duminică, 1 februarie 2015

SFATUITOAREA SI MESAJUL


SFATUITOAREA SI MESAJUL

Dragii mei

Iata ... aceasta este viata. Ne nastem, crestem, ne facem misiunile, ne invatam lectiile, dupa care parasim acest vehicul al sufletului nostru, acest corp fizic si ne intoarcem de unde am venit.
Asa a fost si cu Sfatuitoarea, cum este pana la urma cu fiecare om.
Sambata, 31.03.2014 am participat la inmormantare. Ce mi se pare interesant si voi mai cugeta asupra acestui lucru, a fost ca grupul de la Bucuresti despre care pomenea si Dan Gaucan, care a dus banii stransi acolo, a fost format din trei Mihaele: Mihaela Profa de Geogra, Mihaela Lupascu (in al carei cont s-au adunat banii) si eu, adica Mihaela Ashtara. Ne-am dus toate trei la Alina Mihaela Huidan – Sfatuitoarea. Au mai fost persoane care au dorit initial sa mearga, dar le-au aparut fel si fel de probleme astfel incat, intr-un final, am ramas doar noi.
Nu relatez povestea mai departe inainte de a multumi din tot sufletul, iar aceste multumiri le transmite si Alina de acolo de unde este, deoarece ieri am comunicat de mai multe ori cu ea, tuturor celor ce s-au implicat in aceasta actiune de ajutor, indiferent cum au facut-o. Sunt foarte multi cei care au participat la a face cunoscuta vestea ca Sfatuitoarea nu mai este printre noi. Au postat pe bloguri, pe adrese de facebook, au trimis sute de e-mailuri. De asemeni multi au donat bani astfel incat, am putut sa ii inmanam tatalui Alinei, cu ce s-a strans in cont si cu ce am mai avut la nivel fizic, aproape 6000 lei. Au donat si oameni care nu au cunoscut-o niciodata, nici personal, nici virtual. Trebuie sa va spun ca si acolo in Buzau s-au mobilizat si au ajutat parintii colegilor de clasa ai fetei celei mari, parintii colegilor de la gradinita ai fetei celei mici, enoriasi din Parohia parintelui care este nasul fetitei celei mici, Primaria comunei in care locuiesc parintii Alinei si unde ea a fost inmormantata, prin punerea la dispozitie a unui spatiu in care sa se faca pomana (nu era planificat initial asa, dar din cauza ploii ce a fost ieri de dimineata, a fost o solutie de ultim moment). Ce sa spunem? Totul a mers ca pe roate. De altfel Alina a transmis ca inainte de plecare, a fost asigurata de Cer ca totul va fi foarte bine pentru fetitele ei, ca se va gasi o persoana care sa le iubeasca si care sa aiba grija de ele pana ce vor fi mari, pe langa bunici, parintii Alinei, foarte in varsta si nu in prea mare putere, ca se vor gasi in continuare oameni care vor fi alaturi si care vor ajuta familia si de acum incolo. In acet sens, doresc sa subliniez ca ramane in continuare deschisa varianta de a se trimite bani de catre cine are posibilitatea, in contul Mihaelei Lupascu, pe care il voi mai specifica inca o data la sfarsitul articolului, care apoi vor fi redirectionati catre familie, asta pana ce bunicii isi vor reveni un pic din socul generat de pierderea fiicei lor, astfel incat sa poata ei sa deschida un cont la banca si viramentele sa se faca direct acolo.
Acum este necesar sa vorbim un pic despre Alina, asta pentru a clarifica bine de tot cum sta treaba, pentru ca circula fel si fel de zvonuri, care mai de care mai bizare. Doar ce am primit eu prin e-mail referitor la acest lucru daca iau in calcul si imi este de ajuns.
Va spun exact povestea relatata de Alina de mai multe ori la conferintele si seminariile pe care le-a sustinut. In urma cu aproximativ patru ani, a murit in urma unui infarct, sotul ei si tatal fetelor. I-a murit ei in brate. Cumva, datorita socului pe care l-a avut atunci, la scurt timp dupa aceea, i s-a declansat Alinei cancerul limfatic. Prin credinta si prin toate cele ce i s-au dat de Sus, s-a vindecat de el. Mai tarziu s-a trezit cu cancer pulmonar. Chiar ea spunea ca acest tip de cancer se face in principal din cauza fricii de moarte. Recunostea ca i-a fost extrem de frica prima data cand a avut cancer, ca o sa moara, iar gandul i se indrepta evident tot catre fetele ei. Si-a vindecat acea frica si in acest fel si cancerul pulmonar. Dupa parerea mea, un om care a reusit sa scape de cancer de doua ori, avea tot suportul si toata baza ca sa dea mai apoi sfaturi oamenilor aflati in diferite probleme. De aceea si-a asociat numele cu Sfatuitoarea si tot asa si-a numit si blogul si alte adrese.
Cauzele pentru care s-a declansat din nou cancerul limfatic si conform spuselor tatalui Alinei, s-a instalat la ganglioni total diferiti fata de ce a fost prima data, ramane sa le analizam. Dar pentru aceasta v-as povesti un vis pe care l-am avut in noaptea de Anul Nou, in acest an. De altfel, au fost mai multe vise in acea noapte pe care le-am retinut cu lux de amanunte, iar multe dintre evenimentele acelor vise s-au petrecut deja. Inteleg acum ca practic mi s-a dat in acea noapte sa vad in vis, multe lucruri ce se vor intampla in cursul acestui an.
„Eram mai multi lucratori de lumina intr-o camera foarte luminoasa situata la etajul al 2-lea. Exista la acea camera un balcon care nu era inchis. In balcon parca statea de veghe o pasare alba. La un moment dat eu am auzit parca venind din cer niste zgomote ciudate. Am spus atunci: „Suntem filati”. La foarte scurt timp, simtind ceva, am spus: „Atentie ca vine!”. In scurta vreme a aparut un imens corb negru ce avea in jur de 70-80 cm. Era trimis de cei cu filajul, am gandit noi. Corbul a atacat zburand vertical catre balcon si in atacul lui a reusit sa omoare pasarea cea alba, aceasta cazand apoi peste balcon si indreptandu-se catre pamant. Corbul apoi s-a lovit de un zid invizibil, ca de sticla, aflat pe la mijlocul balconului. A omorat el pasarea dar si el si-a luat o zguduitura zdravana. A plecat de acolo si dupa aceea a atacat din nou dar de data asta a venit din partea stanga, nu a mai facut-o frontal. Pana sa se apropie a doua oara de balcon, un domn pe nume Vasile a luat in mana dreapta un tub fluorescent alb si a iesit in balcon. Tinea acest tub ca pe un sceptru. Stiti ca un astfel de tub are la capete acei electrozi ce arata ca in poza de mai jos.


 Cand corbul a trecut in zbor a doua oara, s-a zgariat datorita vitezei foarte mari cu care zbura, de electrodul din varful tubului, cu cei doi pini ai sai. Si-a facut doua dare pe piept si s-a umplut de sange. In furia lui a atacat din nou din laterala dreapta. S-a ales cu alte doua dare. A treia oara dupa ce a atacat din nou din stanga si s-a zgariat inca o data, s-a prabusit mort in balcon, scaldat in propriul lui sange.”
 Inchei prin a spune ca in opinia mea, acel domn Vasile era de fapt Sfantul Vasile cel Mare, pe care si ieri L-am vazut in astral de cateva ori tinand o carte alba in palme si de asemeni vineri aproape toata ziua si joi dupa-amiaza. De altfel pe data de 30.01 s-a sarbatorit ziua Sfintilor Vasile, Grigore si Ioan.
Ca suntem filati stim. Ca suntem atacati energetic iarasi stim. Sa fie insa Alina piesa de scarificiu? Sa fie ea pasarea aceea alba? Sa stiti ca pe certificatul ei de deces scrie stop cardiorespirator si nu se face vreo referire la cancer. Ea mi-a transmis oricum ca si Parintele Arsenie Boca, ca isi va oferi ajutorul si indrumarile mult mai bine de acolo de unde este acum, decat de aici de pe Pamant. Sa aiba asta legatura cu atatea vise pe care le-am avut in cursul acestei saptamani ce includeau numele Dan (acesta insemnand „Dumnezeu este Judecatorul meu” sau „Dumnezeu a judecat”)? Pana si numele Alinei de familie, Huidan, se termina cu cuvantul Dan. Sa fie un semn in faptul ca trei Mihaele au ajuns la Mihaela Alina? Inaltul Inger Mihail este un vesnic revelator al adevarului si un oponent de seama in cele ce priveste intunericul. Sa fie intamplare ca la inmormantare a ajuns de la Bucuresti si un domn Cristian, ce a cunoscut-o pe Alina la una dintre conferinte, purtator al unui nume legat de Mantuitorul nostru?
Raman toate acestea niste intrebari pentru care poate mai este necesar sa treaca o vreme ca sa putem primi un raspuns clar. Eu am insa o singura concluzie si convingere. Din cauza furiei nemarginite si necontrolate, corbul se va condamna singur la moarte. Va muri scaldat in propriul lui sange, asa cum l-a luat si el pe al altora. Iar lucratorii de lumina doar vor sta si vor privi la cat de minunat reuseste el sa „isi ia gatul” de unul singur, fara sa il oblige nimeni. Va fi un fel de autopedeapsa.
Alina se vede in astral cu aripi de Inger. Le tine in asa fel incat doar pe Inaltul Inger Samuel iL vad, formand cu ele o inima. Toti cei ce au avut contact cu ea in aceste zile, sau comunicari, au simtit din plin imensa energie a iubirii pe care o trimite tuturor.
Cand alaiul de inmormantare a plecat de acasa catre cimitir, dintre nori a rasarit soarele si am vazut doua maini mari albe ce parca aduceau acest soare in dar. In scurt timp, toti norii s-au rasfirat, dar a ramas mai multa vreme unul singur: o aripa imensa de Inger ce parca era atasata soarelui. Am si acum regrete mari ca mi-am lasat telefonul in masina si nu am putut face o fotografie a acestei imagini absolut divine. A fost ziua de ieri ca un mesaj pe care Alina l-a transmis tuturor. S-a pornit cu ploaie si vant rece, inghetat, care iti biciuia fata, dar s-a inlocuit acest peisaj sumbru cu cele ce v-am povestit mai sus. A fost ca si cum Alina ar fi transmis ca soarele si lumea angelica ne va fi adusa in dar in scurta vreme, chiar daca acum vantul cel rece si necrutator inca ne mai biciuie fetele.
 Asa cum am promis, va mai scriu inca o data contul bancar in care pot fi virati bani de catre cei ce vor sa isi mai ofere ajutorul si in continuare.

TITULAR: MIHAELA LUPASCU
CONT: RO77PIRB4216649764001000
BANCA: PIRAEUS BANK – SUCURSALA TEI, BUCURESTI


Toate cele bune!

9 comentarii:

  1. inca mi se pare incredibil ca Alina nu mai e; inainte de a afla vestea imi era in ganduri, ceva ma indemna sa ii vorbesc, sa o caut dar nu am mai apucat sa o fac :(. Sa ii fie drumul binecuvantat acolo Sus, iar fetele in paza luminata. inca nu am reusit sa fac donatia, asa cum mi-am propus, dar zilele urmatoare voi rezolva acest aspect.

    Multumesc, multumesc, multumesc cu recunostinta! <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu s-o ocroteasca cu IUBIREA LUI....

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu abia acum am aflat aceasta veste ingrozitor de trista de shocanta despre disparitia minunatei d ne Alina, intr adevar minunata, plina de iubire si har. Poate ca I este mai bine acolo sus cu ingerii dar pentru noi cei ramasi este o mare pierdere. Nu inteleg insa cand a murit. Pe blogul Sfatuitoarea scrie ca pe 29 ian 2015. In martie anul trecut am vorbit eu cu dansa pe email si ne am vazut. Nu ma pot aduna, nu mi vine sa cred. Acum 2 nopti am avut un vis: se innourase brusc si cand am iesit in balcon s a auzit un tunet mare exact ca vestea pe care am primit o((((: D zeu s o odihneasca in lumina si sa aibe grija de fetitele ei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-mi vine sa cred.Eu de-abea acum doua zile ,adica pe 22 aprilie am aflat ca draga noastra Sfatuitiare nu mai este printre noi.Am tot urmarit situl si am vazut ca nu a mai postat nimic.Dar m-am gandit ca poate nu are timp sau nu are ce sa mai posteze.Of,Doamne!!!!! Nici prin gand nu mi-a trecut vreodata ca s-ar putea intampla asta. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si poate de acolo de unde e ea ne vegheaza ... poate ne si sfatuieste. Imi pare nespus de rau de ea,de disparitia ei pe neasteptate... Nu am cunoscut-o personal dar am discutat de multe ori prin mail si mi-a dat sfaturi. De ce ia Bunul Dumnezeu doar oamenii buni????? Nu o data mi-am pus intrebarea asta dar ca raspuns nu am primit nici unul .Am avut un presentiment inainte cu doua zile si am fost sigura ca aflu de moartea cuiva dar asta as vrea sa o discutam in particular daca se poate ca as vrea sa stiu daca poti sa-mi dai unele raspunsuri.
    Regret nespus de mult ca nu am dat de mesaj cand l-ai postat chiar dupa moartea Alinei.
    Lasa-mi un mesaj aici te rog daca putem vorbi in particular.
    Multumesc si inca o data regret nespus de mult disparitia cele care ptr mine chiar a fost o Sfatuitoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mesaj de la EU SUNT DUMNEZEU ATOTPUTERNIC prin Ştefan Muşat către poporul român
    23 Octombrie 2018

    „Jimmy Healer, eu(Ştefan Muşat) port în suflet o durere mare. Foarte mare. Îmi doresc atât de mult ca România și românii să nu treacă prin acea situație care îmi provoacă durerea. Cum am mai scris, scriu și acum. Din cauza situației economice și mai ales a situației politice actuale, tensiunile între masele populare și clasele economice și politice care conduc Romania vor crește. Vor culmina cu asasinarea actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner!?). Nu va fi foarte curând. Asasinarea lui va fi cam pe la jumătatea mandatului său. Așa cum am mai spus, în urmă cu circa 4-5 ani, va fi asasinat de către una dintre gărzile lui de corp. Mai exact de către acela din spatele lui, din stânga. Îl va împușca din spate în osul occipital, iar glontele va ieși prin arcada ochiului drept. Bineînțeles că ochiul respectiv îi va fi scos. Scenariul va fi oarecum asemănător cu asasinarea lui Kennedy(John Fitzgerald). Doar că de data aceasta va fi pe unul dintre coridoarele Palatului în timpul evacuării. Atunci va exploda furia lumii și va începe "vânătoarea de vrăjitoare". Atunci orice "îmbogățit" va fi vânat. Ei și familiile lor. Aceștia vor minți și vor încerca să convingă lumea că averile nu le aparțin. Nu vor avea nici o șansă. Poliţia, și alte instituții(Jandarmeria şi Poliţia Locală) care se ocupă cu ordinea publică vor fi atacate. Polițiștii vor trage în populație. Vor omorî oameni. Dar valurile furioase vor fi ca un tsunami. Polițiștii vor fi prinși și masacrați. Practic vor fi rupți în bucăți de vii. Unii vor fi spintecați de vii și goliți de măruntaie. O altă parte a mulțimii vor incendia sediile Poliției și ale Pompierilor. Băncile vor fi sparte, unii șefi de bancă, uciși sau bătuți, ca și lucrătorii din aceste bănci. Atacarea și distrugerea băncilor nu va avea ca scop jefuirea lor, cu toate că nu vor fi puțini aceia care se vor folosi de situație pentru a-și umple buzunarele, cât va fi vorba despre un motiv ... moral. Practic oamenii se vor ridica împotriva unui sistem care a distrus viețile unora, care a ruinat visele altora și care au favorizat "pe alții". Acest vacarm va dura puțin. Extrem de puțin. Dar va face îngrozitor de multe victime. Aceia care vor provoca această revoltă populară vor fi din Serviciile Secrete "ale unor state" ajutate de unii din Serviciile noastre Secrete(S.R.I. Și S.I.E.) care au anumite interese, mai ales interese economice, unii bancheri autohtoni în colaborare cu unii bancheri și președinți de corporații străine care activează în țara noastră, dar și de unii oameni de afaceri autohtoni și străini care vor dori astfel să își șteargă "anumite păcate" economice făcute în România și să scape fugind din țară. De aici ai înțeles motivul asasinării actualului președinte(N.M. Iohannis Klaus-Werner). Preşedintele României va dori să scoată la lumină toate aceste nereguli și să le ofere Justiției. Nu va putea face aceasta din cauză că va fi ucis. Populația când va afla despre asasinarea lui va porni să își facă singură dreptate. Aceasta este durerea mea despre care îți spuneam. Mă doare că printre aceia care vor trebui ca să moară din cauza fărădelegilor făcute, vor fi foarte mulți oameni nevinovați care vor fi omorâți. Atunci omul Lui DUMNEZEU, îl numesc așa pentru că el nu are nici o religie și pentru că între el și DUMNEZEU nu există nici un preot, pastor sau orice denominațiune ar avea. Între DUMNEZEU și el este doar DOMNUL IISUS CHRISTOS. Atât. Acest om nu este actualmente în țară. Se află într-o țară(N.M. Anglia!?!) care are ca simbol, acvila. DUMNEZEU Îl va aduce acasă. Se va duce la Mănăstirea Putna pentru a posti și a se ruga. Acolo va fi călăuzit și povățuit pe căile sfinte de către sihaștri, dar unul îi va fi cel mai apropiat. Așa va fi condus prin vechile taine și datini.

    RăspundețiȘtergere
  6. Și când își va definitiva ucenicia, DUMNEZEU Îl va scoate afară și se va duce ca să își ia în mână destinul hotărât de către Dumnezeii lui. Când va fi Ziua lui se va ști. Iată semnul. Primele clopote care vor suna vor fi acelea ale Mănăstirii Putna. Apoi vor începe ca să sune clopotele bisericilor și mănăstirilor care se află în imediata vecinătate. Va fi ca o undă care se propagă. Timp de 7(șapte) zile vor bate clopotele. Timp în care unii oameni se vor opri și vor începe să se roage și să cheme numele Lui DUMNEZEU. De aceea se spune că acel bărbat se va ridica din Bucovina. Acest bărbat va ajunge în București. Se v-a duce în Piața Mare și, așa cum am spus, va descăleca de pe ”bicicleta” lui, va îngenunchia și se va ruga, cerând iertare DUMNEZEULUI TATĂ, TATĂL lui, iertare în locul oamenilor și cerând, rugând pe TATĂL lui să accepte să devină Împăratul, Regele, Cârmuitorul României. Da. Nu el va conduce România, ci DUMNEZEU. Acest bărbat va sta înaintea Lui DUMNEZEU, iar DUMNEZEU Își v-a face cunoscută voia Lui prin el. În momentul în care DUMNEZEU V-a lua soarta României în mâinile LUI, granițele țării se vor închide. Nimeni nu va mai putea intra în România pentru o bună bucată de timp. Armatele vecinilor noștri care vor dori și vor ataca România vor dispărea. Avioanele vor fi "mâncate" de aer, iar armatele terestre vor fi înghițite la propriu de pământ...”
    AMIN! AMIN! AŞA SĂ FIE ŞI AŞA ESTE!
    https://www.facebook.com/VaccinareaObligatorieDictaturaMedicala/videos/2890937737896117/

    RăspundețiȘtergere
  7. 07-08-2009(07-August-2009)

    VORTEXUL DIN DÁCIA & BALCANI(EUROPA DE EST) care este: ANAHATA TER-REI(PĂMÂNTULUI)! 07-08-2009(07 August 2009)
    CREATORUL SUPREM: SANANDA?! Văd cum se formează un VORTEX GIGANTIC(IMENS) în care ROMÂNIA(D'ACIA) arată ca o INIMĂ MARE și Planeta TERRA(PĂMÂNTUL) arată ca o MARE ... SFERĂ! Ambele erau incluse în acest ... VORTEX! MARILE TAINE ALE PĂMÂNTULUI ROMÂNESC – VORTEXUL SACRU:

    https://www.youtube.com/watch?v=6onpV0u3ddM

    RăspundețiȘtergere
  8. “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim. JUDECATA e aproape, e pe drum!!!”
    Părintele Pantelimon Munteanu de la Mănăstirea Turnu(judeţul Prahova)

    https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

    RăspundețiȘtergere
  9. ZAMOLXE(ZAMOLXIS) – PĂRINTELE ROMÂNILOR & IO FIUL OMULUI (DUMNEZEU ATOTPUTERNIC)

    „Fiicele Mele și Fiii MEI, Mă bucur nespus Să vă văd pe toți într-o ZI atât de MARE cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ZIUA de 10/11 Iulie 2010! Este o DATĂ ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL PROMIS vouă acum mai bine de 2000 de ani de DOMNUL IISUS A venit la voi!
    EL este FIUL OMULUI care A venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe Ființe de Lumină, Spirite Primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are Marea Onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința CELUI ce Își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această Conștiință A coborât și Va continua Să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la Procesul de Trezire al românilor și de Înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot Să afirm că, ÎMPREUNĂ cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei Conștiințe GIGANT(MĂREŢE) care V-a pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu Voi abdica de la această Menire, căci Îmi este dat Să văd prin ochi de Om Gloria CELUI PREA ÎNALT, care acum A venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum Procesul de Transformare și Înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea FIINŢĂ alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de Mari Încercări, însă dacă aveți Credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, Vă îmbrățișez români și Vă urez: Drum drept și multă Lumină! ZAMOLXIS Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!!!”

    https://www.justitiarul.ro/socant-o-ipoteza-uimitoare-a-prabusirii-elicopterului-israelian-din-anul-2010-in-muntii-bucegi/

    RăspundețiȘtergere