vineri, 3 octombrie 2014

SECRETUL LUI METATRON


SECRETUL LUI METATRON

Dragii mei,

Sunt ani... Sunt multi ani de cand caut... Aproape 12 ani.
Ce credeti ca am cautat atata amar de vreme? Un secret, un instrument, o masinarie, un ceva care sa se poata opune in orice clipa si pentru oricine, oricarei actiuni de magie neagra, indiferent cum ar fi ea facuta.
Vin oameni si spun: daca iti cresti suficient vibratia, nimic de acest gen nu te mai poate atinge. Este perfect adevarat, dar exista totusi o situatie in care isi pierde valabilitatea: cand Dumnezeu are un scop mult mai inalt decat a te tine departe de efectul acestor actiuni.
Unii spun ca nu exista magie neagra. Eu nu fac nici un comentariu fata de aceasta teorie. Tot ce pot spune este ca eu cred cu fiecare celula a fiintei mele ca treaba nu sta deloc asa.
Daca as admite aceasta teorie, atunci mi-as dori sa pot avea si niste raspunsuri la urmatoarele intrebari: de ce un om care niste zeci de ani a stiut cum sa faca bani, dintr-o data nu se mai pricepe la asta? (nu ne referim aici la cazul in care i-a obtinut in mod necinstit. In aceste situatii vine o vreme cand roata se intoarce). De ce un om care a avut niste ani buni o frumoasa relatie de iubire, dintr-o data, se rupe din ea si nu mai reuseste sa gaseasca nici o relatie armonioasa oricat de mult s-ar stradui? De ce sunt oameni cu stari de rau ce apar dintr-o data, de nu se mai pot tine pe picioare, iar cand isi fac toate analizele medicale posibile nu li se gaseste nimic in neregula? De ce cineva care a avut ani de zile un job bun, dintr-o data, orice ar face si cu toata priceperea lui, nu mai este in stare sa gaseasca unul la fel? Aceste intrebari ar putea continua fara numar.
Ei bine, din punctul meu de vedere, peste 80% din aceste situatii au ca „fundament” sigur actiunile de vrajitorie.
De ce ii este acestui popor atat de rau? Pentru ca si-a ucis conducatorul ar raspunde unii. Pentru ca are karma grea de neam ar spune altii. Si de asemeni pentru ca are conducatori incapabili ar spune foarte multi. Asa sa fie oare?
Pe cine a atacat vreodata acest popor? A vrut el bunurile cuiva? Pai atunci pe nemti, pe austrieci, pe turci si pe multi altii, care au dorit sa isi extinda teritoriile peste tot cuprinsul lumii, pe ei nu ii mai pedepseste nimeni? Ei nu mai au karma?
NU ARE LOGICA OAMENI BUNI.
Singura logica pe care eu o vad ca sta in picioare si ofera un raspuns la toate intrebarile de acest gen este ca datorita a ceea ce se stie din toate profetiile ca ii revine acestui neam ca misiune, sa fie centrul spiritual al noii lumi si datorita nenumaratelor comori materiale si spirituale pe care le ascunde acest pamant, oamenii acestui popor sunt atacati energetic din toate partile: din interior si din afara.
Ce se pare ca nu reuseste sa inteleaga nici un lucrator in intuneric este urmatorul lucru: cand faci ritualuri asupra unui om fara credinta, reusesti sa faci din el un teleghidat, fara directie, fara scop, ce poate ajunge la o adica si la sinucidere daca nu are pe cativa prin jur care sa se roage pentru sufletul lui. Dar daca o faci asupra unui om cu credinta puternica in Dumnezeu, se petrece urmatorul fenomen: acela nu isi pierde mintile desi vede ca ii merge din ce in ce mai rau. El incepe sa se roage si incepe sa caute. Isi doreste sa gasesaca solutia ca sa se poata elibera de belea. Iata dragii mei scopul lui Dumnezeu si exceptia despre care vorbeam la inceputul articolului, care trece dincolo de nivelul vibrational. Dumnezeu doreste sa il aduca pe aceasta cale la o cunoastere superioara. Altfel nu ar permite sa ii fie atins nici macar un firicel de par din cap. Treaba aceasta este valabila si la nivel de om si la nivel de grup si chiar la nivel de neam cum ar fi cel romanesc.
Stiti cum vad eu treaba? Orice om cand se naste are ceva cordoane catre o anumita cunoastere ce ii este necesara pentru a-si putea implini misiunile vietii sale. Este acumulata in vietile anterioare. Vine deci cu un pachet de cunoastere necesara dar nu suficienta. Partea care trebuie completata sta precum cartile intr-o biblioteca ce se desfasoara semeata catre tavan si catre care el se uita ca inspre cer. Pe masura ce creste, el mai ajunge la un raft si i se mai da de acolo cate o carte de care are nevoie. Daca nu a fost suficient de truditor, nu este nici o problema. Misiunea ce trebuia implinita la momentul X de el, nu i s-a alocat doar lui. Divinitatea nu isi permite acest risc. Se va gasi imediat inlocuitorul care a reusit sa fie mai inalt ca el, la momentul cand a fost nevoie.
In cele ce ma priveste, de cand am inceput sa sustin cursurile si sa postez uneori lucruri deranjante pentru unii pe blog, s-au gasit destui care sa isi doreasca sa ma faca de comanda, cum spune o vorba romaneasca. Daca ma refer acum la un set de mandale antipropsperitate, cu siguranta ca cei ce au facut asta, stiu despre ce vorbesc. Simboluri de toate felurile pe care le-am vazut sau le mai vad in plan energetic, nu m-am lasat pana nu le-am talmacit pe toate. Am cautat si m-am rugat sa primesc lamurire de la Dumnezeu si am primit. Nu mai numesc aici si multimea de alte metode pentru ca oricum nu are nici un rost. Nu acesta este scopul nostru.
Duminica am incheiat o rugaciune foarte puternica pe care am facut-o timp de 49 de zile. In ultima saptamana a perioadei mi-am simtit inima foarte grea. Vineri dimineata am cerut ajutor Divinitatii si am emis aproape ca pe o comanda de armata cerinta mea de a primi cunoasterea cu ce este de facut ca sa poata fi stopate toate aceste lucraturi. Ca sa fiu sincera, eu am urmat deseori calea truditoare in rezolvarea unor probleme de acest gen, dar nu m-am lasat niciodata in a cauta si cere solutia simpla. Legari si trude indelungate pentru dezlegari. M-am saturat si am obosit cu astea. L-am intrebat in aceste zile de rugaciune in fiecare zi pe Dumnezeu care este solutia suprema, pentru ca i-am transmis ca undeva inlauntrul meu, stiu sigur ca trebuie sa existe una. Am dat termen pana vineri seara. Atat am fost de hotarata cu aceasta cerere. Am stat la serviciu pana la ora 21. Mi-am luat geanta pe umar iar cand sa plec, mi-a atras atentia o cutie dintr-un noian de alte cutii identice. M-am dus glont catre ea, ca si cum mi-ar fi dat cineva un branci si i-am deschis capacul. Ce credeti ca era in interior?
O pana de porumbel si un mic patrat pe care era infatisat Cubul lui Metatron. Mesaj de la Ingeri cu alte cuvinte.
Pentru cei ce nu sunt initiati in tainele geometriei sacre, recomand darea ca si cuvant-cheie la un motor de cautare, „cubul lui Metatron”. Se vor putea gasi nenumarate articole extrem de lamuritoare.
Foarte bine. Am inteles mesajul. Secretul era in Cubul lui Metatron. Despre el stiam de niste ani de zile si am invatat sa il folosesc pentru purificare si taiere de legaturi neconforme, cerandu-i unul Inaltului Inger Metatron si vizualizand cum acesta intra prin chakra Coroanei si se duce prin toate ungherele corpului, facand curatenie. Stiam insa aceeasi solutie veche: sa folosesti Puterea Cubului ca sa dezlegi ceva legat. Nesatisfacator.
Si iata ca a venit noaptea cea mare si visul suprem. S-a intamplat vineri spre sambata, 27.09.2014. Mi s-a aratat in vis cum se foloseste Cubul ca sa devina acea masinarie cautata atata amar de vreme.
In urmatoarele zile, au venit si alte informatii suplimentare menite sa imbunatateasca informatia din vis. As dori sa precizez ca multe dintre ele sunt trimise prin vise sau viziuni ale multor prietene si prieteni de ai mei si doresc sa le multumesc pe aceasta cale pentru ca imi este foarte limpede ca fara ajutorul lor, multe ar fi ramas neintregite si ar fi fost egale poate cu zero.
Iata care este ideea. Un Cub al lui Metatron, vazut in forma bidimensionala, are in alcatuire 13 sfere. Una este in centru. Alte 6 sunt in jurul celei centrale si alte 6 sunt in jurul celor 6. Este aratat un cub in figura de mai jos.



Care a fost informatia care veti vedea ca pana la urma nu este nici o filosofie? Daca iti lipseste insa ideea, chiar si simpla, este degeaba. Este ca si cum nu ar exista. Sa se formeze un Cub al lui Metatron din sfere umane si divine. Se vor defini 6 sfere umane, 3 femei si 3 barbati, adica 3 perechi. Cei 6 se vor aseza ca in figura de mai sus, formand Tetraedrul Pamatului sau triunghiul cu varful in jos. Alte 6 sfere divine ce se vor forma din acele Fiinte de Lumina (Ingeri, Sfinti, Maestri Inaltati) considerate cele mai potrivite de Divinitate pentru asocierea cu cei 6 componenti umani ai Cubului, in functie de nevoile lor, vor forma Tetraedrul Soarelui sau triunghiul cu varful in sus. In centru va fi din nou o sfera divina, hotarata de Tatal Ceresc. Avem deci 6 sfere umane si 7 sfere divine. Constructia se poate face la propriu prin participarea in fizic a celor 6 oameni, sau energetic, la distanta, cu conditia sa isi cunoasca fiecare locul si sa se conecteze in acelasi moment la lucrare. Iata pasii:
1. Se fac niste rugaciuni sau se aplica niste tehnici de curatare energetica (Tatal nostru, rularea unei anumite meditatii sau melodii de curatare, etc.)
2.     Se aseaza cei sase oameni ca in schema.
3.     Se cere ajutor Divinitatii pentru completarea cu restul de sfere.
4.  Se cere ajutor Inaltului Inger Metatron, constructor al gridurilor energetice, sa formeze acele linii care sa uneasca intre ele cele 13 sfere astfel incat sa se nasca un Cub. Din experienta va spun ca dureaza aceasta etapa cam 2 minute.
5.    Se programeaza Cubul cu intentia ca ori de cate ori vin catre El niste energii malefice nepermise de Sfanta Treime (sunt si energiile entitatilor care vin prin portaluri spre a fi trecute apoi in lumina, iar acest plan este in continuare in derulare, cu sau fara Cub), acesta fie sa transmute  prin puterea celor 13 corpuri Merkaba si prin activarea lor, acele energii in lumina si iubire care sa fie mai apoi utilizate in folosul intregii umanitati, fie sa fie reflectate insa mult amplificate din cauza prezentei celor 13 corpuri Merkaba, catre cei ce le-au trimis. Initial nu am luat in calcul varianta a doua dar a venit aceasta adaugare de Sus, transmitandu-se totodata ca unii oameni au de invatat niste lectii si de primit niste corectii. Ii invit pe practicantii sportului ritualurilor de magie neagra sa incerce un pic nu Cubul ci superansamblul de Cuburi la a caror constructie am participat personal. Abia astept sa vad ce se intampla dupa aceea.
6.  Se cere apoi Divinitatii conectarea la Cub a caselor si locurilor de munca, impreuna cu toti cei dragi, la care se gandeste si simte fiecare component al Cubului. Atasarile se mai pot face si in zilele urmatoare pentru oricine este considerat ca are nevoie de ajutor.
7.     Se multumeste Divinitatii pentru ajutor.

Daca sunt mai multe perechi, multiplu de 3, se poate construi un ansamblu de mai multe Cuburi si se cere si interconectarea intre ele. Ramane de aici incolo la latitudinea fiecaruia cum isi ghideaza si organizeaza lucrarea. Daca un singur om gandeste o astfel de lucrare, isi alege energetic alti 5 componenti cu sexe astfel incat sa fie respectata formula 3+3, mai ales daca este vorba despre copii foarte mici, sau oameni mai atei sau batrani neputinciosi. Face acea persoana vizualizarea intregii formatii si urmeaza punctele indicate mai sus.
Care este ideea? Fiind tu insuti parte a unui Cub Metatron programat, practic nu mai poti fi atins. Am precizat candva intr-un articol despre programarea inversata. De fiecare data cand se fac ritualuri de magie neagra, garantez ca cine este atins de ele, are ca un prim efect programarea inversata. Cu alte cuvinte, daca iti doresti ceva si proiectezi in acest sens, vuind toate scrierile ca totul sta in puterea gandului nostru, se poate observa cu usurinta ca uneori se petrece exact viceversa. Se poate face un test simplu insa doar atunci cand este cerul variabil. Ne propunem sa dematerializam un norisor mic. Il privim indelung cu aceasta intentie. Daca in loc sa se dematerializeze observam ca el se aduna si se face si mai mare, atunci este limpede ca suntem sub efectul programarii inversate. E indicat sa nu fie facute planuri de viitor in acele momente, desi acum, prin Cubul lui Metatron, aceasta va fi o problema rezolvata. Sa presupunem ca atunci cand programeaza Cubul, toti cei 6 participanti sunt sub un efect de programare inversata. De aceea ei sunt 6 si sferele divine 7. Cele 7 Fiinte de Lumina vor anihila o eventuala programare inversata, prin programarea corecta pe care o vor face Ele.
Ieri a fost ziua Sfantului Ciprian, izbavitor de farmece si vraji. Am primit prin e-mail un link catre un articol in care se vorbeste despre o rugaciune miraculoasa de dezlegare (nimic intamplator), pe care vi-l precizez mai jos.


Trebuie sa va spun ca informatia venita despre Cub nu este unica. Au existat pana atunci vise la fel de interesante si am primit in unele niste scheme pe care si acum ma trudesc sa le descifrez. Au legatura cu prosperitatea pe toate planurile: material, spiritual, relational, etc. Deocamdata nu precizez nimic despre toate acestea pentru ca inca mai am neclaritati. Va sosi in mod sigur si vremea lor. Aceste informatii au fost insotite de o anumita numerologie in care esentiale au fost numerele 16 si 4. Iata ca aceasta rugaciune trebuie facuta astfel:
1.   In prima zi se aprind 40 de lumanari si se spune de cate 4 ori Tatal nostru pentru fiecare lumanare. Se va rosti in acest fel Tatal nostru de 160 ori. Se spune apoi Rugaciunea lumanarilor aprinse. Gasim deci si pe 16 si pe 4 in schema acestei rugaciuni, amplificat de 10 ori, numarul 10 semnificand Mana lui Dumnezeu.
2.    In urmatoarele 7 zile se aprind cate 6 lumanari pe zi si la fiecare se spune de cate 4 ori Tatal nostru si apoi o singura data Rugaciunea lumanarilor aprinse (iata numerele 6 si 7 din Cubul nostru cu 13 sfere).
3.  In urmatoarele 6 saptamani se aprinde cate o lumanare in fiecare zi de miercuri si vineri si la fiecare din aceste lumanri se spune de 4 ori Tatal nostru si apoi Rugaciunea lumanarilor aprinse (avem aici numarul 2 prin doua zile din saptamana, semnificand perechea din Cub, masculin+feminin si apoi cele 6 saptamani pe care daca le inmultim cu 2 obtinem 12, adica numarul de sfere din jurul sferei centrale a Cubului).
         Pentru cine porneste rugaciunea azi, adaugand apoi cele 7 zile ajungem in data de 10.10 si daca adaugam incepand de azi, 40 de zile cat dureaza orice rugaciune de dezlegare obtinem data de 11.11 adica ziua Sfantului Mina, izbavitor de probleme financiare si nu numai. De asemeni daca din 10.10 socotim sase saptamani, vom vedea ca ultima lumanare va fi aprinsa pe 21.11 cand este sarbatoarea „Intrarea in biserica a Maicii Domnului”.
        Toate aceste date m-au condus in mod clar la ideea ca este importanta tare rugaciunea aceasta. Iar daca construim Cubul si il programam apoi pe masura ce o derulam, cu toata puterea acestei rugaciuni, imaginati-va rezultatul.
Vin cu adaugirea pe care o simt foarte importanta. Chiar daca nu puteti tine post faceti rugaciunea. Consider ca este mai bine sa fie facuta si sa mananci de dulce decat sa nu o faci deloc pe motiv ca nu poti tine post. La fel este si treaba cu preotul. Daca nu este preot sa sustina aceasta rugaciune, o va sustine cu siguranta Cubul lui Metatron. Si nu in ultimul rand la fel este cu lumanarile: pot fi si de la piata nu doar de la biserica. Stie Bunul Dumnezeu cat de "bine" stau multi cu banii.
Cea mai mare dorinta a mea este sa imi vad tara iesita din necaz si saracie. Sunt sigura ca vremea implinirii acestui vis este foarte aproape. Bunul Dumnezeu a permis instalarea unor probleme financiare in viata mea din cauzele pe care nu mai are nici un rost sa le mai amintesc inca o data, dar daca scopul a fost ca prin rugaciunile ce nu le-am facut niciodata doar pentru situatia mea ci pentru tot romanul apasat de tot felul de probleme si griji, sa se obtina un secret al depasirii de catre oricine a acestei situatii, atunci ii multumesc Divinitatii si declar cu mana pe inima ca a meritat din plin. Puteti sa daruiti aceasta informatie tuturor celor ce au nevoie. Recomand sa nu ii treaca prin cap cuiva sa faca bani din asta, asa cum este scris in articolul despre Rugaciunea lumanrilor aprinse. Nu de alta, dar constructia Metatronica la care am participat a fost programata sa nu permita asa ceva cuiva. Cine va incerca, va suporta consecintele actiunilor sale.

Sa va fie de folos!


Toate cele bune!

P.S. Iata continutul unui e-mail pe care l-am primit la vreo doua ore dupa ce am postat articolul.:

"Multumesc frumos! ..si ca o completare la articolul tau (pt mine) vine dupa ce in urma cu 2 saptamani, la Prislop, parintele de acolo a tinut o slujba scurta afara. Si a spus asa: " Vreau sa fac o slujba scurta pentru toti cei de aici. Iar voi sa participati cu mine si sa va ganditi la rudele voastre si la toti oamenii care au nevoie. E o slujba de dezlegare de farmece si magie, pentru ca multi au nevoie. ""...m-au mirat teribil cuvintele lui, dar cum nimic nu e intamplator am participat cu sufletul deschis la slujba. Si iata acum articolul tau...

Pace si Lumina,

R."

9 comentarii:

  1. NAMASTE !!! Stimata Doamna ,nici nu stiti cu cata implicare am citit articolul Dvs. Da ,ma bucur enorm ca este cineva care pe cai curat spirituale in acord cu Dumnezeirea lucreza sau macar incearca sa urneasca starea asta a tarii noastre si poporului ei din starea de rau ,de stagnare,de inutilitate,parca cineva ne-ar fi secatuit de putere si vointa,parca s-ar fi lucrat asupra noastra ani si ani la rand de a deveni indolenti,flasci,indiferenti cu viata noastra si cu a poporului ce se afunda -unii inconstienti,cu zambetul tamp si ochi pierdutiin haurile nepasarii. Si in multele clipe cand conducatorii au gresit flagrant fata de poporul lor,noi cetatenii i-am lasat in plata domnului sub binecunoscutul slogan : "Las-o ma ca merge si asa ,ca ne-am invatat cu ea" -adica cu indolenta.Si da,ma intereseaza si cartea CHEILE LUI ENOH , eu fiind subzistentul ,ca si alte milioane de pensionari pe caz de boala cu o pensie de cu putin peste 800 de lei din care,ca traitor cu medicamente ,acestea ma costa in jur de 250-300 de lei lunar -diabetic,hepatita tip C..... oooo,dar ce fac ? iertare...ma plang si scuz ?-va rog sa ma iertati dar de multe ori incerc sa gasesc in acest anost oras ca multele altele de calibrul lui -Drobeta- oameni care sa gandeasca si sa aplice ,asa cum Dvs. explicati mai sus DORINTA DE A GASI SOLUTIA la degradarea sociala si psihologica a romanilor. Cei pe care ii stiu ca se mai ocupa spun ca e greu si periculos,altii -ca au mai incercat dar oamenii alesi erau de o calitate discutabila,etc...tot felul de scuze.E adevarat ca si numarul sarlatanilor a crescut proportional cu cei cinstiti,dar am intuit metode de a-i alege.Eu acum,ca sa nu va plictise3sc culamentarile mele,caut oamenii potriviti -am deja 2 prieteni ,cu care sa formam grupul pentru data de 28 noiembrie-ZIUA SFINXULUI,si ma gandeam eu ca daca reusim sa alegem macar 10 cu o curatenie sufleteasca mai rafinata si sincera dorinta de a ne ruga acolo in Bucegi in acea zi ,pentru curatarea si INALTAREA ROMANIEI tot ar fi mai bine cu ceva decat nimic ,asa cum din cele citite pe alte site-uri unii s-au dus pentru si numai pentru problemele lor personale,uitand ca SE ROAGA IN LIMBA ROMANA !!! Multe ar fi de zis,dar cum nu sant singurul care va abordez pe aceasta cale ,las cuvantul si celorlalti vizitatori ai site-ului Dvs,caruia ii doresc alaturi de cea care-l tine in viata ZILE MULTE IN LUMINA SI INSPIRATIE DIVINA !!! GeorgedeDrobeta. Ps: V-as fi recunoscator daca in prealabil mi-ati comunica pretul cartii,pentru a nu va comanda fara a putea sa ma akit fata de Dvs si munca investita ,deoarece osardia de traducator nue asa floare la ureche cum ar zice altii. O ZI BUNA SI LUMINA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga George,
      Cartea am primit-o si eu pe e-mail, tradusa . Nu este al meu meritul de traducere. Este suficient sa imi scrii un e-mail pe federatia.galactica@gmail.com si iti voi trimite cartea pe care nu as avea cum sa iau bani cata vreme ea circula liber pe internet.
      Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Va pierdeti vremea...."perciunatii" lucreaza de zor,cu spor la distrugerea acestei tari si nimicirea poporului ei...Nu mai au mult,cateva decenii.....Cititi,adica studiati "inginereste" statisticile oficiale(care oricum prezinta situatia foarte bine "coafata") ,analizati prognozele macro-economice si geo-politice si,daca doriti amanunte cititi cartea domnului Kissinger(aparuta in august 2014)-New World Order-si va veti lamuri....Marele Constantin Brancusi spunea: ...."cand am plecat v-am lasat saraci si prosti,acum cand m-am intors v-am gasit si mai saraci,si mai prosti"....Bine ca nu se mai intoarce inca odata c-ar face atac de cord la ce-ar gasi in aceasta tara.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi spui treaba aceasta, uite cum reusesti tu sa fii pe line. Stii de ce? Pentru ca urmeaza cat de curand "Secretul lui Brancusi". Vom intelege noi mai bine ce comoara ne-a lasat el la Targu Jiu pentru ca acum nu mai suntem asa prosti. Ne-am mai desteptat si noi.

      Ștergere
    2. Aveti "putintica rabdare" -cum spunea marele Caragiale - sa inceapa EXPLOATAREA (nu explorarea) gazelor de sist in Moldova,Dobrogea si Ardeal "combinata" cu peste 13.000(treisprezece mii) tone!!!! de cianuri pe la Rosia Montana si-o sa vedeti cum veti platii jumatate de pensie-daca vor mai putea achita nimicurile numite pensii- pe apa imbuteliata plata sau carbogazoasa!!!!! Banuiesc si-ndraznesc sa cred ca stiti cine sunt proprietarii reali(adevarati) ai izvoarelor cu ape minerale si plate naturale ale acestei tari(ca doar spuneti ca v-ati mai desteptat si marele Brancusi nu stia ce spune....)...Ca de paduri si TOATE terenurile valoroase pentru agricultura si cresterea animalelor nu mai vorbim.....

      Ștergere
  3. Namaste, Mihaela. Și eu caut de 12 ani și jumătate să curăț mizeriile oamenilor fără Dumnezeu. Marți, 30 sept. am cerut Justiție Divină, pe care poți să o ceri doar dacă te știi curat, altfel... Pe 1 oct. am scris pe o coală de hârtie tot ceea ce aș fi vrut să-i spun vecinei mele, care nu se mai oprește din „răutăți” și apoi am dat foc acelei coli de hârtie. În noaptea de 1-2 octombrie, am visat că, la mine în bucătărie, erau niște lucrători(îngeri), care lucrau la peretele care mă desparte de vecina mea. Unul dintre ei a spart peretele și de acolo venea un jet de aer rece, puternic, închis la culoare. Eu mă lamentam că mi-au spart peretele. Ei au spart apoi tot peretele. Am văzut că era un spațiu de vreo 70-80 cm liber între pereți, în care stătuse ascunsă acea mizerie. Am hotărât ca acel spațiu liber să facă parte din bucătăria mea. Au zugrăvit spațiul, l-au aranjat și mi-am mărit bucătăria. Dar, acel spațiu trecea și prin dormitor. Tot spațiul a fost recâștigat și refolosit de noi.
    Am mai visat că erau dărâmate clădiri, iar eu ajutam, căram pietre, alergam cu ele în mîini, făceam ordine și curățenie.
    Azi noapte am visat că eu și copilul meu mergeam prin zăpadă, apoi împreună cu mai multe persoane stăteam pe 2 bănci, față în față. De deasupra venea o Lumină albă, strălucitoare, care ne învăluia. Lumea era în sărbătoare. Copiii duceau niște felii mari de cozonac și chec, cam de 60/40 cm. Era doar bucurie. Eu cred că, dacă fiecare aduce Lumina acolo unde poate, toți cei care vrem, ajungem să sărbătorim intrarea în Lumină și vă doresc tuturor să vedeți LUMINA. Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O confirmare foarte pretioasa ca suntem toti pe o lungime de unda. Multumesc frumos!

      Ștergere
  4. Oare de ce orice dac modern cauta vina in altii...Intr-o zi o sa invatam oare sa ne asumam responsabilitatea sa luam taurul de coarne sa infruntam problemele poporului fara a mai da vina cand pe tigani,cand pe evrei cand pe musulmani etc? Vine ziua aia cand ne uitam in oglinda si ne zicem noua insine," Oare eu am facut ceva pentru tara asta? Am pus vreo caramida la temelia ei fara sa cer nimic inapoi?Am vorbit vreodata cu Dumnezeu fara sa-i cer sau sa-i multumesc pentru ceva,sa vorbesc cu el doar de dragul de a vorbi cu cineva familiar? "
    Tara asta asa draga se va ridica din cenusa doar cu multa iubire si responsabilitate a poporului ei,nicidecum din ura pentru dusmani.Iubirea cladeste si intareste fundatia ,ura in schimb aduce ura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum am descoperit acest articol. Probabil ca acum a fost timpul meu. Dacă mai aveți un loc în plus va rog sa imi trimiteți instrucțiuni pentru a face cubul. Dacă nu voi încerca să adun și eu oameni.
    Acum am înțeles un vis avut un primăvara.
    Oamenii deveneau tot mai păpuși. Ma minunam pe strada. Vorbeam la telefon cu un prieten.
    La un moment dat mi-a spus ca are ceva ce trebuie sa ii fie tradus și i s-a spus ca doar eu ii pot traduce
    Nu stiu ce văzusem dar ma auzeam foarte incantata ca i-am spus ca urmează un proces, ca sunt mulți susținători, foarte mulți și l-am felicitat.
    Apoi am văzut simbolul lui Metatron care știu ca se afla și la Sarmisegetuza la sanctuar și mesajul care spunea ca nimeni și nimic nu va putea trece peste planul lui Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere