luni, 15 septembrie 2014

CUM MAI STAM?


CUM MAI STAM?

Dragii mei,

Promiteam in articolul „Agonie si extaz” ca voi reveni cu noi perceptii si informatii despre ce mai e prin lumea aceasta nevazuta dar existenta, cu care interferam in fiecare zi, indiferent ca vrem sau nu.
S-a inchis nu stiu ce poarta de iad sau nu s-a inchis?
Daca ideea deschiderii ei in 27 iulie 2014, de Sfantul Pantelimon, este plauzibila prin faptul ca toata lumea a perceput niste energii suparatoare ceva mai aparte, diferite de ce se simtise pana atunci, partea cu inchiderea nu se prea potriveste pana in prezent. La fel de tare se simt intepaturile, la fel de mari sunt uneori durerile de cap si la fel de intense sunt cand si cand mancarimile de piele. Multi pun aceste simptome pe seama curatarilor si a eliberarilor. Or fi si din astea nu zic nu, dar in nici un caz ele nu sunt generatoarele a cele ce v-am descris mai sus. Spun lucrul acesta cu toata taria deoarece urmarind pe o anumita perioada de timp aceste manifestari si completandu-le cu comunicarile (deseori direct cu entitatile in cauza) va pot defini ormatoarele:
-     se simt dureri teribile de cap, indiferent ca sunt localizate in zona fruntii, in crestet sau la ceafa si dureri si intepaturi in zona pieptului pe partea stanga, sau in centru sau pe partea dreapta (depinde de la om la om), atunci cand se deschid portaluri prin care intra demoni. Acestia se lasa greu convinsi sa se indrepte catre Lumina, desi in cele din urma fac pasul.
-     se simte devitalizare mare pe zona timusului atunci cand se deschid portaluri prin care intra entitati de falsa lumina si ingeri cazuti. Acestia vor sa treaca in Lumina din prima, nici nu trebuie sa le explici ce si cum.
-     se simte devitalizare si dureri pe plexul solar, splina si ficat atunci cand se deschid portaluri pentru entitati din intuneric, alte categorii decat demonii. Acestea se lasa ceva mai usor convinse sa faca pasul in Lumina decat demonii.
-    se simte durere pe rinichi si in zona abdominala atunci cand sunt atacuri energetice. De ce se actioneaza pe aceste zone? Rinichi loviti inseamna frica si actiuni neconforme pe chakrele 1 si 2 inseamna plutire (despamantare) si non-creativitate, adica intr-un cuvant un fel de zombie, despre care am mai vorbit candva.

Toate acestea aduc cu ele, pe langa durerile si neplacutele simptome fizice, stari aiurea de frica, de furie, ganduri care mai de care mai bizare, in special din acelea de a le lasa balta pe toate.
Aceste portaluri se deschid controlat cu Voia Sfintei Treimi (am scris mai multe amanunte despre asta in articolul „5 zile”, publicat luna trecuta) si sunt mai multe intr-o zi. Fenomenul a inceput in ianuarie 2013 si cel putin pana in prezent, a devenit din ce in ce mai intens. Nu imi dau seama si nu raspunde nimeni la aceasta intrebare, daca s-a atins sau depasit varful sau zona de maxim sau ne putem astepta la agresiuni si mai mari. Entitatile care genereaza mancarimi ale pielii sunt cele care au inceput sa acceseze campurile noastre odata cu ziua Sfantului Pantelimon. Cineva scria la sectiunea „comentarii” ca sunt niste entitati micute cele care dau nastere la acest disconfort (sunt complet de acord pentru ca si eu le percep la fel, aproape ca pe niste musculite). Nu toti oamenii simt aceste simptome la fel si nu am reusit sa gasesc pana in prezent o explicatie de ce pe unii ii mananca pielea de pilda si pe altii nu. Poate este chestiune legata de RH (am observat ca macarimea se manifesta cu preponderenta la cei cu RH negativ), poate de altceva, nu stiu ce sa zic.
Asa cum am mai spus, toate aceste fiinte primesc lumina de la oameni spre a fi ajutate sa ascensioneze in Cerurile Superioare si sunt lasate sa ajunga in campurile noastre energetice, spre a ne sprijini ele la randul lor, prin faptul ca datorita neplacerilor provocate, imping oamenii catre credinta si rugaciune si deci spre o accelerare a evolutiei spirituale. Dar pentru ca energiile lor sunt foarte nocive, conectarea acestora, atunci cand se deschide un portal, nu este permisa decat la un grup limitat de oameni. Cand se deschide un alt portal, se permite conectarea la un alt grup de oameni, dand posibilitatea primului grup sa se reincarce si sa isi recapate energia si fortele. Cand este complet refacut, este pus din nou la lucru. Cam asa merge treaba de ceva vreme incoace. Aceste fiinte „se ventuzeaza” pentru a primi energia si lumina si acolo unde se simte durerea si devitalizarea cea mai mare, acolo este si priza facuta.
Pe langa toate acestea ma mai gasesc in cercetari si pe alte fagasuri, dar momentan nu voi pomeni inca nimic, pana nu va exista o intelegere clara a situatiei. Un lucru este cert. Este foarte important sa avem o gandire pozitiva, sa ne folosim puterea gandului in a proiecta o frumoasa planeta albastra la nivelul careia sa traiasca toti oamenii in deplina armonie si echilibru, dar in egala masura este necesar sa fim prevazatori, sa intelegem tot ce se intampla, sa fim intr-un soi de stare de permanenta veghe, sa ne dorim sa aflam cat mai multe din cele ascunse, sa cantarim toate cele ce ne inconjoara cu maxima intelepciune. Sa nu uitam ca romanul nostru are o vorba: „Nu tot ce zboara se mananca”.
Este nevoie de multa putere de discernamant, de multa rezistenta pentru a face fata la o astfel de lucrare. Trebuie sa avem insa incredere ca Dumnezeu ne trimite la timpul potrivit toate uneltele de care avem nevoie pentru fiecare etapa in parte, ce ne este destinat sa o parcurgem.

