miercuri, 17 septembrie 2014

CALATORIE IN CENTRUL PAMANTULUI


CALATORIE IN CENTRUL PAMANTULUI

Dragii mei,

Asa cum scriu deseori prin blog si cum reamintesc si la cursurile pe care le sustin, Universul ne vorbeste. Ne transmite mesaje tot timpul prin semne, prin numere, prin intamplari sincrone. Noi din pacate nu prea am fost invatati sa dam atentie la toate acestea. Daca am face-o, viata noastra ar fi cu mult mai bogata. Nu ar fi loc de plictiseala.
Este azi deja a treia zi de cand am observat o aparitie interesanta. Am vazut acelasi lucru ieri si alaltaieri. Este vorba de numerele a doua masini, pe care fie le-am vazut parcate, fie le-am observat venind din contrasens, fiind in trafic. Prima are numarul B-04-.... si a doua are numarul B-40-.... Tot timpul sunt consecutive si de fiecare data, in aceasta ordine. Bineinteles, nu este vorba despre aceleasi autoturisme ci doar despre imaginea consecutiva a numerelor 04 si 40.
Cand ma intalnesc insistent cu cifra 4, singura sau intr-o anumita configuratie, stiu ca este vorba despre un mesaj important de la Ingeri, mergand pe interpretarea angelica a numerelor.
Pe de alta parte, mergand pe varianta interpretarii numerologice invatate la cursurile domnului Manu Stejar, 4 este simbolul portii si 40 este simbolul transformarii profunde sau al transmutarii.
Cum putem deci traduce acest mesaj: 04, 40? Cam in felul urmator:
„Ingerii transmit ca o transformare foarte importanta are loc la nivelul unui spatiu ce formeaza o oglinda cu un alt spatiu. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca se deschide posibilitatea trecerii printr-o poarta”
Observam ca 04 si 40 sunt in acelasi timp in oglinda.
Eu nu mi-am amintit azi ce am visat azi-noapte, dar trei prieteni apropiati m-au visat fiecare in cate un grup impreuna cu ei, mergand undeva mai catre adancuri. Sunt sigura ca de fapt am fost un singur grup ce am calatorit catre centrul Pamantului, asta datorita elementelor asemanatoare aparute in cele 3 vise, dar cel mai elocvent in acest sens a fost visul colegului meu Titel, care a constientizat clar ca mergem catre centrul Pamantului. El a vazut cum am coborat cu un fel de platforma, cum au fost si cateva confruntari cu anumite fiinte in cursul acestei calatorii si cum in cele din urma am gasit acolo o lume foarte asemanatoare cu a noastra. Ei aveau un soare ca si cel pe care il cunoastem, dar un pic mai inchis la culoare si spuneam noi acolo ca este Soarele interior al planetei. Animale care la noi sunt marine (foci, broaste), acolo zburau. Pentru prepararea hranei, ei foloseau exact ce noi aruncam la gunoi si aruncau la gunoi ce noi mancam. De pilda au aparut in vis niste urzici si spuneau ca ei arunca frunzele dar mananca tulpinile. Totul era pe dos. Initial, asa cum mi s-a relatat, intalnirea nu a avut loc in conditii cordiale in niciunul dintre cele 3 vise, dar pe masura trecerii timpului, am concluzionat si unii si altii ca ne-am putea intelege si ca nu avem de ce sa ne temem unii de ceilalti.
Consider prin aceste mesaje ca am intrat in etapa intalnirii cu lumile interioare. Multora poate inca nu le vine sa creada ca pot exista civilizatii care traiesc in interiorul planetei. Se pare insa ca adevarul cam acesta este. La jumatatea lunii iulie, cand am facut cursurile cu Ingeri la Bacau, am primit ghidarea unei meditatii numita „Porti intre lumi” ce a avut concret scopul stabilirii acestei legaturi cu sferele intraterestre. Am intrebat pe cei de Sus la acea vreme si am aflat ca exista in interiorul Pamantului 9 civilizatii. Unele sunt superioare civilizatiei de la suprafata, cum ar fi Shamballa sau Agharta si altele ne sunt inferioare sau orientate mai putin sau mai mult catre intuneric. Nu stiu foarte multe detalii acum. Cert este ca mai multi cunoscuti mi-au relatat de-a lungul timpului diverse vise in care anumiti indivizi din cadrul la astfel de civilizatii solicitau ajutor, spre a pasi in Lumina.
Ne amintim deseori de principiile hermetice care spun ca asa cum este Sus este si jos si asa cum este in interior este si in afara. Ne-am obisnuit sa ne concentram in special pe interiorul nostru si pe lumina din el atunci cand ne gandim la aceste afirmatii. Care ar fi motivele pentru care nu ne-am putea gandi ca si planeta noastra are un interior la fel? Noi avem un soare exterior si traim pe partea convexa a planetei, cu fata catre Universul intreg. Dar daca ce este in afara este si inauntru, atunci ar trebui sa existe un soare interior al planetei si oameni care sa traiasca in partea concava a acesteia, orientati catre centru.
Peter Moon, unul dintre scriitorii mei preferati de acum, numeste acest soare interior, in cartile sale, „Soarele negru”.
Prima oara ni s-a revelat despre Soarele negru – Vidul primordial al Creatiei, apoi ni s-a aratat despre organizatia Soarele negru, iar aici nu va pot spune decat ca lucrurile evolueaza deosebit de frumos, motiv pentru care putem fi linistiti, iar acum ne indreptam catre Soarele negru sub imaginea soarelui din centrul Pamantului.
Va invit sa aflati si parerea lui Peter Moon, urmarind videoclipul de mai jos, spre a putea intelege oarecum cam spre ce se pregateste sa ne indreptam in viitorul apropiat.



