sâmbătă, 24 ianuarie 2015

SEMINAR 27.01.2015 - FRECVENTA DIAMANT SI INTELEPCIUNEA FEMININA DIVINA

SEMINAR 27.01.2015

FRECVENTA DIAMANT SI INTELEPCIUNEA FEMININA DIVINA


Un anunt pentru un seminar deosebit pe o noua tema:

“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita, Marti, 27.01.2015, incepand cu ora 18 (pana la aproximativ 21), in Bucuresti, la un nou seminar intitulat:

“FRECVENTA DIAMANT SI INTELEPCIUNEA DIVINA FEMININA”

Acest seminar este dedicat Maicii Divine si imi exprim bucuria ca poate sa participe alaturi de mine un invitat special, cu mult har de la Bunul Dumnezeu, cu multa cunoastere si intelepciune, adunate bob cu bob de-a lungul anilor.
In aceasta intalnire revin la tematica seminarului sustinut in data de 10.01.2015, pentru cei care nu au putut veni, dar si pentru cei care au fost si vor sa mai consolideze conectarea la frecventa diamant a Cristului Interior.

Tematica intalnirii este urmatoarea:

1. Rugaciune incepatoare sustinuta de invitatul special


2.Retelele planetare, frecventa de diamant si Intelepciunea Divina Feminina; conexiuni cu Romania de ieri / azi / viitor.

Meditatie de conectare la retelele planetare/frecventa de diamant a Sinelui Divin si conexiuni cu piramidele din spatiul romanesc precum si unirea cu Energiile Divine Feminine.

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de Geogra)

 

3. Cum ne rugam si comunicam cu Sfintii pentru ajutor in drumul nostru spre adevarata credinta.

Coordonator : Invitatul special

Locatia de desfasurare va fi anuntata prin e-mail celor care doresc sa participe la eveniment.

Va rog sa confirmati participarea  la adresa de e-mail:
mihaela_popescu2007@yahoo.com.


Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi de tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 30 roni.

4 comentarii:

 1. Buna Mihaela, astazi dimineata un mic cutremur la ora 9:55. Citez din secventele de numere de inger:
  9 şi 5, cum ar fi 955, 959 sau 995. – Pentru ca noul să se manifeste, este important să eliberaţi trecutul. Această secvenţă numerică vă cere să lăsaţi vechiul să treacă şi să ştiţi că a îndeplinit o funcţie vitală la vremea lui. Totuşi, viaţa curge şi schimbarea este inevitabilă. Să ştiţi că noul este la uşa voastră, aşteptând să-l lăsaţi să intre. Invitaţi noul să intre pe măsură ce vă detaşaţi cu iubire de trecut.
  Alex

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc mult Alex. Cutremurul a avut 4,6 grade adica 64 in oglinda, exact in ziua in care am sustinut seminarul cu numele 64. Daca gasesti o carte de I Ching iti recomand sa citesti la hexagrama cu numarul 46. Vei gasi si acolo niste informatii extrem de interesante, potrivite cu ceea ce mai multi intuiesc ca urmeaza sa se intample in viitorul apropiat.

   Ștergere
 2. Buna dimineata! Mihaela, aceste seminare, cursuri nu pot fi inregistrate si apoi accesate contra cost? tare mult mi-ar placea sa particip si eu la ele, doar ca nu reusesc ca si timp...Poate se gaseste o formula de inregistrare si sa participam si altfel la ele. Drum in Lumina!
  Ruxandra

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Avem in vedere ceva, dar sub o alta forma. Vei vedea nu peste foarte mult timp. In acest fel vom putea veni in sprijinul tuturor celor ce nu pot participa la nivel fizic.

   Ștergere