luni, 24 noiembrie 2014

MISTERELE LUI ZOROASTRU SI PLANURI DE VIITOR


MISTERELE LUI ZOROASTRU SI PLANURI DE VIITOR

Dragi prieteni,

Este grozav! Pur si simplu grozav! Cutremurul de sambata ... Un moment mult asteptat ... Nodul despre care vorbea Mihail si despre care am pomenit in ultimul articol.
Sa-l analizam un pic:

Data producerii: 22.11.2014 sau 22.11.7 (numere ca 11, 22, 33 nu se reduc la o singura cifra prin insumarea cifrelor lor ci se iau in consideratie asa cum sunt).
22 – Crucea sau Omega sau sfarsitul unei etape.
11 – Forta, in acest context, a acestui sfarsit.
  7 – Justitia Divina sau sabia care face ordine.

Ora producerii: 21:14 = 3x7 : 2x7
3x7 – Echilibrul perfect, armonia.
2x7 – Balanta cosmica.

Adancime (atipica pentru zona Vrancea) = 40 km (sau 39 dupa alte expuneri la stiri). Oricum este bine.
40 – Transmutatia, schimbarea radicala.
39 – Sufletul conectat la energia infinita.

Trebuie sa va spun ca intamplator, putin inainte de acel moment, eram cu ochii inchisi. Mi-a aparut atunci o viziune cu un triunghi cu varful in sus, cu laturi aurii, in interiorul caruia se afla imaginea simbol a raului pentru mine, in toate viziunile mele. Am mai vazut de-a lungul timpului astfel de imagini, cu diferite forme care pareau ca ingradesc ceea ce se vedea in interior. De aceasta data insa nu sunt convinsa ca era ingradire. Ar fi multe de comentat pe marginea acestui subiect dar eu as putea spune pe scurt ca acest cutremur nu a fost ceva natural, intamplator, iar el are mare legatura cu raportul bine – rau. Vom vedea noi pe viitor in ce fel se va manifesta in planul existentei noastre. Oricum ar fi, simbolic, cutremurul inseamna trezire. Daca este unul ce se simte si vine din interior, vorbim atunci despre trezire personala. Daca este unul de pamant, ne gandim la trezire in masa. Doamne ajuta!

In continuare as dori sa va fac cunoscute cateva lucruri legate de planurile mele viitoare:
1.   Mi s-a comunicat de Sus, de cateva saptamani incoace, dar nu am facut si eu imediat anuntul acesta mai departe, dorind sa imi clarific anumite aspecte, ca nu voi mai sustine cursurile despre Ingeri, ca este o etapa incheiata in viata mea. Daca cineva ar incerca sa se puna in locul meu, mai ales dintre persoanele ce au urmat cursurile mele, si-ar putea da seama ca nu a fost deloc usor sa accept aceasta veste. Era ca si cum mi se cerea sa ma despart de un copil al meu. Mi-a trebuit o vreme, din fericire nu prea lunga, sa ma pot obisnui cu ideea, deoarece o bucatica din sufletul meu s-a mutat pentru totdeauna in aceasta lucrare. Consider insa ca mi s-a testat cumva atasamentul si cred ca a fost un examen promovat deoarece am trecut destul de rapid la faza de acceptare si asteptare. Nu a fost in van pentru ca acum o saptamana a sosit o noua comunicare din partea lui Mihail, una care mi-a luminat sufletul si viata. Cursurile mele se vor mai face, dar nu sustinute de mine. Se preda doar stafeta, atat pentru cursul „Pe Aripile Ingerilor” cat si pentru „Codul Fortei Jedi” si mai ales pentru „Ingeri pentru Ingeri” dedicat copiiilor, pe care nu am apucat sa il sustin nici macar o singura data, din pacate. Se vor trezi multi oameni de acum incolo si tot multi vor fi cei care ar putea avea nevoie de ele. Numele persoanelor care ar urma sa duca aceasta misiune mai departe, vor fi de asemeni comunicate de Sus si nu vor fi stabilite de mine. M-a bucurat mult aceasta veste deoarece am legat atat de multe prietenii prin intermediul acestor cursuri incat realmente mi-ar fi fost extrem de dificil sa fac eu astfel de alegeri. Ar putea fi chiar persoane din orase in care nu am ajuns pana acum in cadrul acestei lucrari si pe care nu le-am cunoscut vreodata in aceasta viata. Sunt sigura ca vor fi ele cumva impinse de Sus catre mine. Lista intregii echipe, ce se mai poate completa pe masura trecerii timpului, va fi comunicata imediat ce va capata o forma clara. Intre timp, eu ma voi ocupa de punerea la punct a intregului pachet de documentatii, meditatii si tot ce este necesar, spre a fi puse apoi la dispozitia persoanelor ce vor prelua aceasta lucrare mai departe. Mi-as dori ca indiferent de cum va arata aceasta lista, sa nu se simta nimeni marginalizat sau mai putin important in ochii Divinitatii, facandu-mi-se in mod explicit precizarea ca vor fi alese persoane in al caror contract de viata, apare ca un punct extrem de accentuat, misiunea legata de copii. Se pare ca este foarte importanta aceasta latura si pe buna dreptate este asa. Doamne de ce copii speciali ne bucuram in zilele noastre!
2.    In cele ce ma priveste, o parte din activitatile mele viitoare pe latura spirituala se vor desfasura pentru inceput sub urmatorul nume: „Misterele lui Zoroastru”. Va fi un curs de cunoastere superioara si va avea si el de implinit misiunea lui. Se pune intrebarea absolut fireasca: de ce ne amintim ACUM despre Zoroastru? Credeti-ma pe cuvant: are mare legatura cu multe din cele ce le traim noi in aceste timpuri. Cursul va contine in mare urmatoarele teme:
-         Cine a fost Zoroastru?
-         Cand a trait cu adevarat si cum s-a derulat viata sa?
-    Ce aport a avut in evolutia umanitatii? Amintesc aici doar cateva dintre amprentele sale importante. Toata lumea vorbeste despre Ingeri dar putini sunt cei care stiu ca Zoroastru este cel ce a adus ideea existentei acestor minunate Fiinte de Lumina pe care noi le stim acum ca fiind Ingeri. Putini sunt cei care stiu ca Zoroastru este primul profet care a vorbit despre venirea lui Mesia, dar si despre epoca de aur a umanitatii. Putini sunt cei care stiu ca este parinte fondator al practicilor de magie alba, dar intr-o forma curata, de ajutorare a sufletului, mintii si trupului, incomparabila cu ceea ce a ajuns astazi, cand magia neagra a interferat-o pe cea alba si a iesit o amestecatura din care nu mai intelege nimeni nimic;
-         Zoroastru sub semnul lui 7 (sapte);
-         Zoroastru si Focul;
-    Despre zoroastrism, credinta care dainuie si in zilele noastre, o credinta a dreptatii si a iubirii. Cartea Sfanta a lui Zoroastru;
-         Cei trei Magi de la Rasarit – zoroastrieni recunoscuti;
-         Impartasire din tainele lui Zoroastru;
-     Despre simbolul HAMSA in general si despre al lui Zoroastru in particular. Veti gasi multe simboluri Hamsa, sau Palma lui Fatima in internet, dar va asigur ca nu veti gasi niciunul asa cum este desenat de propria mea mana. Am cautat zile in sir. L-am primit prin revelatie, asa cum l-a primit si Zoroastru la vremea cand a trait si a stat sapte ani in pustie, perioada a transformarii sale profunde si a iluminarii sale.
-     Initierea HAMSA a lui Zoroastru – o initiere aducatoare de mare protectie si de deschidere pentru intelepciune si cunoastere adevarata.

Prima sustinere va avea loc in Bucuresti, in data de 30 noiembrie 2014, de ziua Sfantului Apostol Andrei, incepand cu ora 12. Exista o legtura importanta intre Crucea Sfantului Andrei, elementul „Foc” si Zoroastru. Pentru Zoroastru, simbolul Iluminarii a fost reprezentat prin doua lemne paralelipipedice, puse unul peste altul in forma de X, cu un foc arzand in punctul de suprapunere din centru.
Estimez durata la aproximativ 4 ore. Se scrie peste tot ca Zoroastru a trait 77 de ani. Ramane de vazut daca este asa sau nu, dar pentru ca totul se invarte in jurul lui 7, am hotarat ca pretul acestui curs sa fie de 77 lei.
Inscrierile se vor face pe adresa: federatia.galactica@gmail.com
Adresa se va comunica prin e-mail persoanelor inscrise.

3. Incepand cu luna decembrie, voi demara si un proiect care are legatura cu latura mea profesionala. Am mai scris pe ici pe colo ca meseria mea de baza este aceea de inginer electrotehnist. Iubesc aceasta meserie la fel de mult ca si partea spirituala. M-am dedicat ei aproape 20 de ani din viata, nesocotind aici si perioada de invatatura. Printre multe altele m-a ajutat foarte mult la dezvoltarea spiritului de observatie, analiza si deductii logice. In electricitate si automatizari, fara toate acestea esti un om mort. Imi place extrem de mult ca in ultimul timp se vorbeste despre energia libera si despre tot felul de proiecte pe acest subiect. Se pune insa intrebarea: oare cati inteleg cum se produce aceasta clasica? Daca mi-as dori sa inventez un dispozitiv special, generator de electricitate, prin utilizarea energiei universale libere, ce efect ar trebui sa obtin de la el? Vedeti cum sta treaba? Este nevoie de o baza ca sa poti construi restul. Din acest motiv, voi demara un curs ce se va intitula „Electricitate pe intelesul tuturor”. De ce l-am numit asa? Pentru ca realmente este conceput intr-o forma mai speciala, deoarece mai toate notiunile sunt explicate prin exemplificarea paralela a unor fenomene si procese din natura pe care le stiu si le inteleg si copiii mici. In acest fel, totul va fi extrem de usor de asimilat. Acesta va fi un fel de nivel 1, pe care ma gandesc sa il concep cat se poate de distractiv, incercand sa ne si jucam un pic, cu mici experimente. Nivelul 2, ce va fi unul mai avansat, se va adresa in mare parte celor ce profeseaza in domeniu si doresc un plus de experienta si cunoastere, sau proaspetilor absolventi de scoli specifice sau facultati, a caror experienta este foarte aproape de zero barat. Asta nu inseamna ca nu ar putea participa si oameni care nu au aceasta meserie dar isi doresc o reformare profesionala. Prin diplomele mele de formator si de inginerie, conduc practic aceasta activitatate in deplina legalitate, dar nu pot oferi o diploma de absolvire, desi o recomandare o pot da oricand. Scopul meu nu este acela de a scoate oameni cu diploma care nu stiu mai nimic, ci oameni care chiar sa cunoasca si sa stapaneasca meseria de electrician. Nu cred ca mai este necesar sa completez ca orice angajator din tara asta nu este atat de interesat de ce patalamale ai la mana, cat de ce stii sa faci. Exista in piata cursuri autorizate de electricieni, de catre Ministerul Muncii. Pentru cine isi doreste sa obtina si diploma, este necesar sa scoata din buzunar vreo 500-600 lei si sa urmeze un curs de acest gen. Din pacate sunt scumpe si pline de formule, dar daca doresti diploma nu ai de ales. Nu stiu cand se va intelege in sistemul nostru de invatamant ca adevaratul profesionist nu este acela care stie zeci de formule pe dinafara, ci acela care cunoaste principiile si care stie intotdeauna unde sa caute. In consecinta, cursurile mele se vor axa mai mult pe intelegerea fenomenelor si vor face referire doar la cateva formule de baza. Restul pot fi gasite in agenda tehnica pe care o poti consulta oricand. Tematicile celor doua niveluri vor fi afisate in scurta vreme pe blog. Preturile nu sunt momentan stabilite dar vor fi de cateva ori mai mici decat cele pomenite mai sus. Imi doresc sa fie ceva cat se poate de accesibil. Celor ce reusesc sa se si angajeze le mai percep suplimentar o bere la primul salariu. Sa nu cumva sa o luati ca serioasa pe propozitia anterioara. Vai de mine!! Electricienii nu au voie sa bea in timpul serviciului. Dar totusi, dupa serviciu ...

Se apropie cu pasi repezi si momentul in care voi putea povesti care mi-au fost preocuparile din ultimele saptamani, pentru ca ma apropii de final. Va voi spune lucruri pe care nu le-ati citit pe undeva vreodata. Sunt absolut convinsa ca vor da un mare inteles fata de multe aspecte care se afla acum la un nivel de semiclaritate.
Pana atunci,


Toate cele bune!

12 comentarii:

 1. Excelent si fascinantdrumul pe care mergi. Iti urez mult succes.
  Cu drag
  Smaranda

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc mult draga Smaranda. Doamne ajuta fiecaruia pe al sau drum!

   Ștergere
 2. Uite ce iti propun eu.In cazul in care te apuci sa scrii acea "Electricitate pt toti" sa faci in asa fel incat acesta sa existe si in format electronic...nu stiu word sau pdf sau cum iti e mai la indemana,astfel ca in momntul in care e gata sa poata fi comandat si din alte parti ale pamantului nu doar la cursurile pe care le sustii.ok?Eu unul il vreau de acum dar sunt constient ca e doar in stadiul de proiect.Pace si Lumina in tot ce faci!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Mihai,

   Tot timpul reusesti sa imi aduci zambetul pe buze. Iti voi lua in seama sfatul. Cred ca ma voi descurca sa realizez acest proiect si in aceasta maniera. Multumesc frumos!

   Ștergere
 3. Ashtara, de vreo 2 saptamani astept un mesaj de la tine care incepe cu " Este grozav! Pur si simplu grozav!" :) Pentru-ca eu sunt la inceput de drump in perceperea energiilor si acum in ultima vreme chiar e minunat ce simt si zic eu ca mergem catre ceva extraordinar de bine. Mai adaug doar ca aseara am primit in timpul meditatiei urmatoarele: "Suntem salvati"! - noi ca omenire pt ca pt asta meditam.
  Te imbratisez cu drag si mult succes cu noul curs!
  Aura

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa sa fie draga Aura! De fapt... asa este! Mai dureaza nu foarte mult si isi va da tot omul seama de lucrul acesta. Multumesc din suflet pentru urare.

   Ștergere
  2. Dumneavoastra ori nu realizati(percepeti) in ce lume traim ,ori sunteti bolnavi mintal,ori faceti pe "prostii" pentru "prostirea prostilor adevarati,adica cei care va cred.....

   Ștergere
  3. Pentru anonimul din 25 noiembrie 2014, ora 12:08
   Cred ca aveti o problema de conduita!Daca va deranjeaza ideile constructive , frumoase de viata, nu mai popositi pe acest blog!!!
   Este clar ca nu aveti inca posibilitatea sa intelegeti acest fenomen prin care trecem noi oamenii si pamantul...si,de aceea, ar fi mai bine, sa ascultati o muzica,sa urmariti un film sau sa cititi o carte!
   Exista suficient loc sub SOARE pentru toti, ca sa facem ceea ce ne dorim , fara sa vina ORICINE sa ne dea indicatii pretioase despre cum ar trebui sa gandim sau sa traim sau etc,
   Vreau sa imi urmez propriul drum, sa fac in viata mea ce vreau cu viata mea!!!!!!!!!!!
   LASATI-NE in pace in lumea noastra ! OCOLITI-NE , pt ca-i mai bine asa!

   RESPECT Mihaela pt tot ceea ce faci!
   Multumim!
   Cu drag si profund respect,Monica.

   Ștergere
 4. Draga Ashtara nu mai lasa te rog energia negativa sa patrunda aici in acest spatiu prin aceste comentarii , nu le mai da drumul. Multumesc!
  Aura

  RăspundețiȘtergere
 5. In anul 1975,cu 2 ani inainte de moartea sa,marele inginer german Verner von Braun a dezvaluit "planul" Ocultei:
  1. Aparitia si dezvoltarea "razboiului" impotriva TERORISMULUI si a statelor "teroriste"(Afghanistan,Irak,Iran,Siria,Statul Islamic,etc.)
  2. "Razboiul " impotriva ASTEROIZILOR care "Ameninta" pamantul si dezvoltarea unor noi "generatii de arme pentru razboi in spatiu.
  3. "Razboiul" impotriva EXTRATERESTRILOR care va fi cea mai "grandioasa" inscenare din istoria actualei civilizatii(ere).
  Tot marele inginer a precizat ca,daca primul punct("razboiul" cu terorismul) va dura cateva decenii,lucrurile se vor "precipita" extrem de mult cu urmatoarele doua puncte...Se pare ca "Oculta" nu mai are rabdare.....

  RăspundețiȘtergere
 6. Draga ashtara, este primul meu comentariu si am emotii. Iti iubesc si respect din suflet munca. Vreau doar sa iti multumesc pt ca existi si ca esti un pansament pt suflete. Intr.un moment greu din viata mea, am participat la un curs care m.a facut sa am din nou oxigen. Sper sa mai ajungi la Onesti ca sa ne impartasesti din dragostea imensa din univers. Iti urez mult succes cu noile cursuri. Si asteptam cu nerabdare postarile tale. Sa ai o zi frumoasa.
  Doina

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumec mult draga Doina. Voi ajunge cu siguranta. Imi este dor de voi si de sufletele voastre minunate si calde. Chiar m-am simtit ca intr-o familie in Onesti. Te imbratisez cu drag.

   Ștergere