joi, 29 ianuarie 2015

ANUNT URGENT – CU ADANCA RECUNOSTINTA SI CU CAPUL PLECAT


ANUNT URGENT – CU ADANCA RECUNOSTINTA SI CU CAPUL PLECAT

Dragi Lucratori in Lumina,

In ruptul capului nu ne-am fi dorit cei ce am cunoscut pe omul minunat care ne-a impartasit tuturor din experientele sale, din tainele sale si din cunoasterea pe care o avea din plin, persoana pe care o stim sub numele de „Sfatuitoarea”, sa va anuntam ca astazi, 29.01.2015, ea a parasit acest taram. A plecat oricum intr-o lume a Luminii desavarsite, dar a lasat in spate pe cele doua fete ale sale, in varsta de aproximativ 12 si 4 ani, care cu cativa ani in urma si-au pierdut si tatal. Nu cred ca s-ar putea pune cineva in pielea lor.
Familia sa are mare nevoie in acest moment de ajutor si de aceea va rugam din tot sufletul sa va notati datele unui cont bancar si daca puteti sa participati cu o donatie cat de mica, sa fiti binecuvantati. Orice sustinere este binevenita. Multumim cu recunostinta pentru aceasta.
Contul este al colegei noastre Mihaela Lupascu, care se va ocupa de redirectionarea catre familie a sumelor adunate. Acesta este:

RO77PIRB4216649764001000, deschis la PIRAEUS BANK – SUCURSALA TEI, BUCURESTI, pe numele de titular LUPASCU MIHAELA


Draga noastra Alina, sfatuitoare si sustinatoare a sufletelor, sa iti fie drumul pe care l-ai ales acum, plin de lumina! Iti promitem ca vom face tot ce ne sta in putere sa ajutam si sa fim alaturi si in continuare de familia ta, pentru ca stim ca aceasta era cea mai mare grija pe care o aveai in situatia in care s-ar fi ajuns in punctul in care ne aflam in prezent. Mergi in pace!

Un comentariu:

  1. Feteitele au bunici sau matusi? Are cine sa le crfeasca? :-(
    Dumnezeu sa odihneasca in pace pe mama lor.

    RăspundețiȘtergere