duminică, 1 martie 2015

UN FILM DESPRE MINE SI DESPRE TINE


UN FILM DESPRE MINE SI DESPRE TINE

Dragii mei,

Acum cateva zile un bun prieten mi-a trimis prin e-mail un filmulet de 6 minute la care a adaugat o dedicatie simpla: „un filmulet ... despre tine”.
Iti multumesc mult Costin pe aceasta cale pentru ca ai reusit intr-un mod minunat sa imi aduci o stare de bunadispozitie care ma marcheaza de cate ori imi amintesc de el! 
Vizualizandu-l mi-am dat seama ca este despre mine, despre tine cititorule si despre tot lucratorul in lumina cu sarcini in mijlocul intunericului. Sunt multi cei ce poate l-au vazut deja, dar in contextul subiectului "lucrator in lumina" el capata o semnificatie interesanta.
Noi stim ca lucratorii in lumina actioneaza in multe feluri si fiecare dintre ei acopera unul sau mai multe domenii, conform misiunilor cu care a sosit in aceasta intrupare. Nu orice lucrator in lumina are sarcini prin care sa fie in mod masiv in vizor intunericul. Doar unii dintre ei fac asta. Din pacate sau din fericire pentru mine, nici nu stiu bine cum sa o iau, eu ma cam situez prin acest sector. Acest aspect mi-a adus si suferinta dar si bucurie fara margini. Este foarte cu dus-intors. Necazuri au trecut peste mine ca peste tot omul si le-am si uitat, dar realizarile si implinirile legate de faurirea noului Pamant sunt ceva ce nu am cum sa uit vreodata si atunci inima imi salta plina de multumire si recunostinta pentru ca Divinitatea a ales sa ma faca si pe mine un instrument in cadrul acestei maiestuoase lucrari.
Daca ar fi sa creionam in mare aceste domenii, ne-am putea gandi la urmatoarele:
-         Cei ce isi petrec majoritatea timpului in rugaciune pentru semeni;
-  Aparatorii sau cum i-am mai numit eu, cei din linia intai, acestia desfasurandu-si activitatea in principal sub ghidarile lui Mihail;
-       Cei ce se ocupa de transmutarea intunericului in lumina, gandindu-ne aici la entitati, energii, simbolistici, numerologii etc.
-         Curatatorii energetici pentru fiinte, pentru spatii etc.
-         Vindecatorii;
-         Mesagerii;
-         Purtatorii de chei si activatorii de coduri;
-         Invatatorii spirituali;
-         Revelatorii de adevaruri si informatii nestiute;
Cu siguranta ca mai sunt si altele, dar asa cum am spus, am facut doar o trecere in revista, in general.
Privind filmuletul pe care il puteti vizualiza mai jos, eu imaginandu-ma pe mine in rolul acelei berze, m-am gandit in urmatorul fel: am initiat in iubire reptilieni, draconieni, civilizatii intraterestre, am trecut in lumina miliarde de demoni si entitati negative si doar Bunul Dumnezeu stie ce oi mai fi facut, iar dupa toate acestea, deseori am simtit cum “imi zboara fulgii”. Interesant este ca in maxim trei saptamani pornesc cursul pe care l-am anuntat inca din toamna anului trecut si pentru care abia acum a venit vremea, intitulat “Electricitate pe intelesul tuturor”. Cred ca nu ar trebui sa ma sperie prea tare finalul filmuletului, nu- i asa? Exista cineva acolo Sus care tare ne mai strange la piept pentru cele ce facem, oricat ne-ar fi de greu.


Toate cele bune!


Un comentariu: