vineri, 14 noiembrie 2014

SALUTARE LUCRATOR IN LUMINA!


SALUTARE LUCRATOR IN LUMINA!

Dragii mei,

Se intampla lucruri foarte importante in planul nevazut.
Asa cum am spus in articolul publicat in data de 8 noiembrie, am avut o viziune in care mi se arata Terra trecand printr-o poarta care mi s-a parut a fi in forma de hexagon, dar putea fi la fel de bine si octogon. Imaginea s-a derulat foarte rapid si nu am fost sigura 100% asupra numarului de laturi. Important este ca asa cum am precizat, forma respectiva avea laturile curbate in interior.
Incepand cu ziua de luni, 10.11.2014, in jurul orei 10,30, s-a intrat intr-o etapa de vindecari masive, cum nu am vazut pana in prezent. In fiecare zi si noapte sunt echipe de Ingeri vindecatori si curatitori ce actioneaza pe toata lumea. Lucrarea se deruleaza in mai multe reprize si este de inteles de ce se intampla asa, deoarece pentru cei care au blocaje ceva mai mari, ar fi destul de crancen ca aceasta actiune sa se deruleze non-stop, pentru ca se lasa cu dureri in zonele mai critice, deloc neglijabile. Exista pietre sau nisip la rinichi? Acum o iau la vale. Exista probleme cu ficatul, cu inima sau cu orice alt organ? Acum incepe sa se simta ca parca se intetesc, insa este doar un fals semnal. Ele de fapt se vindeca. Sa nu uitam ca si vindecarea ca si boala, se produce trecand tot prin stari de durere, mai ales cand este vorba despre afectiuni cronice. O boala instalata in corp incetul cu incetul poate aduce creierul in starea de obisnuinta cu ea. La inceput el da semnale de durere deoarece nu recunoaste transformarile generate de boala. Cu timpul insa se poate adapata si desi boala nu este deloc vindecata, el nu mai da semnale de durere sau da doar cand percepe o agravare. La fel este cu vindecarea. Creierul percepe din nou niste transformari pe care nu le recunoaste si atunci da semnal de durere, incercand sa atraga atentia ca ceva se petrece in corp. Cam asa functioneaza treaba.
            In aceste zile am vazut in planul energetic foarte multi Ingeri cu aripi negre, dar doar ele. In rest, Ei erau foarte luminosi, de un alb stralucitor. N-am prea stiut ce sa cred pana cand o prietena mi-a spus ca si ea a vazut acelasi lucru, dar si-a amintit totodata ca a citit undeva ca Elohimii au aripi indigo spre negru. Am pastrat asta ca pe o informatie pretioasa dar mi-am adus si eu aminte de un pasaj din cheia 3-0-3 a lui Enoh, pe care il redau mai jos:

88. Ordinul B 'nai Elohim-i cuprinde fiii Dumnezeilor-Creatori comisionaţi să distribuie o parte a "Comorii Luminii" pentru Înţelepciunea şi educarea sufletului. Ei servesc drept instrumente creatoare Elohimilor, care dirijează programele B'nai Elohistice ce servesc la activarea progresiei creaţiilor în Lumina Superioară.
89. B'nai Elohim-ii lucrează cu sistemele derivaţionale ale creaţiei. Ei fac educarea "veşmintelor imperfecte" ale lui Adam Kadmon care nu servesc direct Elohim-Hor pentru crearea inteligenţelor fizice desemnate să servească pe YHWH.
90. B'nai Elohim-ii folosesc "Ochiul lui Horus" pentru a crea hainele de incorporare fizică prin intermediul cărora unii dintre ei vor fi eventual aleşi de către fiinţele angelice, atunci când vin în cerurile inferioare spre a îndeplini munca Tatălui.
9l. Deci, în felul acesta, B'nai Elohim întăresc munca Elohim-ilor. Ei aleg sămânţa selecţionată pe care o transplantează plecând de la o creaţie imperfectă până la niveluri divine invizibile. Ei măresc în aşa fel genomul spiritual, în previziunea unei eventuale îngemănări ale radiaţiilor divine care generează o nouă creaţie de specie.


        Am ingrosat o parte de text care releva ca multi oameni ce sunt considerati Ingeri intrupati, sunt de fapt B’nai Elohim. Ei au ales sa vina la intrupare, sa coboare in cerurile inferioare in care momentan se afla si Terra noastra din pacate, spre a implini lucrarea Tatalui.
            Miercuri, ceva m-a indemnat sa intru pe site-ul Scolii Kryon. Acolo esti intampinat cu simbolul “OMAR TA SATT”, acel octogon cu laturi rotunjite in interior, pe care il puteti vedea la inceputul articolului si despre care tot pe site-ul scolii puteti gasi ca inseamna: Salutare lucrător în lumină! De asemeni este explicat faptul ca el este energia Elohimilor, care se foloseşte ca salut. Eu pe el cred ca l-am vazut de fapt in ziua de sambata.
            De curand am o noua informatie furnizata de Mihail, cum ca in cateva zile Terra ajunge in dreptul unui nod temporal in care din nou trebuie sa aleaga unul din doua drumuri (in cateva zile, in aceasta luna noiembrie, si nu in 15 decembrie asa cum este descris in mesajul lui Cobra pentru cine citeste comunicarile sale, data la care s-ar deschide o noua fereastra de oportunitate pentru salt). Un drum inseamna pentru unii saltul dimensional in scurt timp si nu stiu cu ce s-ar lasa pentru restul, iar drumul al doilea inseamna din nou o evolutie treptata, dar care este cu o schimbare majora de aceasta data: trezire in masa si mult oxigen pentru lucratorii in lumina si pentru oamenii in credinta. Garantia acestei schimbari este data exact de trecerea planetei noastre prin portalul „OMAR TA SATT” sau „SALUTARE LUCRATOR IN LUMINA”, ce a inceput pe 8 noiembrie si s-a sfarsit pe 10 noiembrie, moment de la care a inceput procesul de vindecare. Oricum a-i lua-o, este bine. Adaugand la aceste informatii si partea despre care in continuare nu pot vorbi, pentru ca mai am inca de lucru pe sector, atat va pot spune: pentru mine este o certitudine de 100% ca suferinta se apropie de sfarsit pentru aceasta planeta.
Portaluri de intuneric se deschid in continuare. A capatat insa si aceasta parte un inteles diferit pentru mine in ultimele saptamani, dar cand va voi putea povesti despre lucrarea de care ma ocup, va voi spune si despre asta. Pana atunci ar fi grozav sa existe cat mai multe persoane care sa se ocupe de trecerea acestor entitati in lumina. Marti de pilda, a fost o invazie cum nu cred ca am vazut vreodata pana atunci. Curgeau entitatile exact ca in fiilmele acelea cu pasari sau cu insecte ce intra si pe sub usa si pe fereastra si prin toate gaurile. Prezenta lor genereaza stari de rau si nervozitate si tocmai de aceea ar fi bine sa ne amintim sa ne rugam pentru ele sa treaca in lumina, acest lucru ajutandu-ne sa ne calmam si sa ne simtim mult mai bine, nemaisocotind ajutorul dat pentru planeta noastra in general prin aceste actiuni.


Bine ai venit in noul plan Planeta draga si Doamne ajuta mai departe!


15 comentarii:

  1. OMAR TA SATT , NAMASTE suflet frumos si luminos iti multumesc pentru confirmari, infinite binecuvantari tie si frumoasei tale familii, Violeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta draga Vio. Ma bucur ca sunt confirmari. Am incredere in perceptiile tale.

      Ștergere
  2. NAMASTE CELEI CE TE ASCUNZI SUB PSEUDONIMUL ASHTARA TRISTAR !!!-Ma bucura aceste vesti deoarece nu esti singura sursa,si-ti impartasesc si tie ,in urma cu cateva zile am primit de la prietena mea Gabriele un mesaj de la Tom Kanyon impreuna cu cateva inregistrari trimise de HATORY-MEDITATII MUZICALE-toate cu trimitere la EXTRAORDINARELE EVENIMENTE -cum bine spui tu ,se petrec prima oara in lumea nevazuta de ochiul si simtzurile omului-ca apoi acestea sa fie percepute intro panoplie multipla de trairi si sentimente in spectrul de frecventa uman.Dac vrei iti trimit si tie acel material ,poate asa ma pot face util celor REAL INTERESATI DE CE INTAMPLA IN ACESTE UNICE MOMENTE CU PAMANTUL NOSTRU SI CU UMANITATEA IN ASAMBLUL EI. MULTZUMESC DRAGA MEA INCA ODATA PENTRU ACEST INALTZATOR MESAJ !!!-IL VOI MULTIPLICA SI EU ,PENTRU A AJUNGE LA CAT MAI MULTZI INSETATZI DE L.U.M.I.N.A. !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteti sa ne explicati concret ce inseamna "EXTRAORDINARELE EVENIMENTE" si,mai ales,ce efecte reale si concrete vor avea asupra societatii,economiei,finantelor,politicii si vietii nostre? Va adresez rugamintea de-a ne explica,daca doriti si puteti,in termeni reali si concreti, fara "ascensionari","modificari de constiinta","evolutii spirituale","ridicari de vibratii" si alte asemenea bla-bla-bla-uri....Multumesc.

      Ștergere
    2. Draga George,

      Am primit de curand ceva al lui Tom Kenyon dar m-as bucura daca mi-ai trimite ce ai. Nu stiu daca este vorba despre acelasi lucru. Adresa mea este: federatia.galactica@gmail.com. Multumesc frumos!

      Pe de alta parte, as raspunde urmatorului comentariu ca ceea ce eu cred ca s-ar intampla concret ca urmare a acestor evenimente nevazute deosebite care chiar se petrec, in cazul in care nu s-ar produce inca un salt dimensional pentru unii pamanteni, ar fi aceea ca vom asista la o trezire in masa si in acest fel la o rearanjare a scarilor de valori. In momentul de fata stim foarte bine ca este aiurea. De ce s-ar produce trezire in masa? Pentru ca exact evenimentele care se petrec conduc la dizolvarea sau transmutarea tuturor elementelor ce pot tine in captiviitate sufletul si mai ales mintea omeneasca. Tocmai am citit un mesaj al domnului Remer Ra si am vazut ca a primit acelasi mesaj oarecum, referitor la aceasta trezire. Iar daca se aliniaza valorile asa cum trebuie, nu are cum sa nu fie mai bine.

      Ștergere
    3. Scara valorilor de care pomeniti ne "aseaza" pe fiecare pe treapta corespunzatoare potrivit averii(bani,aur,bijuterii,actiuni la societati si banci,proprietati imobiliare,terenuri,paduri,etc.)
      fiecaruia dar tine cont si de "puterea" si influenta politica pe care le avem sau nu.Acest sistem in care traim de peste 6000 de ani a fost creat,este condus si "dezvoltat"de iudeo-masonerie,iezuiti si khazari care se pare ca nu sunt decat "servitorii prea-plecati" ai altor civilizatii....Puteti sa ne spuneti va rog,de ce credeti ca,dupa ce ne-au "condus" atatea mii de ani "Ei" vor renunta la acest sistem ce include si "scara valorilor" si vor lasa balta averile imense,puterea nemaipomenita si controlul aproape absolut pe care-l detin astazi? Va rog sa aduceti argumente concrete,reale,daca aveti,lasati "trezirile" in masa,"transmutari" si "dizolvari" ale "neantului" astral,galactic,universal etc.,etc.....
      PS. Va propun urmatoarea situatie,ipotetica,evident:
      Dvs. aveti controlul total(sunteti proprietarul) asupra unor fabrici cu 100.000 de muncitori si 20.000 de tehnicieni ,posedati o avere uriasa precum si o imensa influenta politico-economica si,ca oricare dintre noi ,aspirati la mai mult si mai bine,pentru Dvs.(inclusiv familia) desigur....Sunteti cum s-ar spune,"sus" pe scara valorilor si,absolut normal si firesc omeneste va doriti sa "urcati" si mai sus....Ce anume v-ar determina sa renuntati la aceasta "pozitie" si la toate "beneficiile" ei si ce "eveniment" concret,palpabil,real credeti ca poate "rasturna" complet ,definitiv si din temelii sistemul in care sunteti atat de "privilegiat" ca sa nu spun norocos....
      Multumesc.

      Ștergere
    4. Tocmai aici este ideea. Scara valorilor corecta nu trebuie sa aiba la baza averile, banii si tot felul de alte bogatii. Poti sa le ai pe toate si sa fi un incult, un ipocrit si un neam prost. Nici politica nu trebuie sa formeze scara valorilor. Doar la noi cand privesti la stofa si esenta fiecarui politician in parte... vai de noi! Putini oameni de calitate. Tocmai asta spun. Este ceva ce trebuie sa se rastoarne. A durat 6000 de ani. Poate ca a durat si mai mult de atat. Am mai spus insa lucrul acesta. Totul in Univers este ciclic. Este motiv de permanenta actiune. Exista perioade bune si perioade rele. Pentru noi sunt mii de ani si pentru Eternitatea Divina o secunda. Nu poate merge totul la nesfarsit numai intr-o distrugere. Poate ca nu in aceasta viata a noastra va avea cu adevarat loc sfarsitul acestui declin. Nimeni nu poate sti cu exactitate 100% cat poate sa mai dureze. Ne ghidam si noi dupa fel si fel de semne si incercam sa fim optimisti. Eu realmente nu as putea trai, ba chiar cred ca as ajunge sa pun capat acestei intrupari daca nu as avea credinta ca pot contribui la aceasta schimbare. Este absolut imposibil sa traiesti gandind in permanenta ca orice ai face oricum esti prizonier si nu poti schimba nici o farama. Sa nu uitam de proverbul nostru "buturuga mica rastoarna carul mare." Iar eu chiar cred cu tarie ca tarisoara asta numita Romania are in destin sa devina aceasta buturuga mica. Este deja. Altfel nu ne-ar vrea toti rechinii acestia mancati de vii.

      Ștergere
  3. Atentie,este scris ca in vremurile din urma se vor ridica hristosi mincinosi,satana se preface in inger de lumina ca sa insele pe cat mai multi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Aurel. E plin Pamantul. Nu poate fi insa bagata toata lumea intr-o oala. Este prea mult sa consideri ca daca exista multi hristosi mincinosi, atunci nu mai exista nimeni care chiar sa primeasca o ghidare corecta. Eu am mai spus nu o singura data. In cele ce ma priveste de exemplu, orice mesaj trebuie sa imi vina prin 5-6 cai diferite ca sa ii pot da crezare. Se numeste acesta pachet de sincronicitati. Pot avea o comunicare nu foarte sigura sa zicem printr-un channeling, pot avea si un vis, dar daca ma mai suna si un prieten si imi spune la fel, daca mai gasesc in fata scarii blocului un biletel cu o reclama dar care prin cuvintele folosite transmite acelasi lucru si daca mai deschid si o carte la intamplare la o taraba si citesc un pasaj de 4 randuri care contine acelasi mesaj, atunci pentru mine se formeaza convingerea 100% ca Universul chiar vrea sa imi transmita o informatie. Una adevarata. Nu poate fi aceasta lucrarea nici a falsei lumini si nici a intunericului pentru ca aceste laturi sunt lipsite de capacitatea de a aranja lucrurile intr-un mod atat de iscusit. Cat priveste channelingul, o Doamne... Sunt atat de multe de discutat. Omul aflat in lumina adevarata nu poate fi pacalit. Intr-o comunicare nu exista doar perceptia vizuala ci multe alte perceptii, senzitive, audtive etc. astfel incat una singura daca da cu virgula, deja apare indoiala fata de entitatea cu care se face comunicarea. Cand aceasta indoiala se instaleaza exista multiple metode de testare. Iar daca este cine nu trebuie, este ceva care se afla. Eu nu stiu cati au aceste perceptii pe mai multe planuri si din nou nu stiu cati fac aceste testari. De aici apar multe ape tulburi.

      Ștergere
    2. Cand un inger vorbeste cu tine in mod direct, chiar si cand esti treaz, si cand simti iubirea care ti se daruieste, nu poti sa ai nici un fel de indoiala.

      Ștergere
  4. Ma inclin cu iubire si respect pt lucrarea minunata pe care o faci !!!Ma bucur mult ca si tu ai citit "Cheile lui Enoh".Pace,Iubire si Lumina in drumul anevoios al Evolutiei !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ei uite ca trezirea in masa s-a produs odata cu participarea masiva la vot si mitingurile spontane ale romanilor de a sustine dreptul la vot. E doar inceputul unor schimbari care vin in constiinta romanilor. Nu conteaza cine este presedinte, schimbarile vin din interior, nu din exterior. Se zice ca ieri a fost o revolutie social-media, o revolutie online. Aceasta receptivitate a populatiei i-a luat prin surprindere deoarece ei credeau ca lumea inca sta la televizor si asculta ce spun ei. O sa fie la fel de surprinsi intr-o zi ca multi oameni discuta cu extraterestri sau cu diverse entitati si ca aceste entitati de lumina vor decide soarta unei natiuni, sau chiar cine iasa presedinte. Vor veni vremuri cand politicienii vor fi toti credinciosi si plini de frica lui Dumnezeu. Sa avem rabdare, deoarece vom vedea ce n-am mai vazut.
    Lumea iasa mult mai repede in strada, se mobilizeaza foarte usor. Constiinta maselor unite incepe sa castige teren in fata constiintei de partid, a constiintei corupte de interesele de grup, de constiinta separatista a profitorilor.
    Schimbarea interioara din anul care vine este ca oamenii isi vor revendica propria divinitate si suveranitate, se va resimti acest lucru in felul in care vor crede ca pot influenta legile in aceasta tara, in cautarea dreptatii, in felul in care vor lupta impotriva coruptiei cu mic, cu mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 62-63 % nu reprezinta o participare masiva la vot....Daca "entitatile de lumina" sau extraterestrii vor decide soarta unei natiuni sau a alteia prin mentinerea si deci sustinerea sistemului criminal,perfid,manipulator,jefuitor si profund nedrept actual(cu presedinti,democratie,drepturile omului,banci,multinationale,bla-bla-bla...)atunci si acestia sunt la fel de criminali sau poate mai rai decat autorii si profitorii sistemului in care ne ducem traiul mizerabil.....Dvs. nu stiti sau nu intelegeti termenul de schimbare,daca inlocuiesti conducatorii sau profitorii unui sistem fara a-l modifica din temelii se cheama ca n-ai facut nimic....
      PS
      Coruptia este un efect collateral al sistemului ticalos! Nu este nevoie sa luptam impotriva coruptiei,trebuie sa eliminam cauza sau cauzele care determina generarea,mentinerea si dezvoltarea ei.....

      Ștergere
    2. Coruptia este un factum negantis probatio nulla est. Din ce moment tot o dati inainte cu coruptia, dovediti-o. Cand reusiti, ea se va evapora. Din cate vad sunteti in neputinta si nepricepere. Dar vorba aceea, impossibilium nulla est obligatio.
      Cand veti intelege ca coruptia este o forta universala, cosmica, Marea Iluzie Universala, Maya, Ignoranta, Confuzie intre etern si trecator, dar poate fi si marele test. 4+4=8, dar si 8=5+3, depinde cum privesti. Marele rau nu e tocmai coruptia, e doar un test pe care il pica 99%, sunt de acord. Recunosc si in mine urme ale coruptiei, imi place spaga si mita. Asa am fost educat. Rezist cat pot. Schimbarea vine din interior. E mai periculos sa tot condamni coruptia decat sa i te deschizi si sa o imbratisezi. Necesita curaj de deschidere. Blamarea nu e decat o forta a dualitatii care duce tot la dualitate fara o posibilitate reala de a iesi din iluzie. Acceptarea coruptiei te ridica deasupra ei, o poti controla. Poti deveni propriul tau stapan, un scop care merita.

      Ștergere