vineri, 9 ianuarie 2015

ROSU, ALB SI NEGRU – O LEGATURA CU LUMEA ARABA?


ROSU, ALB SI NEGRU – O LEGATURA CU LUMEA ARABA?

Dragii mei,

Am facut deseori afirmatia si mi-am sustinut-o cu tarie, chiar daca au existat persoane care nu au fost de aceeasi parere, ca ne indreptam in mod categoric catre lumina, catre eliberare, catre pace si catre tot ce poate fi mai frumos si mai bun pentru aceasta planeta.
La cate nelegiuiri s-au petrecut de mii de ani incoace, este greu de crezut ca poate fi adevarat, mai ales ca actualmente in plan fizic, deseori percepem viata ca pe un cosmar. Si totusi ....
Ca sa mai fac acum o recapitulare minutioasa a tuturor celor intamplate de doi ani incoace si mai bine, nu cred ca mai are nici un rost. Ma refer la lucruri pe care le cunosc pentru ca au avut stransa legatura cu misiunile mele, fara a lua in considerare mult mai multe altele de care nu am nici cel mai mic habar si care se petrec in fiecare secunda in lumea aceasta mare.
Consider insa ca procese cum ar fi cele enumerate mai jos nu au cum sa conduca aceasta planeta decat catre lumina mult visata, pentru ca altfel nu ar mai avea nici o logica tot ce s-a petrecut:
-trecerea in Iubirea Cristica a civilizatiilor reptiliene, zetane, draconiene si care or mai fi fost;
-trecerea in lumina a ingerilor cazuti, a entitatilor de falsa lumina, a entitatilor din intuneric, proces ce se deruleaza si in prezent;
-trecerea in Iubirea Cristica a tuturor civilizatiilor intraterestre. Aceasta este o lucrare care mie personal mi-a ocupat mult timp pe toata toamna si inceputul iernii, pana in ultima zi a anului trecut si despre care urmeaza sa scriu un amplu articol pe care l-am promis mai demult. Amintesc aici doar ca la inceputul acestei lucrari vietuiau 3 civilizatii mari de lumina si 26 in neiubire ca sa nu numim intuneric, in INTERIORUL PAMANTULUI. Despre Shambala, mare civilizatie de lumina existenta in zona Tibetului, stim. Despre Agartha, existenta preponderent in zona tarii noastre stim de asemeni. Dar de PUZOTOXTK, mare civilizatie de lumina intraterestra existenta in zona nordica a Americii de Sus ati auzit? Probabil ca multi citesc acum pentru prima oara acest nume. Cum anume traiesc cei din interior? Voi explica in articolul dedicat acestui subiect. La ce numar se ridica fiintele din interior? Voi relata pentru fiecare civilizatie in parte, dar in total se depaseste numarul de 6 miliarde de suflete. Sa nu va frecati la ochi. Sunt in interiorul Pamantului aproape la fel de multe fiinte cum sunt si la exterior. Cum arata? In cele mai diverse si bizare forme. Cele 3 de lumina sunt umanoide 100 %. Putine din cele 26 insa sunt umanoide. Aceasta expunere poate va reusi cumva sa elimine niste confuzii care pot fi citite si gasite peste tot prin internet sau prin diferite carti. Spre exemplu, probabil ca ati citit mai multi ca Shambala nu ar fi chiar de lumina asa cum se spune si se stie, ci ca ar mai defila si cu intunericul. Am intalnit personal astfel de teorii. Confuzia se spulbera odata cu afirmarea faptului ca pe langa Shambala, in zona Tibetului, exista 2 dintre cele 26 de civilizatii aflate initial in neiubire. Sunt primele doua civilizatii venite la initierea inimii. Mai multe detalii vor fi furnizate atunci cand voi scrie despre toate acestea. Una peste alta, cred ca ne putem imagina ce aport fabulos in cresterea vibratiei generale planetare vor avea aceste civilizatii. Se va intampla incetul cu incetul. Eu am initiat doar cate o grupa de 5-15 fiinte pentru fiecare civilizatie in parte, numarul acesta diferind in functie de populatia acestor civilizatii. Cand initierea pentru o civilizatie s-a finalizat, ea a fost izolata de Divinitate complet din punct de vedere energetic si va ramane asa pana se va atinge un prag constand intr-un numar de indivizi initiati. Nu este permisa pana la acel moment decat legatura cu Divinitatea.
-ceva modificari la nivelul multor organizatii neprietene cu lumina. Sunt absolut convinsa ca ei stiu si simt mult mai bine decat as putea sti eu despre toate acestea, dar straina fata de aceste transformari nu suntem nici eu si nici alti lucratori in lumina, deoarece Divinitatea furnizeaza aceste informatii. Multi au urmat calea Sfantului Ciprian, un mare vrajitor la inceput, care prin experientele ce i s-au dat, l-a descoperit pe Hristos si nu a mai vrut sa iL paraseasca pana ce si-a dat viata, fiind omorat pentru aceasta alegere, altii s-au imbolnavit subit de boli grave. In functie de zona in care se afla, unii au venit cu fata spre Hristos, altii spre Buddha si altii spre Mahomed. Reamintesc aici ca din acest program a facut parte in Romania si construirea maiestuosului Ansamblu Metatron. Am atras atentia desi nu a fost ascultata aceasta atentionare, sa nu se incerce a se lovi peste Romania nici din interior si nici din afara din punct de vedere energetic, pentru ca cine o va face isi va acorda singur „sansa” de a proba puterea Ansamblului Metatron. Are acum incorporate energiile a mii de oameni. A fost programat sa inregistreze si sa isi creasca puterea cu fiecare rugaciune rostita, cu fiecare lumanare aprinsa, cu fiecare mantra cantata, cu fiecare lacrima varsata din compasiune sau din suferinta pentru credinta. Orice vine malefic catre aceasta constructie fie este reflectat de unde a venit, fie este transmutat in lumina, dand in acest fel energie si crescandu-i si mai tare puterea. Asa a fost Voia Sfintei Treimi atunci cand a fost conceput. Pentru cine nu a citit si doreste sa se conecteze la aceasta constructie, inca mai lansez invitatia de a se studia „Secretul lui Metatron”, publicat in luna octombrie 2014, in acest blog. Daca cineva incearca sa se conecteze cu ganduri necurate, liniile energetice intre ansamblu si acea persoana pur si simplu nu se construiesc. Este primita insa mai tarziu daca se hotaraste sa vina cu intentii bune. Daca o persoana existenta in constructie calca la un moment dat mult prea stramb, i se taie toate conexiunile cu constructia. Fiecare persoana din ansamblu este conectata prin niste linii speciale cu toate celelalte. Constructia METATRON este o forma de NOI SUNTEM UNUL, dar un UNUL cu buna credinta.

Toate cele amintite mai sus sunt lucruri menite sa conduca planeta catre lumina, dar intr-un mod diferit fata de ce se petrece de exemplu cand vine o infuzie de Energie Divina foarte puternica. Au existat deseori astfel de momente. Acest mod se incadreaza la categoria transmutare a intunericului in lumina, a rautatii in bunatate si a urii in iubire. Se vede treaba ca Tatal si-a deschis larg bratele catre toate sufletele, intrupate sau nu, indiferent de actiunile facute de ele pana in prezent, iar aceste brate stau deschise in continuare. Totul este sa se vrea a fi descoperita Iubirea Tatalui. Orice moment este potrivit pentru asta si inca nu este prea tarziu pentru nimeni.
Acum haideti sa facem o analiza. Care credeti ca este punctul nevralgic la nivelul acestei planete, referindu-ne aici la cele ce stim si vedem, care prin evenimentele petrecute acolo, „reuseste” sa traga in jos vibratia generala? Raspunsul este: zona araba. Cu siguranta ca Profetul Mahomed, care a propovaduit atunci cand a trait pe Pamant iubirea si credinta, priveste extrem de intristat la toate cele ce se petrec. Este evident pentru tot omul ca exista multe elemente instigatoare care vin din exterior, gasind acolo niste oameni cu un temperament mai de foc, pentru care este suficienta o mica scanteie ca sa se faca o mare valvataie. Dupa parerea multora, tot ce se intampla in lume legat de arabi sunt conflicte alimentate in mod sistematic si periodic. Se face mare varsare de sange, indiferent de varsta si sex, iar cine coordoneaza din umbra aceste planuri de instigare, isi atinge cu succes interesele pe seama sacrificiului altora, ei continuand sa stea bine merci in scaunele lor calde, tinand in maini puterea si banii. Dar ce nu pot sa inteleaga acesti pioni ai puterii este ca ei nu sunt nici Allah si nici Dumnezeu cum iL numim noi pe Tatal si este o situatie care poate fi schimbata. Daca ne-am uni mai multi si ne-am ruga in mod concret si perseverent pentru asta, dar nu o zi doua ci pentru o perioada mai lunga, sunt absolut convinsa ca am vedea raspunsul Divinitatii si am observa schimbarea. De altfel, acesta este scopul acestui articol, de a chema la rugaciune si de a face cunoscut ca Divinitatea asteapta aceste rugaciuni. Ca sa sustin aceasta idee va voi relata pe scurt cateva vise sau viziuni ale mele si ale altor persoane cunoscute de mine, care demonstreaza ca acest mesaj este transmis inca inainte de Anul Nou. Probabil vor fi multi cititori care au primit semnale similare.
1.   28 decembrie 2014 – vis personal – „trebuia sa merg in subsolul unei banci BRD, sa fac o functionare automata pentru o instalatie de comanda. Au vrut multi sa ma insoteasca la aceasta lucrare insa le-am spus ca nu este permis decat pentru mine sa merg acolo. Ca sa am totusi energiile lor cu mine, am luat de la unul o haina, de la altul un portofel, de la altul o geanta. Am intrat in cladire pe undeva prin spate si am inceput sa cobor intr-un subsol adanc. M-am trezit in timp ce coboram, ca duceam in mana o plansa mare de carton. O tineam cu spatele catre mine. Ma intrebam ce contine ea. Am intors-o un pic cu fata si am privit in partea superioara. Era un desen de copil, cu soarele stralucind pe cer, cu norisori mici albastri. Mi-am spus atunci ca probabil am luat-o cu mine astfel incat dupa ce finalizez lucrarea, sa o atarn pe perete in camera respectiva si acolo sa ramana pentru totdeauna.” Elementul esential pe care abia acum l-am inteles in urma evenimentelor din Franta, era banca BRD – banca franceza, cu sigla din culorile rosu, alb si negru. Francezii au drapel rosu, alb si albastru. Deci ca sa ajungem la negru trebuie inlocuita culoarea albastra.
2.   1 ianuarie 2015 – vis al prietenei mele M. – „s-a daramat Turnul Eiffel.”
3.   2 ianuarie 2015 – vis personal – "ma ruga bunica mea care nu mai este in viata, sa o duc repede de tot la o sucursala BRD, la o adresa cu numarul 12 sau 14, nu isi mai amintea exact, sa depuna niste bani pana la ora 12. Era in mare criza de timp si era obligatoriu sa faca asta pana la ora 12. In cele din urma nu am mai ajuns pentru ca s-a gasit solutia de a se depune banii prin intermedierea unei banci Piraeus Bank a carei sigla este cu galben si albastru, exact ca in desenul cu soarele si norisorii despre care am povestit in visul anterior.”
4.    4 ianuarie 2015 – vis al prietenei mele P – „s-a umplut cerul de nave care la un moment dat au aterizat iar din ele au coborat numai oameni si nu extraterestri cum era de asteptat, iar acestia erau de fapt soldati avand haine militare exact ca pe vremea lui Napoleon Bonaparte, dar in loc sa fie albastru cu alb si cu rosu erau cu culorile rosu, alb si negru. Ei nu erau deloc agresivi.”
5.  8 ianurie 2015 – vis personal – „eram cu prietena mea G intr-o camera ce avea o masa si o fereastra deschisa in dreptul mesei. Din cer a coborat un porumbel care avea insa penajul colorat in rosu, alb si negru, dar avea si stele desenate pe el. Am spus atunci in vis ca parca ar fi pe el steagul Americii, dar in loc de albastru (steagul Americii fiind si el cu colorile rosu, alb si albastru exact ca al Frantei) era culoarea neagra. Mi-am mai spus atunci: iata un porumbel, purtator al ramurei de maslin (culoarea verde), care a venit sa ceara ajutor. L-am fotografiat si i-am spus prietenei mele: asta va fi o dovada pentru lumea intreaga care sa imi sustina teoriile, eu constientizand in acel vis despre cele trei culori fata de care in plan real, la acel moment, eram deja pusa pe ganduri. Imediat dupa aceea m-am trezit in dreptul unei statii de metrou. Cineva m-a batut cu palma pe umar. M-am intors si am vazut ca era un barbat imbracat intr-o haina in culorile rosu, alb si negru. Era cu fiul sau, un mic baietel, imbracat la fel. Mi-au cerut sa ii fotografiez si pe ei, spre a fi vazuti de toata lumea, dar pentru asta s-au trantit in zapada, incercand sa isi acopere gecile cu ea spre a nu putea fi perceputa combinatia de culori. I-am spus ca nu este cazul sa faca asta pentru ca deja se stie despre cele trei culori. In aceeasi noapte prietena mea G din vis a visat la randul ei ca a primit in dar o camasa in culorile rosu, alb si negru, care din cauza negrului din ea, nu ii placea deloc.”
6.  mai multe zile consecutiv pana la Boboteaza, au fost percepute in astral de mai multe persoane, personalitati de la Vatican. Va expun mai jos o fotografie si veti gasi din nou combinatia rosu, alb si negru. Ramane de vazut care este legatura. In cele ce ma priveste, de cateva saptamani incoace, mi-a tot aparut in viziuni Turnul Eiffel dar pe negru si nu pe auriu asa cum eram obisnuita in ultima vreme.



Ieri ceva ma impingea de la spate sa caut drapele nationale prin filtrul lui rosu, alb si negru. Iata ce am gasit: drapelele majoritatii tarilor arabe si cateva africane, dar tot prin aceeasi zona. Le puteti vedea mai jos. In multe dintre ele apare si culoarea verde, ramura de maslin ce ii lipsea porumbelului venit din cer in vis.

SIRIA

 YEMEN

REPUBLICA DEMOCRATA ARABA

IORDANIA 

KUWAIT 

IRAQ

EGIPT

LIBIA

SUDAN

EMIRATELE ARABE UNITE

PALESTINA

KENYA


Dupa toate acestea dragii mei, pentru mine este extrem de limpede ca de Sus se indica faptul ca a sosit vremea schimbarii in zona araba. Este necesar sa se sfarseasca odata pentru totdeauna cu violentele si ura si varsarea de sange de acolo, iar energia feminina, simbol al iubirii, extrem de obstructionata si in plan fizic in acele zone, sa isi poata spune cuvantul. De altfel, inca de asta-toamna, de cand a aparut in viziuni simbolul semilunei cu varfurile in sus (cum putem gasi deseori in varful acoperisului multor moschee musulmane), se dadea cumva de stire ca urmeaza o astfel de etapa. Iar daca pentru asta a fost nevoie de sacrificiul unor oameni francezi, care sa ne puna un pic pe jar si sa ne impulsioneze sa facem cu adevarat ceva, este extrem de trist. Noi stim insa prea bine ca marile schimbari necesita si mari sacrificii.
Inchei prin a va ruga cu tot sufletul sa participam impreuna la cateva minute de rugaciune in fiecare seara la ora 20. Am ales aceasta ora pentru ca 20 este simbolul Invierii, iar numarul 8, corespondent si cu acest an 2015 (2+0+1+5 = 8) este simbol al infinitului si ne ajuta in acest fel foarte mult. Sa ne rugam pentru lumina, pentru pace, pentru armonie, pentru bunaintelegere si pentru iubire, in acele zone si pe tot Pamantul, astfel incat sa pota constientiza intr-un final tot omul ca mai presus de orice religie exista ceva unic si valabil pentru oricine: IUBIREA. Este interesant ca au inteles mai repede lucrul acesta cei din interiorul Pamantului decat cei de la suprafata. Dar stiti cum este: TOATE LA TIMPUL LOR.

  

Toate cele bune!

6 comentarii:

  1. minunat de trist-sti ca ma refer la evenimentele nedorite din Paris ,dar de atata amar de vreme cautate de cei de la publicatia pariziana.Parca le-a fost de cap !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce isi face omul cu mana lui, lucru manual se cheama si totusi eu vad in aceasta situatie, aceasta publicatie, ca pe un motiv mult cautat care sa faca plauzibila actiunea acelor arabi. Este praf aruncat in ochi ... Se ascund alte treburi in umbra.

      Ștergere
  2. cans spui "zona araba" parerea mea este ca aceasta zona ar trebui prioritar extinsa ca sa cuprinda Israelul ; el e nodul gordian acolo si intocmai cum a rezolvat problema Alexandru cel Mare cu nodul cred ca asa ar trebui si cu Israelul ; proverbul francez spune ca acolo unde este ceva neclar "cherchez la femme" , acum se pare ca proverbul s-a schimbat in ton cu vremurile si se zice "cherchez le juif".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevarat. Mai bine numeam Orientul Mijlociu. Era o cuprindere mai larga.

      Ștergere
  3. Minunat! Doamne ajuta! Iubirea va invinge!

    RăspundețiȘtergere