duminică, 8 martie 2015

UN OPT DE TOP



UN OPT DE TOP

Dragii mei,

Un OPT anagramat intr-un fel anume genereaza ca rezultat cuvantul TOP.
In primul rand, cu ocazia acestei frumoase zile de 8 Martie, urez tuturor femeilor si mamelor dar fara a uita si pe barbatii de langa noi, ce au multa treaba maine cu cele 44 de pahare si pe toti copiii ce ne fac tuturor viata mai bogata, multa sanatate, bucurie, lumina, bunaintelegere si pace si un plin de caldura „La Multi Ani!”
De ce este un opt de top? Pentru ca acest 8 Martie este pe fundamentul unei situatii si energii complet noi si diferite pentru planeta Pamant. In data de 3 martie s-a petrecut un eveniment absolut maiestuos dar despre care din pacate nu pot vorbi nimic acum, pentru ca Cerul spune ca marea parte a omenirii nu este pregatita sa primeasca si sa accepte acest adevar, iar in acest moment s-ar putea produce o serioasa bulversare, ceea ce nu este de dorit. Mai sunt necesare anumite activari care se vor produce la foarte multi oameni in aceasta luna martie dar mai ales in luna aprilie, ce vor ajuta foarte mult la instalarea unui alt fel de perceptie, astfel incat ce s-a intamplat in 3 martie sa nu mai para pentru nimeni ceva imposibil sau iesit din comun.
Va putea observa fiecare daca nu a inceput deja sa se intample, ca viata sa devine mai clara si mai luminoasa cu fiecare zi care trece. Abia acum putem incepe sa vorbim despre noul OM si noul PAMANT.
Putem vedea ca traim niste vremuri in care toate faptele necugetate ale mai multor oameni sunt trecute prin filtrul justitiei. Umana spunem noi. Stim insa ca nimic nu se petrece fara permisiunea lui Dumnezeu. Este deci si divina. Se vesteste insa de vreo doua zile incoace, la mai multe persoane, ca urmeaza o perioada intensa in care, chiar daca nu avem posibilitatea sa urmarim la televizor, se va manifesta justitia aceasta divina si in planul nevazut. Toti cei care au facut furt intentionat de putere personala, de drept divin ce este daruit fiecarui om inca de la nastere, de blocare a curgerii energiilor divine si a intoarcerii rezultatelor muncii la purtator, vor avea din plin ocazia sa afle ca lucrul acesta legat de judecata divina chiar se intampla.
In noaptea dinspre vineri spre sambata s-a pus bariera fata de furtul energetic (actiune desfasurata in special sub vizorul Maicii Domnului) si a fost reintoarsa la fiecare om toata puterea ce i s-a luat in mod necinstit si necuvenit. Multi oameni vor percepe aceasta ca si cum roadele muncii lor ar fi fost depozitate intr-o camara de-a lungul unei perioade mai mari sau mai mici de timp, iar acum ei primesc cheile de la usa camarei.
Inchei cu atasarea videoclipului de mai jos, un cant de slava si de multumire in cinstea Maicii Domnului, pe care in fiecare duminica intre orele 17 si 19, la Manastirea Radu Voda din Bucuresti, il interpreteaza Parintele Arsenie Nae, un om daruit cu o voce absolut dumnezeiasca. Din pacate filmul nu reda si imaginea parintelui. In timp ce interpreteaza acest cantec, dansul sta cu mainile in semnul rugaciunii, in fata icoanei Maicii Domnului din stanga altarului, cu ochii adanciti in privirea Maicii Domnului si doar cu doua-trei lumanari arzand in intreaga biserica, a caror lumina se proiecteaza intr-un fel complet aparte pe fata parintelui, in acele momente. De asemeni, se coboara parca din Cer o energie a iubirii Maicii Domnului, ce nu poate fi explicata in cuvinte. In timpul celor 7 minute cat dureaza cantecul, nu cred ca exista multi oameni in acea biserica (oricum destul de mare, aproape de dimensiunile unei catedrale) carora sa nu le curga lacrimile pe obraz. Daca intrati sa il vizualizati direct pe you tube, puteti gasi acolo si versurile. Recomand cu caldura, pentru cei ce au posibilitatea, sa merga macar si pentru o singura data acolo, intr-o duminica dupa-amiaza. In rest ... cuvintele sunt prea sarace.



Toate cele bune!




5 comentarii:

  1. Cum o fi o fi...dar sa-nceapa odata ca nu mai pot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Alexandru pentru multi nu doar pentru tine dar eu vin cu un mesaj clar sa mentinem aprinsa flacara sperantei pentru ca altfel ne inecam exact cum este vorba, ca tiganul la mal. Ar fi pacat sa se intample asta taman acum cand ce a fost mai greu a trecut. Vorbesc in mare cunostinta de cauza cand fac aceasta afirmatie, te rog sa ma crezi.

      Ștergere
  2. Am inteles...problema este daca se prelungeste prea mult, nu prea e de bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. cateodata esti cea ce cauti

    RăspundețiȘtergere
  4. este de-a dreptul divina prezenta sa si cantarea, cu adevarat inzestrat de harul divin care atinge inima, simturile si intreaga fiinta prin prezenta sa, cat si prin vocea sa inconfundibila plina de o smerenie vrednica de urmat.

    RăspundețiȘtergere