In acest context, gandindu-ne la unelte, va lansez o invitatie, ce va fi expusa si la sectiunea de evenimente, cursuri si seminarii, privind o initiere pe care intentioneaza sa o dea doamna Melfior Ra, dansa primind insistent mesajul in ultima vreme asupra necesitatii transmiterii acestei initieri. Este vorba despre initierea in SANT MAT – CALEA SFANTA, ale carei efecte le puteti gasi in site-ul doamnei Melfior Ra, in prezentarea ce este facuta pentru aceasta.
Dansa va fi in Bucuresti in 20 si 21 septembrie 2014. In data de 20 septembrie va incepe un nou ciclu al seriei de 7 nivele de curs, numit „Scoala Initierii Astrale”, iar in 21 septembrie, incepand cu ora 10, va avea loc intalnirea pentru aceasta initiere. Din cate am inteles, nu este obligatoriu sa se fi urmat nivelele de curs, ca sa se poata participa la primirea acestei initieri.
Mai multe detalii puteti obtine de la persoanele de contact din Bucuresti, ce sunt afisate pe site-ul doamnei:



Inchei prin a mai anunta ca de acum inainte nu voi mai publica anunturile pentru cursuri si alte evenimente, ale mele sau ale colegilor mei, decat in sectiunea numita „Evenimenete, cursuri, seminarii”, care se poate accesa fie dand un click in bara superioara a blogului, pe pagina cu acelasi nume, fie pe icon-ul din partea dreapta sus, aferent aceleiasi sectiuni.



Toate cele bune!

7 comentarii:

  1. Crezi ca toata lumea este doar atacata si nu se mai deblocheaza nimeni, nu mai exista curatari? Ma indoiesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana cand beneficii din astral(Pleiadeenii,Arcturienii,Siriusienii,etc.) nu vor "curata"complet aceasta planeta(in toate planurile ei) de reptilieni si uneltele lor in 3D,iudeo-masonii,khazarii,iezuitii,jidanii,tiganii,etc.,pana atunci vom ramane "blocati" in mizerie,ura,lacomie,invidie,rautate,egoism si,mai ales,FRICA...Frica de boala,frica de ziua de maine,frica de moarte,frica de cutremure,frica ....

