joi, 25 septembrie 2014

FURTUNA DE LA RASARIT


FURTUNA DE LA RASARIT

Dragi prieteni,

Cunoaste tot omul corelarea Lumina – Rasarit si Intuneric – Apus.

De-a lungul vietii mele, de cate ori am visat Fiinte de Lumina si reprezentari ale Luminii, acestea veneau de la sud si de cate ori am visat reprezentari ale intunericului, acestea veneau de la nord. Am concluzionat eu in baza acestei permanente observatii ca planul astral este rotit cu un unghi de 90 de grade fata de planul nostru fizic.

       Unghiul de 90 de grade defineste si saltul in constiinta si cum planul nostru fizic corespunde dimensiunii a 3-a, iar cel astral dimensiunii a 4-a, nu este deloc intamplator acest decalaj.

           Ieri am avut toata ziua o inima tare grea. Daca m-ar fi intrebat cineva ce simt i-as fi raspuns scurt: cred ca durerea lumii.

         Am adormit cu lacrimi in ochi din aceasta cauza si in rugaciuni fierbinti catre Bunul Dumnezeu, sa ma lumineze, sa pot intelege incotro ne indreptam.

       De cate ori primesc niste mesaje, acestea se manifesta ca niste vuiete foarte puternice pe partea dreapta a capului sau pe partea stanga. Eu stiu ca ce vine in dreapta este mesaj de la Divinitate si ce vine in stanga este semnal de la partea cealalta. Cu partea stanga eu aud pur si simplu orice portal de intuneric care se deschide si asta se intampla de mai multe ori intr-o zi.  Am avut si cateva semnale de dreapta ca sa le spun asa, in aceasta saptamana. Acum doua zile, mi-a venit un vuiet foarte puternic in cap, in partea dreapta. Am inchis ochii si a inceput sa mi se contureze imaginea Amercii de Sud, neagra toata. Aseara am primit un semnal similar si mi s-a conturat din nou imaginea Amercii de Sud si mai apoi au inceput sa apara si America Centrala si America de Nord, de asemeni totul pe negru. Iar dupa rugaciunile de aseara, iata ce vis mi s-a aratat in aceasta dimineata.

“Eram cu un grup de prieteni ce stateam de vorba langa masina mea si masina colegului nostru Cristian Andrei (el a prins in zilele trecute, niste imagini absolut senzationale cu o frumoasa flacara violet, ce au fost publicate atat de Dan Gaucan pe blogul sau cat si de Sfatuitoarea). Consider ca in acest vis, Cristi a aparut ca apartinator al grupului cu care eram, dar o mare importanta o avea si numele sau, dat fiind faptul ca simbolul zilei de ieri pentru mine a fost Crucea Sfantului Andrei, incadrata intr-un cerc, exact cum este cel de oprire interzisa. Pe parcursul intregii zile, pe langa faptul ca l-am vazut permanent ori de cate ori inchideam ochii, acest simbol mi-a aparut in plan fizic de mai mult de 30 de ori, cu siguranta. Cristian Andrei in acest vis era si reprezentare pentru Cristos si Sfantul Apostol Andrei, care dupa ce voi face intreaga relatare, poate ca veti putea fi in acord cu mine, ca este simbolul unei aparari foarte puternice. Mi-am indreptat la un moment dat privirea catre sud. Venea o furtuna mare dar norii, desi erau foarte densi, erau preponderent albi si nu negri. Zeci de fulgere veneau din Cer si se uneau cu Pamantul. Acest spectacol se indrepta lent catre nord, adica se apropia de noi. Am numarat cati suntem si ne-am dat seama ca incapem toti in cele doua masini asa ca nu avem de ce sa ne temem. O doamna din grup ne-a aratat ca peste drum este casa dansei si ne-a spus ca ar fi indicat sa mergem in casa sa ne adapostim. In acest fel am fi putut fi tot grupul impreuna si nu impartit in doua masini. Casa avea un gard inalt. Stiu sigur ca era duminica dupa-amiaza. Am deschis poarta si am intrat in curte. Acolo era o multime de adolescenti de 13-15 ani, imbracati in tricouri albe, ce formasera o coada imensa, pe 4 randuri. Fiecare tanar tinea atat cu dreapta cat si cu stanga, cate un steag triunghiular alb, avand exact forma de mai jos.




Nu este prima oara cand vad un astfel de steag. In plan energetic mi-a aparut de multe ori acest simbol si el are mare legatura cu Tronul lui Dumnezeu.
Am aflat ca acesti tineri infaptuisera o mare lucrare sambata si acum stateau la rand pentru a-si primi recompensa ce insemna cate 40 de lei de fiecare. Iata ca a aparut din nou simbolul 04 (4 randuri) si 40 (suma de bani) despre care am povestit in articolul referitor la calatoria in centrul Pamantului.
M-am gandit apoi cum ar putea ei sa se fereasca de urgia ce se vedea ca vine. Mi-am dat seama in foarte scurt timp ca ei deja luasera o hotarare. Au inceput sa cante in cor cantece de slava lui Dumnezeu. Nu poate fi descrisa in cuvinte frumusetea a ceea ce se auzea. Niste Ingeri nici nu ar fi putut canta in alt fel pentru ca este lesne de inteles ca toti acei tineri erau de fapt Ingeri in toata puterea cuvantului.
Norii si fulgerele ce veneau dinspre sud au ramas pe loc, nu mai inaintau catre nord, desi spectacolul continua sa se desfasoare in acelasi fel.
Atunci, doamna proprietara a casei mi-a spus ca ei vor canta in acest fel pana ce si ultimul tanar isi va primi suma de 40 de lei, dupa care ei vor pleca de acolo si nimic nu i se va mai putea opune acelei furtuni. Asa s-a sfarsit acest vis.”
         Las acum pe fiecare sa interpreteze in felul sau aceste mesaje. Nu vreau sa influentez cu vreo parere personala.
Sa luam in seama ca furtuna venea in vis de la sud adica dinspre rasarit in plan fizic. In “Cheile lui Enoh” sta scris ca atunci cand toate cele 64 de chei vor fi activate in matrice, se va produce evenimentul. Pot afirma cu tarie ca a devenit din ce in ce mai accelerata activarea acestor chei. Cand scriam in primvara despre pogorarea Sfantului Duh, de fapt catre aceasta se facea trimitere: activarea Cheilor Sfantului Duh.

Asa sa fie si asa este!


          Doamne ajuta!

18 comentarii:

  1. Peste Romania(daca analizati istoria reala,adevarata, nu cea mincinoasa a autoritatilor comuniste) inca de pe vremea Daciei(in urma cu peste 2000 de ani) dinspre toate punctele cardinale(nord,sud,est,vest) au venit numai si numai nenorociri si distrugeri....Si-acum este la fel si-asa va fi mereu pana cand jidanii,"perciunatii",iudeo-masonii,khazarii,reptilienii si altii care-or mai fi vor distruge complet aceasta tara imprastiind-o in cele patru vanturi......Si nu mai este mult,o generatie sau doua.....
    Despre 21.12.2012 si ce v-a urma dupa s-a facut o "reclama" imensa,puternica si sustinuta in toata mass-media cu cel putin 3 ani inainte iar singurul "rezultat" a fost o crestere exponentiala a vanzarilor de carti,reviste, tarife publicitare,etc....Acum,la aproape 2 ani dupa 2012 a inceput o alta "campanie" privind producerea "Evenimentului" care,de data aceasta nu are precizata nici-o data in timp si,mai mult decat atat,nu prea se stie precis cu "ce se mananca".....La ce sa ne mai asteptam de la "perciunati",jidani,iudeo-masoni,iezuiti,khazari,etc.,etc.,etc.,in "arta" manipularii "goyimilor"????Pana unde se va merge cu "prostirea" prostilor,platitori de taxe si impozite???Matematic vorbind,acest sir(al metodelor de prostirea prostilor) este monoton si nemarginit,adica pe limba "goyimilor" are limita la infinit....Nu se stie care,+ infinit sau - infinit......

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca iti dau dreptate in multe privinte. Iti dau dreptate si cand ne referim la Nesara si la asa-zisa resetare financiara si la evenimentul asociat. Eu am declarat deschis ca nu cred o iota din povestea cu resetarea financiara. Dar ca va avea loc un eveniment care pentru unii se va traduce in salt dimensional iar pentru altii in dorinta de a nu se fi nascut in aceste vremuri, cred 100%. Iar cand afirm asta nu am la baza nici macar o propozitie scrisa pe marginea acestui subiect de cineva, ci strict perceptii personale. Desi totul pare un haos total, totusi printr-o analiza atenta inginereasca, se poate observa ca merge intr-o logica perfecta. Este la fel pe latura Luminii cum este si la intuneric. Pe partea intunecata pare ca totul se intampla natural, ca ei nu stiu nimic despre toate astea, ca este vorba despre hotie si incompetenta, cand de fapt totul se deruleaza conform unui plan bine pus la punct. La fel si in cazul Luminii, pare ca ne rugam degeaba, ca nu se intampla nimic, ca suntem vai de capul nostru, in conditiile in care totul se deruleaza ceas conform unui plan bine stabilit. Nu cred nici pe departe ca vor trece 1-2 generatii pana vom vedea nu stiu ce schimbare. Este mult mai aproape momentul decat cred multi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am afirmat ca vor trece 1-2 generatii pana vom vedea o schimbare ci ,repet,in max 1-2 generatii aceasta tara(si popor) va fi distrusa complet,imprastiata in cele patru vanturi......De rugat crestinii se roaga de aprox. 2000 de ani si,printre rugaciuni au facut cu ocazia cruciadelor si nu numai(vezi situatia catharilor din sudul Frantei) cateva sute de milioane(sau chiar miliarde) de victime....Sigur ca exista un Plan,ba chiar as putea spune un Master Plan care se "deruleaza" de multe mii si mii de ani si ale carui detalii-nu foarte multe- le gasiti in ultima carte a khazarului Henry Kissinger aparuta in august 2014 care se refera bineinteles la The New World Order si pe care v-o recomand s-o cititi cu atentie intrucat contine o "prefigurare" realista (si bine informata) asupra lumii viitorului apropiat si mediu....Chestiile acestea cu "Salturile dimensionale","inaltarile","Ascensiunile" in 4D,5D,6D,.......nD si altele asemenea reprezinta "variatii" ale "scenariilor" promovate puternic de toata mass-media(care stim cine o conduce) inainte de 21.12.2012.....De mii si mii de ani cei mai bogati si in consecinta cei mai puternici au "facut legea" pe Terra si o vor face si-n-continuare ,nepasatori si neinfluentati de parerile,dorintele,idealurile,rugaciunile si sperantele "goyimilor" care vor ramane mereu sclavii platitori de taxe si impozite....Citind cartea pe care v-am recomandat-o(nu-i fac reclama) am constatat ca prezinta realist si "inginereste" pas cu pas,viitorul care ni se pregateste si,amintindu-mi de celelalte carti ale aceluiasi autor mi-am dat seama ca afirmatiile trecute(acum 20,30,40 de ani) reprezinta "premonitii" care,intr-o forma sau alta s-au adeverit intocmai....Puteti fi siguri ca nivelul stiintifico-tehnologic la care s-a ajuns si care este ascuns complet "goyimilor" precum si capacitatile inimaginabile omului de rand atinse deja in ceea ce priveste manipularea si chiar "controlul" timpului -si nu numai-permit "stapanirea" prezentului si,in mod sigur deschid calea controlarii viitorului.....Studiind "inginereste" volumul mare de informatii care se mai gaseste inca "la liber" pe internet din ce in ce mai mult mi se intareste parerea ca aceasta paradigma in care traim de mii si mii de ani(unii spun 26.000 de ani,altii mai putin)va inceta sau va disparea NUMAI printr-o interventie rapida si hotarata din astral a Pleiadeenilor,Arcturienilor,Siriusienilor precum si altor civilizatii mult mai evoluate decat a noastra....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai o problema cu "jidanii, perciunatii, khazarii, iudeo-masonii, reptilienii", etc.
      Degeaba citesti mult daca n-ai inteles nimic despre evolutia sufletului.
      Daca nu iubesti creatia lui Dumnezeu inseamna ca nu-l iubesti pe El.
      Luc.

      Ștergere
  4. Bine ca stii tu mai multe despre evolutia sufletului si iubirea creatiei si fata de Dumnezeu!!!! Ce sa facem si noi,"goyimii",nu ne-am nascut toti invatati,destepti sau profesori universitari....In ce priveste parerea ta c-as "avea o problema" cu "jidanii,perciunatii,khazarii,iudeo-masonii,etc." aceasta denota faptul ca ori habar n-ai care este realitatea ori esti platit de "Ei"....Hai pa!!!!
    PS. Multumesc Ashtarei ca ma gazduieste.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu inca n-ai inteles ca viata pe care o duci este doar rezultatul alegerilor tale.
      Toti asteapta sa se intample ceva, un eveniment care sa schimbe lumea, in loc sa se schimbe ei in sufletul lor.
      Este foarte simplu. Pamantul este o planeta 3D, cu majoritatea sufletelor de pe ea 3D.
      1. Esti nivelul spiritual 3D, traiesti exact viata pe care o meriti. Este lumea corespunzatoare frecventei tale de vibratie, nivelului tau de evolutie, urmare a tot ceea ce ai gandit si ai facut ca suflet. Chiar daca Pamantul evolueaza si va fi doar lapte si miere, tu vei pleca de aici si vei continua existenta in corp fizic tot pe o planeta 3D.
      2. Esti o fiinta evoluata si ai ales sa vii aici sa ajuti la evolutia Pamantului. Este tot alegerea ta si oricum te vei intoarce candva acolo de unde ai venit.
      Repet: oamenii se plang de viata pe care o duc si dau vina pe Basescu, masoni, cabala, etc si tot asteapta sa vina Dumnezeu pe Pamant si sa le schimbe viata. Dar schimbarea sta doar inauntrul nostru. Doar daca vom fi mai buni si vom iubi mai mult vom putea fi mai fericiti.
      Luc.

      Ștergere
    2. Daca-i adevarat ca eu singur am ales sa fiu "goyim" batjocorit,chinuit,mintit,jefuit,otravit lent,manipulat si exploatat de "perciunati",iudeo-masoni,khazari,etc.,etc.,etc.,inseamna ca sunt nu foarte prost ci imbecil de prost,ce sa mai spun,un "monument" al prostiei umane!!!! Singura "consolare" a mea este ca,la fel ca mine si in aceeasi situatie se mai afla circa 7 miliarde de prosti(goyimi)-vorba cuiva,"multi,dar prosti"-...Care-o fi logica nu stiu,ma depaseste complet....

      Ștergere
    3. Te inseli.
      Priveste viata oricum ar fi ea ca pe o experienta, ca ceva interesant. Dumnezeu experimenteaza prin noi toata creatia lui.
      Era o povestioara:
      2 suflete sus, in Rai. Unul ii spune lui Dumnezeu:
      - Am auzit ca iertarea este un sentiment nemaipomenit. Vreau sa iert si eu ceva, pe cineva, vreau sa traiesc si eu starea asta.
      Dumnezeu:
      - Dar aici toti sunt buni, sunt iubitori, n-ai pe cine sa ierti.
      Atunci celalalt suflet, prietenul lui cel mai bun, spune:
      - Hai sa mergem amandoi pe Pamant, sa traim ca oameni. Si eu am sa-ti fac mereu rau, sub orice forma am sa pot, pentru ca tu sa ma poti ierta de fiecare data si sa te bucuri de aceasta. Dar sa nu uiti ca eu am sa fac toate astea din dragostea pe care ti-o port.
      Si sufletele au plecat pe Pamant...
      Luc.

      Ștergere
  5. Cand ingerii aceia ,cu treburi serioase pe planeta noastra,isi vor fi incheiat socotelile,va veni furtuna de energii care vor matura tot...cine nu are datorii murdare,va iesi cu bine,cine nu...cam asta vad eu...nu catrastofa,ci curatare energetica,cu fluxuri venite prin soarele nostru,din soarele central.Probabil ca vom fi cu totii scuturati,plouati,curatati,periati,si nitel sau mai mult ,nauciti !Adapost ne va fi propriul suflet,caci casa fizica nu ne poate proteja de un eveniment ce afecteaza constiinta.Gabriela N



    RăspundețiȘtergere
  6. Poate mai sunt 40 de chei de activat si apoi "potopul"......
    Dar potopul care va sterge raul de pe fata pamantului si va instaura lumina deplina.
    De ce sa nu credem si asa ? Daca gandim negativ nu este bine. Sa ne tinem credinta si speranta.
    Stiu ca pare prea optiist in conditiile reale pe care le vedem , le simtim , dar sunt sigura ca lucrurile s-au miscat catre lumina. O sa se simta cat de curand si in planul fizic.
    Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este trebuie sa gandim pozitiv dar vezi tu cum sta treaba? Cei ce fac ritualuri nesfarsite in incercarea disperata de a opri actiunile Luminii gandesc pozitiv. Gandesc ca pot face orice pentru ca oricum va fi pe Pamant si peste 30 de ani ca si acum, nu se va produce nici o urgie si nu-i va afecta nimic. Cei ce fura, mint, inseala si fac altele asemenea acestora gandesc de asemeni pozitv. Pot face toate acestea mult si bine ca oricum nu se va intampla nimic iesit din comun, viata va curge la fel.

      Un singur lucru as dori sa iti spun. As putea scrie o carte groasa cat casa cu visele pe care le am, dar sunt prea putine cele pe care le povestesc pe blog. Nu fac asta decat atunci cand mi se cere insistent de Sus. Toate acestea nu au a face cu pesimismul, ci cu anumite avertismente si chemarea la trezire si la intoarcere cu fata la credinta si la lumina, pentru ca cine nu o face, va fi vai de el. Asta incearca sa transmita aceste mesaje.

      Ștergere
  7. 40 CHEI=40 LUNI,ASTA AM SIMTIT CITIND.Adnana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate inseamna 40 de zile! De pe 25 septembrie pana pe 4.11.2014 sunt exact 40 de zile.
    Se ne rugam sa se implineasca Planul Divin!

    RăspundețiȘtergere
  9. Schimbarile vor fi anul acesta.
    Luc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa s-a afirmat si inainte de 21.12.2012 ,ce schimbari majore vor fi,ce "ascensiuni" in 4D,5D,6D,7D,8D,9D.............nD si......nu s-a intamplat nimic!!!! Asa va fi si acum......

      Ștergere
  10. Bravo Luc! Perfect de acord. O voi demonstra si prin articolul ce urmeaza sa il postez.

    RăspundețiȘtergere