duminică, 25 ianuarie 2015

DIN TAINELE INTERIORULUI PAMANTULUI - CIVILIZATII INTRATERESTRE


DIN TAINELE INTERIORULUI PAMANTULUI - CIVILIZATII INTRATERESTRE

Dragii mei,

Iata ca a sosit momentul mult asteptat de mine, in care sa pot face cunoscute cateva din informatiile acumulate de cateva luni de zile incoace, privind civilizatiile din interiorul Pamantului sau intraterestre, conform cu promisiunea facuta in articolul „Rosu, alb si negru”, publicat in prima parte a acestei luni.
Incep prin a spune ca in interiorul planetei noastre vietuiesc in acest moment 29 de civilizatii.
3 dintre ele sunt civilizatii de mare iubire si lumina. Mi s-a transmis ca sunt toate trei formate din fiinte de dimensiunea a 5-a, avand corpuri fizice specifice acestei dimensiuni. Chiar daca ne-am afla la propriu intr-o caverna din interiorul Pamantului, in zonele in care ei locuiesc, nu am putea vedea nimic. Nu i-am putea vedea pe ei si nu am putea vedea orasele lor, constructiile pe care le au, tocmai pentru ca totul se afla intr-o dimensiune superioara noua. Arata ca oamenii numai ca sunt mult mai inalti, peste 2m. Numerele de locuitori sunt date rotunjit, cu aproximatie.
Cele 3 civilizatii sunt:

1.     SHAMBALA
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Tibetului.
Numar de locuitori: 2,5 milioane.

2.     AGARTHA
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Romaniei, doar la nivelul Ardealului si Moldovei. Stiu ca se spune ca se intinde pe o suprafata mult mai mare. Daca s-ar recunoaste ca este numai la nivelul tarii noastre, ar fi cam batator la ochi.
Numar de locuitori: 26 milioane

3.     PUZOTOXTK
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Columbiei, in nordul Americii de Sud.
Numar de locuitori: 5,5milioane


Constructiile lor arata mult diferit de ale noastre dar au campii, flori, diverse plante, iar Soarele care straluceste pe cerul lor este cel al Pamantului interior. Nu au legatura cu Soarele care ne incalzeste pe noi cei din exterior. E greu de inteles cum vine treaba aceasta dar intr-un fel s-a sugerat exemplul torului, sau al formei liniilor de camp magnetic asa cum se poate vedea si in imaginile de mai jos.




Sa presupunem ca ce este la suprafata Pamantului este ca o fotografie. Daca punem in miscare aceasta fotografie, purtand-o pe directia si sensul de miscare ale unor linii de camp magnetic, ceea ce este la suprafata ajunge la interior. Este ca si cum am intoarce o bluza cu un imprimeu pe piept, pe dos, astfel incat imaginea din exterior se muta in interior. Aceste civilizatii au trait candva la suprafata Pamantului, dar in niste timpuri in care exista o vibratie buna. Cand planeta a intrat in perioada ce presupunea o scadere vertiginoasa a vibratiei, acestia s-au ascuns in interiorul Pamantului, spre a putea sta feriti de tot ceea ce se petrece la exterior. Doresc suplimentar sa va directionez atentia si asupra drapelelor celor trei zone. Daca intrati pe internet si mai cautati pe langa drapelele de tari si pe cel reprezentativ pentru Tibet, veti putea vedea ca toate cele trei zone se caracterizeaza prin culorile primordiale: rosu, galben si albastru.

Cat priveste celelalte 26 de civilizatii, nu mai tarziu de vara anului 2014, erau in neiubire total. Nu cunosteau acest sentiment. Ca urmare a faptului ca in aceasta toamna au primit initierea in iubire si ii multumesc Bunului Dumnezeu ca m-a folosit si pe mine ca instrument pentru asta, sunt acum in masura sa va povestesc diverse lucruri despre ele. Mentionez ca la aceasta actiune au particpat foarte multi lucratori in lumina, chiar daca poate nici macar nu au habar de acest aspect. Totul s-a intamplat preponderent in planul astral si multi au avut in toamna anului 2014 foarte multe vise in care cadrul de desfasurare era in interiorul planetei. Chiar am publicat un articol pe marginea acestui subiect, in luna septembrie a anului trecut.
Puntea de legatura energetica dintre aceste civilizatii si cei de la suprafata s-a facut in data de 13.07.2014. A inceput ca un fel de forare a Pamantului, scopul fiind acela de a ajunge la ele. Doua saptamani mai tarziu si-au facut simtita prezenta multe entitati intunecate, care erau intalnite pe traseul de forare. Ele au fost cele care au generat pentru o anumita perioada de timp, la mai multi oameni, probabil cu un sistem mai puternic de respingere a energiilor neconforme, senzatii mari de mancarime a pielii, manifestandu-se ca un fel de reactie alergica.
Cum s-a ajuns sa existe aceste civilizatii in interior? Vom vedea atunci cand se va face prezentarea ca marea lor parte nu au infatisare umanoida. Aceste fiinte sunt sosite deci din alte parti ale Universului. Initial, cand au venit cu niste sute de mii de ani in urma, si-au instalat ca un fel de baze subterane. Daca au ajuns sa se fixeze la nivelul planetei noastre, aceasta s-a datorat faptului ca probabil au gasit niste conditii propice pentru existenta lor. Cu timpul s-au inmultit, atingand fiecare un numar de indivizi atat de mare incat pot fi considerate acum ca sunt niste civilizatii in toata regula.
Cele 26 de civilizatii vor fi enumerate exact in ordinea in care au venit la initiere. Asa cum s-a intamplat si in cazul initierii reptilienilor si draconienilor, am folosit niste indicative care contineau litera F. De unde acest F? De la romanescul cuvant „FRATE”, pentru ca daca stam bine si ne gandim, avand in vedere ca traim cu totii la nivelul aceleiasi planete de atata amar de vreme, putem considera atunci ca suntem ca si frati.
Iata cele 26 de civilizatii:

1.     ZUXEFEN
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Indiei.
Numar de locuitori: 460 milioane.
Infatisare: umanoizi

2.     OHODO
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Statelor Unite ale Americii.
Numar de locuitori: 270 milioane.
Infatisare: umanoizi

3.     MUKRU
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Tibetului.
Numar de locuitori: 90 milioane.
Infatisare: umanoizi

4.     VUFIGO
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Tibetului.
Numar de locuitori: 500 milioane.
Infatisare: umanoizi, cu 5 perechi de maini (cum arata zeitatile hinduse). Vom vedea ca mai sunt si alte civilizatii cu infatisare umanoida, cu mai multe perechi de maini, tot prin acele zone. Putem intelege in acest fel de unde ar fi putut izvori imaginile zeitatilor hinduse, ce sunt toate infatisate cu mai multe perechi de maini.

5.     ZMUNIXA
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Afghanistanului.
Numar de locuitori: 400 milioane.
Infatisare: ca un picior de ciuperca, cu mai multe tentacule scurte, dispuse circular la baza. Seamana perfect cu fiinta din centrul imaginii de mai jos, pe care am gasit-o intamplator in internet, cautand cu totul alte informatii.



6.     GUZA
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Oceanului Indian, aproape de Peninsula Arabica.
Numar de locuitori: 130 milioane.
Infatisare: serpilieni.

7.     AYAGMA
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Israelului.
Numar de locuitori: 310 milioane.
Infatisare: umanoizi.

8.     AMIGRUPZE
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Arabiei Saudite dar mai ales a Emiratelor Arabe Unite.
Numar de locuitori: 310 milioane.
Infatisare: au doua picioare, doua maini, dar au cap similar cu al unei vaci, cu doua coarne. De altfel mai multe dintre civilizatii au doua coarne, mai ales cele care se afla in zone ale Orientului Mijlociu si Africii.

9.     MUXZEU
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Africii de Sud.
Numar de locuitori: 370 milioane.
Infatisare: umanoizi, cu mai multe perechi de maini.

10. HSS UKNUODY
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Germaniei.
Organizatia fascista „SS” fondata in anul 1925, cica are denumirea aceasta pornind de la cuvantul german „Schutzstaffel” insemnand „esalonul de protectie”. Sa fie si vreo legatura nestiuta cu dublul S din numele civilizatiei de acolo? Se prea poate. Stim ca exista multe secrete legate de nemti.
Numar de locuitori: 100 milioane.
Infatisare: umanoizi dar cu doua perechi de picioare. Cele 4 picioare nu sunt dispuse ca la un animal ci mai degraba ca la o macara de tip portic, asa cum se poate vedea in imaginea de mai jos.


11. FIUGO
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Uzbekistanului.
Numar de locuitori: 290 milioane.
Infatisare: umanoizi, cu doua picioare. Le lipsesc insa mainile. Nu stiu cum s-or descurca.

12. NOFKY
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona tarii Chile (America de Sud).
Numar de locuitori: 370 milioane.
Infatisare: arata ca niste crocodili.

13. ASYJA
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona tarilor din America Centrala.
Numar de locuitori: 70 milioane.
Infatisare: poate nu va vine a crede dar sunt balaurieni cu sapte capete si au dimensiuni de dinozauri.

14.  LIDOINGO
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Oceanului Atlantic cunoscuta sub numele de Triunghiul Bermudelor.
Numar de locuitori: 170 milioane.
Infatisare: au cap cu 2 ochi, 4 maini dar le lipsesc picioarele. Au ca un fel de baza in partea inferioara, deplasandu-se ca un melc (nu ca un sarpe).

15. DRRUZIZU
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Nigeriei (Africa).
Numar de locuitori: 270 milioane.
Infatisare: serpilieni.

16. XISSIDIZ
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Arabiei Saudite.
Numar de locuitori: 140 milioane.
Infatisare: dragonieni.

17. PYRMS
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Oceanului Indian, in sudul Indiei.
Numar de locuitori: 510 milioane.
Infatisare: miriapozi, cu 18 picioare (noua perechi).

18. ZUHUVOKU
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Ucrainei.
Numar de locuitori: 90 milioane.
Infatisare: dragonieni care au insa doua picioare, fara coada si cu 12 ochi.

19.  ZYMEZEONV
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Rusiei, partea siberiana.
Numar de locuitori: 290 milioane.
Infatisare: arata ca niste caracatite cu 10 tentacule.

20. UJITA
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Rusiei, partea siberiana, ca si civilizatia anterioara.
Numar de locuitori: 110 milioane.
Infatisare: serpilieni.

21. SRIKU
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Indiei.
Numar de locuitori: 90 milioane.
Infatisare: umanoizi cu 8 perechi de maini.

22. SRIKOKO
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Chinei.
Numar de locuitori: 170 milioane.
Infatisare: umanoizi cu 8 perechi de maini.

23.  ZUOAFER
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Oceanului Atlantic, partea nordica.
Numar de locuitori: 170 milioane.
Infatisare: au 4 perechi de maini, 4 perechi de picioare si un cap cu 6 ochi. La atatea maini si atatea picioare, ei sunt cu raza de actiune de 360 de grade. De aceea si ochii sunt dispusi circular pe cap.

24.  ZKOFENU
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Indiei.
Numar de locuitori: 290 milioane.
Infatisare: umanoizi cu 7 perechi de maini.

25.  GNOUZIZ
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona Italiei.
Numar de locuitori: 290 milioane.
Infatisare: serpilieni.

26. ZMUGNUKU
Localizare: in interiorul Pamantului, sub zona de sud a Europei, la nivelul Bulgariei, Albaniei, Greciei, Turciei.
Numar de locuitori: 250 milioane.
Infatisare: balaurieni cu gat foarte lung ca la dinozauri, dar cu doua picioare, cu coada si fara maini.

Initierile in iubire ale acestor civilizatii au inceput in 16.10.2014 si s-au finalizat in 21.01.2015. Asa cum am mai scris, dupa initierea unui grup de 5-15 indivizi, fiecare civilizatie a fost complet izolata energetic, exceptand energiile Divine, pana la atingerea unui anumit numar de indivizi initiati. Se intampla aceasta chiar daca unele dintre ele vin in contact fizic cu altele, sau cu oameni de la suprafata.
Au fost de-a lungul acestor initieri fel si fel de experiente. Unii dintre ei nu stiau ca exista Dumnezeu si oameni la suprafata. Acestia cred ca sunt veniti inainte de aparitia omului pe Pamant. Unii au tehnologii foarte avansate, peste cele ale umanitatii, altii nu stiu sa scrie, sa citeasca si nu au auzit de multe alte lucruri pe care noi oamenii ne imaginam ca ar putea sa le faca si ei. Multi dintre ei pot accesa retelele de internet terestru. De aceea, cu unii a fost foarte simplu de transmis niste informatii, pentru ca pe multe dintre ele le cunosteau deja, iar cu altii mai complicat, trebuind pentru ei sa le furnizez notiuni de anatomie, de geografie, de spiritualitate etc.
Patru dintre civilizatii, fara a numi care, erau luciferiene. Pentru ei, Dumnezeu cel adevarat era Lucifer, iar Iisus Hristos sau Tatal erau falsi Dumnezei. Au reusit sa intelega prin iubirea imensa primita de la Tatal, Fiul, Maica Divina, Mama Pamant, Ingeri si alte Fiinte de Lumina, faptul ca au trait cu o credinta eronata.  Le-am cerut insa sa trimita fara oprire iubire catre fostul lor stapan si pe viitor. Doar in acest fel Lucifer ar putea fi ridicat de acolo de unde a cazut. Cu ei a fost ceva cu totul special deoarece, Mihail a fost prezent la nivele de initiere 3, 4 si 5 in conditiile in care niciodata nu a fost prezent la vreo initere, de cand le fac eu pe acestea, pentru civilizatii extraterestre sau intraterestre, mai mult de nivelul al 5-lea. De asemeni la nivelele 1 si 2 a fost prezent Sfantul Apostol Andrei. Se vede treaba ca au fost de facut ceva lucrari aparte pentru aceste patru civilizatii.
Cred ca nu este esential sa le retinem tuturor acestor civilizatii numele, localizarea sau infatisarea. Sunt lucruri pe care nici eu care m-am ocupat de ele nu le stiu pe dinafara. Putem ramane insa cu informatia ca in interiorul Pamantului locuiesc aproape 6 miliarde de fiinte inteligente si ca trecerea lor in iubire va aduce un aport consistent la cresterea vibratiei generale planetare.
De asemeni, gandindu-ne ca atatea civilizatii extraterestre ce isi traiau viata pe aici pe la nivelul planetei noastre, au trecut in iubire (reptilieni, zetani, draconieni si altii nestiuti), nu putem afirma decat atat: planeta aceasta se curata si se lumineaza cu fiecare zi care trece. La nivel intraterestru am primit de la Mihail informatia ca acestia ce au fost enumerati sunt toti. Altii nu mai exista. La nivel extraterestru insa nu pot sti deocamdata daca mai sunt rase neprietene care inca sa mai stea pe langa noi, pentru simplul motiv ca fata de acestea Divinitatea nu furnizeaza informatii decat atunci cand vine vremea rezolvarii povestilor legate de ele.
A persista in continuare in ideea ca reptilienii (i-am numit pe acestia pentru ca ei sunt cei mai vehiculati) sunt dusmanii nostri, ar fi o greseala. Nu numai ca nu mai sunt in aceasta postura, dar ei au acum preocupari de a propovadui iubirea in galaxie. Pe cititorii care au descoperit mai de curand acest blog, ii invit sa mearga la sectiunile de civilizatii reptiliene si draconiene (existente in bara din partea dreapta) si sa citesca cele cateva articole postate acolo. In acest fel se vor putea pune la curent cu niste noutati pe marginea acestui subiect.

Avem totusi o situatie nu prea simpla la nivel planetar. Inainte de a trece in iubire, toate aceste civilizatii s-au ocupat cu tot felul de experimente genetice. S-au obtinut in acest fel niste fiinte hibride si aceste experimente le-au reusit cu precadere draconienilor. Drept urmare avem de-a face cu niste indivizi care isi pot modifica infatisarea din om in draconian si invers. Partea inversa devine din ce in ce mai greu de sustinut din cauza energiilor Divine, a activarilor care se fac la nivel de structuri ADN, una extrem de importanta intamplandu-se chiar ieri, 24.01.2015. Draconienii in sine, ca si civilizatii, asa cum am scris si in articolele legate de ei, arata in foarte multe feluri. Ei sunt din mai multe sisteme planetare. Acesti hibrizi sunt implicati in tot felul de organizatii si sectoare aflate la nivel inalt. S-a incercat pe la nivelul lunii mai, anul trecut, a se face cate ceva in cele ce-i priveste, in scopul de a le deschide si lor inimile dar a cam ramas fara rezultat. Nu au capacitati telepatice prea bune si de aceea este greu de realizat de la distanta lucrul acesta. Sunt sigura ca daca ar accepta sa faca asta la nivel fizic, s-ar reusi deschiderea inimii. Pe de alta parte cred ca multi au retinerea de a face acest pas si din cauza mentalitatii umane. Pentru mine de pilda nu ar fi nici o problema sa conlucrez cu o persoana care are corp de om si cap de draconian, oricat de urata ar fi. Daca fiinta sa emite iubire si lumina este suficient. Sa fim noi sanatosi cati oameni exista frumosi fizic de zici ca sunt rupti din stele, dar sufletele lor sunt de-a dreptul hidoase. Asa cum suntem obisnuiti cu vaca, cu porcul, cu cainele, cu pisica si nu o rupem la fuga cand vedem multe feluri de animale, tot asa ne-am putea obisnui si cu ei. Am trai cam cum putem vedea in filmele SF, gen „Razboiul Stelelor”. Dar multor oameni le vine foarte greu sa accepte asta. De aceea ce fac acesti hibrizi? Ei intreprind orice actiune menita sa tina vibratia planetara la nivel cat mai jos, astfel incat sa isi poata pastra infatisarea umana si sa poata trai printre oameni. Ce-ar fi sa ne impunem sa ii acceptam asa cum sunt? Cred ca s-ar obtine ceva rezultate pozitive.

Toate cele bune!

7 comentarii:

  1. Gata ,zis si facut daca si-asa e gata globarizarea sa nu cumva sa-i uitam si pe astia.Sa fie gramada mare,unde din iubire in iubire facem toti ca toti si toti ca unu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Uite ca am dat elitei bataie de cap suplimentara. De parca n-ar sti toate cele ce am scris ... Stiu ei mult mai multe decat putem noi sa ne imaginam.

      Ștergere
  2. Totusi, cum sa intelegem acum, sunt pusi in Lumina reptilienii care sunt si pe Terra in corp uman? Ma refer la cei care conduc destinele noastre din pozitii inalte politice si prefer sa nu dau nume. Inca, personal am rezerve in ce ii priveste pe balaurienii ce stau in corpurile politicienilor romani si identificati de Lorin Furtuna. Apoi am o intrebare : unde este civilizatia goriliana cu care a conlucrat o vreme Lorin Furtuna si care nu il recunostea si nu il accepta pe Isus. Poate ca daca nu sunt aici gorilienii in prezentarea ta draga Miha, or fi intrand in categoria celor despre care inca Divinitatea nu furnizeaza informatii. Stiu cert ca erau in "razboi" cu serpilienii si balaurienii intr-o vreme, dar ca ulterior s-au inteles cumva si au renuntat sa mai faca exorcismele astora, tocmai cand m-am decis sa ii caut si eu! Stiu si cum au realizat imprietenirea, sau poate doar acapararea sau eventual deturnarea dlui L.F. care nu a mai efectuat apoi exorcizari si nici nu a mai dat la OTV informatii despre cuibarirea lor in trupuri de politicieni romani, caci asa am aflat si eu cum s-au transformat din gorilieni in fie serpilieni - si chiar nu am idee cum poate arata unul - sau in balaurieni al caror aspect l-am aflat pe blogul tau. Si ma gandeam cu groaza ca iubitul meu viitor sot(politician) cand a renuntat la Lumina pt a trece in Intuneric a primit un balaurian care apoi mi-a facut un sac de necazuri si inca ar mai continua sa procedeze egoistic si acum si daca ar putea sa o faca miliarde de ani, nu ar avea nicio compasiune ca sufar si cat ma poate durea ce imi face si, nu numai ca toot impiedica curatarea mea, dar cu multe minciuni convinge rand pe rand toti initiatii la care apelez pt ca ar tooot continua! Stiu ca din acest motiv am o mare povara pe inima si un nod in gat imens, ma simt mica si neajutorata si plange partea mea infantila, fetita din mine varsa lacrimi chiar acum cand scriu pt ca ea/eu la nivel de sine cunoaste si versatilitatea cu care a manipulat si pe altii sa procedeze la fel si in loc de iubire&comp am primit muulte opuse, cu mare atentie si grija sa procedeze toti la fel ca el, pt a nu fi unicul culpabil! Ei, asta este acum, timpul a trecut iremediabil si ce fu facut nu se mai poate repara nicicum, cert e ca a reusit performanta sa urce in ierarhia lor balauriana facandu-mi acestea toate mie intentionat si acum are mai multe grade, e chiar sus de tot pozitionat si social tot asa capusandu-ma de bunele energii se mentine. Stim doar ca doar nu se dau pt binefaceri gradele in Imparatia Intunericului, iar el dp ce trecu acolo fu un zelos si un silitor plin de entuziasm! Cand o sa scapam de astia? Stii cumva, te rog! Am jurat ca eu s anu mai vin aici intre ei niciodata, c pot s afac ceva util undeva in alte parti, doar aici intre ei nicum si sub nicio forma eu nu ma mai intorc, ca oricum misiunea nu am putut sa o realizez si nu vad de ce as contrazice pe Mantuitorul care ne spune :"Nu dati porcilor margaritare".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanita, cei cu corpuri umane sunt draconieni nu reptilieni. Chestiunea este ca anumite rase draconiene seamana mult cu unele reptiliene, iar noi includem si serpii si tot ce este cu sange rece la categoria reptilelor. Cand i-am initiat pe reptilieni ei erau fie umanoizi cu solzi, fie crocodili, fie ca animalele preistorice de pe Terra. Nu am intalnit reptilieni serpi dar am intalnit civilizatii draconiene serpiliene. Sunt multe feluri de draconieni si reptilieni. Toti vin din Constelatia Dragonului. Cat priveste gorilienii, eu am scris acolo denumirile de civilizatii asa cum isi spun ei si nu tipul lor. Orice civilizatie de acolo cu infatisare umanoida poate fi goriliana. Umanoid este ceva ce arata cu doua maini si doua picioare dar nu este obligatoriu sa arate ca omul la chip.

      Ștergere
  3. Ma bucur sa iti citesc articolul si sa constat ca implementarile cu acestia incep sa se diminueze!
    Sa transmiti UN MULTUMESC MAARE DE TOT DIVINITATII pt ca i-a lasat fara ei pe magii negri planetari.Am recunoscut cateva dintre atrasi prin ritualuri de mg ng si asupra mea.
    Ei sunt: cei de la nr 5 inca au treaba cu ficatul meu de unde se alimenteaza sau transfera cuiva; nr. 26 nu mai vin pe ceakra vietii si parca nu imi mai fura energia vitala atat de tare, dar vin muribunzii, insa decedeaza si ii recunosc pe unii in presa;si azi am recunoscut o actrita de 80 de ani, mai ieri alti doi! Inca e functional programul de cavie, vin si imi spun ca ei platesc verei mele pt asta; recunosc crocodilul si parca s-ar fi si potolit persoana ce il are, insa este sefa - prin traditie materna - la 7 vrajitoare si are cunoastere avansata a serviciilor secu bolsevice, deci am rezerve; cea care arata ca o caracatita cu tentacule avea o agresivitate extrema si era si un schimb de energii de rautate intre entitate si persoanele ce o utilizau caci am vietuit trairile tuturor si recunoscut astfel in schimbul de energii facut intre entitate si semeni fiintele cu care era in legamant - ii recunosteam agresivitatea dementa ce ma uimea profund in semenii intrupati, dar si in entitate cand am gasit-o in lumea mea de jos pusa acolo si influentand nebenefic cursul vietii mele insa avea si caracteristici de la fiecare uman colaborator pe cate un tentacul si am putut sa recunosc cateva persoane, unele insa nu le cunoasteam; ghidul refuzand sa ma acompanieze ultimele zeci de metri scuturandu-se de groaza ei.De la nr 10 dl 4 picioare ma vizitase mai de mult timp peste noapte.Cu miriapozi stiu cine lucra,fata fostului baron local ii trimitea asupra mea in invazii masive ani la rand pt ca imi furasera cu acte false o serie de drepturi banesti ce le aveam de ereditat de la rudele mele deposedate de comunisti, dar isi proteja si casa, le avea puse intr-un canal energetic ce ii inconjura gardul; de la nr. 8 a mai fost pus careva cu coarne si parea vaca in mine, dar au mai fost si din aceia umanoizi cu creste pe cap, parca aveau o stea cu multe colturi.De contactul cu micii cenusii stii, discutii si monitorizari, blocari si citirea mintii in scopul impiedicarii planurilor mele de a face bine. Cert este ca atragerea la balta sau oriunde cu sange inca functioneaza... si azi am primit o portie de entitate astfel atrasa cand am deschis geamul sa aerisesc de la doua tiganci ce treceau pe drum pt dragul lor fotbalist Borcea! Ce inofensive par ! Mai vin umbre, unele arata ca niste dreptunghiuri intunecate, apoi apar si -iti scriu pt ca trebuie si acestea trecute in iubire, paraziti marini care sunt de aceia cu codurile invers creati. Ce se intampla cu cei din abisul oceanelor, cei care au generat mg ng rusa, extrem de cumplita si precisa, au acolo un blestem al viermelui in care omul se da pe sine lor si se transforma in vierme si se blestema cumplit, ei spun ca ar fi cei ce au venit din spatiu si au provocat cataclismul Atlantidei in trecut apoi s-ar fi refugiat in abisul oceanic si ca de acolo conduc lumea inca.
    Multumesc pt efortul tau si de a face aceasta munca titanica si pt ca am putut citi adevarul acesta. Ma tot intreb cum ai reusit sa rabzi energii din categoriile acelea, cat de greu trebuie sa iti fi fost, intelege sau isi imagineaza cineva care a mai simtit pe propria piele influentele lor, cum vezi ceva stiu si eu, insa tu azi le stii fiind cu ele in contact pe toate.
    Toate cele bune tuturor, in special tie si stradaniilor tale.Dumnezeu sa iti ajute mereu in toate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Miha, dp ce am citit ce ai scris anul acesta, la mine a fost mare fierbere, vizite de la o serie de destrupati slugi care vor sa treaca in Lumina ca sa scape de stapanii lor. Nu ii pot ajuta cu nimic insa. Nu am cum. Si le spun adevarul, si daca vreau eu, nu pot prin modificarile la care m-au supus tocmai ei, eu nu mai sunt functionala. Poate comunici Divinitatii ca sunt destrupati, eu ii aud, ei cer scapare, dar nu le-o pot oferi. Sa gaseasca o solutie Ea, care poate sa ii ajute.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai patit ceva ciudat dp ce ti-am citit articolele acestui an, cica am mers pe o planeta cu 4 dinozauri, ce am facut acolo, nu stiu, dar eram franta dp, distanta era teribil de mare, am dormit foarte mult toata dpamiaza si noaptea si si a doua zi cand mi-au aparut in vizite astrale animale verticale-satanisti intrupati; apoi in "vis" am alintat o pisica ce avuse gatul taiat candva de la dreapta la stanga si acum avea o cicatrice compusa din ace oblice de arici sub blanita si inca mai misca din picioare a joaca, dar mai greoi, mai voia joaca oarecum batraneste insa.Si, jocul ei incepu caci am mai fost manipulata sa iubesc un sobolan care a aparut si s-a pus pe stinghia de jos unui scaun de lemn vopsit verde deschis; si stia sa faca frumos emitand din botic ca el este frumos si eu sa ma uit la el cat de scump e si sa il iubesc si dp ce "fermecata" m-am dus la el si il mangaiam, nu mai avea botic, ci incepea sa aiba cap rotund si nas uman acoperit cu plus, iar sub coada - ca ma jucam cu el curioasa si plina de iubire, am vazut ca era dotat cu doua sexuri masculine, deci era barbat de tipi si de tipe in viata de zi cu zi! Apoi si-a schimbat si culoarea din sur de salbaticiune in roscat de camp.Alt element al jocului pisicii batrane: mi-au invadat dormitorul 12 pisici verticale si ele imi stiau slabiciunea: imi placea teribil moliciunea blanitei lor si stateau sa le mangai, apoi au mai aparut doua, una era serva si una stapana ce avea mantie pana in talie peste cea lunga pana la calcaie si pe cap o palarie ca o umbrela bordata cu margarete din loc in loc si asta statea sa o mangai... Pai cum scap de animalele satanice? Nu pt ele sunt eu Mangaierea, ci pt toata RO. Dc tot vin ele sa ma fenteze bazandu-se pe iubirea mea neconditionata si nu respecta nimic pe lumea aceasta decat egoismul lor? Ce repede actioneaza fiecare ticalos si cauta scapaciunea de raul comis decenii fara intrerupere. Oare ce ar trebui sa fac sanu pot fi accesata de acestia? Ma folosesc xcum vor ei si eu sunt o bleaga fermecata si o toanta din iubire, uite cum inseala!
    Te rog sa cauti o solutie, care o fi modalitatea de manipulare? Program, implant?

    RăspundețiȘtergere