duminică, 12 octombrie 2014

LAS' CA NE FACEM NOI MARI - CHEILE INGERILOR


"LAS' CA NE FACEM NOI MARI!"
CHEILE INGERILOR – INVITATIE LA LUCRARE

Dragii mei,

In urma cu cateva seri am scris un articol cap-coada, deoarece am foarte multe informatii de relatat. Cand sa il public ... interdictie.  Asa cum am mai spus, la mine in blog, tot ce apare este trecut prin filtrul Divinitatii, adica totul este cu permisiune. Daca nu se permite, aceasta este din motive de a tine cat mai departe eventualele posibilitati de periclitare a Planului Divin. Daca ar fi numai cititori de buna credinta, cu siguranta ca nu ar exista nici o problema. Lucrurile insa nu stau deloc asa. Pe de alta parte, daca exista un plan de Sus, bine pus la punct, iar din cauza liberului nostru arbitru il interferam intr-un mod ce nu este in acord cu Voia Dvina, atunci el se va implini oricum mai devreme sau mai tarziu, dar neurmand planul A ci planul B, care pentru noi oamenii poate insemna o lungire si o ingreunare a situatiei. Cu alte cuvinte, facand lucruri peste Voia Tatalui, reprezinta intr-un fel un rau pentru care tot noi suferim.
Pentru ca oricum exista atata suferinta si pentru ca scopul meu este sa imi aduc aportul cat pot de mult ca aceasta sa se diminueze si nicidecum sa creasca, este evident ca este obligatoriu sa actionez in conformitate cu acest scop.
Mi s-a amintit de Sus ieri ca am construit pentru cursul „Codul Ingerilor” un instrument de lucru ce poate fi de mare ajutor deoarece prin utilizarea lui, poate genera reprogramari pana la nivel de rescriere ADN. Mi s-a cerut sa fac cunoscut acest instrument la cat mai multe persoane, mai ales ca nu se mai desfasoara cursul „Codul Ingerilor”, el fiind pentru mine o misiune incheiata.
Nu este intamplatoare aceasta cerinta. Ea face parte din planul de constructie a retelei Metatron si de asemeni are mare legatura cu tot ceea ce momentan nu imi este permis sa fac cunoscut public. Trebuie sa stiti ca toate Cuburile Metatron ce au fost create pana in prezent, au fost interconectate intre ele, formand o imensa retea. Vor fi conectate in continuare toate cele care se vor mai face. De asemeni prin rugaciunea pe care foarte multi au facut-o in aceasta perioada, a crescut si creste cu fiecare clipa care trece, FORTA retelei, pentru ca cei ce am facut constructia Metatron primara, am facut in acelasi timp si programarea ca aceasta retea sa se extinda si sa se incarce cu toata puterea acestei rugaciuni si a tuturor celorlalte pe care le face fiecare roman, in orice clipa, in coltisorul sau. Sa nu uitam ca soseste in curand pe 14 octombrie ziua Preacuvioasei Parascheva, apoi pe 26 avem ziua Sfantului Dimitrie Izvorator de Mir, apoi pe 27 ziua Sfantului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucurestiului, apoi pe 8 noiembrie ziua Soborului Inaltilor Ingeri Mihail si Gavril, pe 11 noiembrie ziua Sfantului Mina si pe 21 noiembrie ziua Intrarii in biserica a Maicii Domnului. In toata aceasta scurta perioada avem deci 3 Sfinti pe la ale caror moaste se perinda in total milioane de oameni. Lucrarea am inceput-o in 1 octombrie, ziua Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului iar pe 2 octombrie l-am sarbatorit pe Sfantul Ciprian, dezlegator de farmece si de alte intortocheli diavolesti. Din acest considerent, nu cred ca este deloc intamplator ca Divinitatea ne-a oferit cunoasterea pentru cladirea acestei lucrari taman in aceasta perioada.
„Las’ ca ne facem noi mari!”. Ati vazut probabil ultima reclama aparuta cu Colana Infinitului in care intr-un mod cu totul „intamplator”, sunt 3 fete si 3 baieti. Exact ca in Cubul lui Metatron. Cand Brancusi a plecat din Targu Jiu la Paris a spus: „habar nu aveti ce va las eu aici.” Asa este, habar nu avem sau mai bine zis nu am avut pana in vremurile pe care le traim noi acum. Doar analizati comparativ Ansamblul lui Brancusi si Cubul lui Metatron si mai completez doar cu faptul ca Dumnezeu a facut in asa fel incat acea constructie Metatron pe care noi am creat-o la inceput, sa fie formata din 15 perechi. Pereche – Poarta Sarutului, 15 perechi – Aleea Scaunelor, 12 sfere in jurul celei centrale – Masa Tacerii. Vine ea si Coloana Infinitului. Mult mai curand decat ar crede unii... Iar pe aceasta o formeaza rugaciunile noastre.

Instrumentul de care va vorbeam se numeste „Cheile Ingerilor”. El este alcatuit din 10 carduri sau 10 chei pe care le-am construit din 8x8 = 64 de imagini cu Ingeri (tot atatea cate chei ale lui Enoh sunt). Am utilizat imaginile celor 16 Ingeri ce mi-au fost alaturi inca de la inceputuri in toate actiunile mele si de asemeni imaginea unui simbol numit „Angelus”, ce are capacitatea de a aduce multi Ingeri in jurul persoanei ce apeleaza la ajutorul sau. Fiecare cheie include urmatoarele: de 4 ori imaginea unui Inger, de 8 ori imaginea altui Inger, de 12 ori imaginea altui Inger, de 16 ori imaginea celui de-al 4-lea Inger si de 24 ori imaginea simbolului Angelus. Cei 4 Ingeri ce sunt inclusi intr-o cheie au fost alesi conform cu sarcinile Lor principale. Daca doriti sa vedeti sau sa revedeti informatii despre cei 16 Ingeri, puteti vizualiza articolele postate in septembrie anul trecut, cand din nou cu ajutorul Lor, am fost ghidati spre infaptuirea unei lucrari foarte importante. Acum ca iarasi intalnim numerele 4, 8, 12, 16, 24 si prin insumarea lor pe 64, nu cred ca ar trebui sa ne mai mire. Sunt din nou asemanari cu numerologia rugaciunii indicate si nu numai. Cand va sosi vremea sa povestesc mai multe despre descoperirile legate de Brancusi, veti putea vedea ca le vom intalni si acolo. Ca am ajuns sa imi indrept atentia catre Brancusi nu se datoreaza faptului ca as fi eu desteapta Pamantului, ci tot in urma unui vis au sosit aceste informatii. Iar visul a fost in 29 august 2014, de ziua Taierii Capului Sfantului Ioan Botezatorul. Nu scriu deocamdata despre asta pentru ca inca nu am reusit sa patrund 100% tainele visului. Inca mai cer si inca mai caut dar stiti cum este, toate la vremea lor.
Voi specifica la final pentru toate cheile, numele celor 4 Ingeri componenti, pornind din interior catre exterior. Analizand apoi cu ce se ocupa fiecare, veti putea intelege de ce au fost formate grupele in acest fel.

Cum se procedeaza spre a le confectiona?
Se salveaza imaginile celor 10 chei in calculatorul fiecaruia dintre voi. Se merge pe imagine, se da click cu mouse-dreapta si se apasa pe „salvati imaginea”. Apoi se insereaza rand pe rand intr-un fisier word, cate doua pe o pagina sau cate 4, in functie de cum doriti sa le aveti, mai mici sau mai mari. Se printeaza apoi, se decupeaza pe contur si se obtin imaginile celor 10 carduri.

Cum se folosesc?
Se aseaza cele 10 carduri in forma de evantai, pe piept, cu fata catre noi. Se pune intrebarea de care dintre carduri are nevoie cel mai mult fiinta noastra in acel moment. Se extrage unul. Se lasa celelalte jos si se pastreaza doar cardul extras. Se aseaza pe piept (pe chakra inimii) cu fata catre noi, se inchid ochii, se vizualizeaza cum o holograma a imaginii se desprinde parca din card si se adanceste in interiorul nostru si se spune urmatoarea fraza: „Prin Puterea Sfintei Treimi si prin Puterea mea interioara si a gandului meu, eu lansez acum comanda de ACTIVARE a acestei chei in toata fiinta mea. Amin.” Se sta inca cateva secunde cu cardul lipit de piept si cu ochii inchisi pentru a oferi timpul necesar activarii.

Ce este important de stiut?
Fiinta noastra este in continua evolutie. Suntem supusi la tot felul de influente si la tot soiul de modificari interioare. Chiar daca la un moment X de timp am extras o cheie si am activat-o, ea mai poate aparea in extragerile ulterioare. Trebuie stiut insa ca la fiecare activare se realizeaza aceasta conform cu nivelul de evolutie ce a fost atins la acel moment, motiv pentru care nu va fi niciodata la fel, chiar daca folosim aceeasi cheie. Uneori este suficient si numai un minut, ca sa fim mai evoluati decat inainte de scurgerea acelui minut. Ar fi frumos sa putem avea capacitatea sa vedem de fiecare data cum se modifica structurile si campurile in interiorul fiintei noastre. Din pacate nu putem sti si nu putem decat sa avem incredere in ceea ce comunica Ingerii legat de acest proces.
Totodata, iar acesta este motivul principal pentru care mi s-a cerut sa fac cunoscute aceste chei, suntem rugati sa completam fraza clasica de ACTIVARE (doar la prima activare care se face, indiferent de tipul cheii care este extrasa din pachet) cu inca ceva si anume: „De asemeni, prin Iubirea intregii Divinitati, prin iubirea si compasiunea emanate de fiinta mea si prin activarea acestei chei, sa se dizolve toata plasa energetica tesuta in sufletul meu, in mentalul meu, in emotionalul meu si in fizicul meu si a tuturor cordoanelor ce unesc aceasta plasa cu masina centrala de comanda, astfel incat sa fiu eliberat din matricea ce ma tine captiv si nu imi permite sa urmez liber drumul catre ACASA. Amin.”
Articolul ce nu am putut sa il public ar fi dat o clarificare fata de aceasta cerere suplimentara dar cum nu s-a permis aceasta, deocamadata tot ce va rog este sa intelegeti ca veti ajuta lucrarea intr-un mod cum nu va puteti imagina de mult, emitand aceste comenzi. Veti vedea efectele la nivel personal inainte de orice altceva. Cererea de dizolvare a plasei chiar va rog sa o faceti pentru toti cei dragi, intr-un mod indirect, utilizandu-va propria persoana in care s-a activat cheia, ca punct de plecare pentru toata dizolvarea. Nu cred ca este greu pentru nimeni sa isi foloseasca puterea gandului ca sa isi imagineze cum ceva se dematerializeaza. Daca nu puteti sa vizualizati asa, incercati sa vedeti atunci plasa ca pe o panza de paianjen pe care o distrugeti folosind o matura sau o carpa de sters praful.
Va doresc mult spor si sa va fie de folos cele 10 chei!
Si nu uitati: „Las’ ca ne facem noi mari!”

Toate cele bune!


Cele 10 chei

Belsug spiritual si material: Metatron, Ariel, Gabriel si Nataniel
Echilibru si armonie: Samuel, Jeremiel, Haniel si Raguel
Evolutie spirituala: Samuel, Zadkiel, Nataniel, Azrael
Fericire si bucuria vietii: Mihail, Samuel, Jofiel si Sandalfon
Incredere si credinta: Mihail, Uriel, Gabriel si Sandalfon
Intelepciune si inteligenta: Raziel, Jofiel, Uriel si Mihail
Protectie: Mihail, Uriel, Rafael si Metatron
Recunostinta si multumire: Nataniel, Samuel, Jeremiel si Sandalfon
Sanatate: Samuel, Zadkiel, Jeremiel si Rafael
Suflet-pereche: Samuel, Raguel, Jofiel si Metatron













15 comentarii:

  1. Multumesc Luminos.
    Iubire,Lumina,Binecuvantari Divine.
    NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  2. Ashtara,eu in cercul tau ? Stiu ca erai cam incrancenata, si eu nu prea iti impartaseam invataturile ,si din pacate si ale altor bloguri ,au decazut putin...Mama mea este nascuta in 1.10.1927,si data de 1.10 este dupa una/alta importanta...Indiferent de ce spune cutare sau cutare blog ,si cam toate au procentul lor de vorbarie,etc.,se va petrece ceva in viitorul nu stiu cat de apropiat...Banuiesc ca ,...Creatorul nu va astepta sa ajungem la 500.000 de oameni populatie terestra, si apoi sa dea drumul la evenimente...Din pacate Acum, foarte multe din ce era nu-si mai au rostul. Si cum se spune ,se vor produce schimbari de la sine. Un strop de Lumina ! Dinu/Aspect Reginald.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Dinu,

      Tu iti amintesti foarte bine cum au curs lucrurile acum ceva vreme in urma. Te-ai luat de mine, m-am aparat si eu cum am stiut mai bine. In rest, nu am de ce sa fiu incrancenata pe cineva. Tocmai aici este ideea. Daca nu facem noi tot ce ne sta in putere sa fim uniti atunci cine sa faca? Cei ce vor sa ne vada la 500000? In nici un caz. Drrept urmare nu pot sa iti spun decat ca ma bucur sincer ca ai revenit pe blogul meu. Toate cele bune!

      Ștergere
    2. Este incredibil cum de nu vedeti controlul, manipularea ordinara,minciunile,jaful si batjocura la care ne supun khazarii si iudeo-masonii+iezuitii in conditiile in care mai aveti inca (dar nu pentru mult timp de-acum incolo) acces oarecum usor la informatii....Incredibil.......

      Ștergere
  3. Aoleu, iar incepi cu khazarii si iudeo-masonii, draga anonim ????
    Pe de o parte incerc sa te inteleg, pe de alta parte a devenit de-a dreptul enervanta obsesia asta a ta !
    Te rog sa nu te superi, nu o spun cu rautate, dar cred ca Luc are perfecta dreptate in ceea ce te sfatuieste !...ai adunat mult prea multa ura, pe care improsti in stanga si in dreapta, ai facut o obsesie in a reduce absolut toate subiectele discutate, la aceeasi tema....khazarii si iudeo-masonii.
    Invata sa ierti, sa fii mai permisiv, sa iubesti.... trimite Universului ganduri balde, iubitoare,caci esti mult prea incrancenat, iar comentariile tale au un impact negativ asupra celorlalti...aproape de fiecare data sunt aproape cuvinte, aceleasi fraze, spuse cu aceeasi inversunare.
    Schimbarea pleaca in primul rand din noi,...daca noi nu incercam sa corectam anumite comportamente,anumite atitudini, anumite actiuni, fiecare in parte,fiecare pentru el, cine crezi ca va face aceasta munca in locul nostru?
    Cum crezi ca evoluam, cum crezi ca ne schimbam ?....doar stand cu mainile in san, nefacand nimic si asteptand...ce?
    Te rog, incearca sa mai vezi si altceva,decat khazari si iudeo masoni,la tot pasul, altfel te vei invarti la nesfarsit in acelasi cerc vicios.
    Dumnezeu sa-ti lumineze calea si gandurile !
    Pace si Iubire !
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Luc, sa ma ierti te rog ca nu am publicat comentariul tau, dar s-ar fi nascut din nou un sir de polemici interminabile si nu imi doresc aceasta pe blogul meu. Multumesc de intelegere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ashtara, uneori nu pot sa ma stapanesc sa nu comentez. Este greseala mea.
      Luc.

      Ștergere
  5. Multumesc foarte frumos pentru minunatele articole pe cere le citesc cu multa atentie.
    Eu fiind doar o cititoare asidua aflu si invat multe, multe lucruri despre care habar nu aveam.
    Pur si simplu am simtit nevoia ca dupa atitea minunate lucruri pe care le aflu datorita articolelor dumneavoastra sa va MULTUMESC inca odata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru indrumare, Mihaela! Este o adevarate alinare pentru mine si totdata un potir de energie si curaj ce il sorb ori de cate ori citesc cele scrie de tine si pun in aplicare ceea ce tu primesti prin conectare cu Dumnezeu cel Viu, Dumnezeu Promordial sub protectiua caruia tu lucrezi.Multumesc si te iubesc! Cu recunostinta, Ramona

    RăspundețiȘtergere
  7. Salve, doamnă vă rog să mă contactaţi în privat aş vrea să comunic ceva în legătură cu cămasa lui Iisus Hristos! Dacă se pote. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. cine are urechi de auzit aude si ochi de vazut vede si intelege

    RăspundețiȘtergere