luni, 22 septembrie 2014

INVITATIE LA FESTIVAL, 26-28 SEPTEMBRIE 2014, BUCURESTI



INVITATIE LA FESTIVAL, 26-28 SEPTEMBRIE 2014, BUCURESTI

Dragi parinti si dragi copii,

Prin amabilitatea Doamnei Director Violeta Dascalu, a Scolii Ferdinand I din Bucuresti, un om cu mare iubire pentru copii si cu mare daruire in ceea ce priveste realizarea unei educatii sanatoase si crearea unui viitor luminos pentru acestia, mi s-a facut cunoscut despre desfasurarea unui festival adresat tuturor celor interesati sa afle mai multe informatii referitoare la relatia parinte-copil, dansa fiind direct implicata in organizarea acestui eveniment.
Festivalul numit „In Familie” se deruleaza in perioada 26-28 septembrie, la Sala Palatului si este la prima sa editie. Exista o multime de invitati de seama, se vor desfasura foarte multe workshopuri atat pentru parinti cat si pentru copii, iar pentru toate acestea puteti gasi mult mai multe informatii la linkul afisat mai jos:



Sunteti asteptati cu drag!

2 comentarii:

  1. Citez:" Educatie sanatoasa si viitor luminos pentru copii "....In ce tara traiti doamnelor si domnilor,in Elvetia,Danemarca,Suedia cumva????? Romania este in faliment nedeclarat iar societatea romaneasca in metastaza...Si inca n-au inceput otravirea solului,apelor si subsolului cu cianurile de la Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist,urmeaza.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In momentul in care ajungi sa cunosti niste oameni si intreaga lor truda de a schimba din radacina acest sistem, doar atunci s-ar putea vorbi in acest fel. Ceea ce nu stie nimeni este ca la Scoala Ferdinand I, exista ore de teatru, exista cursuri de gatit pentru fetite, exista cursuri de gradinarit, exista programe pentru activitati sportive, exista club in care copiii sunt educati sa pastreze planeta curata si sa participe la adunarea materialelor reciclabile, exista curs de cantat la tobe si la tot felul de instrumente mai atipice si multe alte programe exista in acest moment. Toate acestea sunt zero lei, zero bani. In aceasta scoala nu exista conceptul de fondul clasei pentru ca directoarea scolii merge si bate pe la toate usile ca sa obtina fonduri. Daca ar fi toti oamenii din acest sistem scolar atat de intreprinzatori, s-at forma niste copii ce ar putea aduce ei schimbarea mult asteptata pentru aceasta tara si am putea egala oricand cu usurinta toate exemplele date pentru ca oameni destepti are acest popor. Dar este mai usor sa ridici din umeri si sa spui ca nu ai si drept urmare ca nu poti si de asemeni este cu mult mai usor sa furi decat sa muncesti. Nu ar fi ajuns Romania in halul acesta daca nu ar fi fost forte exteriaore care sa o aduca in aceasta postura, dar in egala masura si instrumente care sa serveasca acestor planuri/ Vorbim aici despre marea clasa a TRADATORILOR DE TARA. Mie imi este insa foarte limpede ca cine sapa groapa altuia pica el in ea in cele din urma si ca de la Romania li se trage sfarsitul la toti controlorii lumii, rand pe rand, exact asa cum spun toate profetiile de care ei se tem groaznic. Deja este in derulare.

      Ștergere