sâmbătă, 8 noiembrie 2014

DARURI DE ZIUA SFINTILOR INGERI MIHAIL SI GAVRIL



DARURI DE ZIUA SFINTILOR INGERI SERAFIMI MIHAIL SI GAVRIL


O viata plina de iubire,
Un zambet cald si stralucire,
Miracolul sa va-nsoteasca,
In asta viata pamanteasca!

Pentru oricare Mihail,
La fel si pentru toti Gavril,
Dar si pentru oricare om,
Cu roade in al Vietii Pom!

La Multi Ani Luminosi!

Va transmit aceasta urare din tot sufletul si doresc sa va mai fac cunoscut faptul ca azi intre orele 13,30 si 14, Pamantul a fost imbracat intr-o mantie de energii ale Luminii si Iubirii Maicii Domnului. Am perceput Ingerii Sai, pe care eu Ii vad sub forma de Albine, inca de azi-noapte. S-a transmis ca este un Dar al Maicii Domnului, menit sa mai rarefieze intunericul ce s-a asezat in ultimele zile ca urmare a ritualurilor ce s-au facut in aceasta perioada, dar despre care nu doresc sa vorbesc in aceasta frumoasa zi, spre a nu-i strica energia. Ceva totusi trebuie stiut: ansamblul Metatron la a carui constructie s-au alaturat cu timpul foarte multi oameni, si-a facut treaba din plin si ii creste in continuare Forta, cu fiecare zi care trece. Orice rugaciune spusa de un om ce s-a conectat la retea, orice lumanare aprinsa, orice energie emisa in Numele Luminii, se incarca in aceasta constructie. Ea este pe punctul sa genereze activarea a ceva foarte important, dar despre asta vom vorbi dupa ce se va implini aceasta activare.
De la Mihail va transmit ca omenirea se apropie de o punte. In ce fel va fi ea perceputa de noi in acest plan material nu imi pot da seama, dar am inteles ca este marcata de o recunoastere si rasplatire a muncii celor ce iubesc Lumina si deseori se sacrifica pentru ca Ea sa domneasca pe acest Pamant. Cert este ca in lucrarea de azi ghidata de Maica Domnului, am vazut o imagine pe care o priveam cumva de Sus. Erau ca doua planuri diferite suprapuse. Cele doua comunicau printr-o poarta sub forma de hexagon, dar care nu avea laturile drepte ci arcuite catre interior. Terra era in planul de jos si isi incepuse intrarea in planul de sus prin dreptul acestui hexagon. A aparut totul ca si cum as fi fost deasupra norilor, vazand cum Terra vine de sub nori printr-o gaura sub forma acelui hexagon, astfel incat sa ajunga peste nori.
De-a lungul timpului am mai vazut imagini similare. Unele treceri dintr-un plan in altul au fost pe orizontala, iar altele pe verticala.
Din pacate multi oameni gandesc ca daca am trecut printr-un portal care ne propulseaza la un nivel superior, dintr-o data vom avea bani, relatii si tot felul de alte bunuri ale acestui plan tridimensional. E cazul sa intelegem bine ca trecerile prin aceste porti reprezinta trezire, salt in constiinta si nicidecum descoperirea comorii lui Aladin. Aceasta inseamna insa din ce in ce mai buna comunicare, pentru simplul motiv ca sunt in crestere randurile celor cu care poti discuta asemenea subiecte. Iar acesta este un lucru minunat, trebuie sa recunoastem, pentru ca doar asa se poate modifica si politica si justitia si toti factorii de care depind vietile noastre.


Toate cele bune!

5 comentarii:

  1. Iti doresc lumina multa si putere de a merge inainte printre neguri. Sa te ocroteasca cel al carui nume il porti si cu sabia lui de lumina sa te apere si sa-ti deschida drumuri.
    Din inima ,
    Ruxandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curios daca "cel cu sabia de lumina" ,"deschizator de drumuri" va putea face ceva impotriva Proiectului masoneriei, caci tocmai ce MLNR(Marea Loja Nationala din Romania-masoneria) a primit cadou de la guvern 2500 de mp. langa Romexpo pentru a construi un Templu masonic....Privitor la situatia economico-financiara a Romaniei si a nivelului de trai dezastruos al celor peste 10.000.000 de romani si 5.000.000 de pensionari sunt convins ca nu va face nimic,ca si pana acum....." Sa traiti bineeeeee"....

      Ștergere
    2. Ha...Ha .Ce tare.Da.. ai putea sa faci ceva chiar tu.
      Marian

      Ștergere
  2. La multi ani cu toata dragostea,Monica.

    RăspundețiȘtergere