marți, 17 martie 2015

PROGRAMARE INVERSATA – NU TE DA BATUT FRATE!


PROGRAMARE INVERSATA – NU TE DA BATUT FRATE!

Dragii mei,


Incep acest articol printr-un extras din una din Cheile lui Enoh (apartinand cartii "Cartea Cunoasterii. Cheile lui Enoh" scrisa de J.J. Hurtak, respectiv 3-0-3, ce face referire doar in cateva cuvinte la o stare de fapt pe care o simtim cu totii, dar si la felul in care se poate si se va iesi din aceasta situatie.

“24. Astfel, prin Serviciul Cristic această stare continuă de confuzie a sufletului şi încapacitatea de a se conecta cu "comunicarea fără limite" este recunoscută şi compensată de acordajul uman la intermediarii spirituali ai Oficiului Cristic. Oficiul conduce intermediarii spirituali atribuiţi pentru a echilibra comuniunea dintre Sinele fizic şi Sinele Suprem în starile progresive de degenerare.
25. Astfel, individul poate trece peste programarea negativă (n.a. inversata) prin ajutor de la Serviciul Cristic care este în coordonare cu alte fiinţe întregi de Lumină.
26. În circumstanţe speciale, intervenţia divină permite Maeştrilor de Lumină să se interconecteze direct cu un program al unui suflet şi să accelereze educaţia spirituală care este necesară în alte programe de Lumină.
27. Din păcate, "reţinerea negativă" la acest capat al universului nostru local este atât de copleşitoare încât, în ciuda tuturor miilor de Buddha şi de Maeştri Cristici care au penetrat vălul planetar al evoluţiei sufletului, este încă necesar ca Ierarhia să revenină şi să se externalizeze colectiv în scopul de a lua corpurile fizice ale drepţilor cu vehiculele sufletului lor de pe planetă prin înviere. Ei fac acest lucru în scopul de a împiedica sufletul de a merge înapoi în spectre imperfecte Omega.”