      Ștergere
  2. Nu stiu de unde ai dedus treaba asta. Curatari se fac non stop de catre Ingeri si de catre oameni. Trebuie insa sa constientizam ca ne incarcam la fel de non - stop si este necesar sa cautam sa actionam spre a elimina cauzele provocatoare ale acestor incarcari, pentru ca altfel nu mai terminam in veci, sau s-ar putea sa fie fluxul de incarcare mai mare decat cel de curatare si atunci nu este bine. Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iata cum stam:
    1. Toate terenurile valoroase pentru agricultura si cresterea animalelor au fost cumparate "pe nimic" de iudeo-masoni,khazari,"perciunati" prin interpusi,desigur....
    2. Prin "grija" austriecilor(cei mai inversunati jefuitori ai Romaniei) si ungurilor(si ceva arabi) ne dispar 3ha. de padure pe ora!!! In cativa ani nu vom mai avea paduri,poate doar cateva liziere de copaci.....
    3. Despre industrie intrebati-l pe Neulander Petre( alias Petre Roman),fiul colonelului KGB,iudeo-mason,Walter Neulander....
    4.Despre Flota disparuta in intregime,intrebati-l pe....
    5.Cu acordul scris al autoritatilor care ne conduc, dupa aprobarea concesionarilor zonelor pentru explorarea-exploatarea gazelor de sist(zeci de zone,zeci de firme straine) va demara in forta otravirea apelor subterane,solului si subsolului cu peste 600(sase sute!!!) de substante toxico-radioactive ce vor fi injectate la peste 1000 de atmosfere in subsol....
    6.Se "pregateste" aprobarea pentru exploatare a resurselor minerale(aur,argint,metale rare,metale grele,etc.) de la Rosia Montana care va insemna otravirea solului,subsolului si a apelor de suprafata si subterane cu peste 13.000(treisprezece mii) tone de cianuri.....
    7. Cu sporul demografic negativ(+cea mai mare mortalitate infantila din Europa) se poate aprecia ca in cateva zeci de ani populatia se va reduce la 8-10 milioane si,deasemenea,va fi cea mai batrana din Europa(o tara de asistati social+pensionari si cativa "prosti" care vor mai munci,restul,afara ,in vestul opulent pentru a-i spala la cur de kkt. pe cutrele de-acolo pentru cateva sute de euro sau lire sterline...)
    8.Cu multe falsuri,smecherii si tertipuri avocatesti Ardealul a fost deja "retrocedat" urmasilor grofilor unguri,inclusiv cladirile....
    9.In conditiile in care preturile la carburanti sunt mai mari decat in vestul dezvoltat iar utilitatile si alimentele sunt apropiate, salariul minim nu depaseste 190 euro iar cel mediu 300euro....
    10.Toate,absolut toate sectoarele vietii oamenilor precum si toate institutiile sunt infestate de hotie,minciuna,furt nerusinat si coruptie,aceasta din urma ajungand "pe cele mai inalte culmi" ale posibilului ....
    Ma opresc aici din lipsa de timp si spatiu dar lista poate continua inca cel putin 10.000 de puncte fara a avea pretentia de a fi epuizat raspunsul la intrebarea: "Cum stam?"

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce eu, si toti cei din jurul meu suntem bine-mersi, nu ne mananca pielea, nu ne doare capul, nu avem nimic din cele descrise mai sus ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici sunt multe de spus dar pe scurt exista urmatoarea explicatie: nu este dezvoltata latura simtirii energiilor malefice si pe buna dreptate este asa, pentru ca aceasta capacitate este activata momentan doar la cei ce fac parte din Fraternitatea lui Mihail, avand misiune clara a se opune invaziilor de astfel de entitati. Ei au activata aceasta capacitate pentru ca este obligatoriu sa poata simti cumva cand intra entitatile prin portaluri ca mai apoi sa se ocupe de curatenie. Pacat ca sunt multi care apartin acestei fraternitati dar nu sunt inca treziti. Daca ar fi, ne-ar fi la toti mai usor de facut o asemenea munca.

      Ștergere
  5. Depinde de fiecare in parte, experienta mea este in felul urmator: toata noaptea neputand dormi, pot sa jur ca pluteau in camera niste umbre tare intunecoase cu aspect vascos, imaginatia nu imi joaca feste dar in acelasi timp vedeam clar ca lumina zilei de marimea unei monede de 50 bani un fel de globuri foarte stralucitoare de culoare arginte, parca ma uitam direct in soara. A venit momentul cu pricina sa ma pun la somn, am adormit si am avut o senzatie de plutire apoi a urmat caderea aferenta, am ajus intr-un spatiu imens unde domnea intunericul si linistea, de-a dreptul apasatoare apoi am auzit pana in maduva oaselor un sunet groaznic, un fel de raget care nu este de natura terrestra. Asta s-a intamplat azi dimineata la ora 7. Saptamana trecuta am mers in parcul orasului apoi am vrut sa merg la padure, in plimbare si din senin au aparut in calea mea 2 lupi giganti de un alb pur care parca s-au speriat si au disparut, fiind de marimea celor cehoslovaci. Atunci am stiut ca ceva de-a dreptul fioros se ascunde la intrarea in padure, fiind iesirea din parc si m-am intors inapoi ca sa patrund in parc la lumina, pana am ajuns in dreptul unui pom in semiobscuritatea mi-a fost frig, am avut parte de furnicaturi si m-am simtit stoarsa la propriu de energie ca abia mai stateam pe picioare. Ziceti ce vreti cei care aveti norocul sa nu fiti senzitivi dar eu stiu ce am trait, experienta nu este deloc placuta. Este cert ca ceva se intampla.... Si zona unde traiesc eu chiar nu sunt lupi, au aparut din intuneric si veneau inspre mine dar s-au speriat si ei parca s-au evaporat, chestia asta a vazut-o si cel care era cu mine la plimbare.

    RăspundețiȘtergere