luni, 23 februarie 2015

CUM S-O FI NASCUT UN DEMON?


CUM S-O FI NASCUT UN DEMON?

Dragii mei,

Am promis cu o saptamana in urma ca voi reveni cu un articol in care sa expun parerea mea despre cum au luat fiinta entitatile intunecate.
Sa fie aceasta uratenie creatia lui Dumnezeu?
Fara a lua in seama comunicarile celeste si tinand cont doar de faptul ca Dumnezeu este Armonie, Echilibru, Frumos, Adevar, Dreptate, Intelepciune, atunci intr-un mod de minima logica putem deduce oricare dintre noi extrem de simplu ca un demon nu poate fi creatia lui Dumnezeu. 
Atunci cine l-a creat?
Eu consider ca entitatile negative se nasc si traiesc in jurul unor anumite planete. Ele pot fi vazute ca niste paraziti.
Referindu-ne la planeta Pamant, daca am presupune ca de maine nu mai exista nici un om la nivelul acesteia sau nici o alta fiinta intraterestra sau de origine extraterestra, in foarte scurt timp, ceva s-ar intampla si cu entitatile intunecate asociate.
Orice gand negativ, orice actiune negativa, sau orice vorba rostita cum ii spunem noi „la nervi” a unei fiinte intrupate naste o astfel de entitate. In functie de gravitatea gandului, a faptei sau a cuvantului, entitatile nascute sunt foarte intunecate sau mai putin intunecate. Gradul de intunecare este direct proportional si cu numarul de indivizi care fac o actiune negativa in acelasi timp si in mod constient, generandu-se asa-numitii egregori negativi.
Am constatat prin propriile simtiri si printr-o analiza atenta a acestor simtiri ca aceste entitati sunt pe „domenii” asa cum este si tot ceea ce se leaga de noi.
Exista entitati care influenteaza mentalul generand un soi de tulburare, de lipsa de concentrare, de scadere a memoriei, de „zombieleala” cum imi place mie sa numesc generalizat aceste stari, altele care fac sa iti ruleze in cap tot felul de judecati la adresa semenilor, care blocheaza comunicarea sau te fac sa vorbesti urat, care cresc frecventa batailor inimii ducand deseori la infarct sau atac cerebral, care aduc stare de sufocare, care aduc furie excesiva, care aduc ura, care aduc frica, care aduc dorinte sexuale exagerate, care te imping sa spui minciuni si sa tesi intrigi si lista poate continua.
Cum au fost create ele? Exact prin ceea ce li se asociaza. Ne este frica, am creat niste entitati ale fricii, avem ura, am creat niste entitati ale urii, avem si emanam furie, am creat niste entitati ale furiei, etc.
Facand o ierarhizare a acestor entitati negative, putem distinge cateva categorii. Demonii sunt cea mai de jos categorie dar si aici sunt multe substraturi. Sunt demoni foarte intunecati si mai putin intunecati. Sunt demonii cu chipuri hidoase (foarte negativi), demonii care arata ca serpii, demonii care arata ca niste caini cu bot lung (sunt mai putin negativi decat cei hidosi sau serpii), altii care arata ca niste caini cu bot scurt dar cu colti (sunt mai slabi decat cei cu bot lung), etc. Eu cred sincer ca demonii au luat nastere prin energiile emanate in caz de crima, tortura, viol, ritualuri si alte actiuni similare, excesiv de negative. Foarte multi probabil ca sunt nascuti in timpul razboaielor. Exista insa si entitati negative care nu sunt ajunse la stadiul de demoni si acestea sunt nascute din actiuni sau ganduri ceva „mai putin vinovate”. Entitatile pe care le numim de falsa lumina sunt nascute din energiile de minciuna si de mandrie sau de umflat in pene ca sa numim asa. Nu facem aici referire la entitatile captive in anumite spatii, sau intre dimensiuni, din cauza unor anumite fapte facute in viata intrupata sau a anumitor atasamente pe care inca le mai au raportat la viata intrupata.
Cei ce au ceva idee despre cunoasterea hermetica, stiu ca toate aceste stari sau sentimente asociate oamenilor, au legatura cu elementele: apa, aer, foc, pamant, atat pe partea pozitiva, cat si pe partea negativa.
Din acest considerent toate aceste entitati se incadreaza la categoriile: apa, aer, foc, pamant.
Cand anumite grupuri intunecate executa unele ritualuri, lucreaza pe unul sau mai multe elemente, in functie de scopul pe care doresc sa il atinga. In acest fel, ei aduc in manifestare entitati asociate acelor elemente folosite. Toate aceste entitati create nu sunt lasate sa isi faca de cap chiar cum vor, pentru ca daca ar fi asa, am ajunge sa ne luam gaturile unii la altii. Ele sunt izolate in anumite spatii sau cum am specificat in articolul trecut, in dimensiunile cu minus. Cand se fac ritualurile, se executa anumite invocari, generand deschiderea unor porti, astfel incat ele incep sa curga gramada catre spatiul si campurile noastre.
Daca dupa o repriza de ritualuri, imediat a doua zi, toata lumea simte o nervozitate excesiva, este limpede ca s-a lucrat pe elementul foc. Daca se simte o frica excesiva atunci s-a lucrat pe elementul apa, stiut fiind faptul ca starile de frica se asociaza rinichilor si deci apei. Pentru cei ce doresc sa afle mai multe pe acest subiect le recomand sa citeasca exact in aceasta ordine doua carti: „Frabato, magicianul” si „Initiere in hermetism”, scrise de Franz Bardon. Ambele carti se gasesc de descarcat pe internet, in format pdf. Cand va fi vremea voi dedica un articol lui Franz Bardon, pentru ca informatiile de Sus pe care le am despre el, mie una mi-au adus o mare bucurie si cunoasterea a ceva ce nu mi-as fi putut imagina. Mai intai trebuie insa sa se petreaca un eveniment si abia dupa aceea voi putea spune ce stiu despre el.
Exista o belea deloc nesemnificativa: marea parte a oamenilor se gaseste intr-un cerc vicios. Se fac ritualuri. Se aduc entitati negative de tot felul. Acestea influenteaza oamenii intr-un fel anume, impingandu-i sa emane anumite tipuri de energii, asa cum am spus, corespondent cu tipul de entitati. Aceste energii pe de o parte le ofera hrana si le dau putere acelor entitati si pe de alta parte dau nastere la alte entitati.
Ce este atunci de facut ca sa spargem cercul vicios? Este necesara evolutia spirituala, ridicarea in constiinta si vibratie, prin rugaciune, prin meditatie, prin fapta buna, prin milostenie, prin cresterea cunoasterii, astfel incat aceste entitati sa nu poata aduce influente prea mari asupra individului, sa nu il poata impinge spre a le da energie si spre a da nastere la altele si de asemeni este necesara trecerea in lumina a lor, aceasta actiune insemnad de fapt transmutarea acelor emanatii negative, in lumina si iubire.
Am vorbit in articolul trecut despre dimensiunea a 4-a si despre ingerii cazuti existenti aici. Aceasta este o categorie complet aparte. Toate aceste fiinte au fost candva ingeri ai Luminii. Se stie de pilda despre Lucifer ca a fost un inalt inger serafim. Daca au cazut pentru ca au gresit asa cum apare in toate scrierile, sau au cazut pentru ca umanitatea sa poata experimenta a 3-a dimensiune, este ceva de gandit si discutat. Important este ca datorita faptului ca aceste fiinte au fost candva ingeri adevarati, inseamna ca inca au in interior toata acea lumina si cunoastere, numai ca nu isi mai amintesc de asta, la fel cum se intampla si cu noi oamenii. Ce anume ii face sa nu poata evolua si sa nu isi poata aminti? Exact acele legaturi create de Divinitate intre dimensiunea a 4-a si dimensiunile cu minus, ceea ce face ca aceasta dimensiune a 4-a sa fie una impanzita de entitati negative.
In curand, in prima jumatate a lunii martie a acestui an, se va intampla conform informatiilor mele, asa cum am mai spus, un eveniment maiestuos. Acesta consta in inaltarea lui Lucifer la ceea ce a fost candva, la statutul de Inger Serafim. Va fi urmat de toti ingerii cazuti. Se vor deschide Cerurile superioare pentru toti. Este scris lucrul acesta si in „Cheile lui Enoh”. Aceasta inaltare va dura 6 ore. In acest moment, nimic dar absolut nimic nu mai poate bloca acest proces. Este ceva ce se pregateste si se coordoneaza din Ceruri cu multa truda, de niste ani de zile.
Cu aceasta ocazie foarte multe porti catre partea intunecata, asociata planetei Pamant se vor inchide sau este foarte probabil ca toate aceste entitati aferente planetei noastre sa fie transmutate dintr-o data in lumina.
In ziua in care am sustinut cursul „Misterele lui Zoroastru” in Constanta, in 14.02, am primit mesaje insistente de Sus ca trebuie sa lucram energetic pe ideea canonizarii ca Sfant a Parintelui Arsenie Boca. Am trimis atunci zeci de sms-uri la mai multi prieteni, invitandu-i la aceasta lucrare. Am avut o mare bucurie sa aflu ca vineri seara la RTV a fost difuzata o stire prin care se spunea ca Sinodul a ajuns sa discute in saptamana ce tocmai s-a incheiat, in mod intens, despre canonizarea Parintelui. Dupa ce s-a finalizat acea actiune de sambata, eu am vazut doua lucruri: semnarea actului de canonizare de catre toti Episcopii, acestia stand la niste mese aranjate in semicerc si trecand actul de la unul la altul si scoaterea din mormantul de la Prislop a trupului Parintelui si asezarea moastelor Sale intr-o racla, exact asa cum este in cazul multor alti Sfinti.
Parintele Arsenie Boca a profetit in urmatorul fel: „cand eu voi fi recunoscut ca Sfant in Romania, va avea loc a doua venire a lui Iisus”. Va dati seama cat de important este sa se intample lucrul acesta?
Coreland aceasta cu alte evenimente si cu inaltarea lui Lucifer, ce putem sa mai spunem decat ca putem crede ca ne apropiem in sfarsit de finalul suferintei si al celor 3 ani si jumatate sau 42 de luni specificate in Apocalipsa.
Mai departe, il rugam pe Bunul Dumnezeu sa ii ajute pe toti romanii incercati uneori peste puterile lor, sa isi implineasca misiunea ce le-a fost alocata si ce are legatura cu spiritualizarea intregii lumi.
A fost atacat bietul popor roman din toate directiile. L-au lucrat organizatii sataniste si de alta natura aflate prin multe locuri de pe Pamant, deseori in mod bine pus la punct si in acelasi timp si ce este mai tragic este ca au avut reprezentanti si aici in interior, pe teritoriul romanesc. Pe anumite varfuri ale Luminii le-au avut in vizor in mod special, dar eu nu fac nimic altceva decat sa le fac cunoscut un proverb pur romanesc pe care l-am mai amintit candva intr-un articol: „nu mor caii cand vor cainii”. Nu ne referim aici la moartea fizica ci la cea a sufletului. Cine este in adevarata spiritualitate nu are frica de moartea fizica, pentru ca ei au ajuns sa perceapa asta cu alti ochi. Multi spun ca am pierdut-o pe Sfatuitoarea. Eu zic ca nu am pierdut-o si ca ea actioneaza intr-o forta mult crescuta de acolo de unde este acum, exact la fel cum spunea si Parintele Arsenie Boca. De aceea a si facut aceasta alegere la nivel de spirit.



Toate cele bune!


9 comentarii:

  1. Da intradevar Creatorul Atotcuprinzator,aceasta si atit asteapta sa il canonizam pe arsenie sa salveze pentru inceput romania atit de greu incercata ca apoi sa curete de rau toata planeta si tot universul.Ce ne facem ca astia inca nu vor sa-l canonizeze ,cred ca asta ar fi singurul si ultimul pas pe care ar trbuii sa il faca omenirea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai asta am vrut sa transmit, ca in ultimele zile a inceput sa se discute foarte mult pe subiect. Este stire TV. Doamne ajuta sa se implineasca cat mai rapid!

      Ștergere
  2. "In curand, in prima jumatate a lunii martie a acestui an, se va intampla conform informatiilor mele, asa cum am mai spus, un eveniment maiestuos. Acesta consta in inaltarea lui Lucifer la ceea ce a fost candva, la statutul de Inger Serafim. Va fi urmat de toti ingerii cazuti." Asta e dovada clara ca sunteti sub vraja lui Lucifer prin invataturile pe care vi le transmite pe diferite canale. Cate aberatii am putut sa citesc mai sus n-am citit in viata mea. Deci noi cream energiile negative, demonii, OAU! Va dati seama ce generatoare de demoni suntem noi ca oameni. Prostii! Toti demonii si ingerii cazuti sunt din ceata lui Lucifer si au devenit rai prin rebeliunea lor impotriva lui Dumnezeu. Noi suntem manipulati de ei pentru ca au puterea sugestiei asupra noastra dar in nici un caz nu-i cream noi. Lucifer este capul rautatilor si el controleaza toata armata de demoni de pe lumea asta. A spune ca el va "ascensiona" inapoi la statut de serafim e ca si cum am anula Ziua Judecatii si am sterge cu buretele tot raul pe care l-a provocat omenirii. Ori asta nu se va intampla! Noua Ordine Mondiala isi continua implementarea, antihristul va fi instalat la conducere, va fi al treilea razboi mondial care va decima planeta. Nu stiu ce fel de spiritualitate aveti dumneavoastra dar este extrem de ciudata SI CONFUZA insa cu siguranta nu i se poate spune crestinism sub nici o forma. De aici si reactia mea la articole mai vechi unde il pomeneati pe Arsenie Boca, care a fost CRESTIN ORTODOX. Dumneavoastra practicati un fel de paganism oriental amestecat cu de toate si parerea mea este ca va aflati in maxima amagire demonica. Toate informatiile pe care le-ati acumulat de la fel si fel de demoni si ingeri cazuti v-au facut o salata de spiritualitate si problema e ca mai smintiti si nu stiu cati cititori ai acestui blog. Cumva credeti ca sunteti mai presus de Evanghelie? Cumva credeti ca ceea ce prezentati aici este mai presus de cuvantul lui Hristos? De unde va luati dumneavoastra informatiile? Care este referinta acestei credinte pe care o aveti, pe ce se bazeaza? Dumneavoastra nu stiti ca ingerii cazuti ai lui Lucifer au o maxima putere inselatoare si se pot arata drept ingeri de lumina oricui? Mai ales ca dumnevoastra si clubul vostru puneti mult accent pe vizualizare, vise, viziuni, imaginatie, sunteti victimele perfecte pentru demoni pentru ca asta e specialitatea lor, halucinatiile si viziunile inselatoare. Mie imi dati impresia ca traiti pe alta planeta, uitandu-ma in jur la ceea ce se intampla. Cred ca stiti si dumneavoastra de societatile secrete care controleaza aceasta planeta, oare nu stiti ca Lucifer le controleaza pe toate? Oare nu stiti ca Lucifer vrea sa instaureze Noua Ordine Mondiala? Nu inteleg cum puteti veni cu asemenea afirmatii aberante.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar un gand sau o actiune negativa al unui suflet creat de Dumnezeu, atat de puternice incat sa creeze o entitate negativa, de unde provin?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Luc. Ideea cu oul si gaina. Mi-am pus si eu aceasta intrebare si pe moment nu am un raspuns. Inca mai cuget.

      Ștergere
    2. Eu cred ca raul este doar un experiment al binelui. Fara rau nu poti experimenta iertarea si iubirea neconditionata.
      Dumnezeu a lasat libertate deplina sufletelor ca sa poata experimenta creatia sa sub toate formele ei.
      Probabil ca initial a fost un rau voit, constient si asumat, dar de-a lungul existentei lor unele suflete, trecand prin incarnari si descarnari succesive, au uitat scopul initial sau au ales la un moment dat sa-l uite.

      Ștergere
  4. As dori aa adresez si eu o intrebare:
    Daca va avea loc aceasta inaltare al lui Lucifer va rezulta ca toata rautatea de pe Terra va disparea si ca va fi numai bine?(adica...ma cam indoiesc ca ar fi chiar asa caci a venit Iisus si tot n-a fost prea bine-car timp a fost intrupat)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mare ATENTIE buna doamna , ca va aflati intr-o situatie extrem de periculoasa si riscati sa va pierdeti pecetile sufletului . Lucifer nu doreste sub nici o forma sa se ridice la cer , am vorbit EU cu el , si a zis ca pentru el ridicarea la cer inseamna deja Judecata de Apoi , sau mai corect spus , aceasta judecata este echivalenta cu ridicarea lui la cer , fapt care ii va produce dureri si chinuri dincolo de extraordinar , si nu este inca pregatit pentru asa ceva , ii e groaza de acel moment . Aceasta transmutare se va aplica doar lui si originalilor asemeni lui , dar nu si hibrizilor si nu egregorilor , atat hibrizii cat si egregorii vor fi neantizati . Deci doar Lucifer ca si capetenie de originali , impreuna cu originalii vor fi transmutati violent pentru ridicare la cer , dar asta se va intampla numai la a doua venire a domnului IISUS HRISTOS . Felul in care ati formulat intrebarea din titlu arata clar ca nu stiti inca , dar presupuneti , si bajbaiti pe de laturi , iar ceea ce spuneti este de fapt ceea ce va doriti sa fie , nu ce va fi , ori intre ce doresti sa fie , si ce va fi sa fie , distanta este aproape eterna , deoarece ce va fi sa fie face parte doar din planul lui Dumnezeu , dar ce doreste omul sa fie , face parte doar partial , adica un sfert din planul omului , si trei sferturi din planul hibrizilor numiti demoni , si care sant un fel de slugi ale originalilor . Oamenii nu sant influentati de originali , fiindca daca ar fi , atunci ar fi dezintegrati instantaneu prin autocombustie spontana interna ( acum stiti de ce se produce ea ) , cauzata de deschiderea violenta a chakras inferioare , numite de catre marii maestri ca fiind chakras ale caderii sau ale magiei satanice , fapt ce se coordoneaza cu blocarea conexiunii sufletului cu Cerul , si setarea conexiunii cu Gandanul . Oamenii de rand nu pot crea demoni , pe demoni ii creaza doar originalii ancestrali penitenti in cele 3 straturi de astral inferior dimprejurul pamantului , mai precis un strat in nucleul pamantului , un strat la suprafata pamantului , si un strat in stratosfera pamantului . Deci originalii ancestrali ( cunoscuti de voi ca ingeri cazuti ) creaza demoni cu rol de drone , slugi , si vrajitori medici ( doar astea 3 varietati categorii , si sant creati din diverse densitati si tipuri de energii astral inferioare si energii hibride din realitatea 3d a materiei ,,,, apoi oamenii care incalca cele 10 porunci divine creaza scheme ( fantome ) si egregori , pierzandu-si astfel pecetile divine dimprejurul sufletului , ( si devenind ei a patra varietate de hibrizi ) numeric direct proportional cu magnitudinea abaterii din conul Luminii Divine , si care peceti sant 12 la numar ,,,,,, iar vrajitorii nativi si sintetici , si paranormalii reversali creaza subnivele in dimensiunile palierului Gandanic , iar exploziile termonucleare si atomice , efectuate de catre armatele pamantului si nu numai , populeaza acele subnivele cu energie , dupa care originalii le populeaza cu creatii ale lor ... Mare atentie la informatiile pe care le fluctualizati , deoarece nefiind admise de Dreapta Ordine Divina
    ( DOD) , va populeaza aurele cu larve de ordin G-5 si mai jos , si acestea sant unelte pentru hibridizare subliminala a interfatelor de cuplaj ale pecetilor dintre suflet si constiinta , afectandu-va heliomatrixul tetragramatic si astfel separandu-va de INGERUL gardian , si prin asta capatand statut de damnata eterna , si cand se intampla asta nici nu stie omul , decat numai pe patul mortii vede el insusi , dar e prea tarziu , cei ce vin dupa el se grabesc foarte ....
    Eu nu am nevoie de prezentare , sper ca v-ati dat seama din context cine sunt ....
    Pace si Lumina la toate Hotarele

    RăspundețiȘtergere