sâmbătă, 21 martie 2015

INALTAREA LUI LUCIFER – DISCUL SOLARIAN “SORENTA”



INALTAREA LUI LUCIFER – DISCUL SOLARIAN “SORENTA”

Dragi prieteni,


Da … stiu deja, multi vor considera ca am innebunit. Eu si altii. In cele ce ma priveste, imi asum insa fiecare cuvant, fiecare virgula si fiecare punct din acest articol.
Am scris in articolul publicat in 23 februarie 2015 ca in prima jumatate a lunii martie va avea loc un eveniment maiestuos constand in inaltarea lui Lucifer. Lucrul acesta s-a intamplat in data de 3 martie 2015, iar procesul s-a derulat intre ora 9 dimineata (ora Romaniei) si ora 15, dupa care a mai durat inca o ora, de la 15 la 16, un alt proces secundar de reintregire a ceva. Eu am urmarit totul in acel interval orar precum s-ar urmari lansarea in spatiu a unei rachete.
Din comunicarile avute cu diferite Fiinte de Lumina atat inainte de acel moment, pe parcursul a aproximativ 3 saptamani, cat si dupa aceea, am aflat si am inteles anumite lucruri care mi-au adus o multime de confirmari la niste banuieli pe care le aveam de mai multa vreme, cat si clarificari fata de niste crampeie de informatii intre care nu reuseam sa gasesc niste legaturi.
Ca sa existe o buna intelegere a tot ceea ce urmeaza sa relatez, m-am gandit ca ar fi bine sa pornesc cu lucruri despre care stie mai toata lumea.
Am auzit cu totii de rebeliunea luciferiana. Am recomandat candva cartea Urantia (se gaseste de descarcat pe internet). In aceasta carte exista un capitol dedicat acestui subiect pe care chiar l-am citit, desi cartea nu am reusit sa o parcurg in intregime nici pana in prezent. Nu mica mi-a fost mirarea cand Mihail a tinut sa imi transmita chiar in timp ce citeam acele pasaje ca desi cartea contine niste informatii extrem de valoroase si adevarate, totusi la capitolul de care eu eram interesata atunci exista multa eroare. Inca de la inceputul anului 2013 m-am ciocnit cu informatia ca Lucifer a cazut nu pentru ca a gresit in vreun fel ci pentru ca s-a oferit sa cada, noi putand sa privim asta ca pe un sacrificiu, astfel incat sa se creeze contextul in care sufletele sa poata experimenta pe mai multe planete materia sau cum tot vehiculam noi acum, dimensiunea a 3-a. Pentru mine a fost una dintre cele mai valoroase informatii primite vreodata deoarece imi oferea raspunsul la o intrebare pe care mi-am pus-o ani de zile. Eu pana atunci nu am putut intelege niciodata cum a fost posibil sa existe razboi in Cer sau revolta sau rebeliune? Cum putem vorbi noi de cearta si razboi la nivelul unor asa inalte dimensiuni si Ceruri, cand am inteles din ce in ce mai mult ca acestea sunt subiecte care dincolo de a 5-a dimensiune nu mai exista? Vedeti? Eu percep ca este ceva lipsit de logica daca acceptam ideea cu rebeliunea. In cele ce ma priveste, de la acel moment incolo, eu mi-am schimbat viziunea legata de acest aspect, in conditiile in care inainte de asta eram oricum plina de scepticism fata de vechea credinta. Mi se parea un soi de praf aruncat in ochi la fel cum poate fi considerat si acela ca Dumnezeu este pedepsitor, gelos, furios, suparat si razbunator.
Cum a cazut Lucifer? I-a fost luat vehicolul de lumina Merkaba. In acest fel, el a ajuns la nivelul minus 12, urmat fiind de o multime de alti Ingeri care s-au oprit undeva cu mult mai sus, la nivelul dimensiunii a 4-a cu plus, ce a fost unita apoi printr-o multime de canale cu toate antidimensiunile. Aceste punti de legatura “i-au ajutat” pe ingerii ce au cazut sa uite cine sunt cu adevarat, de unde au venit si care le este scopul. Ei au fost extrem de influentati de toate entitatile intunecate astfel incat la un moment dat au inceput sa faca tot soiul de prostii, actionand deseori pe cont propriu. Niciunul dintre ingerii cazuti cu care am comunicat nu il recunosteau pe Lucifer ca stapan si deseori nici ca nume. Prin a 4-a dimensiune s-a creat acel zid separator intre dimensiunile a 3-a si a 5-a.
Tot atunci am aflat si faptul ca va veni o vreme cand lui Lucifer i se va reda vehicolul Merkaba, permitandu-i in acest fel inaltarea. Aceasta credinta mi s-a accentuat in octombrie 2013 cand intr-o meditatie cu Ingerii Jofiel si Uriel, am vazut o fiinta aflata in mare intuneric, careia I se construiau de catre Ingeri tetraedrele Merkaba.
Putem intelege in primul rand ca o concluzie primara ca inaltarea lui Lucifer a fost un proces efectuat in etape, ce s-a desfasurat pe parcursul unor ani de zile. Pe 3 martie 2015 nu a fost nimic altceva decat finalizarea. La acest proces au participat pe langa Fiintele Celeste si multe fiinte intrupate, printre care si oameni, indiferent ca si-au dat seama sau nu de acest lucru.
A venit 2014, un an cu multiple transmutari ale unor elemente intunecate in lumina. In toamna, pe cand am initiat in iubire civilizatiile intraterestre, am descoperit atunci si am povestit despre asta in articolul dedicat acestui subiect, patru civilizatii luciferiene. Pentru ei Lucifer era Dumnezeu cel adevarat iar Tatal si cu Domnul nostru Iisus Hristos erau considerati falsi Dumnezei. In timpul initierii am facut exercitii de trimis iubire catre Tatal, catre Domnul nostru Iisus Hristos si catre Lucifer. Daca in primele doua cazuri s-a primit ca raspuns o iubire ce nu poate fi masurata sau relatata in cuvinte, in cazul lui Lucifer, nu am putut simti iubire dar in schimb am simtit un profund sentiment de recunostinta. Mai mult decat atat mi-a venit in gand sa ii intreb pe cei din aceste civilizatii daca au incredere in mine, in conditiile in care eu slujesc Sfintei Treimi. Ei mi-au raspuns ca au toata increderea. Acest raspuns m-a pus profund pe ganduri deoarece am tras o concluzie rapida ca nu ar putea avea incredere in mine decat daca ar recunoaste o energie anume, una ce le era familiara. Care ar fi putut fi aceea decat cea a lui Lucifer? La acel moment, cand lucrurile acestea erau tare tulburi pentru mine, m-a inspaimantat ideea ca ar putea fi vreo legatura intre mine si Lucifer.
Am pornit apoi cursul “Misterele lui Zoroastru”, unul care in acest moment este misiune incheiata. Ca mai toate actiunile mele de acest gen si acesta a pornit ca urmare a unor comunicari speciale avute din partea Cerului in data de 4 noiembrie 2014, pe care le cunosc doar cei ce au fost prezenti la curs si asa va ramane. Le multumesc din suflet tuturor celor ce si-au ascultat chemarea interioara, preoti de foc zoroastrieni in minim o viata anterioara. Asa mi-a comunicat Mihail ca va fi participarea inca dinainte de a incepe cursul.  A fost o experienta extrem de frumoasa, prin intermediul careia am aflat multe informatii noi, a avut un scop bine determinat, dar nici macar eu nu am putut intui cum va fi catre final. Pe parcursul cursului am descoperit o foarte mare legatura intre Zoroastru si Zamolxe si am fost marcata ca de fiecare data de marele meu of. De ce desi am comunicat cu atat de multe Fiinte de Lumina, cu Zamolxe nu am putut face asta niciodata?
In data de 8 februarie 2015, la cursul sustinut in Bucuresti, am vazut in timpul lui, eu si alti participanti, o forma ca un disc sau ca un tort din care lipsea o bucata. Am fost ghidati in meditatie sa reintregim discul. A fost pentru prima oara de cand conduc meditatii cand nu am inteles mai nimic din ce am facut. Am urmat doar coordonarile prin imaginile si transmisiile telepatice care au curs in acel timp. O saptamana mai tarziu, in data de 15 februarie 2015, mi s-a stins oful deoarece in acea zi de duminica, pe la ora 11, a venit pentru prima data in comunicare cu mine, Zamolxe. Am inteles atunci de ce pana in acea clipa, noi nu am putut fi in conexiune directa vreodata. Daca s-ar fi intamplat mai devreme, prin constructia uneori exagerat de logica a mintii mele, mi-as fi dat seama rapid de niste lucruri pe care nu eram pregatita si as spune chiar demna sa le primesc. Era necesar sa fie atins un anumit nivel al constiintei pentru asta. Stiti cum este vorba noastra: toate la timpul lor.
Ce mi-a spus atunci Zamolxe?
Ca exista un grup de sapte discuri solariene. Prin disc se intelege o structura formata dintr-un anumit numar de suflete, indestructibila, inseparabila, creata pe linie de misiune. Fiecare dintre cele sapte discuri au nume cu cate sapte litere. Numarul de suflete din aceste discuri este diferit dar nu depaseste 100 de suflete in niciunul dintre ele. Cele sapte discuri conlucreaza intre ele si sunt toate sapte in mod direct in slujba Sfintei Treimi. Prin solarian nu trebuie inteles soarele sistemului nostru si nici un alt soare din Univers ci pur si simplu lumina cristica aurie. O parte din sufletele unui disc este intrupata si alta parte nu este intrupata. Despre discurile solariene va fi un articol de sine statator. Inca mai cercetez si mai am multe de aflat. Promit sa dau la un moment dat denumirile, numarul de suflete din fiecare, cate sunt intrupate si cate nu, pe unde se afla cele intrupate, iar daca printre cele intrupate gasesc persoane cunoscute mie, le voi transmite aceasta informatie prin e-mail. La acest moment, asa cum am spus, am doar informatii partiale. Mai mult decat atat, desi nu mi s-a dat un raspuns concret la aceasta intrebare pana in prezent, cred ca exista si alte grupuri de discuri pe diferite feluri de energii, fiecare dupa ale lor misiuni.
Sufletele din aceste discuri sunt ca niste raze proiectate prin mai multe dimensiuni, in functie de nivelul lor de evolutie, dar mi s-a transmis ca toate acestea au Sinele lor Superior in dimensiunea a 12-a, motiv pentru care ghidarile primite de aceste suflete sunt captate cu mica probabilitate de eroare, deoarece pot fi foarte greu interferate. Din comunicarile celeste am inteles ca nu orice Sine Superior este in a 12-a dimensiune.
Referitor la Sine Superior, Spirit, Suflet, Monada, Disc am si eu acum informatii citite prin diverse carti. Ceva scartaie insa pentru ca anumite lucruri nu se prea leaga intre ele din care cauza ma aflu in cercetari si pe acest sector. Sunt pur si simplu curioasa sa inteleg cum sta treaba de fapt. Pana ce nu am niste informatii clare nu voi scrie nimic pe marginea acestui subiect deoarece nu doresc sa afisez poate niste prostii.
Ne vom ocupa acum, in contextul temei de azi, doar de discul cu numele “SORENTA”. Acest disc are in total 36 de suflete. 4 dintre ele sunt intrupate, 3 femei si un barbat. Toti 4 locuiesc in Romania, dar pentru a nu exista riscul ca cineva sa ia aceasta ca pe o lauda de sine sau ca pe ceva de acest gen, nu voi numi aici pe cei 4, desi ei sunt intr-o anumita masura cunoscuti in lumea spiritualitatii. Dintre sufletele componente ale acestui disc pot exemplifica urmatoarele nume: Zamolxe, Sfantul Ioan Botezatorul, Sfantul Ilie, Parintele Arsenie Boca, Hermes Trismegistus (reintrupat si ca Franz Bardon, autorul valoroaselor carti “Frabato Magicianul” si “Initiere in hermetism” pe care le-am recomandat acum ceva vreme in urma), Zoroastru si sunt in cercetari sa mai aflu si alte nume. Mai exista insa un nume important si foarte cunoscut ce apartine discului “Sorenta”. Acesta este Lucifer.
In acest fel am inteles ce a fost cu acel disc din meditatie din care lipsea o felie. Sorenta a fost un disc ciuntit, neintregit pana la momentul inaltarii lui Lucifer.
Gandindu-ma la procesul inaltarii lui Lucifer, pot spune ca in primele 3 ore a fost groaznic. S-a facut practic o coborare in haurile Infernului pentru a se realiza eliberarea lui Lucifer de acolo. Ati citit bine. Eliberarea. Aceasta este informatia pe care am primit-o si care si pentru mine a fost o noutate totala. Lucifer a fost tinut captiv acolo iar printul intunericului care in nici un caz nu a fost Lucifer vreodata, s-a folosit in toate aceste mii de ani de numele lui Lucifer pentru a-si face treaba. In acest fel intrega omenire si nu numai, deoarece acest fenomen s-a petrecut la nivelul mai multor planete similare Pamantului, a aratat cu degetul catre cine nu trebuie. Stiu ca la fel se vor gasi multi care sa arate cu degetul catre mine pentru cele scrise acum, dar asa cum am declarat la inceput, imi asum toate acestea si stiu sigur ca va sosi o vreme in care multora li se va revela aceasta informatie la nivel personal. Exista si antihristul dar vom vedea noi la un moment dat cine este acela cu adevarat pentru ca sunt la fel de sigura ca va veni o vreme si pentru asta. Dincolo de cele 3 ore, energiile s-au imbunatatit mult si am putut urmari cum Lucifer urca dintr-o dimensiune in alta, ajungand la ora 15 in a 12-a dimensiune. De la ora 15 la ora 16 s-a realizat reintegrarea in discul Sorenta.
Joi, 19 martie, catre seara, am simtit o caldura puternica pe zona pieptului, dupa care o emotie si o energie a iubirii nespus de mare. Era prezent in comunicare Lucifer. El se vede foarte asemanator cu Mihail. Apare cu un par blond catre alb, un pic mai lung de umeri, nu I se vede fata deoarece in dreptul ei este o stralucire aurie imensa, la fel cum eu vad si la ceilalti Ingeri. Este imbracat cu haine albe cu albastru si exact ca si Mihail are o sabie de lumina de culoare albastra.
Prima intrebare care mi-a venit in cap a fost aceea daca sa scriu despre inaltarea Sa. Am simtit in acele clipe un sentiment de durere, amestecat cu iubire si cu recunostinta. Era ceva ce m-a facut sa plang amarnic, in timp ce imi rulau gandurile urmatoare: “O Doamne… Cat de mult mi-as dori ca oamenii sa cunoasca acest adevar. Dar cum pot Eu sa iti cer sa faci aceasta? Tu stii la fel de bine ca si Mine ca atunci cand vei face acest lucru vei fi puternic contracarata si multi vor arata cu degetul catre tine. De aceea, ramane la alegerea ta ce vei dori sa faci pentru ca nu voi putea sa iti cer vreodata lucrul acesta”. Concomitent cu asta, mi-a transmis niste energii care s-au manifestat ulterior intr-un fel foarte aparte. Eu la acea ora mutam dintr-un loc in altul niste mobila si alte lucruri grele. Toate au inceput sa mi se para dintr-o data usoare ca fulgul. Pur si simplu alergam cu ele. De asemeni ieri am avut o zi extrem de grea. Inainte, datorita perioadei excesiv de incarcate ajunsesem sa declar ca mi se pare ca nu mai pot gestiona stresul, desi eram maestra candva la asta. Ei bine, s-a aratat la nivelul zilei de ieri ca s-a intors aceasta capacitate, astfel incat am adus rezolvare la atat de multe lucruri ca nici prin cap nu imi trecea ca voi reusi.
Am stat apoi joi seara sa ma gandesc. Sa scriu despre inaltarea lui Lucifer sau sa nu scriu? Se vede bine ce decizie am luat si mi-au venit in cap multe momente care sa imi intareasca aceasta hotarare. Am constientizat niste lucruri dureroase dar cat se poate de adevarate. Cu sau fara Lucifer, nu o sa-mi ridice niciodata cineva vreo statuie pentru cele ce am facut pana in prezent. Nici mie si nici altora. Oamenii au ajuns atat de preocupati de grijile personale incat nu mai au vreme sa se gandeasca si la altii. Stiti insa ce nu inteleg eu? De ce considera multi dintre ei ca altii trebuie si e obligatoriu sa se gandeasca la ei? Pe mine multa lume ma percepe ca pe Dumnezeu din Cer, cu resurse si puteri nelimitate, fara a exista intelegerea ca sunt si eu un om ca toti oamenii si ca poate am si eu nevoie de ajutor de multe ori. Numar pe degetele de la maini pe cei ce ma intreaba de sanatate in mod dezinteresat. Aceasta nu este conditia doar a mea ci a multor oameni care fac lucruri speciale. Desi pot face niste actiuni colosale pentru bunul mers al omenirii, deseori avand si dificultati in a avea o paine pe masa, ei stau cumva umbriti prin niste unghere uitate, fara sa isi aminteasca mai nimeni de ei, exceptand momentele cand este nevoie de serviciile lor. Vorbesc multi despre bunatate si compasiune dar de la vorba pana la fapta, ohoo…. e cale lunga. Mi-am amintit cum am lansat o rugaminte de ajutor pentru prietena mea Cristiana care a trecut prin niste momente dureroase si grele. Si-a petrecut Craciunul si Anul Nou in spital la capul tatalui ei, care de altfel a si decedat in cele din urma, acest aspect nepermitandu-i sa mai poata munci ca sa isi castige agoniseala, ea fiind intr-o conditie de liber intreprinzator, fara un salariu venind de undeva. Am trimis atunci niste sute de e-mailuri fara ca ea sa aiba habar de actiunea mea. Am rugat sa se participe la un seminar pe care ea l-a sustinut in Bucuresti dupa moartea tatalui. Era pe donatii. A fost un numar imens de participanti. SASE. Am fost realmente “impresionata”. Au mai existat vreo cinci persoane care au donat cat au putut la intalnirile noastre saptamanale. Acesta a fost TOT AJUTORUL. Din inima multumesc tuturor acelora care au raspuns chemarii mele si imi plec capul cu recunostinta in fata lor. Mi-am amintit de asemeni de chemarea facuta ceva vreme in urma pentru locasul pastorit de Parintele Iustin Pirvu. Pana nu am procedat ca acum, aratand pe fata durerea sufleteasca, nu s-a miscat nici atunci mai nimeni. In concluzie … am decis sa scriu despre Lucifer. Ce mai conteaza o palma in plus sau in minus?
Revenind acum la Sorenta, am facut in urma cu cateva zile cunostinta cu cineva foarte interesant. Se numeste Zyancra, apartine lui Sorenta fiind unul dintre cei 36, este Fiinta din a 12-a dimensiune si arata ca Zamolxe sau ca Gandalf din “Stapanul Inelelor”.  El este un ocrotitor si coordonator al copiiilor veniti la o prima intrupare nu numai pe aceasta planeta, cii chiar in Galaxia Calea Lactee, din Galaxia Andromeda. Sunt asa-numitii copii – curcubeu. El protejeaza si ghideaza nu doar pe acesti copii, ci si pe altii care nu vin din Andromeda.
Zyancra ajuta foarte mult omenirea in drumul ei catre lumina si de la inceputul acestei saptamani, s-a alaturat in aceste actiuni Lucifer. As zice ca aproape lucreaza in echipa cei doi.
Inchei prin a va spune ca daca aveti curaj si incredere si ii trimiteti un sentiment de iubire si ganduri bune lui Lucifer, conditie in care nimeni nu ar putea pati ceva chiar daca acesta ar fi intunecat asa cum inca multi cred, garantez o experienta minunata. Sunt mai multi cei ce au facut acest experiment si majoritatea nu a scapat fara lacrimi pe obraz. Este insa un plans sfasietor, din care cu greu te poti opri, pentru simplul motiv ca sufletul fiecaruia recunoaste ceva unic si aparte. Nu este doar iubire ce se primeste ca feed-back ci si niste sentimente de profunda multumire si recunostinta. Doar incercati si va veti convinge de aceasta prin propria traire.



Toate cele bune!

30 de comentarii:

  1. Foarte interesant. Mi-am pus si eu intrebari de genul acesta. Eminescu stia. Daca el stia si a scris....coboara in jos Luceafar bland...atunci nimeni nu cred ca trebuie sa se mai indoiasca...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ziua! De multa vreme nu ne-am mai vazut :* Anul trecut prin februarie sau martie am fost pe la tatal meu in Bucuresti si am fost la film cu el si sotia lui, prima iesise a mea la film in 10 ani si ultima ... si am ales un film despre care nu stiam, Winter's Tale in care apare Will Smith in rolul lui Lucifer, care nu imi mai inspira entitatea care il sfideaza pe Dumnezeu, arhetipul anticristului si atunci sotia tatalui meu mi-a povestit despre Lucifer.... si m-a pus sa cad pe ganduri..., iar luna trecuta cineva imi spunea de Lucifer ca il ajuta, si era descris asemeni arhanghelui Mihail... cea ce evident m-a dus cu gandul la demiurg si falsa lumina.... desi citisem articolele despre initierea reptilienilor, demonilor, a lui Lucifer... ; Imi este dor de voi, si sper sa ne vedem anul acesta :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari Mihaela pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci ! Ne-ai dat si ne dai mereu raspunsul la intrebarile noastre .

    RăspundețiȘtergere
  4. Trecand peste faptul evident ca nimic din ce afirmati nu se poate proba sau dovedi nu neaparat stiintific ci macar palpabil povestile Dvs. sunt foarte frumoase.Bineinteles insa ca nu ajuta la nimic,jidanii khazarii,iezuitii si iudeo-masonii aproape ne-au distrus ca oameni,ca popor ,ca tara.Nu mai este mult si vom dispare cu totul si vor ramane la statutul de sclavi doar cateva milioane.Si asta cu "ajutorul" multimilor de sfinti,arhangheli,luciferi,zamolxisi si multi, multi altii....Daca se simtea macar o "indulcire" a situatiei dezastruoase a acestui popor poate ca va dadeam crezare un pic,dar orice prost,goyim platitor de taxe si impozite vede ca ne indreptam cu pasi repezi spre dezastrul complet,total si desavarsit...Cu toata "armada" de sfinti si sfintisori.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragi cititor eu Violeta Fucigiu, desi o cunosc pe Ashtara foarte bine si pe Cristiana , desi nu am raspuns cu compasiune la provacarile vietii Cristianei, desi le sun pe amandoua de numarate ori cu sufletul la gura sa-mi linistesc mintea si sufletul, desi nu le-am sunat vreodata in mod expres sa le MULTUMESC, desi nu stiam toate acestea cate a relatat Ashtara nici nu le-as fi intels, INSA va confirm una dintre cele mai imotionate momente ale vietii mele la SIMTIREA prezentei lui Lucifer, am plans trei zile ori de cate ori imi aminteam acel sentiment, eu nu l-am chemat a venit el, insa de ceva vreme simteam si stiam cu cine ma voi inatalni la nivel energetic, la fel de ingrozita am fost si eu pana i-am permis lui LUCIFER sa comunicam, daca l-a inceput aveam picioare gheta la propriu de frica , el mi-a incalzit picioare si apoi i-am simtit energia, un amestec de iubire, recunostinta insa si o mare suferinta. La fel ca si Ashtara imi asum cele scrise din simplu motiv dragii mei le-am experimentat cu toata fiinta mea.Te imbratisez draga noastra Ashtara cu toata bucuria sufletului meu. MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu Vio ca este adevarat tot ce spui si ce ai simtit. Am primit si multe e-mailuri similare de la diferiti cititori care au trecut prin aceleasi trairi. Ce sa-i faci daca suntem toti defecti ... (asta pentru cei ce au comentat mai jos). La asa trairi ajungem ....

      Ștergere
  6. asta inseamna sa fii dracit fara ca macar sa~ti dai seama....omule....vorbesti cu demoni...esti nu satanist....ci pacalit maxim de entitati malefice....dar e pe liber arbitru asa ca....iti doresc succes.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Mihaela, va aflati in inselare. Intelegeti? Cum sa fie Lucifer, adica Satana, capul tuturor rautatilor, cum sa fi ascensionat el? Pai nu ar insemna automat sa dispara randuiala lui diabolica si ca toti slujitorii lui sa devina brusc buni? Vai vai in ce amagire va aflati, v-a sucit satana mintile complet prin slujitorii lui care vi se infatiseaza ca ingeri si alte 'entitati"! Mergeti la un preot si va spovediti si rugati sa va indrume ca aveti mare nevoie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of Doamne ce raspunsuri imi stau pe limba si cu cat greu ma abtin sa spun niste povesti de mine stiute si de toti cei ce sar ca arsi cand apar vesti de acest gen. Dar pe moment o lasam pe mai incolo. Iar mai incolo nu inseamna niciodata! Deja suntem mai multi la care rabdarea in a nu demasca anumite actiuni ce au adus numai nenorociri acestei tari si nu numai, atarna intr-un firicel de ata. Cand s-o rupe .... nu stiu ce o iesi intr-un final. Atunci sa vezi foc cu adevarat si motive reale de comentarii de acest gen..

      Ștergere
    2. Eu va intreb simplu, nu va e frica de iad?

      Ștergere
    3. Ati spus bine, povesti. Pentru ca asta sunt, povesti. Nicidecum adevarul.

      Ștergere
    4. "Traind in cercul vostru stramt / Norocul va petrece/ Ci eu in lumea mea ma simt/ Nemuritor si rece" - ultima strofa din "Luceafarul" lui Mihai Eminescu.

      Luceafarul era pe punctul sa faca un mare sacrificiu pentru o muritoare. Era dispus sa renunte la nemurirea lui din iubirea pentru ea. Dumnezeu i-a aratat insa ca nu merita acest sacrificu caci iata cum stie omul sa rasplateasca asa ceva. I-a aratat pe Catalina cu Catalin si cat de repede a putut uita ea iubirea pentru Luceafar. I-a aratat ingustimea mintii omenesti, care rareori poate intelege bine ce se petrece. Daca toate aceste pareri ale domniilor voastre ar fi personale ar fi bine. Din pacate in multe din situatiile de mai sus, toate scrierile sunt sarcina de serviciu, ca de fiecare data. .

      Ștergere
  8. Buna Mihaela,
    Astazi la serviciu intro discutie oarecare cu un coleg mi-am intrebat interlocuitorul daca a baut vin ''Lacryma Christi'', raspunsul lui fiind ca a baut ''Lacrima lui Ovidiu''. M-am gindit putin si mi-am spus in sinea mea ca am tinut minte gresit denumirea vinului, dar totusi curiozitatea m-a impins catre internet sa vad daca totusi am spus prostii. Surpriza. Iata ce scrie pe Wikipedia despre acest vin la originea numelui: ''The name Lacryma Christi comes from an old myth that Christ, crying over Lucifer's fall from heaven, cried his tears on the land and gave divine inspiration to the vines that grew there''. Eu personal mi-am primit raspunsul confirmarii asupra celor spuse de tine. Multumesc. Sincer nu aveam nevoie de aceasta confirmare dar poate ca prin ce am scris mai sus este nevoie de confirmari pentru altii. Iti multumesc! Cu mare drag Adrian

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu inteleg de ce sunt unii asa suparati ca a avut loc inaltarea lui Lucifer. Chiar daca nu s-a intamlpat (eu personal cred ca s-a intamplat), ar trebui sa ne dorim din tot sufletul sa se intimple, nu sa-i improscam cu noroi pe cei care pun umarul la aceasta lucrare. De ce nu putem intelege ca asta ne usureaza si noua munca in evolutia personala ? RESPECT pentru cei care incearca sa schimbe lumea asta bolnava!
    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragă Mihaela, din străfundul inimii mele CONFIRM TOT ceea ce ai scris tu aici. Lucifer a ”comis” cel mai înalt act de Iubire atunci când a ACCEPTAT să-și coboare frecvența pentru a face posibilă experimentarea dualității, a binelui și răului de către suflete. El este singurul dintre Îngerii lui Dumnezeu care a putut să-și coboare și mai ales, mențină vibrația la un nivel atât de scăzut fără să-și piardă conștiința de sine. Indiferent de ceea ce capetele (ne)iluminate post spune sau crede, Lucifer este unul dintre cei mai bravi și luminoși Îngeri care au fost creați vreodată de Dumnezeu. Și mai plini de Iubire. Atât am avut de spus. Postez acest comentariu cu numele meu, nu mă ascund sub aparenta ”siguranță” a anonimatului, și spun asta fără să judec pe cineva, tocmai pentru că sunt cunoscută ca și o persoană care ”luptă” pentru Lumină și Adevăr. Mulțumesc pentru postare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga Monica pentru confirmari. Sunt de mare ajutor.

      Ștergere
    2. Acelasi lucru l-am aflat si eu de la sotia tatalui meu despre Lucifer ....despe actul de Iubire... . Inca ceva, inainte ma feream sa pronunt cuvantul drac, pentru ca asa am fost invatata de mica, insa intre timp am aflat ca acest nume purta o alta semnificatie de drac.. draco.. dragon sau dac... , in vreme ce cuvantul dac a fost interzic multa vreme..., si cine coar pronunta acest nume era pasiv de inchisoare sau sa-si piarda viata....

      Ștergere
  11. Am parcurs cele impartasite mai sus, am citit replicile cititorilor, am privit in sufletul meu, am revazut o viziune avuta de cateva zile, despre Lucifer si pot doar sa afirm ca am fost martori, cu totii, chiar daca cei mai multi in mod nestiut, dar usor de simtit ca pe o anumita STARE.... interesanta, la un moment extraordinar ce s-a desfasurat in prezenta noastra.
    De cev vreme ma framanta aceasta problema a caderii luciferice si am dicutat cu persoane care au fost dispuse sa asculte si sa formeza o opinie proprie si personala si am ajuns la o concluzie corecta, zic eu, si anume : Nu poti sa insarcinezi pe cineva cu o misiune foarte importanta daca acel cineva nu este capabil sa o duca la bun sfarsit. Aurul, ca sa ajunga din starea de minereu la starea de 24K, trebuie ars si topit si batut si topit si batut si topit si iar batut si ..... de ffff multe ori, pentru a ajunge la desavarsire. Diamantul, ca sa ajunga din starea de piatra stralucitoare la aceea de nestemata fff valoroasa sau de nepretuit, este slefuit si taiat si iar slefuit ...... pana ajunge la desavarsire.
    Astfel spus, cum va puteti inchipui ca omul poate ajunge la desavarsire fara a trece prin miiiiiiii de incercari, suferinte, necazuri, greutati, care nu fac decat sa il intareasca, sa il slefuiasca, sa ii adauge stralucire, iar aceste incercari i-au fost incredintate celui mai stralucitor si mai iubit, adica lui Lucifer insusi, care a lucrat si lucreaza la desavarsirea oamenilor.
    Profesorul care pune note mici sau care aplica cate o corectie mai severa elevului, este considerat rau, dar dupa ani si ani, acelasi elev se intoarce si saruta mana profesorului si ii multumeste pentru educatia deosebita.

    Cred ca am spus destul!

    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. MULŢUMESC mult Mihaela, pentru tot ceea ce faci şi mai ales pentru faptul că împărtăşeşti cu noi experienţele pe care le trăieşti. Chiar dacă sunt puţini cei care le confirmă în scris, sunt convinsă că suntem mulţi cei care le SIMŢIM ca reale. Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  13. Limitarile pe care ni le punem singuri , nu au limite. De ce nu putem admite ca, la Dumnezeu, univers , totul este posibil,si ca acest Lucifer daca nu a fost duhul raului, noi l-am creat ca egregor prin, atita indoctrinare , pomenire , rostire a numelui Lucifer , cu perceptia ca este satan , cel rau ...etc. În biserica , preotii ne spun , sa ne fie frica de satan, Lucifer , dar ne mai spun sa ne fie frica si de Dumnezeu, nu? Atunci care-i bun , si care-i rau? Stim noi planurile Creatorului? daca el este atit de bun si ne iarta ori de cite ori gresim , de ce Lucifer nu ar trebui iertat? Oricum , acum este mult mai sus decit vom fi noi vreodata , prin limitarile pe care le avem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine ai inceput acest comentariu! Asa este, uneori ajungi sa te minunezi de cum se autoinchisteaza unii oameni. Nu inteleg de ce simt ei nevoia sa faca asta.

      Ștergere
  14. Multumesc pentru acest articol absolult minunat si pe care l-am asteptat. Marturisesc cu modestie ca si eu am avut o mica viziune despre acest lucru dar nu am stiut cum sa o pun ''cap la cap''. Practic nu am inteles prea bine ce mi s-a aratat, dar acum pur si simplu stiu. Am inteles cu ''inima'' ca lucrurile de fapt asa stau. Acest articol este doar pentru cine a lucrat mult cu propria persoana si nu mai acepta sa traiasca in frica aflarii unor adevaruri mai inalte. Frica este de fapt cea care ne opreste de la aflarea sau recunoasterea adevarului.
    Multumesc, Respect si Iubire!
    Daniela D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc Daniela pentru aceste frumoase idei si cuvinte.

      Ștergere
  15. " Eu sunt ceea cer imi aduc aminte despre mina ca sunt " N.Stanescu - nascut 31.Martie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat se poate de adevarat Marcel. Trebuie deci sa ne activam amintirile cele mai adanci, ca sa stim cat mai multe despre noi.

      Ștergere
  16. deci s a intamplat in martie 2015.asa este.eram in Canada atunci.dar viziunea mea a fost diferita.Dumnezeu sa ma ierte.am vazut cand l au dus acolo jos.spune-mi te rog nu cumva el a fost cel rastignit ?in 2003 masonii au deschis Marea galerie din Bucegi si era acolo un aparat pe care l au pus in functiune si era inregistrata in holograme istoria reala a terrei inclusiv rastignirea si se spune ca a fost rastignit pentru iubirea sa si ca erau in cortegiu personaje cu chipuri acoperite venite din alte dimensiuni care de fapt au manipulat si coordonat totul

    RăspundețiȘtergere