duminică, 15 februarie 2015

DOAR SIMPTOME ALE TREZIRII SAU …. ???


DOAR SIMPTOME ALE TREZIRII SAU …. ???

Dragii mei,

Am observat ca apar in mod periodic articole in care sunt enumerate stari simptomatice ale trezirii si transformarilor interioare, dar consider ca o forma completa ar fi aceea in care sa se prezinte situatia incluzand ambele directii: lumina si intuneric. Nu de alta, dar sa priceapa bine tot omul cu ce are de-a face in mod real.
Inainte de aceasta, pentru o mai buna intelegere, voi prezenta cum percep eu schematic organizarea ierarhiilor si aceasta se poate vedea in imaginea de mai jos.



Sfera albastra ar fi planeta noastra. Reprezentarea este transformata intr-o forma spatiala desi in realitate lucrurile nu stau asa. Noi stim ca de fapt este vorba despre vibratie, despre nivel de constiinta.
In reprezentare vedem 12 dimensiuni de lumina si 12 de intuneric, fara a reprezenta si a 13-a dimensiune a Sursei. Aceasta dimensiune nu are contradimensiune, adica -13D.
Incepand cu 21 decembrie 2012 planeta noastra si-a pornit calatoria catre dimensiunea a 4-a, avand ca tinta apropiata dimensiunea a 5-a. Aceasta a 4-a dimensiune o vedem insa colorata in gri. De ce este asa? Pentru ca aceasta este dimensiunea ingerilor cazuti, a entitatilor de falsa lumina, a entitatilor captive si a altor entitati de aceasta natura. Se stie ca lumea Ingerilor adevarati incepe de la dimensiunea a 7-a in sus. Vorbind despre ingeri cazuti este lesne de inteles ca ei apartin unei dimensiuni mai joase decat a 7-a, iar aceasta a fost stabilita de Divinitate sa fie a 4-a. Cum au fost tinuti captivi in aceasta dimensiune ingerii cazuti? Prin nenumarate cordoane energetice care fac legaturi multiple cu antidimensiunile sau cu acele dimensiuni de intuneric. Pe masura ce planeta noastra si-a crescut vibratia, a intrat din ce in ce mai adanc in aceasta a 4-a dimensiune. Drept urmare, avem de-a face cu ingeri cazuti, cu entitati de falsa lumina si cu multe multe entitati de intuneric ce sosesc prin diverse portaluri ce leaga aceasta dimensiune cu antidimensiunile.
Portalurile acestea sunt deschise in mod natural sau in mod artifcial prin invocatii si fel si fel de ritualuri facute de fratii nostri intunecati. De aceea suntem inconjurati de mult intuneric dar totodata avem si infuzii de energie de la Divinitate din ce in ce mai intense, pentru simplul fapt ca ne apropiem de Sursa in acest urcus al nostru, destul de anevoios. Ambele variante de deschidere de portaluri sunt permise de Divinitate si motivul pentru care se intampla acest lucru este ca prezenta acestor entitati ne genereaza fel si fel de situatii neplacute si disconforturi, care se traduc in cele din urma in suferinta. Aceasta suferinta insa ne creste in credinta, in vibratie si in constiinta, ajutandu-ne de fapt sa trecem mult mai repede de dimensiunea aceasta a 4-a si sa ajungem in dimensiunea a 5-a mult visata.
Traim niste vremuri in care Tatal, in scopul de a ne ajuta, a deschis Cerurile superioare pentru ce este intunecat, indiferent ca sunt entitati cu corpuri fizice sau fara. Este suficient SA VREI sa accepti iubirea Tatalui, sa mergi catre lumina, ca totul se intampla aproape de la sine. Au cunoscut in ultimii ani Iubirea Tatalui numeroase civilizatii extraterestre, numerosi oameni, numeroase entitati non-fizice. Am inteles din comunicarile mele ca exista multi fii servitori ai intunericului care ar face pasul catre lumina dar se gandesc ca la cate au facut, nu pot fi iertati si iubiti de Tatal. Este o credinta complet eronata si amintesc aici pilda cu fiul ratacitor care atunci cand se intoarce la tatal sau, dupa ani multi de umblat in deriva, este cinstit si onorat mai bine decat fiul ce a ramas acasa. Aici a aparut o usoara revolta a fiului de acasa, reprosandu-i tatalui sau ca lui nu i-a oferit niciodata ce i-a dat fiului ratacitor. Tatal sau i-a raspuns insa: „Fiule, tu totdeauna esti cu mine si toate ale mele, ale tale sunt. Trebuia insa sa ne veselim si sa ne bucuram, caci fratele tau acesta era mort si a inviat, era pierdut si s-a aflat.”
Exista un fiu ratacitor care oricat ne-ar parea de bizar, isi doreste sa se intoarca acasa. Il cunoastem pe acesta sub numele de Lucifer, candva un inalt Inger serafim. El apartine dimensiunii a 4-a si conduce un grup mare de ingeri cazuti. Din comunicarile mele am inteles insa ca nu toti ingerii cazuti il recunosc de stapan. Exista ingeri cazuti ce actioneaza independent. Ei spun si sustin ca nu au nici un stapan. Lucifer apartine dimensiunii a 4-a iar ceea ce numim noi satana, desi nici o entitate de intuneric daca o intrebi nu recunoaste acest nume, apartine antidimensiunilor si nu este nici pe departe totuna cu Lucifer.
Ei bine dragii mei, mai este atat de putin pana ce Lucifer sa se intoarca in lumina, iar de acolo incolo totul se va reconfigura. Se vor inalta toti ingerii cazuti, iar ca sa se poata intampla lucrul acesta in masa (el se intampla si acum dar cu grupuri mici pe care le ajutam noi sa treaca) se vor inchide o multime de porti ce fac legatura cu antidimensiunile. Din acel moment incolo, cei din intuneric vor face ritualuri si vor vedea ca demonii nu mai raspund la apel. Acela este momentul cand i se ia puterea fiarei, exact asa cum sta scris in Apocalipsa. Noi ne aflam acum in mijlocul celor 3 ani si jumatate, asa cum este scris ca va dura varful durerii si se pare ca Fii Luminii au reusit sa isi faca atat de bine treaba incat multe dintre cele ce sunt scrise acolo, se petrec intr-o forma diferita la nivel fizic. Ca simbolistica insa este exact ceea ce este scris in Apocalipsa. Va dau un exemplu. Visezi de pilda un cutremur. O varianta fizica este aceea a unui cutremur la propriu si alta este a unui cutremur interior, a unei tranmsformari radicale, fara sa se darame casa pe tine. Am citit Apocalipsa de nenumarate ori si am inteles ca ceea ce este scris in ea trebuie interpretat la fel cum s-ar face cu un vis. Practic totul s-a intamplat ca acolo, dar in functie de alelgerile noastre, s-a mers pe varianta identica sau pe varianta simbolica a unei anumite reprezentari.
Revenind la simptome ale acestei tranzitii, sa incercam sa amintim si sa interpretam acum cateva dintre cele mai importante:
1.     Dureri de cap – sunt provocate de energii foarte inalte care gasesc blocaje pe alocuri, mai ales la nivelul gatului, ce nu le permit acestor energii sa curga frumos si armonios mai departe SAU sunt provocate de multimi de entitati si demoni ce au cordoanele energetice intinse catre cap prin care vampirizeaza de acolo energie si in acelasi timp pompeaza energie intunecata. In cazul acestor dureri sunt trimise entitatile generatoare de atac cerebral. Solutie – se conduce cu ajutorul gandului energia luminoasa in surplus, sarind peste chakra gatului (oricum in timp este deblocata si ea de energia inalta sosita in corp) sau se trec entitatile in lumina asa cum am mai povestit in articolele mele trecute (pentru cititorii mai noi fac precizarea ca exista ceva expus in acest sens in luna decembrie 2014).
2.  Dureri de maini, picioare si corp – sunt provocate de transformari interioare generate de energiile inalte, de anumite blocaje intalnite pe traseu exact ca in cazul durerilor de cap SAU sunt provocate de existenta in campuri a diferite simboluri si scuturi de protectie, care nu permit energiilor de joasa vibratie sa isi faca intrarea asa cum ar vrea ele. Acestea forteaza intrarea si nu reusesc, motiv pentru care totul se traduce in durere. La fel de bine pot fi conectate diferite entitati negative care devitalizeaza energetic locul. Solutie – in prima varianta se aplica acceptarea si rugaciunea pentru ca nu dureaza disconfortul decat pentru o perioada limitata de timp si la fel in a doua varianta, exceptand cauza prezentei entitatilor negative, care se vor trece in lumina.
3.     Intepaturi in inima si in alte zone (gat, ochi, limba, corp) – pe cuvant daca pot proveni acestea de la vreo energie inalta. Sunt legate strict de prezenta unor entitati malefice iar in cazul inimii sunt trimise entitati provocatoare de infarct. Solutie – se trec entitatile in lumina.
4.  Stari de frica justificate sau nejustificate – sunt provocate de eliberarea unor frici ascunse SAU de existenta unor entitati aducatoare de energii de frica sau a anumitor lucraturi energetice persisitente. Solutie – in primul caz ne urmarim frica si vom observa ca ea este ca un vartej ce se roteste intr-un anume sens si intr-un anume loc. Vom crea unul cu puterea gandului in acelasi loc dar care se va roti in sens opus. Aceasta este o tehnica din NLP. In al doilea caz trecem entitatile provocatoare de frica in lumina (in special entitatile de falsa lumina genereaza astfel de stari) si de asemeni ne vizualizam chakra timpului aflata deasupra capului, ce ar trebui sa fie o semiluna alb stralucitoare si care este in stransa legatura cu chakra sufletului aflata in dreptul timusului. De regula cand ne este frica, sufletul nu vede lumina si totodata chakra timpului se vede neagra, imbracata parca intr-o carapace. Ne vizualizam o sabie de lumina, spargem cu ea carapacea intunecata si o indepartam de pe semiluna alba si stralucitoare, imaginandu-ne totodata ca aruncam acea carapace intr-un foc sacru creat mental. In caz de frica putem apela la ajutorul Inaltului Inger Mihail.
5.     Stari de furie excesiva – sunt provocate de eliberari SAU de prezenta unor entitati si am observat ca se intampla asta in special in prezenta ingerilor cazuti. Solutie – lasam furia sa plece dupa care cautam sa ne restabilim echilibrul sau trecem entitatile in lumina.
6.   Stari de ameteala accentuate – este cam ca in cazul durerilor de cap. Trebuie stiut insa ca daca ameteala provine de la entitati, atunci ele fie sunt foarte puternice, fie desi nu sunt asa puternice, sunt foarte multe, cam la limita noastra de suportabilitate. In acest caz trebuie trecute urgent in lumina, pana nu se transforma ameteala in lesin, infarct sau atac cerebral. Trebuie tratat cu seriozitate acest sector.
7.   Stari de confuzie, de haos, de uitare mai ales pe termen scurt – eu am observat ca aceste stari se instaleaza in special dupa ce sunt lucraturi energetice malefice. Este ca un efect al lor. Sa fim seriosi. Dumnezeu este ordine, claritatea mintii si lumina. Nu pot veni astfel de stari de la Dumnezeu. Daca au venit o energie inalta sau anumite informatii si creierul este preocupat cu procesarea lor, pot exista niste stari de acest fel dar pe un timp mai limitat, de cel mult 1-2 zile. Daca se depasete acest termen ar trebui sa ne ridicam semne de intrebare. Solutie – se cere ajutorul Ingerilor pentru curatare si restabilirea echilibrului.
8.   Vedere in ceata – poate proveni de la transformari generate de activarea vederii ochiului al treilea sau a vederii in acelasi timp in mai multe dimensiuni SAU de prezenta a foarte multe entitati malefice. Solutie – se cere ajutorul Ingerilor in primul caz sau se trec entitatile in lumina in cazul al doilea.

Mai sunt multe alte simptome dar eu am incercat sa le punctez acum pe cele mai importante. Ceva la fel de important si de des intalnit ar fi visele erotice si cu tenta sexuala. Aici sunt multe de discutat dar in principal are legatura cu lucraturile unor anumite organizatii care utilizeaza energia sexuala. Ne putem apara de astfel de agresiuni prin rugaciuni de protectie, spuse seara inainte de culcare, sau se cer ghidari de Sus fata de ce trebuie facut, pentru ca asa cum am spus, este un subiect vast si destul de complex.
Cum au luat nastere aceste entitati malefice este de asemeni un subiect mai vast si acesta va face obiectul urmatorului meu articol pentru ca este interesant de stiut. Ele nu pot fi creatia lui Dumnezeu, ci a co-creatorilor.
Toate bune si frumoase insa poate aparea intrebarea: de unde stim sa discernem care sunt cauzele atunci cand simtim anumite stari? Raspunsul este simplu: daca nu avem capacitatea sa aflam, le incercam pe toate. Trebuie sa dam pana la urma peste solutia de rezolvare si aceasta isi va spune cuvantul prin simplul fapt de a observa ca ne simtim mai bine.

Toate cele bune!


10 comentarii:

  1. Mulțumesc! Este cineva care se confrunta cu slaba functionare a tractului intestinal? Si cum rezolva, ca pare ca nimic nu prea ajuta! Am zis : Ok, amice, fa cum vrei tu, nu ma mai agit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se face un masaj circular asupra colonului începând din partea dreapta către stânga de aproximativ 33 ori de mai multe ori pe zi.în cazul diareei se face din stânga în dreapta.

      Ștergere
  2. Revin aici pentru a face cateva precizari cu privire la articolul tau. Cand am vazut ca ai scris ca noi suntem inca in perioada de trecere din Era a treia si Era a patra mi-am zis ca pe undeva scapa ceva. To be honest with you....., in momentul in care am citit acest articol eu credeam ca suntem deja in Era a cincea.... Am inceput sa verific si eu care este de fapt si de drept adevarul, plecand de la faptul ca am vazut pe subtil cum au fost inchise doua porti. Ei bine, adevarul este ca: o data a fost inchisa poarta ce reprezinta pragul de trecere din perioada de tranzitie dintre Erele a treia si a patra si Era a patra (asta insemnand ca s-a terminat definitiv cu Era a treia si ca aceasta planeta a trecut deja in Era a patra). Ulterior a fost inchisa si cea de-a doua poarta care reprezinta pragul dintre Era a patra in perioada de tranzitie dintre Era a patra si Era a cincea (asta insemnand, din informatiile pe care le am eu, ca, noi in acest moment suntem in perioada de trecere din Era a patra in Era a cincea).
    - Prima poarta a fost inchisa pe 14. Ianuarie. 2015 la putin timp dupa miezul-noptii (in jurul orei 00.05 - 00.20)
    - Cea de-a doua poarta a fost si ea inchisa pe 6. Februarie.2015, tot la scurt timp dupa trecerea miezului-noptii (cam in acelasi interval ca cel de mai sus). Informatiile astea pot fi verificate de
    oricine doreste. (apropo, viitorul nu este batut in cuie, astfel ca in functie de modul in care se lucreaza in astral si in plan material, termenele gen anul 2021, 2030 sau 2035 s.a. raman pur orientative!!)
    Nu cred ca m-ar mira prea mult sa aud oameni spunand ca se simt ca si cand ar fi pe o alta planeta. Asta se datoreaza mai ales faptului ca aceasta planeta in urma evolutiei pe care a avut-o in ultima perioada si-a cam modificat vibratia, din cea cu care eram noi obisnuiti, in mod firesc, intr-una mai elevata. Eii, de aici incepe durerea de cap pentru unii si starea de liniste interioara pentru altii....
    Concret, aici vorbim despre:
    1) Problemele de sanatate care apar in astfel de perioade si care pot fi generate de:
    a. blocarea in Era a treia si poate in cazul unora in perioada de trecere dintre Era a treia si Era a patra: aici ma refer, desigur la oamenii care nu au reusit sa-si ridice vibratiile suficient de mult incat sa treaca treaca de pragul Erei a patra (prima poarta inchisa pe 14. Ianuarie. 2015) si care au ramas in urma. Foarte putini dintre aceszia vor mai reusi in viitor sa-si ridice vibratiile intr-atat de mult incat sa ajunga sa rezoneze din nou cu planeta pe care traiesc.
    Din ce stiu eu peste 50 % din oamenii care traiesc pe suprafata acestei planete nu au reusit sa treaca de prima poarta. Pentru acestia, problemele de sanatate sunt variate (as zice ca se intind de la A la Z, simptomatologia fiind, in mod evident, diferita de la o persoana la alta). Personal, as pune accentul mai mult pe durerile de cap, starille de oboseala, nervozitate, anxietate, confuzie nejustificata, dar si un sentiment de gol interior (ceva asemanator sentimentului de neapartenenta combinat cu sentimentul de a fi lasat in urma de catre ceilalti. Aceste stari pot fi amplificate, in unele cazuri, si de atacurile energetice de pe subtil.
    b. atacurile energetice: aici situatia este destul de complexa. Aceste atacuri energetice sunt date, ca sa zic asa, la gramada (cu alte cuvinte sunt afectati de ele numai cei care le si preiau). Aici paleta problemelor de sanatate este cam aceeasi ca cea de mai sus, cu diferenta ca asa-zisele afectiuni dispar exact la fel cum apar (cam din neant), in plus au ceva nespecific lor, gen aparitia unei dureri (cap, burta, picior, etc.) doar la anumite ore si/sau numai pentru anumite intervale de timp si in rest nimic.


    P.S: Abia acum vad ca textul nu trebuie sa aiba mai mult de 4.096 de caractere. Nu-i nimic. Daca nu reprezinta o problema am sa las intreg mesajul in trei comenturi, acesta reprezentand doar prima parte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Partea a doua:

    Problemele cu aceste atacuri energetice sunt:
    - o data mergem pe principiul de ceea ce este sus este la fel cu ceea ce este jos si ceea ce este jos este la fel cu ceea ce este sus. Cu alte cuvinte, in functie de starea interioara a fiecaruia si problema de sanatate (sa nu uitam ca furia se aduca in ficat, ura in stomac, tristetea in inima - daca nu gresesc, gelozia in rinichi, comportamentul agresiv in dantura, etc.). Ce legatura au atacurile energetice cu asta? Pai, atacul dat direct la nivel de organ si sustinut constant duce la o anumita stare emotionala, iar de aici se intra intr-un adecarat cerc vicios, pentru ca in functie de starea interioara apar si afectiunile (nu ma refer aici la, sa zic, de exemplu, supararea care trece de pe o zi pe alta).
    - a doua oara vorbim despre faptul ca aceste atacuri mai sunt date pentru, oprirea, si daca nu, atunci, cu siguranta, pentru incetinirea pe cat de mult posibil a procesului evolutiv individual cat si colectiv (aici avem de-a face mai ales cu incercarea de a perturba cat mai mult cu putinta echilibrul interior dobandit in urma evolutiei spirituale).
    Pentru cine stie sa-si recunoasca afectiunile generate de atacurile energetice, din punctul meu de vedere cel mai indicat este sa se faca purificare energetica (nu se poate de unul singur atunci ceri ajutorul Divin), cat si protectie energeica. Eu as merge pe lucrul cu lumina si iubire, iar daca simte cineva nevoia, poate cere pe langa iubire si lumina si caldura sufleteasca. Am mai scris pe aici despre rugaciunea pe care o rostesc ori de cate ori am nevoie sau simt nevoia de o noua purificare - si daca nu se supara nimeni, o si redau:
    "Ma rog Bunului Dumnezeu sa imi dea lumina si iubire atat cat imi trebuie mie cu adevarat si asa cum imi trebuie mie cu adevarat pentru curatarea, purificarea si echilibrarea mea energetica pana in profunzimi, cat si pentru protectia mea in fata oricarui tip de atac.Toate acestea sa-mi fie date numai in armonie cu Vointa Divina si Legile Universului si independent de vointa mea cat si de vointa oricarei alte entitati din acest Univers! Amin." (este o rugaciune care poate fi folosita de oricine indiferent de gradul de initiere)
    Ce ar mai fi de mentionat este ca, ori de cate ori ne dam seama ca ne pierdem cu firea din cat si in fata atacurilor energetice, inainte de a trece la fapte sa respiram adanc de cateva ori (pana simtim ca ne calmam) si abia apoi sa cautam sa vedem ce este de facut si ce putem face. Pe bune acum, este cu mult mai sanatos sa ACTIONAM decat sa RE-ACTIONAM in fata problemelor, atacurilor, sentimentelor de frustrare, etc.
    2) Ingerii cazuti despre care vorbesti tu, din ce pot eu sa observ, sunt de fapt si de drept oamenii sau mai bine spus entitatile care au ramas blocate in Era a treia (in momentul in care o planeta trece dintr-o Era in alta ABSOLUT TOATE entitatile care se afla pe acea planeta sunt nevoite sa evolueze si sa-si ridice vibratiile pentru a-si putea continua drumul evolutiv pe acea planeta - cand zic absolut toate entitatile ma refer la oameni, la animale - caci si ele au un suflet, la spiritele naturii - da, si natura evolueaza, s.a.)

    RăspundețiȘtergere
  4. Partea a treia:

    Problema cu cei care ataca este ca marea majoritate a lor sunt oameni care nu au reusit sa treaca in Era a patra (acum sa ne intelegem foarte clar: nu ataca pe subtil toti oamenii care nu au reusit sa intre in Era a patra, ci numai unii dintre ei!). Personal am observat si tendinta de a ataca a acestor oameni si care seamana foarte bine cu atacurile animalelor atunci cand se simt incoltite. Plus ca apare mai mult sentimentul de teama, din partea oamenilor care ataca, pentru ca ei simt ca nu (mai) pot face fata vibratiilor ridicate ale acestei planete si deci, in mod inevitabil atacurile lor nu numai ca scad in intensitate, dar nici nu se mai lipesc chiar de orisicine, de asta tind sa cred ca asta e una dintre cauzele pentru care se cam face abuz de tehnologii. Toti acesti oameni care au ramas in urma, ca si entitati vor fi nevoiti sa paraseasca aceasta planeta mai devreme sau mai tarziu si sa-si continue evolutia pe alte planete - sisteme solare.... Cat despre ingerii (de)cazuti..... offf.... pe ei chiar nu-i tine absolut nimic sa evolueze si nu le inchide nimeni nici o usa in nas si nici nu le-o deschide periodic. Ei raman pe nivelul lor (in anticeruri) tocmai datorita lipsei de onestitate si sincertitate fata de ei insisi si de tot ce se afla in preajma lor dublate de o mandrie si un orgoliu foarte ridicate. Si adevarul despre ei este ca nu te ataca decat daca sunt trimisi (iar asta nu vine decat de la alti oameni care iti vor raul sau care lucreaza cu entitatile demonice sau daca intalnesti oameni posedati - dracusorii aia nu stau nici ei pe degeaba) sau daca ii chemi.
    Despre portalurile care sunt deschise pentru a chema entitati de vibratie joasa pe aceasta planeta, este adevarat ca se imputineaza pe zi ce trece. Trebuie stiut ca exista - daca pot spune asa - o minima si o maxima vibrationala in cazul acestei planete (lucrul asta se aplica la nivelul intregului Univers). In acest caz atunci cand planeta asta s-a aflat in 3D atacurile au venit din -3D (cel mai jos), cand planeta s-a aflat in 4D atacurile au venit de pe -2D (cel mai jos), iar cand planeta va intra in Era a cincea (5D), atacurile cele mai joase - daca le pot spune asa - nu vor veni decat din -1D. Astfel cu cat vibratia este mai ridicata cu atat vor veni mai putine entitati din cerurile inferioare. Logic.
    Cat priveste spriitele naturii, ele de asemenea nu ataca decat daca sunt puse de oameni (aici sunt bine cunoscute atacurile cu cristale, plante, etc.). In cazul spiritelor naturii care au ramas in urma si care nu au intrat in Era a patra este indicat sa se evite contactul cu ele, pentru ca ele au ramas prinse la nivelul constiintei Erei a treia. Asta inseamna ca ele se afla la un nivel de constiinta inferior celui in care se afla acum planeta noastra. In general, daca lasi in pace astfel de spirite si nu te legi de ele e foarte putin probabil ca ele sa vina sa te deranjeze cu ceva. Si inca un lucru important ce trebuie stiut: atunci cand vorbesti despre spiritele naturii vorbesti in mod concret despre spiritele naturii care se afla in Cerul 1 si pana in Cerul 9. Cand vorbesti despre elementali , atunci este vorba despre spiritele naturii care se afla in Anticerurile 1 si partial Anticerul 2 (sa zic pana in Anticerile 2,4-2,6) - din Anticerul 2 (de fapt 2,6) si pana in Anticerul 9 se cheama demoni. Acesti elementali mai sunt numiti (asta si sunt) fiinte subterane, entitati subterane sau subpamantene (pentru ca la nivel vibrational sunt mai jos decat aceasta planeta). Aici am mers pe informatia conform careia exista 10 Ceruri si 9 Anticeruri (mi se pare mai rezonabila).
    Recomand cartea "Spiritele naturii si fiintele elementale, Sa lucram cu fiintele inteligente din natura" scrisa de Marko Pogacnik (aici sunt multe detalii legate de spiritele naturii)

    Cam asta este tot ce aveam de spus pentru un moment.... Multumesc anticipat pentru rabdarea de a citi in intregime acest comment. :))


    Toate cele bune,
    Imhotep.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc si sunt foarte interesante expunerile tale. Stii care este insa ideea? Cand eu vorbesc de dimensiuni si de trecere nu ma refer la ce nivel vibreaza in mod global sufletul umanitatii si constiinta sa, calculand asta ca pe o medie aritmetica a vibratiilor tuturor sufletelor. Eu ma refer la vibratia corpurilor fizice. Ei bine, la acest capitol inca se mai moare de cancer, inca se mai merge la spital si inca se mai merge la dentist. Acestea sunt inca corpuri de dimeniunea a treia in curs de transformare si de pregatire pentru dimensiunile a 4-a si mai apoi a 5-a. In dimensiunea a 4-a, un corp de 80 kg de acum va trebui sa cantareasca 40 kg acolo, fara a parea mai slab din punctul de vedere vizual. Pentru mine asta inseamna saltul adevarat, cand vor fi puse in inaltare si corpurile noastre. Restul, sa fim noi sanatosi. Este acum o gramada de lucratori in lumina ajunsi ca nivel de constiinta pe la dimensiunile a 7-a si a 8-a si poate chiar mai sus. Referitor la treaba cu cerurile, eu recunosc ceea ce declari ca fiind teoriile sectorului infoenergeticii. Ce am afirmat eu nu sunt insa treburi masurate cu ansa ci sunt comunicari directe avute cu Mihail sau cu alte inalte Fiinte de Lumina, care toate imi spun acelasi lucru, 12 si 12. Tocmai de aceea exista si Consiliul celor 24 de Batrani. Fiecare are in vizor si urmarire cate o dimensiune. De aceea au fost 12 Apostoli si Iisus numarul 13 si exemplele ar mai putea continua. Referitor la alte subiecte, revin si spun inca o data: sunt extrem de putini cei ce pot intelege misiunile razboinicilor luminii aflati in linia I. Eu fac parte din grupa aceasta fara doar si poate. Ideea este ca pe mine nu ma ingrijoreaza si ma intereseaza mai putin ce mi se intampla MIE. Sunt lucruri pe care le pot tine sub control. Intreaga mea fiinta simte sa caute solutii pentru toata lumea, pentru ca stiu ca aceste blocari pe linia de evolutie spirituala, aduse oricarui semen al meu, ma influenteaza ca efect general, fara doar si poate si pe mine. Asta inseamna sa fii in linia I, sa aduci aparare pentru tot ce se situeaza in spatele tau. Este aceasta o simtire interioara necontrolata a celor ce au venit cu astfel de misiuni. Eu tot timpul caut explicatii, caut raspunsuri, caut solutii. Cam asta este. Multumesc inca o data pentru toate precizarile,

      Ștergere
  5. Interesant articol... interesante si cele 3 comentarii...
    Dar mult mai "interesant" mi s-a parut faptul ca, in ciuda politetii din exprimare, nu prea am vazut iubire si pace aici! Mai degraba un soi de polemica si de prea multe ori folosit cuvantul "Eu"!
    Cam ciudat pentru niste razboinici ai luminii aflati in linia I...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In comentariul de mai sus AL MEU, sunt multi de eu ca sa se inteleaga faptul ca sunt parerile mele, nepreluate de la cineva anume si ca este vorba de actiunile personale, sau pe scurt.... imi asum responsabilitatea pentru tot ce scriu. Acest EU este de doua feluri: inferior si se numeste EGO si superior si se numeste prezenta "EU SUNT CEL CE SUNT".De regula, dintr-un punct de vedere personal, ca sa nu mai zic AL MEU, cei ce au probleme cu EGO, au tendinta de a folosi frecvent VOI faceti si VOI dregeti si nu NOI facem si NOI dregem. Se exclud din grup. Se vad undeva deasupra.

      Inchei prin a spune ca sunt cam putini de EU care tin piept intunericului astfel incat ALTII sa poata merge la munte sii la mare linistiti si fericiti. Asa ca un pic de toleranta sau de analiza mai profunda a ceea ce s-a dorit a se transmite de fapt sau fata de greselile lor absolut omenesti, probabil ca ar fi binevenita.

      Ștergere
  6. Mii de multumiri celor doua doamne, Mihaela si Imhotep.Foarte util totul si foaqrte interesant, extrem de bine venita informatia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un articol excepțional care aduce un plus de lumină și obiectivitate! Mulțumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere