de ani.....

      Ștergere
  3. -Cand citeam treaba cu teleportarea si buncarul BNR ma gandeam de ce nu se poate ceva care sa produca energie electrica daca nu "moka" cel putin mult mai ieftina si nepoluanta.
    -Dupa aia "gand la gand cu bucurie".
    -Va trebuii sa faceti cursuri apoi cu inginerii din domeniul electric, apoi productie si distributie.
    -Cred ca treaba cu energia este cea mai stringenta pe plan mondial, dar aveti grija sa nu fiti deranjati de vanzatorii de gaz, mai ales din Rusia!
    -Daca se realizeaza asta taierile de paduri se reduc drastic in toata lumea!
    -Mi-ar place ca in loc de soba cu lemne sa am o camera tehnica unde functioneaza generatorul cu fuziune la rece fara radiatii periculoase pentru om.
    -Daca se merge tot pe principiul centralizat ca acum al energiei si va impune niste preturi tot asa de mari, nimic nu realizam!
    -Hai sa vedem ceva realizat ca unii zic ca au facut ceva in domeniul asta dar rezultate palpabile nu se vad https://youtu.be/r0q-C3fDiw8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Alexandru, este extrem de adevarat ceea ce spui tu insa tot ceea ce pot eu sa spun este ca de abia de acum incolo ne putem bucura de anumite realizari si vor iesi la suprafata niste lucruri pana in prezent ocultate. De ce? Pentru ca multi dintre cei care au facut parte din tabara ce a blocat toate acestea s-au dat cu lumina, iar in ultima luna de zile s-a petercut asta in mijlocul unor forte foarte puternice.si importante. Eu ma ghidez mereu dupa deviza: "toate la timpul lor!" Chiar asa se petrece totul, cand ii vine vremea.

      Ștergere
  4. Altcineva care a incercat acum 100 de ani sa ne dea energie gratis, a murit sarac!
    Aici sunt enumerati in ordine cronologica:
    https://youtu.be/EI5Jq_h-qyU

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.anomalistbooks.com/fatima-trilogy.cfm

    O serie interesanta de carti despre aparitiile de la Fatima din 1917 !

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Mihaela, multumesc pt toata munca pe care o depui. Daca imi permiti, am doua intrebari:- la curs poate participa si o persoana care nu are habar de electricitate(am inteles conditia ca tb sa urmezi cursul de Ingeri)
    Si nu am inteles partea cu :"cand iei ceva partii intunecate" trebuie sa dai bani...Poti sa fii te rog mai explicita? Ce anume sa iei de acolo si cui sa ii dai bani? Scuze, nu am inteles.
    Mii de multumiri,
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba de planul energetic Ruxandra si nu de acesta material, vizibil. Cel mai bine iti pot raspunde printr-un exemplu. Sa presupunem ca ai face parte dintr-o familie care se afla sub influenta unor vraji. Sa presupunem ca te-ai hotarat sa pornesti un set de rugaciuni de dezlegare. Cat timp vrajile sunt cele ce coordoneaza fluxurile de energii in cadrul acelei familii, putem spune ca acele suflete nu sunt libere. Se afla intr-o oarecare captivitate in ghearele celui rau. Din momentul in care te apuci de acele rugaciuni incepi si tragi sufletele captive din acele gheare ca sa fie conduse in totalitate catre lumina. Vrajile acestea se pot manifesta in cazul oamenilor in multe feluri. nu iti gasesti o relatie, ai probeleme cu alcoolul, nu ai spor, ai probleme inexplicabile de sanatate etc. Cel rau ce va face cand vede ca intentionezi sa ii iei acele suflete peste care de acum se considera stapan? Iti va trage una peste ochi ca sa le lasi in pace. Sau poate ca nu va apuca. Poate ca vor interveni Ingerii si vor spune: uite, noi aranjam sa primesti cate o suta de lei pentru fiecare suflet eliberat, dar dupa aceea tu nu te atingi de aceasta persoana. El accepta. Ce se intampla ulterior? Poti face vreo incurcatura pe la serviciu si te trezesti ca te penalizeaza la salariu cu cateva sute de lei. Sau poti pierde un medalion de aur. Vei boscorodi si vei trosni in stanga si in dreapta si probabil ca nu vei intelege niciodata de ce ai pierdut acei bani sau acel obiect. Daca insa planul nu s-ar fi petrecut asa, raul iti aranja poate un accident de masina. Ce ai alege intre cele doua variante? La asta m-am referit. Sunt suflete ce au in misiunile lor de viata sa aduca in lumina ceva ce acum nu este in lumina. Pentru ca este misiune, ele vor face aceasta actiune ca teleghidate. Ca sa nu pateasca lucruri prea rele pentru ca s-au pus in lupta cu dracul, se rezolva cu o plata. De cele mai multe ori aceste plati se fac prin pierderi materiale de tot felul si nu in mod voit. Sigur, vor veni multi si vor spune: daca ai vibratia inalta nimic nu te poate atinge. Este perfect valabil insa doar in cazul in care aceasta este si Voia lui Dumnezeu. Daca planurile sunt altele, poti sa te pui in cap si in limba si nu ai cum sa te opui. Altfel cum ne-am putea explica rastignirea lui Iisus? A avut El o vibratie joasa de a putut pati asa ceva? In nici un caz. A fost ceva dincolo de intelegerea mintii omenesti. A fost o MARE MARE PLATA, pentru rascumpararea multor suflete, incomparabil mai crancena decat ceva de natura materiala.

      Ștergere
  7. Multumesc frumos.
    o zi minunata,
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
  8. Probabil o simpla coincidenta. Citind acest articol mi-a aparut brusc in minte un vis pe care l-am avut aseara. Se facea ca o doamna ma ruga insistent sa-i daruiesc o potcoava. Eram foarte nedumerit de ce imi cere tocmai mie asa ceva si in prima faza chiar nu gaseam de unde si cum sa-i daruiesc eu acest lucru. Si totusi in final mi-am amintit ca eu am avut intradevar o potcoava(e drept cam uzata, gasita pe drum si pe care am agatat-o in stalpul portii,in perioada cand imi construiam casa, cam in 2000) si de care acum nu mai stiu nimic. Interesant e ca in starea de veghe uitasem complet de acest episod. In final am acceptat sa daruiesc acea potcoava desi recunosc ca nu eram convins ca e bine sa fac acest lucru. A ramas ca o promisiune.
    Astept sa particip impreuna cu sotia la acest nou curs in momentul in care ii va veni randul sa se desfasoare si in Iasi.
    Romeo Trofin

    RăspundețiȘtergere
  9. On topic:Tesla- Baterie 10kw -3500 dolari
    https://youtu.be/yKORsrlN-2k

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru informatie Alexandru. Poate primim de Sus vreo idee noua si o facem noi mai ieftin.

      Ștergere