Ce putem intelege din aceste randuri?
In primul rand ca pana nu depasim un anumit nivel al vibratiei, ne aflam sub influentele unui asa-numit program de functionare inversata. Suntem totusi ajutati sa mai trecem de barierele lui daca avem inimile si mintile una cu Dumnezeu. Ce inseamna rularea unui astfel de program? Inseamna ca deseori lucrurile ne ies total pe dos sau invers decat proiectam si ne dorim. Am observat ca aceasta inversare devine foarte accentuata in perioadele in care sunt mai intense practicile ritualice sataniste. Imi pare rau ca pe un blog numit “Calea Aurie” sunt mai mereu nevoita sa amintesc de acest aspect. Este insa o realitate dureroasa care face din vietile multora un adevarat calvar, oricat de mult am vrea noi sa ne facem ca nu vedem si nu simtim. Este greu sa faci Calea sa fie aurie. Vor veni multi si vor spune: “fa tot ce trebuie ca sa iti mentii vibratia ridicata si sa o cresti si astfel nu vei mai fi afectat”. Este minunat, dar aceasta este gandirea si exprimarea cuiva caruia ii pasa doar de sine si ceva mai putin de semenul sau. Pe mine de pilda este exclus sa ma multumeasca vreodata sa vad ca mie mi-e bine, iar tot ce ma inconjoara se inconvoaie sub greutatea durerii si a suferintei. Daca doresc o solutie, o vreau pentru toata lumea si nu doar pentru mine.
Nu stiu daca voi ajunge vreodata sa scriu ceva despre organizatiile sataniste, pentru ca nu este nimic placut de aflat. Trebuie retinut macar ca exista o mana de oameni care au venit cu importante misiuni indreptate catre rezolvarea acestui sector si nu numai si ma bucur ca sunt si eu un deget in aceasta mana. In rest, este mai bine ca totul sa se deruleze in tacere, la fel cum fac si ei, pentru ca este suficient ca stim noi unii de altii. Mai mult decat atat nu este necesar.
In cazul oricarei boli, daca nu umbli la cauza primara, nu faci decat sa vindeci temporar niste efecte, care dupa un anumit timp vor reveni, pentru ca a ramas neclintita acea cauza generatoare. Omenirea acum este bolnava la nivel macro si cineva are grija in mod constant sa intretina aceasta boala. Este namolul care vine pe conducta. Noi o tot dam cu apa curata dar pana nu se obtureaza conducta de namol va fi un proces fara sfarsit.
Reptilienii au fost o cauza, draconienii au fost si unii dintre ei inca mai sunt o cauza (spun aceasta deoarece multi au refuzat trecerea in iubire), civilizatiile intraterestre de asemeni, diversi pseudo-umani sunt iar o cauza si lista ar putea continua cu stiute si nestiute. Structura interioara si mentalul multor oameni reprezinta iar o mare problema dar eu consider ca aceasta nu este o cauza primara ci este mai degraba un efect al celor enumerate mai inainte, care genereaza la randul ei alte efecte. Fiinta numita OM a fost creata ca o fiinta de lumina, dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Toate celelate manifestari pe care le stim cu totii si pe care multi le judecam fara a le intelege prea bine, nu au a face cu adevarata fiinta OM. Trebuie eliminate rand pe rand toate aceste cauze, iar prin eliminarea lor este bine stiut ca nu se intelege exterminarea celor ce produc aceste efecte neplacute, ci intoarcerea lor catre lumina si iubire. Daca se poate … Daca nu … vom ramane cu concluzia ca aceasta a fost alegerea lor si gata.
Revenind la programarea inversata, stim cu totii ca prin mintea noastra constienta si subconstienta ruleaza tot felul de programe. Multe dintre ele vin de prin diverse experiente personale ale acestei vieti sau ale unor vieti trecute, dar si multe altele sunt implementate in mod organizat, prin diverse modalitati mai mult sau mai putin stiute. Cu adevarat important nu este cine le baga si cum, ci ca exista si sunt in plina rulare. Este importanta aceasta constientizare, pentru ca in acest fel am putea intelege mai bine de ce ni se intampla ce ni se intampla si am putea lua si ceva masuri de contracarare, ca sa tinem cat de cat treaba sub control.
Cum sa o rezolvam? Putem aplica diferite tehnici dar beleaua este ca traind in vremurile lui “hais si cea”, ce stergem si transmutam azi, au grija unii sa repuna totul pe pozitie la loc, asa cum a fost. Deocamadata nu putem afirma decat ca incercam fiecare sa rezistam si sa supravietuim cum ne pricepem mai bine.
Unica rezolvare adevarata o aduce ridicarea vibratiei planetare generale, astfel incat la un moment dat sa poata iesi toata lumea de sub aceste influente. Pana atunci, cei ce au ajuns la vibratii mai inalte tot vor mai fi trasi in jos din cand in cand de cele ce ii inconjoara. Nu este ceva stabil nici macar pentru ei atata timp cat traiesc in lume.
Cum sa poti totusi sa nu cobori prea tare vibrational, cand esti lovit din toate partile si fizic si energetic? Stiti care este metoda mea? Convorbiri neincetate cu Dumnezeu. Pot sa ii multumesc, pot sa ii trimit iubirea mea, pot de asemeni sa ii arat recunostinta, dar pot si sa ma plang, pot sa ma revolt, pot sa ma cert, pot sa judec pe nu stiu cine, intr-un cuvant pot sa ma descarc in fata Sa de toata incarcatura negativa, usurandu-mi sufletul. Eu sunt sigura ca Batranul Parinte tot timpul zambeste, ca sta si ma asculta indiferent care ar fi prostiile care imi trec prin cap, iar daca in vreun fel gresesc va face totul ca sa imi aduca in cale situatii de viata care sa imi demonstreze aceasta. Pe scurt, si cu bune si cu rele, aceasta este modalitatea mea de a fi in conexiune cat mai mult timp cu Dumnezeu.
Ce spune la paragraful 27 al cheii 3-0-3 si am si ingrosat ultima parte a scrierii? Ca in cele din urma se va manifesta totusi o interventie divina exterioara care va modifica totul radical si dintr-o data. Unii numesc asta salt, altii eveniment. Fara a fi ajuns sa citesc Cheile lui Enoh, eu una am venit in aceasta intrupare cu aceasta credinta. Tot timpul am stiut si am simtit in interiorul meu ca va fi si un astfel de moment la nivelul acestei planete.
Acum vine o intrebare - cheie. Sunteti de acord cu mine ca a sta sa astepti acest eveniment este o chestiune de programare inversata? Eu am constatat ca multi stau prea tare cu gandul la acel moment si in acest fel intra intr-un soi de visare, de neputinta, de bagat picioarele in tot si in toate (iertata sa imi fie expresia dar cam asa sta treaba), iar daca isi fac o autoanaliza, isi pot da cu usurinta seama ca nu mai sunt intreprinzatori, nu mai sunt creativi, pe scurt nu mai fac aproape nimic. Pe de alta parte, daca tot timpul suntem preocupati sa facem ceva, sa producem anumite lucruri, o mare parte a roadelor muncii noastre se poate duce prin alte parti. Este cat se poate de adevarat si de trist. Asta ne poate dezamagi. Dar totusi, a fi prins intr-o activitate este ceva ce nu te lasa sa te prabusesti, chiar daca nu aduce mari venituri. Ne simtim deseori secatuiti de energie dar este necesar sa tragem de noi, sa trecem dincolo de aceasta stare. Nu avem loc de munca si nici unde sa ne ducem, toate drumurile par inchise. Sa facem atunci un desen, poate ne vom descoperi talente nebanuite si intr-o zi cineva poate chiar va cumpara tabloul nostru, sa scriem o poezie sau niste memorii, poate maine-poimaine vom publica o carte, sa tricotam ceva sau sa crosetam, sa dam o anumita forma unei bucati de lemn, poate ne vor veni niste idei de a crea ceva fantastic de frumos.
De aproximativ o luna si jumatate, personal am trecut printr-o perioada ce a necesitat eforturi fizice as spune supraomenesti. De aceea si activitatea din blog nu a fost asa de intensa pentru ca pur si simplu nu am avut timp. Cea mai des uzitata expresie in tot acest interval a fost: “orice ar fi, nu ma dau batuta, nu renunt la lupta asta nici in ruptul capului. Daca asa a venit de Sus sa trec prin aceasta etapa, o voi duce pana la capat fara cracnire”. In acest fel m-am simtit pur si simplu conectata la o sursa de putere si energie neimaginabile, incat deseori m-am minunat si eu cum de mai sunt pe picoare. Toate acestea s-au petrecut in conditiile in care si in plan energetic am avut multe treburi de infaptuit.
ORICE AR FI, SA NU NE DAM BATUTI FRATILOR SI SA DISCUTAM CU DUMNEZEU DESPRE ASTA!


Toate cele bune!

5 comentarii:

  1. Cheile lui Enoh: https://drive.google.com/file/d/0BxVKhjU6DfiGdlowLWhlSHFycEU/view?usp=sharing

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos pentru link.Poate fi de folos pentru cei interesati.

      Ștergere
  2. Cu Oameni ca tine in fatza, totul este mai usor! Sa fii binecuvantata! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu stiti cat m-au incurajat aceste randuri... Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru sfaturile tale incurajatoare.Si eu gindesc la fel si cred din toate madularele mele ca voi reusi,ori ce ar trebuie sa infrunt.

    RăspundețiȘtergere