duminică, 5 aprilie 2015

CONFERINTA “ZBOR DE FLUTURI” – BUCURESTI, 7 APRILIE 2015CONFERINTA “ZBOR DE FLUTURI” – BUCURESTI, 7 APRILIE 2015

Dragi prieteni,

In urma cu un an de zile, in ziua de marti a Saptamanii Patimilor, sustineam in echipa de 5 persoane un eveniment similar intitulat “Mâna lui Dumnezeu”.
Nu am avut o intentie clara in acest sens si pentru anul acesta, doar ca in ultimile 3-4 zile am primit toti cinci mesaje, fiecare in felul sau, care ne-au condus intr-un final la ideea ca in aceeasi formula, ni se cere de Sus sa coordonam ceva similar. De aceea se face acest anunt atat de tarziu. Coreland cu mesajele primite, am convenit impreuna ca aceasta intalnire sa se desfasoare sub numele:

“ZBOR DE FLUTURI”

Echipa de 5 este formata din: Mihaela Popescu – Profa de Geogra, Iuliana Burlacu, Cristiana Petrof, Mihaela Ashtara Tristar si Manu Stejar.
Iata in mare temele abordate cu specificatia ca nu se vor desfasura neaparat in ordinea afisata:
1.     Crucea si fluturele – simboluri ale transmutarii.
      Coordonator: Manu Stejar
2. Iesirea din cocon. Constientizarea materializarii a ceea ce suntem. 
Coordonator: Cristiana Petrof
3.     Copii si fluturi.
      Coordonator: Iuliana Burlacu
4.    Ascensiunea se produce acum. Trecerea prin dimensiunea a 4-a si scopul prezent: a 5-a dimensiune. Semne, sincronicitati, metamorfoze, semnificatii.
      Coordonator: Mihaela Popescu – Profa de Geogra
5. Puterea credintei si a gandului oglindita in sisteme automatizate de lucru in spiritualitate si nu numai. Construirea practica in timpul intalnirii a catorva sisteme de acest gen. Operatiunea “Disneyland”.
     Coordonator: Ashtara Tristar

Se vor coordona si cateva scurte meditatii, in functie de cat permite timpul.
Intalnirea va avea loc in Bucuresti, marti, o7.04.2015, incepand cu ora 18 si va avea o durata de aproximativ 3 ore si jumatate. Adresa va fi transmisa prin e-mail persoanelor inscrise.
Cotizatia va fi sub forma de donatie dupa posibilitatea si simtirea fiecarui participant.
Inscrierile se vor face pe adresa:
federatia.galactica@yahoo.com

Va asteptam cu mult drag!

Nu in ultimul rand, urez tuturor sarbatoritilor de astazi, purtatori ai numelor de flori, multa sanatate, bucurie, impliniri si zbor liber precum al fluturilor in labirintul tuturor experientelor de viata!


La Multi Ani!


2 comentarii: