vineri, 16 ianuarie 2015

CULORILE AUREI ENERGETICE - INTERPRETARECULORILE AUREI ENERGETICE - INTERPRETARE

Dragii mei,

In data de 29 octombrie 2012 am publicat un articol ce facea referire la cateva tehnici care conduc prin aplicarea lor consecventa la posibilitatea vizualizarii aurei energetice de catre orice om.


Am promis la acea vreme ca voi reveni cu un articol in care voi oferi informatii despre cum trebuie interpretate diferitele culori existente in aura. Din pacate, m-am luat cu alte treburi si am uitat complet. Cam pe la acea vreme eram in plin inceput, probabil al uneia dintre cele mai importante misiuni ale mele din aceasta viata, constand in initierea in iubire a civilizatiilor reptiliene.
Deoarece articolul despre vizualizarea aurei este din ce in ce mai mult vizitat (o spun rapoartele statistice ale blogului la care, ca administrator al acestuia, am acces) si pentru ca exista doi cititori care prin plasarea de curand a unor comentarii asociate la articol, mi-au amintit ca nu m-am tinut de promisiune si le multumesc pe aceasta cale, am decis sa fac lucrul acesta acum.
Sa vedem deci cum trebuie interpretate culorile din aura. Mentionez ca explicatia este preluata din aceeasi sursa din care am preluat la acea vreme si o parte a articolului despre vizualizarea aurei, la care am mai adaugat cateva lucruri cunoscute de mine.
________________________________________________

Culorile pot fi constructive sau destructive, pot stimula sau indispune, pot atrage sau respinge. Pot chiar să aibă caracter feminin sau masculin, pot reflecta pozitivul sau negativul iar atunci cînd sunt percepute în interiorul aurei oferă informaţii asupra personalităţii, stării de spirit, maturităţii şi sănătăţii individului, reflectînd aspecte fizice şi spirituale. Este nevoie de foarte mult exerciţiu pentru a interpreta nuanţele culorilor observate în aură. Fiecare culoare are caracteristicile ei proprii, însă fiecare nuanţă a sa îi modifică întrucatva aceste caracteristici. Trebuie avute în vedere poziţia culorii, intensitatea şi chiar forma ei în interiorul campului auric. Culorile cele mai apropiate de corp reflectă aspecte ale condiţiei fizice a individului, semnaland şi energiile care se manifestă şi ii influenţează cel mai des viaţa. Culorile mai îndepărtate indică adeseori energia spre care persoana respectivă se îndreaptă în viitor. Prin exerciţiu, vei fi in stare să determini aspecte temporale ale unor forme de energie în funcţie de culoare şi poziţionarea ei faţă de corpul fizic. 

Roşu
Roşul este culoarea unei energii intense, a focului şi a forţei creatoare primare. Este energia dătătoare de viaţă; este fierbinte. Poate indica pasiune, minte şi voinţă puternica. Este o culoare dinamică, ce poate reflecta furie, dragoste, ură şi schimbări neaşteptate. Poate indica renaştere şi strămutare. Este o culoare ce afectează sistemul circulator al corpului, sistemul reproductiv (energie sexuală) şi trezirea unor capacităţi şi talente aflate în stare latentă. Prea mult roşu sau o nuanţă ştearsă ar putea reflecta stimulare excesivă, inflamare sau dezechilibru; poate reflecta nervozitate, agresivitate, impulsivitate sau excitare. temperament.

Portocaliu
Portocaliul este culoarea căldurii, creativităţii şi emoţiilor.
Este semn de curaj, bucurie şi caracter sociabil. Este o culoare ce poate reflecta deschiderea către noi dimensiuni ale conştiinţei - în special spre tărîmurile subtile (planul astral) ale vieţii. în funcţie de nuanţă, poate indica, de asemenea, dezechilibre emoţionale şi agitaţie. Unele nuanţe mai şterse de portocaliu pot reflecta mandrie şi extravaganţă. Poate exprima îngrijorare şi vanitate.

Galben
Galbenul este una dintre primele culori care pot fî observate cu uşurinţă în interiorul aurei. Galben pal în jurul conturului părului indică optimism. Galbenul este culoarea activităţii mentale şi a noii lumini solare. Reflectă noi posibilităţi de învăţare, iluminare, înţelepciune şi inteligenţă. Nuanţele mai pastelate reflectă adeseori entuziasmul pentru ceva în viaţă, forţa ideilor şi dezvoltarea spirituală (în special spectrul de la nuanţa de galben pal spre alb). Culoarea galbenă reprezintă forţa ideilor şi trezirea capacităţilor psihice şi de clarviziune. Nuanţele mai profunde şi cele mai şterse de galben pot reflecta gîndire şi analiză în exces. Poate reflecta criticism exagerat, dogmatism şi sentimentul lipsei de recunoştinţă din partea celorlalţi.

Verde
Verdele este culoarea sensibilităţii şi a unei compasiuni si mai mari. Reflectă dezvoltare, simpatie şi calm. Poate reflecta o persoană de încredere, pe care te poţi baza, şi deschisă la minte. Spectrul de la verde strălucitor la albastru in culorile aurei indică puteri vindecătoare. Este culoarea bunăstării, forţei şi prieteniei. Nuanţele mai închise sau mai şterse de verde pot reflecta nesiguranţă şi zgarcenie. Nuanţele mai şterse reflectă adeseori gelozie şi caracter posesiv; pot indica îndoială şi lipsă de incredere în forţele proprii.

Albastru
Asemenea galbenului, şi albastrul face parte dintre acele culori care pot fi văzute cel mai uşor în aură. Este culoarea calmului şi a liniştii. Reflectă devotament, adevăr şi seriozitate. Poate indica existenţa unor capacităţi de claraudiţie şi posibilitatea dezvoltării aptitudinilor telepatice. Nuanţele mai deschise de albastru reflectă o imaginaţie activă şi o bună intuiţie. Cele mai închise pot indica un sentiment de singurătate, care, la un anumit nivel, reflectă căutarea de o viaţă a Divinului. Nuanţele mai închise de albastru reflectă diferite niveluri de devoţiune. Albastrul cu nuanţă de violet indică cinste şi o minte sănătoasă; poate indica şi o persoană care şi-a găsit sau este pe cale să-şi găsească vocaţia. Nuanţele mai şterse de albastru pot reflecta blocarea unor percepţii; pot indica melancolie, grabă şi îngrijorare, dominare, teamă, uitare şi hipersensibilitate.

Violet şi purpuriu
Violetul este culoarea căldurii şi a transmutaţiei. Este culoarea îmbinării dintre inimă şi minte, fizic şi spirit. Reflectă independenţă şi intuiţie, precum şi o activitate dinamică şi importantă a viselor. Poate indica o persoană aflată în căutare. Nuanţele de purpuriu reflectă adeseori abilitatea de a conduce diverse afaceri cu judecată si simţ practic. Nuanţele pale şi mai deschise de violet şi purpuriu pot reflecta umilinţă şi spiritualitate. Nuanţele de roşu-purpuriu pot indica o mare pasiune sau putere de voinţă. De asemenea, pot reflecta necesitatea unui mai mare efort individual. Nuanţele mai închise şi cele mai şterse pot reflecta nevoia de a depăşi o anumită situaţie, precum şi o imaginaţie erotică intensă. Tendinţele spre autoritate, nevoia de simpatie şi sentimentul de a nu fi înţeles pot fi de asemenea reflectate de nuanţele mai şterse.

Alte culori ale aurei

Roz
Rozul este culoarea compasiunii, a iubirii şi a purităţii. Poate reflecta bucurie, relaxare şi un puternic sentiment de camaraderie. Cînd apare în aură, poate indica o persoană liniştită, modestă, iubitoare de artă şi frumos. In funcţie de nuanţă, rozul poate reflecta şi lipsa de maturitate, mai ales nuanţele mai şterse. Poate indica sinceritatea sau lipsa ei, precum şi timpul unei noi iubiri sau al unei noi viziuni.

Auriu
Auriul este culoarea care reflectă energie spirituală dinamică şi o întărire a propriilor forţe. Reflectă cele mai înalte energii de devoţiune şi restabilire a armoniei. Indică entuziasm puternic şi inspiraţie profundă, un timp al revitalizării. Nuanţele mai şterse pot indica faptul că persoana respectivă se află într-un proces de trezire a inspiraţiilor superioare, nereuşind încă să clarifice influenţa lor asupra propriei vieţi - reflectă procesul alchimic în plină desfăşurare: individul lucrează încă la transformarea vieţii sale în aur.

Alb
Albul este deseori vizibil în aură, înaintea oricărei alte culori. De multe ori apare ca o nuanţă diafană. Albul conţine toate culorile, astfel încît atunci cînd apare în aură cu o mare intensitate, de cele mai multe ori, acest lucru este în legătură şi cu alte culori. Astfel, poţi şti dacă e vorba într-adevăr de o culoare de energie sau pur şi simplu de o percepţie slabă a aurei. Cînd albul apare în aură ca o culoare de sine stătătoare, reflectă adevăr şi puritate. Indică faptul că energia persoanei respective se curăţă şi se purifică. De multe ori reflectă şi o dezvoltare a unei mai mari creativităţi.

