joi, 16 octombrie 2014

SUFLETUL SI SEMILUNA – INDICATII IMPORTANTE


SUFLETUL SI SEMILUNA – INDICATII IMPORTANTE

Dragii mei,

Aminteam anul trecut intr-un articol (Razele Fondatorilor – 12 mai 2013) despre cartea „Prisma din Lira”. Subliniam atunci ca pentru mine a fost foarte important sa o citesc deoarece la fel cum mi s-a intamplat si in cazul cartii „Soarele Negru”, cele citite in „Prisma din Lira” le-am visat cu aproximativ un an inainte de momentul citirii.
Se povesteste acolo despre Imperiul orionian si despre ce s-a intamplat in cadrul acestei constelatii. Atunci cand am scris despre experientele cu draconienii si cu initierile lor in iubire, am specificat ca in cadrul constelatiei Orion am descoperit 14 baze draconiene. Draconiene nu reptiliene. Sa nu facem confuzie. In vest, draconieni, reptilieni sau alte civilizatii ce ne-au fost sau ne mai sunt ostile sunt toate la gramada si sunt sub eticheta reptilieni. Nu este insa real acest lucru. Este ca si cum noi pamantenii sau arcturienii sau pleiadienii am fi totuna, iar noi stim prea bine ca nu este asa. In acest fel mi-am putut explica ce a fost de fapt cu Orionul. Am inteles ca Imperiul orionian a luat nastere nu din cauza orionienilor ci din cauza cotropitorilor lor, sau a celor ce au dorit sa le ocupe planetele. Evident ca s-a gasit un grup de orionieni care sa spijine aceste planuri la fel cum este si la noi pe Pamant in momentul de fata. In „Prisma din Lira” se povesteste ca la un moment dat, in cadrul Orionului, totul era impartit in doua tabere. Era tabara controlorilor ajunsi la un nivel tehnologic extrem de avansat si a celorlati ce cautau solutii de eliberare. Eliberare de sub ce? De sub o plasa. Este scris in carte ca cei rai, ca sa ii numim in acest fel, reusisera sa construiasca o plasa cu ajutorul careia tineau captiv orice suflet chiar si dupa moartea fizica. Indiferent daca un orionian murea, el nu se putea elibera nici dupa moarte, sufletul lui fiind obligat sa se intrupeze tot in Orion daca dorea aceasta.
A existat insa un grup de orionieni care a cautat indelung solutii ca sa sparga plasa si a existat un grup de indivizi provenind din diverse alte civilizatii benefice care au facut tot ce le-a stat in putere ca sa ii ajute pe orionienii captivi. In cele din urma s-a reusit a se sparge plasa.
Orionienii oprimati au reusit apoi sa se reintrupeze si in alte sisteme stelare. La fel si cotropitorii. S-a pus capat Imperiului orionian.
Intrebarea care se pune este ce mai fac cu totii acum.
Cred ca raspunsul corect este: SUNT INTRUPATI PE TERRA. Sunt intrupati si urmaritii si ajutoarele lor si urmaritorii. Cine sunt urmaritorii sau controlorii?
„Urmaritorii” sunt reprezentati printr-un grup de indivizi ce s-au intrupat pe aceasta planeta cu niste planuri inscrise in subconstient, ramase inregistrate inca de pe vremea Imperiului Orionian. Aceste planuri includ controlul total al omenirii si acestea s-ar putea spune ca se deruleaza folosind ca elemente principale puterea si banii. Treaba insa nu sta deloc asa. Ar fi foarte greu de pus in aplicare toate acestea daca nu ar exista bine puse la punct si niste masinarii de control mental. Experimentele in scopul fabricarii unor astfel de masini si dispozitive au inceput inca de pe la 1900 si au luat mare amploare in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand nazistii au fost extrem de interesati de acest subiect. Nu este un secret pentru nimeni despre ce planuri avea Hitler legate de suprematia rasei ariene. Razboiul s-a sfarsit dupa cativa ani dar nu si experimentele. Laboratoarele au fost mutate cu totul, cu ajutorul submarinelor si sunt absolut sigura ca se cunosc mai multe puncte la aceasta ora cum ar fi Montauk sau bazele situate pe la polii terestri, dar nu se stiu toate. Eu asa cred. Ei au colaborat cu oameni de pe tot cuprinsul globului, cu diferite civilizatii extraterestre, dar si intraterestre. Acesta din urma este un element pe care noi nu il prea luam in seama dar este de mare importanta. Vom discuta noi la momentul potrivit si despre asta dar nu acum.
In toata perioada scursa pana in prezent s-au facut fel si fel de probe avand ca scop final controlul mintii omenesti la nivel de masa, prin emiterea anumitor campuri electromagnetice si a anumitor frecvente de unde cerebrale. Ca sa ne mai gandim si la masinile timpului cu ajutorul carora se pot crea realitati paralele, ar putea parea ceva cam mult, de domeniul SF, dar trebuie sa intelegem bine de tot ca nu este. Trezire inseamna a fi aproape de Dumnezeu, a cauta sa traiesti in armonie, iubire si pace dar inseamna si adevar si cunoastere. A fi treaz cu adevarat presupune sa fii constient de tehnologiile existente, de ceea ce se poate face cu ele si in cele din urma sa intelegi ce muste sunt in general oamenii in plasele unor paianjeni. Daca nu vrem sa stim asta, astfel incat sa putem cauta solutiile pe cea mai rapida cale de rezolvare, inseamna sa ne autocondamnam singuri la incarcerare vesnica. De asemeni, a pune toate acestea in spatele la o organizatie-doua, la un popor-doua sau la o civilizatie-doua, inseamna iar o dovada de limitare si necunoastere a adevarului asa cum este el de fapt. Este stiut insa faptul ca este necesar sa stii sa daruiesti, sa iubesti, sa emiti compasiune, astfel incat Bunul Dumnezeu sa iti indrepte pasii catre cunoasterea adevarata. Altfel doar ti se pare ca ti se intampla asta.
Ei bine, informatiile pe care le-am primit de Sus la un moment dat, au fost ca o astfel de plasa, la fel cum a fost si in Orion, s-a reusit in cele din urma a se construi si la nivelul Terrei.
Am primit ghidarile cu constructiile Metatron (vezi articolul „Secretul lui Metatron” – 3 octombrie 2014). Sunt absolut convinsa ca astfel de ghidari au fost primite de foarte multi oameni si fiecare a actionat intr-un anume fel pentru a pune pe roate acest ansamblu. S-a generat in acest mod constructia unei retele sau a unei plase cu ochiuri hexagonale, exact la fel cum arata si plasa captivitatii. Chestiunea este ca saptamana trecuta, datorita prezentei si dezvoltarii plasei Metatron, s-a produs o distorsiune in plasa captivitatii, prin micsorarea pe o portiune din ea, a ochiurilor hexagonale, la 1/2 fata de marimea initiala. S-a generat in acest fel un fel de discontinuitate in plasa captivitatii si de acolo a inceput ruptura. Plasa aceasta inconjoara Terra dar nu doar atat. Exista cate o mica plasa pentru fiecare individ in parte, conectata la o masina centrala de comanda. Aceasta plasa individula imbraca sufletul si mintea. Unii oameni au reusit prin credinta sa genereze dizolvarea acestei plase de-a lungul timpului, astfel incat acum, cand totul a luat o amploare nemaiintalnita, ei au avut capabilitatea de a actiona in scopul final al eliberarii intregii mase de oameni.
Procesul de distrugere a acestei plase si de inlocuire a ei cu una de lumina, este in curs si este ireversibil. Nici cea mai performanta tehnologie nu mai poate interfera asta. Este ceea ce se comunica de Sus. Trebuie sa avem incredere ca Ei stiu foarte bine de ce. Tocmai pentru a grabi procesul, am si publicat in articolul anterior acestuia despre folosirea Cheilor Ingerilor.
Am putea spune ca dizolvam plasa si gata... Am scapat. Exista insa piese de rezerva: masinile timpului. Pentru a intelege mai bine ce se poate face cu ele, va recomand sa cititi cartea de la linkul de mai jos. Tot ce este relatat in carte se petrecea acum 30 de ani. Cum o fi oare acum se pune intrebarea?


Stiti cum ii vad eu in planul energetic pe acesti controlori ai lumii? Indiferent de natura lor, ei au o semiluna cu varfurile in sus de culoare neagra, deasupra capului la vreo 20 cm inaltime. Noi stim ca acolo este situata chakra a 8-a, chakra sufletului, dar tot acolo este suprapusa si chakra timpului. Prin aceasta chakra noi suntem conectati la acest timp, la aceasta realitate. La ei se vede pe negru deoarece maneveaza timpul intr-un mod intunecat. Pentru cei de buna credinta aceasta semiluna este de culoare alb- stralucitor. Am observat in ultima perioada un lucru: de cate ori imi simt sufletul greu si cer imagini de Sus pentru propriul meu corp energetic, vad aceasta semiluna neagra, dar intr-un mod diferit fata de controlori. O vad ca bagata intr-o carapace neagra. Cu puterea gandului si folosind tot felul de instrumente energetice (sabii, buzdugane) actionez spre a sparge carapacea. Sa stiti ca are un soi de magnetism si nu se lasa crapata cu una cu doua. Insotita insa aceasta actiune de rugaciunea „Tatal nostru” spusa de cateva ori, intodeauna reuseste. Dupa ce carapacea se sparge, se simte instantaneu cum sufletul se lumineaza, desi situatiile de viata sunt aceleasi ca si inainte. Intrebarea se pune: de ce apare in mod periodic aceasta carapace? Ce anume o construieste? Sunt sigura ca are mare legatura cu controlorii si cu masinile lor.
Mi-am amintit de un simbol de mare protectie ce se numeste „Kalachakra”. Puteti vedea in el si semiluna (timpul) si discul (sufletul). Acest simbol se gaseste pus la orice intrare a vreunui templu tibetan. El este considerat ca un mare simbol de protectie ce foloseste elementul timp, impotriva actiunilor ce folosesc tot elementul timp intr-un mod ce nu este orientat catre binele umanitatii.


 Tot ceea ce imi vine sa indic in aceste momente sunt urmatoarele:
1.  Protectie fata de actiunile intreprinse prin elementul timp. Una dintre metode este cea cu „kalachakra”;
2.  Protectie fata de atacurile pe chakrele 1 si 2. Chakra 1 se asociaza abundentei si chakra 2 cretivitatii. Fara abundenta nu mai poti produce nimic necesar existentei prin ceea ce stii, iar prin lipsa de cretivitate nu mai poti da nastere la  ceva nou, astfel incat sa iti poti castiga existenta. Este bine gandita povestea asta, dar faptul ca s-au amplificat foarte tare atacurile pe aceste chakre (tot prin emisia de unde sau programe generate de niste masini) se leaga si de altceva. Aceste chakre au inceput sa fie supuse unui intens proces de purificare, ca urmare a Energiilor Divine, in scopul activarii in final a ceea ce stim sub numele de Kundalini. Ei stiu asta si atunci noi suntem acum in mijlocul la un hais si un cea. Protectiile se pot face cu simboluri, cu cristale asociate etc.
3.   Protectie impotriva otravirii energetice. Mancarimile de piele, care pe masura ce trece timpul apar la din ce in ce mai multi oameni, au si aceasta cauza. Corpurile de lumina asociate corpurilor noastre fizice nu mai primesc energiile otravite trimise catre ele si atunci acestea sunt expulzate prin piele. De aceea este indicat a ne spala cat mai des si pe piele si pe cap in scopul indepartarii acestor toxine, este indicat sa facem cat de des exercitii de purificare a apei in general, pentru ca nu trebuie sa uitam ce toxine se deverseaza in ape in toate felurile si chipurile, atat materiale cat si energetice si de asemeni este indicat sa apelam la o detoxifiere a sangelui si a sistemului limfatic. Nu spun ca acestea aduc o rezolvare definitiva dar cu siguranta sunt de mare ajutor. Este ca si cum am tine cumva din scurt toata aceasta situatie.

Inchei prin a spune ca este necesar sa nu avem teama de nimic. Nu ne daruia Divinitatea aceste ghidari daca nu ar fi fost in plan sa reusim. Altfel nimic din actiunile pe care le-am intreprins pana in prezent nu ar avea logica.


Incredere si credinta va doresc! Doamne ajuta!

37 de comentarii:

  1. Mare adevar in tot ce ati scris,caruta vietii noastre este cand cea cand hais,in smuncituri si parca
    totul devine si mai brutal de la echinoctiu.Multumim si sa fiti binecuvantata pentru tot ceea ce
    faceti:zilele acestea am gasit o rugaciune veche si v-o dau si dvs.,credinta,iubirea si intelepciunea
    ne vor calauzi pasii;O VECHE RUGACIUNE DOAMNE,DARUIESTE-MI PUTEREA SA SCHIMB CE POT SCHIMBA,CURAJ SA ACCEPT CE NU POT SCHIMBA SI INTELEPCIUNE

    SA DISCERN INTRE ELE.
    Doamne ajuta-ne pe toti!-AURA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga Aura. Chiar acum doua zile cineva mi-a spus o rugaciune pe care o stia de la o maicuta: "Doamne din suflet te rog ajuta-ma sa ma impac cu tot ceea ce nu sta in puterea mea sa rezolv". Este pe aproape nu-i asa? Faptul ca imi scrii si tu o rugaciune care practic o incorporeaza si pe cea aflata de mine, este un mesaj important de la Divinitate. Eu asa il percep. Inca o data multumesc.

      Ștergere
  2. Povesti si iar povesti....Inca din vechime adica de pe la 4000-3500 i.e.n. pana sa apara civilizatia sumeriana iudeo-masonii erau deja stapanii oamenilor si locurilor(vorbim despre zona Orientului Apropiat,Iran,Irak,Arabia,vestul si nord-vestul Indiei(actualul Pakistan)nordul si estul Africii inclusiv Egiptul.Cand locuitorii "cetatilor" se "desteptau"(adica deveneau constienti si vedeau realitatea) incercand devoalarea sistemului complex de control-manipulare-sclavie erau distrusi cu tot cu asezarile lor-vezi siturile arheologice de la: Mohenjo-Daro,Harappa,Baalbek,Ninive,Ur,etc..Nu se stie prea bine ce-a fost prin partile Caucazului,a nordului Marii Negre si in zona Carpatilor si a Dunarii.Sunt mai multe teorii dar niciuna argumentata si sustinuta cu dovezi solide....Cert este insa ca "perciunatii" stapanind toti banii si tot aurul lumii,controland comertul si societatile in ansamblu au avut si au inca toata puterea conducand,din umbra bineinteles,lumea....Odata cu progresul stiintei si tehnicii(tehnologiilor)controlat bineinteles tot de ei, sigur ca au ajuns la un nivel de control-manipulare pe care daca noi,oamenii de rand-adica "goyimii"- l-am cunoaste, in mod sigur nu l-am putea deosebi de magie....TOATA istoria pamantului si a civilizatiilor este falsificata numai si numai in interesul lor de cel putin 5500-6000 de ani.... Ganditi-va ca 5% din populatia globului detine 95%!!!!! din averea lumii(bani,aur,diamante,proprietati,etc...).Pana sa ne gandim la "plase energetice" carti si alte "sisteme SF" haideti sa analizam cum poate fi indepartat -prin actiuni concrete,nu magie,rugaciuni fierbinti,preoti si calugari,amulete si figurine,icoane si lumanari,etc,etc,.,etc.-SISTEMUL care de 6000 de ani ne tine in sclavie,daca s-o putea......
    PS. Marele Constantin Brancusi spunea,citez:" Cand am plecat v-am lasat saraci si prosti,acum cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sunt povesti de ce te atrage sa le citesti? Eu nu inteleg. Nu sunt bune rugaciunile, nu sunt bune actiunile in lumina. Atunci ce este bun? Ai putea crede vreodata ca poate face cineva mai mult decat Dumnezeu? Imi amintesc ca scriai candva ca ai citit foarte multe carti. Dar ceva ce tine de metafizica se pare ca nu ai citit. Dumnezeu si-a construit Creatia exact ca pe un ocean. Urca si coboara. Este motiv de actiune. Altfel nu am mai face niciunul nimic. Totul este o balanta cosmica. Iar perioadele de val sau de gol dureaza zeci de mii de ani. Din nefericire pentru noi am prins perioada de gol. Ce sa-i faci? Asta-i treaba. Dar asta nu trebuie sa ma impinga pe mine, un marunt om, sa il judec pe Dumnezeu pana la urma si nici sa ma impiedice sa lupt ca sa ma tin pe val, asa cum este el. Vad ca de aratat cu degetul este usor. Mi-as dori sa vii o data, macar o data cu o idee concreta. Cu o idee, nu cu o judecata. La judecati ne pricepem toti.

      Ștergere
  3. Aoleu, iar incepi cu khazarii si iudeo-masonii, draga anonim ????
    Pe de o parte incerc sa te inteleg, pe de alta parte a devenit de-a dreptul enervanta obsesia asta a ta !
    Te rog sa nu te superi, nu o spun cu rautate, dar cred ca Luc are perfecta dreptate in ceea ce te sfatuieste !...ai adunat mult prea multa ura, pe care improsti in stanga si in dreapta, ai facut o obsesie in a reduce absolut toate subiectele discutate, la aceeasi tema....khazarii si iudeo-masonii.
    Invata sa ierti, incearca sa fii mai permisiv,invata sa iubesti.... trimite Universului ganduri balde,calde, iubitoare,caci esti mult prea incrancenat, iar comentariile tale au un impact negativ asupra celorlalti...aproape de fiecare data sunt cam aceleasi cuvinte, aceleasi idei, aceleasi fraze, spuse cu aceeasi inversunare.
    Schimbarea pleaca in primul rand din noi,...daca noi nu incercam sa corectam anumite comportamente, anumite atitudini, anumite actiuni, fiecare in parte, fiecare pentru el, cine crezi ca va face aceasta munca in locul nostru?
    Cum crezi ca evoluam, cum crezi ca ne schimbam ?....doar stand cu mainile in san, nefacand nimic si asteptand...ce?
    Te rog, incearca sa mai vezi si altceva,nu numai khazari si iudeo masoni la tot pasul, altfel te vei invarti la nesfarsit in acelasi cerc vicios.
    Comentariile tale sunt , de fiecare data, extrem de agresive, de parca numai tu esti detinatorul adevarului absolut !.... poate n-ar fi rau sa incerci sa privesti altfel lucrurile, poate n-ar fi rau sa privesti in interiorul tau si sa incepi incet- incet, sa realizezi ca aceasta atitudine de inversunare iti face rau mai intai tie si apoi si celor din jur.
    Inca o data, te rog sa nu te superi ,caci nu am intentionat sa te jignesc, ci doar sa te fac sa intelegi anumite lucruri.
    Dumnezeu sa-ti lumineze calea si gandurile !
    Pace si Iubire !
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  4. Super ceia ce scrii! Sa fi binecuvantata ! Multumiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! La fel sa fie toti cititorii mei si toti ceilalti pe langa ei. Doamne ajuta!

      Ștergere
  5. Draga domnule goyim anonim, asa ma indispui cu mesajele astea, cu iudeo-masonii si cu aceleasi povesti ca stii, c-ai citit, c-o sa vedem noi...Asa o energie negativa emani pe aici! Dai citate din carti si atat! Ai avut cumva experiente personale, viziuni, vise cu mesaj??? Hai, te rog, muta-ti cuibul undeva unde totul e negura asa, ca in mesajele tale! Crede-ma, ne indispui domnule, ne scazi vibratia!!! Blogul Ashtarei e pentru oameni care cred in Lumina, in Dumnezeu si in planurile Lui, nu pentru cei gen Gica contra!!! Iti doresc Lumina in suflet si in minte! Doamne ajuta! De te-oi fi suparat, imi cer scuze, dar prea nu scapi nici o ocazie sa-ti versi cunoasterea pe aici si trebuia sa stii ca esti in minoritate, majoritatea celor care citim postarile Ashtarei fiind doar pentru solutii, si nu pentru lamentari. Semneaza-Tot un anonim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Domnule(Doamna) eu nu ma lamentez deloc ,nici nu mi-a trecut prin minte asa ceva,doar incerc sa va prezint "inginereste" realitatea hidoasa si imputita in care traim majoritatea si,mai ales,sa va arat cine sunt vinovatii si profitorii acestor peste 6000 de ani de manipulari,minciuni,jaf coordonat si sclavie...Va place cum arata astazi lumea in general si Romania in special?Nici-o secunda nu mi-am propus sa va indispun,nici sa va scad vibratia-nu posed eu asemenea "puteri", sunt un "goyim amarat,sarac si bolnav--si n-am fost si nu voi fi niciodata Gica contra!!!!! Sunt convins ca pe masura ce tot mai multi dintre noi vor intelege si realiza cine,cum si ce sta in spatele Sistemului care conduce aceasta lume de peste 6000 de ani sansele ca noi "goyimii" sa ne eliberam cresc simtitor....Prin urmare m-am simtit dator sa trag nenumarate "semnale de alarma" la nivelul meu modest de cunoastere si pricepere.....Sunt convins deasemenea ca a posta pe un blog-oricare blog- nu este un drept al fiecaruia ci un privilegiu pe care-l acorda numai si numai administratorul blogului daca doreste aceasta....Nu am citat decat pe marele Constantin Brancusi neavand,repet,decat intentia de a spune semenilor mei ca SARACIA si PROSTIA nu duc decat la distrugere,si as adauga la spusele marelui sculptor si ANALFABETISMUL.....Cu mare respect pentru Ashtara cu rabdarea si intelegerea pe care mi le-a aratat mereu in ultimii 2 ani sper sa auzim in curand de mai bine! Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
  6. De aproximativ o saptamana, Dumnezeu a oranduit sa vad, aud si simt cum nivelul vibrational de constiinta al omenirii a crescut. Consiinta colectiva este in plina transformare si cu fiecare secunda, din ce in ce mai multi oameni se trezesc. E minunat si uimitor sa poti sa le observi reactiile atunci cand se manifesta asta - uimire, fericire, surpriza, acceptare, intelegere. Ca un boboc de floare care se desface. Minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos Ioana pentru impartasirea acestor perceptii. Asa simt si eu.

      Ștergere
  7. De ce?Pentru că luciferienii conduc totul din umbră, mascat, acoperindu-şi tâlhăriile şi minciunile pe care opinia publică le crede. Nu vreau să intru în detalii, deşi noi cei din Opal cunoaştem toate ascunzişurile lumii luciferice, care crede că biruinţa este asigurată de bani şi de arme, dar aceasta înseamnă dezastru…Dezastru este, într-adevăr, aproape, pentru că niciodată pe Pământ n-a fost atâta dezordine şi nedreptate ca în acest secol al celor mai mari fărădelegi. De aceea nu va întârzia pedeapsa! Judecata vine! … se apropie şi nu va cunoaşte mila şi iertarea! Va fi mai întâi o purificare a atmosferei pământene care va arde emanaţiile negative ale ticăloşilor. Din Opal vor izvorî radiaţiile “DURAN” care vor arde tot ce e particulă, atom sau microorganism răufăcător. Vor fi purificate mai întâi văzduhurile, oceanele prin DURAN”, apoi vor ţâşni radiaţiile “TRITON”, care lent, vor începe să descompună minţile celor ticăloşi, să-i facă să mărturisească singuri, în mod public, fărădelegile lor … dar căinţa lor va fi zadarnică …nu va exista pentru nimeni şi pentru nimic, căci mai presus de milă este DREPTATEA DIVINĂ Apoi va veni potopul flăcărilor arzătoare ale “TRININULUI”, care, va mistui lent corpurile sufleteşti ale celor întunecaţi, coborând atât pe Pământ, cât şi în lumea luciferică, distrugând-o până la totala nimicire cu toate locaşurile ei.Va fi spaimă, va fi groază pe întregul Pământ, capetele toate se vor pleca şi fiecare îşi va recunoaşte partea sa de vină. Atunci multe cărţi se vor deschide, care au stat de veacuri închise şi adevărul celor ce au prorocit va ieşi singur la lumină. Într-o lume purificată vom putea relua conducerea prin cei ce îi vom trimite pe Pământ. Desigur, marea majoritate a celor ce vor rămâne pe Pământ vor primi comunicările noastre şi vor urma sfaturile care vor fi primite prin mediumnitate. Vom trimite mediumuri destul de multe, pentru ca fiecare ţară să aibă instrumentul necesar comunicărilor, astfel ca să poată exista o strânsă legătură între suflete şi cei de pe Pământ. Vor mai rămâne însă şi din cei ce vor prefera să rămână credincioşi religiilor tradiţionale. Nu-i vom împiedica, fiecare va rămâne liber să opteze pentru calea pe care o va considera proprie înţelegerii sale.Doresc însă ca Pământenii să-şi unifice eforturile pentru a realiza o unică concepţie despre viaţă şi existenţă. Arderea nu va cruţa pe mulţi cu pete pe spiritul lor, care vor crea probleme conducerilor. În orice caz, dorim ca orice abatere de la LEGI să fie aspru pedepsită. Păcatul, fărădelegea nu trebuie iertate. Nu trebuie iertate: MINCIUNA, CALOMNIA, INSULTA ŞI CU ATÂT MAI MULT, FURTUL SAU LOVIREA.Dorim ca fiecare ţară să fie condusă de iniţiaţi şi filozofi care vor fi trimişi de noi şi vor fi comunicaţi prin mediumuri. Heruvicle, călăuzitorul tău şi fratele nostru, are acum cuvântul, să continue el şi să vă spună ce are de spus. EU mă retrag acum dar ne vom întâlni din nou pe această cale …

    sursa
    Patricia Radu
    George Vasii-Tainele Univerului Spiritual

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Precum este adevarat ca Eu sunt viu, tot asa este de adevarat ca Eu nu voiesc moartea pacatosului, ci ca pacatosul sa se intoarca de la calea sa si sa fie viu".

      Ștergere
    2. Dragii mei, credinta mea personala este ca adevarul ar fi pe undeva pe la mijloc.

      Mesajul ales de Cristian provine din scrierile si credintele celui ce a pus temeliile "Bisericii Ortodoxe Secrete". Eu sunt pe o lungime de unda cu majoritatea credintelor acestui grup de oameni. Un singur lucru insa nu mi se pare in regula: ura aceasta inversunata impotriva intunericului. Dumnezeu nu este ura si nici nu are in plan sa rezolve totul cu ura si cu inversunare. Este bine ales mesajul lui Luc in acest caz. Pe de alta parte Dumnezeu trebuie sa fie just si impartial. Asa cum am observat in ultima vreme, Dumnezeu a acordat o sansa de indreptare oricarui om de pe Pamant. Daca refuza aceasta, asta este... Va fi indepartat de pe aceasta planeta in cele din urma. Daca ar fi lasat in continuare aici, pentru ca Dumnezeu il iubeste, ar insemna suferinta pentru cei ce Il iubesc pe Dumnezeu. Cum Dumnezeu ii iubeste si El pe ei, este obligat sa aplice aceste masuri extreme la un moment dat.

      Ștergere
    3. Pe masura ce Pamantul evolueaza, sufletele de vibratie joasa nu vor mai putea suporta Lumina.
      Nu este vorba nici de manie, nici de pedeapsa.
      Este vorba, daca se poate spune asa, de o selectie naturala.
      Iar sufletele au liberul arbitru si e doar alegerea lor: ori se inalta odata cu Pamantul, ori nu vor putea suporta vibratia ridicata a acestuia.

      Ștergere
    4. Serios?!?!, si daca sufletele vor sa se inalte odata cu Pamantul dar nu pot suporta vibratia ridicata a acestuia???? Selectia naturala este un concept elaborat,gandit si promovat de masonerie prin reprezentantii ei,unii chiar de frunte dar nu poate explica stiintific de ce mai exista maimute daca omul a evoluat din rândul lor....Si de unde stii ca Pamantul evolueaza? Caci am evoluat in ultimii 200-300 de ani astfel incat putem sa ne distrugem de cateva sute de mii de ori noi toti si cu Pamantul acesta cu tot...Asta este evolutie? Si o ultima observatie,ce liber arbitru avem noi,oamenii când totul,absolut totul in vietile si viitorul tuturor este programat,condus si coordonat de masonerie?Care liber arbitru? Mark Twain spunea,de ex.,Daca votul nostru conta si puteam schimba ceva,NU ne mai lasau sa votam..... Ce ti-e si cu acestia care sunt convinsi ca ei stiu totul....

      Ștergere
    5. Nivelul de evolutie a unui suflet este dat de frecventa de vibratie a lui. Este o marime fizica care se poate masura, nu ti-o da cineva dupa vreun examen.
      Deci un suflet nu se poate inalta (evolua) daca s-a hotarat el intr-o dimineata sa faca asta, sau ramane pe loc daca se razgandeste.
      Selectia naturala sunt doar niste cuvinte, poti sa-i spui cum vrei. Corpurile ceresti suporta suflete cu o vibratie asemanatoare cu a lor.
      Iar liberul arbitru nu se refera la faptul ca am putea noi sa alegem daca sa fim bogati sau nu, daca vrem sa conducem lumea sau nu.
      Liberul arbitru tine de spiritualitate. Sufletul este liber sa aleaga daca sa se apropie sau sa se indeparteze de Lumina. Este alegerea intre bine si rau, in ganduri si in fapte.

      Ștergere
    6. Daca-i adevarat ce spui,tinand cont de cata ura,criminalitate,perfidie,lacomie,invidie,hotie,minciuna,manipulare si rautate se manifesta intre cei peste 7 miliarde de oameni care traiesc pe aceasta planeta inseamna ca vibratia Pamantului este foarte joasa(ca si a oamenilor).....
      PS. Multumesc pentru raspuns

      Ștergere
  8. Incă o treaptă

    Mai sus! Mai sus, încă o treaptă

    Îmi spui… Dar inima se-ndreaptă

    Spre zări pierdute . Nopţi am uns

    Şi nu ştii… Trepte n-am de-ajuns.



    Mă doare pasul… greu mi-e zborul…

    Demult s-a poticnit piciorul…

    Ne plânge cerul pe sub poale

    In vorbe reci, adesea goale.



    Da, vreau mai sus încă o treaptă!

    Privirea spre-nălţimi se-ndreaptă.

    De ce-mi stingi stelele pe boltă?!

    N-auzi?! Durerea se revoltă!



    Suspinul mi-e înnobilare…

    O, cât aş vrea să fii în stare

    Să mă ajuţi, să pot să zbor…

    Nu-mi frânge aripa de dor!



    Atunci, de mână vom urca.

    Împart cu tine treapta mea!

    Împart minunile şi cerul…

    Altfel, nu ştiu. Pricepi misterul?!



    Mariana Mihai, mai 2013

    Uitare

    S-a așternut uitarea peste lume,
    Se uită bunătatea, se uită bunul nume.
    Uităm ades copiii, uităm ușor părinții,
    Dând vina pe sinapse,pe neuronii minții.

    Uităm de glia țării,de patria cerească,
    Dar așteptăm pe gratis,ca aripi să ne crească,
    Ca să zburăm cu ele spre patria uitării,
    Uituci,urcăm in grabă, pe culmea nepăsării.S-a așternut uitarea peste lume
    Și nimeni n-are leacuri și nici nu vrea a-i spune.
    -Uituco, dragă lume, trezește-te odată,
    Căci va veni o vreme să fii de tot uitată!

    (Mariana Mihai,mai 2012)
    Mai presus de cei care nu stiu sunt cei care afla sau citesc;
    Mai presus de cei care afla sau citesc sunt cei care retin sau memoreaza;
    Mai presus de cei care retin sau memoreaza sunt cei care inteleg;
    Mai presus de cei care inteleg sunt cei care aplica;
    Mai presus de cei care aplica sunt cei care obtin rezultate;
    Mai presus de cei care obtin rezultate sunt cei care ating iluminarea,dobandesc puteri spirituale;
    Mai presus de cei care ating iluminarea,dobandesc puteri spirituale,sunt cei care ating absolutul,dobandind intelepciunea prin care totul devine cu putinta.

    http://www.facebook.com/ComunitateaGnosticaRomania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumoase versuri. Si adevarate din pacate... Multumim frumos!

      Ștergere
  9. Buna ziua.Din pacate suntem sclavii celor cinci simturi si a celor care isi lasa mostenire Pamantul.Am incercat sa vad din toate unghiurile ce l-ar face pe om fericit cu adevarat,rezultatul este...nimic.Nu cred ca este suflet uman care sa nu vrea sa evolueze.Nu trebuie decat sa fie invatati cum sa faca asta.Am mai observat ca intotdeauna se va gasi cineva sa ia locul altcuiva.Oamenii buni devin rai si invers.Doar ca fiecare vede evolutia in felul lui.Pana acum si in stadiul acesta al evolutiei cred ca era normal ca lucrurile sa fie asa.Nu este vorba de joaca a spiritelor,este vorba despre supravietuire si invatare.Acum in sfarsit dupa atata zbatere omul este pregatit sa abordeze un alt stil de viata, un alt nivel.Oamenii sunt destul de naivi dar privind prin ochii unui parinte cu un ochi plangi si cu celalat razi.Pana acum am avut religia,pe unii i-au facut credinciosi, pe altii buni,pe unii fanatici,altii si-au vazut de viata,altii au profitat e.t.c.
    Acum vorbim despre altceva O.Z.N-uri si Divinitate.Acum avem o alta framantare.Pot fi acestea asociate?Sau tot ce este in afara planetei noastre este divin?Toti oamenii suntem doar niste carcase umblatoare?Sunt intrebari care sunt sigur ca toti si le pun.
    Oare este o greseala ca ne aflam aici?Oare Divinitatea greseste?Oare Spiritul acela suprem care tine totul in miscare stie ca noi ne aflam aici?Oare ne asteapta sa ne ducem buluc spre EL(Ea)?Oare ce o sa facem impreuna toata vesnicia?Oare va mai exista universul?Eu nu vad motivul.Dar de ce ne-a aruncat atat de departe?Chiar era nevoie?Eu zic ca da.Viata trebuie sa existe si este o luuuunga calatorie.Pentru ce?Parerea mea.Poate ca Dumnezeu Sursa este vesnic dar materia trebuie sa renasca mereu? Cine stie?..
    Bine sa lasam asta.Acum ce ma framanta este motivul pentru care omul vrea sa evolueze.Asaa.. unul este, vine O.Z.N-ul cu familionul, ma dezbrac de carcasa si gata am terminat.Familia mea de pe alta planeta duce o viata de huzur,nu are nici o framantare,ura o sa ma joc toata ziua,o sa fiu numai in extaz.O sa ma plimb tot Universul.E... familia mea este familia mea.Pe ce Planeta?nu stiu?Sau in ce dimensiune.Dar ei, au ajuns la capatul calatoriei?Eu nu stiu.
    Mai sunt unii oameni care vin din dimensiuni mai inalte,au si ei planete dar de o vibratie mult mai inalta.Acestia se unesc cu flacara geamana si se iubesc toata eternitatea,se joaca cu materia,au puteri supranaturale pentru ei fiind normale,mai vin pe la cei mici si mai arunca un ochi.Simt o stare de fericire continua(normal,ce probleme au?).Trai nu gluma.Ei au ajuns la capatul calatoriei?Nu stiu.
    Acum,chiar si la noi se poate trai bine ca tot ne suporta Pamantul asta.Dar de ce nu traim asa?pentru ca suntem limitati din cine stie ce motive.Poate de rau poate de bine.
    Dar de ce vrea omul sa evolueze?Asta este intrebarea.Vrea sa detina puteri supranaturale,vrea sa fie fericit?vrea sa duca un trai fara probleme? vrea sa ajunga la Creator?Ori vrea sa fie VIATA insasi. Eu nu stiu
    Sinceritatea si curatenia sufleteasca este cea mai rapida cale si poti sa te bucuri de toate.
    Ee.. cum ajungi la asta stergete la nas, esti om mare acum.
    Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos,adanc,adevarat......Intrebari,intrebari,intrebari pe care ar trebui sa si le puna fiecare cat mai des cu putinta si,cu cat mai mult vom face aceasta cu-atat mai repede vom evolua.....Frumos spus,multumim Marian si....mai vrem......

      Ștergere
    2. Cum Marian ,tu esti acel tip ce spunea ca are/avea candva o munca grea de santier ? Totusi ,parca esti Acum altcineva...Macar nu esti in urma,si asta conteaza mult prea mult. In fond ,e tot un fel de competitie....Si trebuie castigata...

      Ștergere
  10. Trebuie sa recunosc ca mi-a luat ceva vreme sa inteleg si sa imi dau seama dar acum sunt sigur. Cred ca va aflati intr-o mare, mare amagire. Nu am vazut nicaieri un mix mai confuz de New Age cu ceva crestinism voalat pe ici pe colo si tot felul de alte ciudatenii "extraterestre". Doamna Mihaela, va rog sa retineti un lucru: toate s-au savarsit si se vor savarsi NUMAI si NUMAI prin Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Nu pleiadieni, nu siriusieni, nu reptilieni sau mai stiu eu ce alte natii de "extraterestrii" care in realitate, nu sunt nimic altceva decat niste spirite inselatoare demonice. Recunosc cinstit, am pus botul la articolele dumneavoastra pentru o perioada destul de indelungata dar Slava Domnului, ochii mi-au fost deschisi. Haideti sa nu ne mai jucam cu focul. Nu aveti cum sa faceti un amestec atat de toxic intre traditia ortodoxa romaneasca, ce presupune pocainta, rugaciune si dreapta credinta, cu imaginatia voastra demonica. Nu exista amestec intre intuneric si lumina. Nu puteti pune in acelasi castron doctrine luciferice cu Adevarul Sfintei Scripturi. Nimeni nu poate servi 2 stapani ori dumneavoastra fix asta faceti. Degeaba ii dati cu Doamne ajuta la sfarsit daca va pierdeti capul, e ca si cum ati cere binecuvantare de la Dumnezeu pentru pacatul de a fi impotriva Lui. Si mare atentie, nu e doar pacatul dumneavoastra dar mai sminti si pe altii. Sa va aduc aminte ce-a spus Mantuitorul nostru Iisus Hristos: "Si cine va sminti pe unul din acestia mici, care cred in Mine, mai bine i-ar fi lui daca si-ar lega de gat o piatra de moara si sa fie aruncat in mare.". Toate ideile astea cu evolutia sufletului, cu ridicarea vibratiei planetare si ascensiunea lui peste prajit, sunt 100% sataniste si provin din teosofie, un curent complet luciferic initiat de satanista Blavatski care mai apoi s-a transformat in doctrina new age. "Trezire inseamna a fi aproape de Dumnezeu, a cauta sa traiesti in armonie, iubire si pace dar inseamna si adevar si cunoastere." Specific iubiristic new age insa nu asta inseamna trezirea. Trezirea inseamna pocainta, eliberarea din robia pacatului. Toti suntem robii pacatului! Toti mergem la IAD daca nu ne pocaim in fata Dumnezeului nostru. Iisus a chemat omenirea la pocainta! Rasa umana a fost redobandita prin sacrificiul lui Dumnezeu Fiul si daca noi ne facem ca ploua in fata acestui sacrificiu atunci e ca si cum refuzam darul de a fi mantuiti. Mai aveti timp sa va treziti si sa va intoarceti de la credintele voastre toxice. Si dumneavoastra si toata echipa voastra teribila: Gaucan Dan si Sfatuitoarea si Profa de Geogra care mai sunteti ca tare va place sa va mai dati porecle. Iesiti din inselarea asta demonica in care va aflati pana cand nu va fi prea tarziu. Este clar ca Dumnezeu ne iubeste pe toti dar nu putem sa-i scuipam mana si sa asteptam sa intram in Imparatia Lui. Ori acolo nu va ajunge NIMENI decat prin IISUS HRISTOS. Iar calea catre Hristos se afla prin Crestinism nu prin navete spatiale demonice. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va deschida ochii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crestinismul a pierdut din adevar de-a lungul secolelor. Cel mai bun exemplu este reincarnarea, care a disparut in secolul al VI-lea din cauza imparatesei Teodora.
      Iar extraterestrii exista tot asa de adevarat pe cat existam si noi. Greseala multora este ca ii confunda cu ingerii si arhanghelii.
      O alta problema este pacatul. Nu suntem nici robii pacatului, dar nici curati. Gresim, platim, dar suntem iubiti continuu.

      Ștergere
    2. Draga Domnule Paul,

      Smintire la minte este aceea sa crezi ca intre miliarde de galaxii, lucru cunoscut stiintific, noi oamenii suntem singuri in acest Univers. Smintire la minte este sa crezi ca este suficienta o singura viata de om ca sa te poti mantui. Smintire este aceea sa ii spui unui copil de clasa zero, de sase ani, ca si profesor de religie, ca femeile care intra cu capul descoperit in biserica sunt curve, astfel incat intrebarea ce a urmat in mod firesc a fost daca mama lui este curva, pentru ca nu vazut-o acoperindu-si capul cand a intrat in biserica. Smintire este sa ceri 1000 de lei pentru o nunta si 600 de lei pentru un botez si nu mai stiu cat pentru o inmormantare si ce alte tarife si taxe or mai fi in DREAPTA Ortodoxie. Daca ar veni acum Iisus le-ar rasturna toate cele asa cum a facut cu fariseii si cu tot comertul lor. Mi-ati putea specifica si mie cam cate crime s-au savarsit de-a lungul istoriei in numele lui Hristos si al lui Dumnezeu? Eu nu servesc la doi stapani dar in vremurile pe care le traim, lumina si intunericul sunt cam amestecate si suntem in aceasta amestecatura cu totii. Nici macar unul nu este exclus. Acum, daca unii au capacitatile sa inteleaga ce ni se intampla, iar altii nu, asta este...

      Toate actiunile pe care le-am punctat sau la care am facut chemare in acest blog, au avut si au ca scop final sa permita Luminii sa se separe de intuneric, triumfatoare. Exact ca in pilda cu graul si neghina. Eu pentru asta ma lupt. Imi doresc din tot sufletul sa vad oamenii fericiti si avand pe masa painea cea de toate zilele. Toate acestea sunt facute cu sacrificii enorme. Sunt putini cititori cei care se intreaba oare cum le-o fi celor care fac o munca din aceasta ca a celor numiti de dumneavoastra? Ei or fi sanatosi? Or avea ce manca? Or avea unde sta? Or avea unde munci? Oare sufletul lor nu plange la fel de mult, ba poate mult mai mult decat la altii? De ce ii ataca energetic adevaratii slujitori ai intunericului, daca toti cei pe care i-ati numit si mai sunt si altii, sunt oarecum prieteni si cu stapanul lor, asa cum ati specificat domnia voastra?

      Iar eu draga domnule Paul nu cer nici 50 de bani cat minimul pentru o lumanare cumparata de la Biserica Ortodoxa, ca sa fac toata aceasta munca.

      Vedeti dumneavoastra care este diferenta? Eu nu as indrazni niciodata dar absolut niciodata sa intru in casa cuiva si sa il jignesc si sa il fac albie de porci, indiferent care i-ar fi credintele. In aceasta seara, prin felul in care v-ati formulat comentariul, mi-ati umplut casa cu noroi iar asta cu siguranta ca nu vi se va inscrie ca bila alba in Cartea Vietii. Inteleptul tace si eventual spune: "Iarta-l Doamne ca nu stie ce face".

      Inchei prin a specifica faptul ca am vorbit in formule de politete, pentru ca ati facut la fel. Mi-a fost relativ usor sa observ asta pentru ca era tipator pe langa restul mesajului. Am fost odata martora la o cearta dintre un barbat si o femeie. Dumneaei i-a spus la un moment dat: Domnule da' prost mai esti. Dumnealui i-a replicat: Proasta sunteti dumneavoastra DOAMNA!. Cam asa ceva a fost si cu comentariul din aceasta seara.

      De regula imi pun intrebarea daca asemenea comentarii vin sincer din sufletul unui om sau vin ca urmare a comenzilor primite de la superiori. Ei bine, constat ca nu mai simt nevoia sa inteleg cum sta treaba pentru ca pur si simplu nu ma mai intereseaza acest aspect. Este disperare mare in randul tuturor organizatiilor, de toate felurile, pentru ca pot observa cu usurinta cum se disperseaza si cum le aluneca pamantul de sub picioare. Iar aici va dau dreptate, este cale de pocainta pentru fiecare, chiar si in al doisprezecelea ceas.

      Ștergere
    3. Draga Doamna Mihaela, eu imi fac datoria de crestin si expun lucrarea vrajmasului. Din pacate dumneavoastra asta faceti acum prin invataturile false pe care le raspanditi. Nu contest existenta unor preoti care nu fac cinste bisericii dar asta e pentru ca sunt oameni iar toti oamenii sunt pacatosi. Si cum spunea chiar Pr. Arsenie Boca , a critica pe preoti e cel mai fara rost lucru. Nu exista nimeni fara de pacat. Un singur om a fost fara de pacat si anume Iisus Hristos, singurul! Insa ce a spus mantuitorul nostru? " Cine nu este cu Mine este împotriva Mea şi cine nu adună cu Mine risipeşte". Deci voi sunteti impotriva lui pentru ca voi sunteti cu extraterestrii vostrii, care defapt sunt demoni insa sunteti prea mandri sa va dati seama de asta. Eu nu zic ca nu exista, doar ca nu puteti demonstra voi ce sunt exact. Comunicarea cu spiritele este interzisa dintr-un motiv foarte bun. Cuvantul lui Dumnezeu spune clar ca dracii se pot preface in chip luminos. Voi credeti pe Sananda, Maytreya, si alte entitati din Federatia Galactica a Minciunii. Voi nu va dati seama ce faceti dar va jucati cu focul. Se poate demonstra foarte usor ca Sananda este anticrist. Studiind "noile scripturi" ce sunt accesibile online se poate observa cu usurinta ca e vorba de un fals nerusinat ca nu atinge inaltimea gandirii si constiinta lui Hristos, ce se poate observa numai in Noul Testament. Tocmai de aia voi va impotriviti lui Hristos si il defaimati prin invataturile astea mincinoase. Si daca nu va dati seama ca sunt mincinoase atunci sunteti in mare amagire. Va gadila vrajmasul prin mandria proprie, va face sa credeti ca cine stie ce misiune mare aveti si ce capacitati aveti si uite asa va gadila orgoliul si voi va continuati amagirea. Exista un singur adevar nu 1000. Unul singur. Atacurile asupra bisericii ortodoxe, care din pacate a fost si ea infiltrata de vrajmas, prin masonerie, nu se justifica si nu schimba cu nimiic adevarul care este Iisus Hristos. Singurul OM fara de pacat, Dumnezeu intrupat, Dumnezeu facut om si venit sa rascumpere pe Adam cel cazut. Iisus s-a sacrificat pentru noi toti pentru a ne duce inapoi de unde am plecat, din Rai. Insa vrajmasul ne trage cu toata puterea in curtea lui, in Iad. Nu exista reincarnare, astea sunt povesti orientale cu vechime, tot de ingerii cazuti insuflate oamenilor cu mintea slaba. Adevarata misiune a noastra este aceea de a ne mantui sufletul , de a-l salva de la suferinta, de a ne reintoarce in sanul lui Dumnezeu. Voi crezand in extraterestrii vostri mincinosi, stirbiti autoritatea lui Iisus Hristos si il decadeti din drepturi. Si nu-mi vorbiti mie de alegorii cu casa, ca asta e un site public iar smintelile astea sunt accesibile oricui. O casa privata are usa inchisa, acolo n-as sparge usa sa intru. Aici e liber acces si pentru oameni cu mintea slaba si pentru cei mai pregatiti. Daca asta e oferta dumneavoastra pentru constiinta oamenilor, sa va asteptati si la oameni ca mine pentru ca nu voi sta indiferent. Cand vii cu asa ceva iti asumi si confruntarea pentru ca nu poti sa spui tu ca detii adevarul, cand defapt nu-l detii. Eu nu sunt aici sa fiu politicos. Iisus nu a fost politicos cu sarpele ci l-a calcat pe cap. Din dragoste fata de voi va trimit acest mesaj chiar daca ma percepeti ca fiind agresiv. Ma rog la Dumnezeu pentru voi sa va trezeasca din amagire dar cred ca sunteti deja pierduti in mandria voastra, credeti ca stiti prea multe. FEDERATIA GALACTICA A LUMINII ESTE O AMAGIRE DE-A VRAJMASULUI. MEDITATI LA ASTA DOAMNA MIHAELA. SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU LUMINA ADEVARATA.

      Ștergere
    4. Domnule Paul,

      Cred ca aveti treaba multa de facut pentru tara iar eu va retin cam tare atentia. Ma intreb cam cat timp va ia ca sa scrieti comentarii de o asemenea lungime. Va rog nu imi fortati mana pentru ca va demonstrez inginereste, printr-oi singura propozitie scapata in primul comentariu pe care l-ati facut data trecuta, ca serviti unor anumite interese. Promit solemn ca dau un premiu primului cititor care poate observa ce am observat si eu in comentariul pe care l-ati postat initial la acest articol. Este un ceva care va demasca intentiile.

      Sunteti plin de URA si de CONTRADICTII. Drept urmare nu imi dati mie si altora ca mine lectii despre Hristos pentru ca se vede clar ca in inima domniei voastre nu a putut intra inca. Dumnezeu a coborat pe Pamant prin Hristos ca sa invete oamenii sa se iubeasca unii pe altii si nu sa se judece, caci habar nu au ei cum este judecata lor pe langa Judecata Divina. Sa imi gasiti un singur articol unde eu scriu ca Hristos este una cu Sananda si va dau si domniei voastre un premiu. De fapt n-am ce sa va dau pentru ca va garantez ca nu veti gasi aceasta idee sustinuta de mine nici de-ar fi sa cititi toate articolele de la cap la coada.

      Intr-un final, va comunic solemn ca nu voi mai citi nici un rand din aceste comentarii. Am apucat sa il citesc pe acesta. Pe cel de la articolul cu Parintele nu il voi mai citi sub nici o forma. Nici pe acela si nici pe oricare altele ce ar mai putea urma. Fac asta din motive de aparare. Tot ceea ce simt si stiu ca imi tulbura pacea sufletului, sta in puterea mea sa elimin din viata mea. Acelasi lucru ii invit pe toti cititorii mei sa faca. Chiar ii rog si le multumesc.

      Ștergere
    5. Deci (încep cu *prostescul* deci)... nu-mi vine a crede că mintea unei ființe, recte mintea lui Paul, poate fi atât de grosolan manipulată de dogma religioasă! În acest atât de *înfricoșător* caz, de vină este creștinismul ortodox...de vină, ptr că Paul s-a născut într-o țară ortodoxă și este un fervent practicant al respectivei religii, evident! Dacă s-ar fi născut undeva prin stepele Asiei, ar fi putut fi, acum, o înaltă conștiință umană, undeva, prin Tibet!
      *Dom'le, așa ceva...* - vorba unui prieten de-al meu! :))
      O să mă refer la un singur aspect comentat și *pecetluit* de Paul: el spune că *cine e cu extratereștrii e împotriva lui Hristos, împotriva lui Dumnezeu, și e dat cu Diavolul*. Dar nu știe cine e Demonul șăf...e Lucifer, e Satana (*curent luciferic inițiat de o satanistă*)...mă rog, e problema dumisale!
      Bon...ca urmare a celor scrise de ultra-mega-ortodoxul Paul, rezultă cam așa: în afară de Dumnezeu, Hristos și Pământ (dar Hristos a fost tot Dumnezeu, deci rămân doar Dumnezeu și Pământul), restul Creației este alcătuit numai din Demoni...și asta pentru că ceea ce e în/din afara Pământului, adică extra-terestru, este Demon! Bine, am greșit, scuzați-mă! DOAR un SINGUR OM care a trăit pe planeta asta, anumiți *îngeri* și, probabil (deși sunt tot oameni, deci niște păcătoși), alde Paul și toți ultra-mega-ortodocșii de pe planetă! Câți or fi, oare? Or fi 5, 10, 100, 1.000, 10.000, 100.000, 144.000? Doamne!, ce-ai putut face cu Creația Ta...*ai produs* numai Demoni și doar ț-șpe pământeni, *cei treziți*...printre aceștia aflându-se și ROBUL TĂU, PĂCĂTOSUL Paul! :)
      ROBULE și PĂCĂTOSULE Paul, dacă-ți place atât de mult SĂ FII SCLAV și PĂCĂTOS, păi SCLAV și PĂCĂTOS o să fii toată viața ta de acum încolo...până la Ascensiune, evident! :)))
      Totuși, ptr că eu sunt un om care nu *l-a găsit* încă pe Dumnezeu, te întreb pe tine, ROB și PĂCĂTOS care spui că ești: de ce ne consideri niște *smintiți* (chiar dacă o faci cu/din iubire), l-ai găsit pe Ea/El, știi unde este?
      Dacă este PESTE TOT...SUS (extra-terestru) și JOS (pământ) și ÎN TINE (evident), atunci ce este și de ce Îl/te consideri un ROB și un PĂCĂTOS?
      Dacă îl vei găsi NUMAI prin OMUL sau Fiul Hristos (care e tot Ea/El, de fapt), unde-l cauți? În sus, în jos sau în tine?!
      Mă/ne poți lumina cumva asupra acestui aspect esențial al existenței?
      PS: dacă Miha va publica comentariul meu și vei decide să răspunzi, aș aprecia dacă ai face-o cu cuvintele tale *păcătoase*, nu cu citate din *cărți sfinte*!

      Ștergere
    6. Toti suntem robii pacatului. Toti slujim necuratului prin actiunile noastre. Suntem toti cazuti in pacat de la protoparintii nostrii Adam si Eva. Iisus Hristos insa ne-a rascumparat si a calcat moartea. Pe acest site se inoculeaza ideea ca salvarea nu depinde numai de Hristos ci si de tot felul de extraterestrii benevoli, activari energetice si alte minunatii pentru care nu se pot aduce nici un fel de dovezi. Exista dovezi ca toti cei din Federatia Galactica a Luminii sunt in realitate servitorii lui Lucifer. Doamna Mihaela insa este un mare fan si propovaduitor al acestei Federatii, dupa cum se stie. Numai numele Ashtar (Command) ar trebui sa dea de gandit pentru ca e derivat din numele unui zeu pagan. Paganismul este anti Dumnezeu, incalca prima porunca din decalog. Cand vrei sa fii dupa legea lui Dumnezeu nu ai cum sa fii si cu extraterestrii. Stiti cum scrie in scriptura, ca nimeni nu poate sluji la doi stapani.

      Ștergere
    7. Domnule,daca sunteti un umil suflet iubitor de Dumnezeu,de ce simt atata ura,judecata si intoleranta in cuvintele dv ?Am spicuit ,pentru ca sincer nu am putut citi comentariile intregi,si m-am simtit rau,rau fizic ca la un atac energetic indreptat catre cei care va citesc cuvintele...Sunteti mai departe de lumina lui Dumnezeu decat un beci intunecos si plin de sobolani...Dumnezeu sa va lumineze sufletul,ca tare aveti nevoie !O pacatoasa iubitoare de oameni .

      Ștergere
    8. "Dumnezeu a coborat pe Pamant prin Hristos ca sa invete oamenii sa se iubeasca unii pe altii si nu sa se judece, caci habar nu au ei cum este judecata lor pe langa Judecata Divina." Absolut de acord cu dumneavoastra insa dumneavoastra sunteti impotriva ortodoxiei si smintiti oamenii cu extraterestrii vostrii. Cineva trebuie sa va arate cu degetul. Eu nu mi-as lasa prietenii sa creada in Ashtar Command. Defapt nici dusmanii nu mi i-as lasa. Doamna Ashtara, cu nume de zeu pagan, adica de demon. Nu exista 100 de adevaruri ci unul singur. Dumneavoastra daca tot citati duhovnici romani de mare calibru, de ce nu respectati traditia ortodoxa, de ce sunteti atat de in afara ei? Raspundeti-mi la aceasta intrebare. Cum se poate sa aveti un Adevar personalizat dupa preferinte, in urma "experientelor" spirituale. Pai toti Sfintii au scris degeaba tot ce-au scris? Toti mucenicii care au aparat ortodoxia care poate-s si pomeniti pe aici, ei pentru ce au murit daca nu pentru Adevar. Si da, este porunca mare sa ne iubim aproapele dar spuneti-mi, dumneavoastra v-ati lasa aproapele sa se uite la filme sataniste, sa se expuna unor doctrine toxice? Sa-mi fie cu iertare, eu nu am vrut sa fiu agresiv desi observ ca am fost foarte agresiv si plin de ura cum ati spus. Dar de vina este si impotrivirea dumneavoastra, pentru ca nu vreti sa recunoasteti lucruri absolut evidente, chiar strigatoare la cer. Va ascundeti dupa deget. Ca dumneavoastra stiti doar mai multe ca mine, vorbiti direct cu Dumnezeu cu toate autoritatile ceresti, am uitat. Nu? Faceti si sedinte de vindecari energetice? Daca da, va da Duhul Sfant Puterea? Sau intierile "arcturienilor"? Sau nu stiu ce portal special? Sunt prea multe intrebari fara raspuns si prea multe minciuni amestecate cu adevar. Din acest motiv am scris aceste comentarii.

      Ștergere
    9. Dumnezeu are o singura lege "FII VIATA".Univesul este creat cu doua energii.Nici una nu este buna,nici una nu este rea.Oricare din aceste energii daca ar fi prea mult ar produce dezechilibru.Asta nu inseamna ca raul nu exista dar rautatea este doar o intelegere si o alegere gresita a unei energii.Dupa cum cred ca ati observat totul este dual,nu poti sa faci nimic fara doi,al treilea este rezultatul.Nu stiu daca ma exprim prea bine.
      Acum sa spun ceva despre religie.Religia nu exista doar de cand crestinismul,au fost si sunt tot felul de reprezentari ale ei.Toate pentru adoratia DIVINITATII.Toate spun despre adevarata credinta.Toate arata spre un DUMNEZEU dar toate i se inchina mai mult religiei decat LUI.Religia are rolul sa ne aduca aminte ca Dumnezeu exista.Foarte adevarat
      Nu am nimic impotriva religiei care este in cea mai pura forma,acea de a fi prezenta ca sa ne aminteasca..doar atat.Dar cum orice este "bun" si "rau" religia de orice fel nu a facut decat sa produca smintiti pe banda.Smintiti care fac orice pentru religia si credintele lor.Aproape toate pentru autodistrugere.La cine se inchina toti acesti oameni?
      Da vin la biserica si spun " iarta-ma Doamne,ma mai primesti in RAI?" Dumnezeu zice"Da smintitule,ai grija sa nu te ranesti sau mai rau, sa nu faci rau cuiva".Acel om la cine se roaga? Ori vine sa ceara binecuvantare sa mai faca? Dar nu mai bine parintele care slujeste in altar sa tina un toiag in mana?.Atunci cand vine "credinciosul" sa fie intrebat"De ce ai venit?" el o sa spuna ca a gresit si cere iertare,atunci parintele bang,bang,bang cu toiagul si sa spuna "Sa nu te mai prind aici decat atunci cand faci fapte bune,atunci sa vii sa imi spui".Daa..In numele LUI prea putine se fac.
      Cand a venit Iisus erau si atunci biserici.A vrut sa arate o noua viziune asupra vietii.Si ce s-a intamplat? Acum daca ar veni din nou ar avea aceiasi soarta.Oamenii nu inteleg ca Dumnezeu nu are nevoie de slugi.El vrea ca creatia Lui sa creasca in toate sensurile.
      Acum biserica spune ca tot ce vine nou si nu este inteles vine de la necuratu..Cine stie?
      Sminteala este sa te invarti in cerc si sa nu cauti mereu o modalitate de a trai, a trai in pace.
      Ca tot este la moda povestea cu extraterestrii.Ei ca si noi,sunt si buni si rai,unii sunt mai mult buni,unii mai mult rai,depinde cu cine luam legatura.Era si normal ca religia sa incerce sa pastreze traditia asta este misiunea ei dar poti sa fii credincios si in afara Planetei.Mai periculoase sunt perceptiile noastre care produc credinte.Ar fi mai multe de spus dar nu fac decat sa aduca un sir interminabil de discutii.
      Eu atat pot sa mai spun.Nu va puneti impotriva curentului dar nici nu va lasati dusi de el.
      Paul eu nu te percep ca fiind negativ.Oamenii dau aproape intotdeauna un sens gresit perceptiilor.

      Marian



      Ștergere
  11. Evolutia este esenta existentei sufletului.
    Dumnezeu experimenteaza prin noi toata creatia sa.
    De ce sa vrei sa evoluezi? Pentru ca asta e drumul spre Acasa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua.Inainte sa fac cine stie ce comentariu,vreau sa spun ca eu am incredere in Mihaela si in munca ei.Nu mai amestecati credinta cu religia.Misiunea ei este sa dezlege ce altii leaga de zor,problema este ca si unii si altii folosesc acelasi tip de nod.Avem mare nevoie sa ne invete cineva cum sa gandim,ca tot ce s-a facut pana acum pentru umanitate a fost munca de indobitocire.Omul are capacitati uimitoare chiar si in aceasta forma.
    Este greu de crezut pentru multi.Ce face ea si altii ,care au intentii sincere bineanteles,este sa sparga programarile ca sa putem merge mai departe.Este nevoie de mai multi oameni care gandesc lucid.Ma opresc aici deocamdata.
    Imi pare rau Mihaela daca ti-am creat suparare.Mai sunt oameni pe aici care nu mai stiu incotro si rabufnesc si ei pe unde apuca,nu cred ca o fac chiar din rautate.
    Marian

    RăspundețiȘtergere
  13. Hopaa.... am nimerit si eu pe aici.......
    Vin si eu cu o rugaciune, gandita de mine, pentru curatarea, purificarea si protectia energetica. Am verificat-o si pot spune ca merge de minune:
    "Ma rog Bunului Dumnezeu sa imi dea lumina si iubire atat cat imi trebuie mie cu adevarat si asa cum imi trebuie mie cu adevarat pentru curatarea, purificarea si echilibrarea mea energetica pana in profunzimi, cat si pentru protectia mea in fata oricarui tip de atac.Toate acestea sa-mi fie date numai in armonie cu Vointa Divina si Legile Universului si independent de vointa mea cat si de vointa oricarei alte entitati din acest Univers!"
    Buun... Cateva lamuriri cu privire la aceasta rugaciune:
    1. Poate fi folosita de oricine fie pentru purificarea si protectia personala, fie pentru purificarea si protectia oricarei alte persoane. In cel de-al doilea caz se va spune: "Ma rog Bunului Dumnezeu pentru XW sa i se dea..... . Toate acestea sa ii fie date numai in armonie cu Vointa Divina si Legile Universului si independent de vointa mea, de vointa lui XW, cat si independent de vointa oricarei alte entitati din acest Univers!" De ce astfel? Pentru ca ->
    2. noi cand ne rugam se intampla ca sa cerem lucruri care ne sunt cu adevarat nefolositoare, iar asta chiar fara sa vrem sau fara ca sa ne dam seama. Acelasi lucru este valabil chiar si in cazurile in care ne rugam pentru ceilalti sau cand altii se roaga pentru noi. Si atunci nu ar fi mai onest sa nu mai facem pe desteptii cu Vointa Divina si Legile Universului mizand doar pe faptul ca avem liber-arbitru? Stie Bunul Dumnezeu mult mai bine decat noi ce ne trebuie cu adevarat fiecaruia dintre noi. Voi nu credeti?

    Imhotep.



    P.S. Am lasat acest coment pentru ca asa am simtit si pentru ca asa a venit din interiorul meu. Sa va fie de un real folos!

    RăspundețiȘtergere