Inchei acest articol printr-o completare pentru cel expus anterior „Cum mai stam?”. Daca la unele persoane acele mancarimi de piele sunt efectiv manifestarea unor alergii, deoarece corpul lor refuza sa primeasca acele lucruri pe care el nu le percepe in regula, la altii se manifesta ca si rinite alergice. Am intalnit in ultima vreme frecvent si astfel de situatii, ba chiar am facut niste experiente cu niste prieteni. Eu am ajuns intr-un stadiu ca atunci cand se deschide un portal de intuneric, mi se infunda urechile si aud alte sunete decat cele inconjuratoare, sub forma unor vuiete prelungi. Imediat dupa aceea, daca am luat legatura cu unul dintre cei la care manifestarea este sub forma de rinita alergica, am putut afla ca taman i se infundasera sinusurile si incepuse sa curga foarte tare nasul. Coincidenta? Nu prea cred.
Pe de alta parte, doresc sa raspund si public la intrebarile din comentariile unor cititori:
Intrebare 1 – Toata lumea este atacata? Nu mai sunt si curatari si deblocari si eliberari?
Raspuns – Accesul acestor entitati este gresit a fi perceput ca un atac. Ele nici nu stiu de „capul lor”. Se trezesc pur si simplu in mijlocul nostru fara a avea habar cum au ajuns aici. De dorit sa ajunga nici nu se poate pune problema pentru ca sunt extrem de deranjate de lumina. Dar este ca si cum cineva ar arunca intr-un bazin pe altcineva care nu stie sa inoate. Noi suntem colacul de salvare. Repet inca o data, atunci cand se face rugaciune catre Sfanta Treime pentru ele, sa se porneasca lucrarea de transformare astfel incat intr-un final sa ajunga fiinte de lumina (poate fi rugaciunea formata doar din aceasta propozitie), primul lucru care se petrece este ca se coboara niste scuturi care le protejeaza de prea multa lumina. Pe masura ce ele stau sub aceste scuturi, le creste coeficientul de a suporta lumina, mai ales ca le sunt taiate, datorita scuturilor, cordoanele de legatura cu intunericul. Cand au ajuns la un grad suficient de lumina, sunt preluate printr-un portal si trecute initial intr-un spatiu intermediar, de transformare. Cam asa are loc acest proces. Se produc curatari si deblocari in permanenta, dar in egala masura au loc incarcari cu energii neconforme. Pana nu scapam de sub influenta acestor energii, nu ne putem gandi nici la obtinerea unei curatari complete. Este ca si cum avem o cada plina cu namol. In ea incepem sa bagam apa curata. Teoretic ar trebui ca la un moment dat sa ajunga cada curata luna. Ce te faci insa cand cineva iti arunca periodic si cate o galeata de namol? Pasesti in legenda mesterului Manole. Ce construiesti ziua, se darama noaptea. Nu este deloc nesemnificativa informatia ca in fiecare zi, de 3-4 ori doar pe timpul zilei, nestiind cate astfel de procese se petrec si noaptea, coboara grupuri de Ingeri curatitori (chiar asta le este misiunea). Ei fac curatenie energetica in jurul nostru. Asta se intampla dupa ce au fost trecute in lumina valuri masive de entitati si pana sa apuce sa se deschida alt portal. Daca nu ar fi asa, ne-am cam gasi ceva mai aproape cu 2 m de Soarele negru interior.

Intrebare 2 – De ce unii nu simt mai nimic din toate aceste manifestari?

Raspuns – La cat de neplacut este, nu pot spune in primul rand decat ca ar trebui sa se considere extrem de fericiti daca se incadreaza la aceasta categorie. Cred ca cel putin momentan, au activata aceasta simtire a energiilor malefice doar cei ce fac parte din Fraternitatea lui Mihail, avand ca misiune clara a actiona fata de invaziile de entitati negative si nu numai. Daca nu ar simti aceste energii, cum ar putea sti ca se intampla ceva de acest gen? Din pacate sunt multi cu tot felul de manifestari, dar care cauta raspunsuri tot in medicina clasica, pentru ca nu inteleg sau nu sunt informati despre ce se intampla si ajung pe la fel si fel de investigatii si controale medicale, sfarsind prin a fi gasiti sanatosi tun. De asemeni cunosc cazuri despre foarte multi copii care pur si simplu nu mai pun geana pe geana noaptea, tinand-o intr-un urlet continuu de nu mai stiu parintii ce sa le faca. Daca ar sti bietii de ei ca printr-o simpla rugaciune inaltata catre Sfanta Treime spre a fi luate entitatile de acolo, ar putea rezolva o mare parte a acestei probleme, daca nu ar mai exista si alte cauze, ce bine ar mai fi. Copiii au lumina multa si entitatile acestea sunt conectate de Divinitate exact la punctele unde se vede stralucind puternic, ca sa poata sa se hraneasca din preaplinul de lumina. Nu poti conecta o astfel de entitate la cineva la care abia palpaie un pic lumina, pentru ca nu are ce lua. Cum entitatile nu suporta lumina, intra ca intr-un soi de stare de frica si disperare, se simt captive si ar vrea sa fuga dar nu pot. Asta se traduce la nivelul corpului nostru fizic prin junghiuri in inima, in cap, in plexul solar, prin intepaturi in corp. Este si firesc ca un copil sa planga daca simte in permananta toate acestea. Dar daca doar faci o rugaciune si ceri niste scuturi de protectie pentru ele, intregul disconfort inceteaza ca prin farmec. Sper sa fie perceput ca logic tot ceea ce am spus, pentru ca adevarul acesta este: totul se deruleaza intr-o logica perfecta.


Sa va fie de folos!

8 comentarii:

  1. Peter Moon,iudeo-mason cu "stofa", "scolit", amesteca in mod original si perfid putin adevar cu multa,multa minciuna...Vechea "tehnica" pentru manipularea "goyimilor" platitori de taxe si impozite si cumparatori de carti de la Editura Sky Books....Pe de alta parte 04/40 poate insemna si altceva decat "o transformare importanta"...,putem interpreta in mii si mii de feluri care mai de care mai "sofisticate",alambicate,complicate....Urmarind "alegoria" iudeo-masonului din interviul in care,de fapt,nu spune mai nimic concret cu exceptia afirmatiei ca dupa 21.12.2012 schimbarile vor fi,citez: "lente si gradate"(foarte rar iudeo-masoneria opereaza cu schimbari bruste-vezi istoria recenta,1789,1989) m-a pufnit rasul.....Priviti cu impartialitate in urma- de la 1989 incoace- si analizati ce si cum s-a schimbat cu-adevarat in viata,nivelul de trai si sperantele Dvs.......Deci khazarii,iudeo-masonii,iezuitii,reptilienii vor "opera" lent si gradat(adica pe romaneste incet si sigur) si,cred ca va este clar viitorul care ni se pregateste: sclavia perfecta,absoluta, din care nu se poate scapa(acei 700-800 de milioane care vor mai ramane)...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intentionez de mai multa vreme sa iti raspund. Cred ca este necesar sa iti mai actualizezi informatiile. Eu pot scrie 1000 de ani lumina ca reptilienii au trecut in iubire de aproape 2 ani de acum, ca sunt in Federatia Galactica alaturi de pleiadieni si de arcturieni si de siriusieni si de altii, inca din 23 noiembrie 2012 si ca altele sunt civilizatiile care de fapt ne urmaresc din umbra acum si ne vor planeta, ca tot nu vei crede. In vest, reptilieni si draconieni sunt totuna dar in mod real nu sunt deloc. Reptilienii sunt umanoizi cu solzi, chiar cu capete de crocodil, iar draconienii sunt balaurieni, dragonieni si serpilieni. Priveste la basmele populare romanesti. Nu vei gasi in veci ca un crocodil a fost dusman al lui Fat - Frumos ci ori un zmeu ori un balaur. La fel de mult se vorbeste si despre masoni. Eu nu neg nici o clipa ca nu au jucat un rol important aceste civilizatii sau aceasta organizatie in planurile noii ordini mondiale, insa nu sunt nici pe departe doar ei cauze.a ceea ce se intampla acum. La nivel terestru, cea mai mare belea o reprezinta in acest moment hibrizii umano-draconieni, fata de care pana in prezent, Divinitatea doar o singura data, pe la inceputul lunii mai, ne-a ghidat sa incercam ceva dar nu a iesit mare lucru. Ei nu au fost capabili sa capteze mai nimic. Exista de asemeni o multime de organizatii sataniste, care nu au nici o treaba cu masoneira, care mai de care mai periculoase. Despre civilizatia care ne are acum in colimator deocamdata nu am permisiunea sa spun nimic dar o vom scoate noi la capat si cu acestia. Ne indici sa privim impartial si cu intelepciune. Acelasi lucru il recomand si eu. Stiu doar atat: tot ce ni se flutura mult prea tare si mult prea des pe la nas are menirea sa ne distraga atentia si sa creeze un paravan perfect pentru adevaratele forte care sunt in spate. Iar reptilienii si masonii sunt niste subiecte care ni se flutura mult prea tare si mult prea des. Cine poate trece dincolo de asta, este cu adevarat cel ce se indreapta catre adevar.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspunsul prompt si la obiect! Cand vor apare pe blog informatii despre,citez: "civilizatia care ne are acum in collimator" ?E foarte adevarat ca apar destul de des informatii despre masonerie si,gandindu-ma bine iti dau dreptate ca in mod sigur se ascund informatii mult mai "periculoase" in spatele perdelei de fum cu masoneria.In acelasi timp nu se poate nega sau minimaliza rolul diabolic si profund malefic al masoneriei in ultimii 3000-4000 de ani sau chiar mai mult.Astept informatii...

      Ștergere
    3. Uite eu am vrut sa scriu chiar in acest articol pentru ca asta imi doresc sa iasa adevarul la lumina, doar ca Sfanta Treime nu a permis pentru moment furnizarea acestor informatii. Explicatia este foarte simpla. Cineva poate fi pus in garda si poate veni cu contraactiuni, ingreunand in acest fel derularea Planurilor Divine. De pilda eu lucram cu reptilienii si pana nu s-a atins un anumit target, un anumit numar de indivizi care sa fie initiati in iubire, Sfanta Treime nu a permis a se furniza public vreo informatie. In cazul draconienilor mi s-a permis sa spun ceva dupa 4 luni de cand eu lucram cu ei. Intelegi cum sta treaba? Trebuie sa avem rabdare, insa punand cap la cap toate informatiile, eu zic ca suntem pe drumul eliberarii, indiferent prin cate greutati ne-ar mai fi dat sa trecem. Sunt 100% convinsa ca in ceva vreme de acum incolo, nu va mai fi nevoie sa scriem ca nu vom reusi niciodata sa trecem de acesti controlori ai lumii, tocmai pentru ca am reusit. Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Buna Mihaela.Simt energia ta putin schimbata.Esti prima,din care le citesc blogurile, care ai schimbat putin macazul(sau mi se pare).Oamenii vor sa se trezeasca si chiar trebuie.Pentru asta le trebuie o injectie mare cu discernamant.Poate cand se vor trezi, lumea nu va semana deloc cu nimic vorbit si scris,dar asta e,conteaza cu ce ramanem.Acum trezirea trebuie sa fie si stiintifica si spirituala,una fara cealalta nu se poate,daca detii doar stiinta se intampla ca devii un dement care consuma tot,daca detii doar spiritualitate risti sa devii o planta care asteapta sa vina ploaia.Asa ca sa fii spiritual trebuie sa fii inteligent si ca sa fii imteligent trebuie sa fii spiritual.Da stiu bat campii.Nu cum spun unii Nu gandi!Nu judeca!Esti iubire!Nu esti evoluat(scuze in ultimul timp am un fix cu aceste vorbe).Stiti este interesant ca amandoua grupe vor acelasi lucru dar cu asteptari diferite.Dar cum sa-i faci bre pe astia sa se inteleaga odata.Grea misiune.Acum cu evolutia are grija,cine are grija.Deci imi pare "rau"dar omul le are pe amandoua, nu trebuie inlaturate decat barierele,chiar si cele imaginare.Eu atat am stiut sa scriu.Da si vazut de jos situatia nu este prea roz, dar sa avem incredere.
    Sunt doar curios, civilizatia aceea ne seamana ca aspect fizic?

    Marian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Marian. Energia mea poate parea diferita dar te asigur ca nu este. Eu imi exprim intotdeauna perceptiile din dorinta de a participa la lucrarea de a aduce la suprafata adevarul si toate acestea decurg dupa cum se doreste de Sus. Sunt perioade cand suntem scaladati in lumina si se fac activari masive. Sunt alte perioade in care suntem condusi catre cele mai adanci vagauni in scopul de a aduce intunericul la lumina sau de a cobori lumina in acel intuneric. Am observat de-a lungul timpului, de cand tot facem aceste lucruri, ca aceste perioade alterneaza. Este necesar sa rezolvam problema namolului ce este adus in cada, asa cum am exemplificat in articol, pentru ca altfel nu am mai termina niciodata. Pe de alta parte, este atata vreme de cand tot suntem dusi de nas cu tot felul de teorii si minciuni. Pe cat posibil, eu ma straduiesc sa observ atent semnele Universului, sa nu ma las amagita, nici pe mine si dupa cat imi sta in puteri nici pe altii. Revin din nou la ceva scris in articol ca "nu tot ce zboara se si mananca".

      Ștergere
  3. Buna ziua.
    Stiu ca nu.i locul potrivit pentru comentariu dar sper ca asa sa.mi fie vazut mesajul....Astept de vreo doua saptamani emailul dumneavoastra pe gmail si speram sa.l primesc cat mai repede( cu privire la niste cursuri)....
    Sper ca sa aveti o ocazie cat mai rapida sa mi riaspundeti sii vreau sa va felicit , din si din nou , pt aceste minunate articole

    Cu mare drag si respect , Ionut
    ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am scris Ionut, inainte de a vedea acest comentariu. Imi cer iertare, l-am pierdut din vedere iar in aceasta saptamana nu am raspuns aproape la nimeni. Pe langa blog trebuie sa imi vad si de serviciu si in aceasta perioada chiar am avut o incarcatura cam mare. Asta nu inseamna ca nu mi-as fi putut gasi o fereastra sa iti raspund, dar pur si simplu au sosit zeci si zeci de e-mailuri si se mai intampla sa iti mai scape cate ceva din vedere in acest noian de mesaje. Inca o data imi cer iertare, cu specificarea ca daca nu ai fi facut nici un demers ti-as fi raspuns azi oricum, pentru ca obisnuiesc periodic sa imi trec in revista toate e-mailurile primite in ultimele 4 saptamani dinaintea verificarii. As fi descoperit ca am omis sa iti dau un raspuns. De aceea, chiar daca se intampla mai tarziu, nu ramane nimeni fara raspuns.

      Ștergere