Gri
Este o culoare a iniţierii. Poate indica o tendinţă de trezire a unor capacităţi înnăscute. Acele nuanţe de gri care bat mai mult spre argintiu reflectă o trezire a energiilor feminine - sunt energiile şi abilităţile pentru iluminare, intuiţie şi imaginaţie creatoare. Nuanţele mai închise de gri pot indica dezechilibre fizice, mai cu seamă dacă apar în aproprierea anumitor zone ale corpului fizic. Pot reflecta şi nevoia de a nu lăsa lucrurile neterminate; iar mult gri în aură poate indica o persoană retrasă, genul „lupului singuratic".

Cafeniu
Este o culoare ce apare adeseori în cîmpul aurei. Deşi multa lume consideră că această culoare reflectă o lipsă de energie sau un dezechilibru, lucrurile nu stau întotdeauna aşa. Maro este culoarea pămantului. Cînd apare în aură, în special deasupra capului sau în jurul picioarelor, cafeniul poate reflecta o nouă dezvoltare. Indică stabilirea de noi rădăcini şi o dorinţă de împlinire. Este o culoare care poate reflecta sarguinţă, perseverenţă şi spirit de organizare. Pe de altă parte, cafeniul de-a lungul feţei sau atingand capul poate indica o lipsă şi nevoia de discriminare. Dacă apare în zonele chakrelor, poate însemna faptul că centrele respective trebuie curăţate, deoarece în astfel de cazuri este vorba de o blocare a energiilor. De multe ori, culoarea maro este dificil de interpretat, avand în vedere că poate reflecta uşor probleme fizice - însă trebuie să fii foarte atent şi să nu te pripeşti în a trage concluzii atunci cînd o vezi. Cea mai bună modalitate de a o înţelege este să foloseşti feedback-ul persoanei respective.

Negru
Negrul este una dintre cele mai derutante culori din spectrul aurei. Am auzit spunandu-se că atunci cand apare în aură, negrul indică moarte sau boală gravă. Nu este adevărat! Negrul este o culoare de protecţie: poate acţiona ca un scut protector împotriva energiilor exterioare. Atunci cind apare în aură, această culoare poate indica faptul că persoana respectivă se află într-o situaţie de autoapărare sau ca are secrete.

(n.a. - asa se vedea la mine toata aura pe partea stanga atunci cand eram in perioada initierii in iubire a reptilienilor. Eu stiam clar ca este un scut facut de Mihail si pentru aparare dar si pentru pastrarea secretului pana se ajungea la un anumit punct cu acele initieri, dincolo de care nu mai exista nici un risc in cazul in care se afla despre asta. O persoana clarvazatoare a vazut acest negru din aura mea si s-a speriat, spunandu-mi ca am probleme grave de sanatate. S-a dovedit cu timpul ca nu a fost deloc asa. Pe de alta parte, acea persoana nu mi-a putut raspunde la intrebarea privind cauza prezentei acelui negru, desi eu stiam deja raspunsul. Am inteles cu acea ocazie ca persoanele care au al treilea ochi deschis NU POT VEDEA TOTUL. POT VEDEA DOAR ATAT CAT LE ESTE PERMIS DIN PARTEA SFINTEI TREIMI. Sunt sigura ca absolut fiecare om are secretele sale ce nu pot fi penetrate de absolut nimeni, oricat de mari i-ar fi capacitatile de scanare.)  

Nu-i nimic rău în negrul din aura, atat timp cat nu se ajunge la extreme. Negrul poate reflecta şi iminenţa unei noi înţelegeri a responsabilităţilor şi sacrificiilor. Negrul poate indica insa şi dezechilibre - dezechilibrele fizice se manifestă deseori ca zone negre sau întunecate în aura din jurul corpului fizic, a căror localizare oferă indicaţii precise în acest sens. In marginile exterioare ale aurei, negrul poate indica existenţa unor găuri în cîmpul aurei. Am văzut aşa ceva în aurele celor care au fost victime ale unor abuzuri în copilărie şi ale celor ce consumă sau au consumat în exces substanţe toxice (alcool, droguri, tutun etc). 
            ____________________________________________________

Mai vin cu completarea faptului ca nu sunt prea multi cei ce stiu ca exista posibilitatea efectuarii de fotografii pentru fiintele vii, in care apare si aura energetica. Aceasta tehnica a fost descoperita „din intamplare” de inginerul rus SIMION KIRLIAN, in anul 1939. Ulterior, tehnica a fost dezvoltata de el insusi dar a fost preluata si de altii, care prin cercetarile facute, au adus si ei imbunatatirile lor. S-a ajuns in punctul in care in zilele noastre ne bucuram de existenta unui aparat foarte performant care nu numai ca efectueaza fotografii pentru aura dar elaboreaza si un raport complet de interpretare a rezultatelor. Pe langa culorile existente in aura, prin a caror interpretare se pune la dispozitie un raport care oglindeste personalitatea individului, se furnizeaza si informatii despre chakrele aflate in dizarmonie, despre dezechilibrul energetic intre masculin si feminin si despre multe altele. Un astfel de raport contine cam 24 de pagini si exista chiar si la noi in tara destule cabinete care sunt dotate cu un sistem de acest tip. Analiza nu depaseste 100 lei. Iata ca am facut si o reclama gratuita, dar ceea ce ma intereseaza de fapt este ca oamenii sa stie ca exista asa ceva. Eu mi-am facut o astfel de analiza in anul 2011 si m-a ajutat foarte mult sa inteleg multe aspecte legate si de blocaje dar si de tendinta pe care ar trebui sa o urmez in aceasta viata, pentru ca asa cum am precizat, culorile existente in aura oglindesc tipul de personalitate si la ce este mai priceput fiecare om in parte, ce cariera ar putea urma si cam pe unde s-ar invarti misiunile sale. Aveti mai jos un extras dintr-un astfel de raport, privind ceva informatii de ordin general, care tin tot de interpretarea culorilor din aura.Imaginea Aurei -- Zone de Analiza

Revedeti urmatoarele zone de pe fotografia aurei chakrelor si corelati culoarea existenta cu functia si semnificatia zonei.

Centrul (Culoarea de baza a aurei)
Culoarea din centrul imaginii aurei (din jurul corpului fizic) reprezinta CULOAREA DE BAZA A AUREI persoanei. Cele mai multe persoane au o culoare dominanta a aurei în cea mai mare parte a timpului. Aceasta culoare reprezinta un nivel mai profund sau personalitatea utilizatorului. Ea arata cine esti într-adevar si care-ti sunt cele mai adânci sentimente, scopuri si dorinte.

Partea stânga (Feminina-Yin)
Partea stânga a corpului (asa cum se vede în partea dreapta a ecranului) reprezinta polul feminin, pasiv, introvertit. Tu primesti si absorbi aceste energii. Aceste culori reprezinta frecventa care strabate câmpul tau dând astfel o conectare cu viitorul tau sau cu situatia care urmeaza sa vina. În adâncul lor multe persoane simt calitatea culorii partii stângi a corpului.

Partea dreapta (Masculina-Yang)
Partea dreapta a corpului (asa cum se vede în partea stânga a ecranului) reprezinta polul masculin, activ, extrovertit. Culorile de aici reprezinta calitatile pe care le exprimi si le proiectezi spre ceilalti. Este modul în care te percep ceilalti. Verifica pe imaginea video a aurei daca partile stânga si dreapta sunt diferite. Adesea se simte fizic o diferenta între energiile masculine si feminine ale corpului.

Inima (Sentimente, Emotii)
Culorile inimii reprezinta abilitatea de a da si a primi dragoste. Ele arata cum traiesti si exprimi sentimentele cele mai profunde.

Deasupra capului (Gânduri-Credinte)
Culorile din jurul capului reprezinta mintea si activitatile mentale. Cum gândesti? Care sunt tipurile de sabloane ale gândurilor tale? De asemenea ele arata care-ti sunt aspiratiile si telurile, lucrurile pe care doresti sa le realizezi în viata.


Interpretarea de baza a culorilor aurei

Rosu aprins: Realist, cu picioarele pe pamânt, activ, cu vointa puternica, supravietuitor.

Rosu: activ, puternic, energic, vital, competitiv, câstigator, sexual, pasionat, legat de corpul fizic.

Portocaliu-Rosu: încredere, putere creativa.

Portocaliu: creativ, productiv, aventuros, curajos, legat de emotii.

Portocaliu-Galben: gândire analitica, creativ, inteligent, stiintific, atent la detalii, perfectionist.

Galben: creativ, inteligent, jucaus, sprinten, optimist, indolent, legat de energia vitala.

Galben-Verde: comunicativ, creativ cu inima.

Verde-Intens: ager la minte, îsi urmareste telurile, sociabil, materialist, comunicativ, organizator.

Verde: profesor, sociabil, comunicativ, iubeste oamenii, animalele si natura.

Albastru-Verde: vindecator, terapeut, sensibil, pasnic, linistit, plin de compasiune.

Albastru: grijuliu, sensibil, tandru, îndatoritor, intuitiv, îi place sa-i ajute pe ceilalti.

Indigo: intuitiv, sensibil, loial, cu sentimente adânci, în legatura cu al treilea ochi, vizual.

Violet: intuitiv, artistic, magic, futurist, idealist, în legatura cu crestetul capului.

Lavanda: imaginatie, vizionar, visator, eteric.

Alb: spiritual, transcendental, dimensiuni superioare, calitati eterice si non-fizice.


Sa va fie de folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu