sâmbătă, 30 august 2014

VIZITA PE NAVE – HAIDETI SA VEDEM CE O SA IASA!



VIZITA PE NAVE – HAIDETI SA VEDEM CE O SA IASA!

Dragii mei,

Nu va directionez intamplator atentia catre ceea ce veti gasi vizitand site-ul catre care conduce linkul de mai jos.


Primesc personal ceva informatii de vreo 2-3 zile incoace, a caror interpretare am inteles-o abia dupa ce am citit articolul, motiv pentru care eu ma gandesc sa particip la acest program. In urma unei comunicari avute cu Sinele meu, mi-a transmis ca este real mesajul ce este scris acolo, desi intuitiv, il simteam plauzibil chiar si inainte de a face comunicarea propriu-zisa. Ma feresc sa mai spun „Haideti sa o incercam si pe asta!”. Sustinand cursul Jedi, dau exemplu acolo de o replica a Maestrului Jedi Yoda:

„NU INCERCA! FA-O! SAU NU O FACE! NU EXISTA INCERCARE!”

Multumesc mult prietenei mele Mariana pentru recomandarea linkului.


Toate cele bune!

17 comentarii:

  1. Cum oare sa alegem o nava sau alta ,fara sa stim nimic despre ea ?Chiar daca toate navele apartin fortelor prietene,cum am putea sa alegem cea mai potrivita varianta pt noi ?Nu ma gandesc la lucruri negative ,ci doar la faptul ca pe ele se gasesc fiinte din diferite colturi ale Universului,si fiecare din noi avem anumite afinitati de prietenie sau origine.O sa mai caut pe siturile de origine a articolului ,si daca nu ma lamuresc,catusi de putin ,am sa aleg la intamplare !Sper sa mai tin minte dimineata pe unde am fost !Gabriela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am ales dupa cum m-a condus inima.Evident ca nu stiu nimic despre nava dar nu m-a impiedicat asta sa fac o alegere.

      Ștergere
  2. Eu ce să zic! Vechea mea problemă, nu ţin minte niciodată nici un vis.
    Chiar dacă aseară mi-am exprimat mental şi eu dorinţa de a fi acceptată pe una dintre aceste nave, respectând instrucţiunile, tot nu s-a întâmplat să ţin minte absolut nimic.
    Sunt oarecum dezamăgită. Chiar vroiam şi eu. De ce nu se poate, nu ştiu!
    Şi ceea ce mă deranjeză şi mai mult este tocmai această dezamagire pe care o simt, (în ultima perioadă, orice s-ar întâmplă eu nu sunt niciodată supărată, eu iau ca atare şi caut soluţia).
    Voi ce aţi făcut? Aţí reuşit? Poate ne povestiţi şi nouă, dacă este permis să spuneţi (nu ştiu), măcar să mă bucur pentru voi.
    Vă iubesc pe toţi

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde stiu ce e bine pentru karma mea? Daca sa lucrez in continuare la stat sau sa accept un job nou la o firma privata? tocmai mi sa oferit un job nou la privat. Mie atat de greu sa renunt la tihna si siguranta muncii la stat. Nu ma injurati ca nu ma cunoasteti. Va rog ajutati-ma cu un sfat. E o pacaleala? Exista in Romania un job mai bun ca si la stat?
    E vorba de toate aceste energii noi care vin sau e o karma influentata de maleficul global. Mergem in sus per ansamblu sau mergem in jos. Incotro sa mergem. Rog un specialist sa ne comunice, nu e place sa avem asteptari. Daca eu decid tot ce urmeaza sa se intample deja stiu ca am dat undeva un rateu si o sa ma doara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU decidem NIMIC noi insine! Suntem,am fost si vom fi slugile(sclavii) iudeo-masonilor,khazarilor,"perciunatilor",reptilienilor care ne conduc de mii si mii de ani ."Ei" ne numesc "goyimi "-adica oi- si ne "trateaza" ca atare...Oriunde vei lucra tot sclav vei ramane cu un salariu de mizerie,cu mancatoria,batjocura,ura si invidia tipice acestei mizerabile tari si popor de gunoaie,hoti,criminali si naparci....De mers,orice om normal,cu "scaun la cap",cinstit,corect si care gandeste putin vede fara dubii ca mergem drept in jos,vertiginos...Comparati traiul in anul 1989 cu cel din 2014....Exista insa o "consolare": vom vedea ce este pe fundul prapastiei,cred ca dracul....
      PS. "Povestile" acestea cu karma,cu energii,cu ascensionari gen 21.12.2012 si multe altele nu sunt aruncate pe piata decat pentru "prostirea prostilor",adica a "goyimilor"....

      Ștergere
    2. Imi cer scuze ca ma bag.La privat chiar daca se intampla sa fie un job mai bine platit, cam esti in competitie oricand si cu oricine.Niciodata nu este de-ajuns.O duce mai bine cel care sufla in ureche chiar daca tu te dai peste cap si taci..taci.Acum depinde de caracter.
      Marian

      Ștergere
    3. Ce este aia ..."la privat" ? Care privat ? Sunt abordari depasite si prafuite...Specifice gandirii 3D ! Cu toate ca Ascensiunea este cea mai temeinica percaptie. Nu pentru toti fireste !

      Ștergere
    4. Printul Reginald este posibil sa mai fac comentarii idioate,sunt un om simplu fara prea multa scoala,dar totusi banuiesc ca printre randuri mai sunt unii care inteleg ce scriu.Dar ai tu ceva cu gandirea 3d. Ascensiunea..Toate fintele din univers ascensioneaza daca nu se autodistrug,daca nu o fac ele vor fi fortate,pentru ca vin mereu altii din urma.Ascensiune se face mai mereu doar ca nu observam noi.Stii...sunt suflete batrane care vin pe planeta sa ajute pe cei tineri,dar unii cred ca trebuie sa faca parada.Cum ar fi sa ma duc la un batran 3d,care nu a stiut toata viata lui decat sa traga cu sapa si eu sa-i spun"Mosule tu nu ascensionezi.Stii de ce? Nu ai un calculator breee".Adevarat va spun ca sunt multi batrani care pot fi declarati cu usurinta sfinti.Doar prin simplitatea lor.Poate ca daca omul nu ar termina viata atunci cand s-a copt la minte,alta ar fi povestea omului.Va spun foarte clar nu ascensionezi ca esti toba de carte si ai citit toate bibliile pamantului(cu toate ca atarna foarte mult si stiinta)o faci atunci cand inveti sa daruiesti din a.d.n-ul si energia ta, adica sa fii capapabil sa te unesti cu oamenii de langa tine,chiar daca sunt mai slabi la minte,astea sunt vremurile si asa au fost programati 3D.Deci pentru cine face parada si crede ca va ascensiona de unul singur se inseala.Cel putin asta este perceptia mea.
      Si Printul Reginald.Sub masca aia a ta se afla un om bun.Termina cu prostiile si cu Printul Reginald.Ori printul are nevoie de un VAS.Mare atentie.Drum drept si lumina.
      Marian

      Ștergere
  4. Nu stiu ce te enervezi atata ca esti o oaie, probabil acum te-ai trezit si tu. Imi amintesc cand m-am trezit eu, eram la fel de nervos, ca Doamne dulce e somnul!!! Bine ai venit draga nervosule, vad ca "povestile" care nu le suporti au facut treaba buna cu tine. Oricum nu au importanta care o crezi tu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu m-am "trezit" acum .Am citit toata colectia Editurii OBIECTIV -Eugen Delcea inca de la prima aparitie(cred ca sunt peste 10 ani de atunci),apoi cartile scrise de David Icke,Toni Victor Moldovan,Profetii,Arsenie Boca,Radu Cinamar,Steven Greer ,Ian Van Helsing si multe ,multe altele....Deasemenea sunt o cititoare fidela a acestui blog precum si cel al lui Dan Gaucan,Sfatuitoarea,Clinica Extraterestra,Fara secrete,Extraterestrii printre noi,In spatele scenei,Istoria Galactica si multe altele....Avand sansa sa ma plimb prin Europa in ultimii ani-cu ochii "deschisi" de cele citite- mi-am dat seama ca aceasta "conspiratie" a "Ocultei" de care am citit mereu este cat se poate de ADEVARATA si,mai mult,in spatele ei stau foarte bine "camuflati" cine credeti: iudeo-masonii,khazarii,"perciunatii,iezuitii si,la loc de cinste si conducere suprema,sunt convinsa,reptilienii !!!Nu trebuie sa fi un savant ca sa "descoperi" aceasta "conspiratie" de-a dreptul criminala,este suficient sa te informezi din multiple surse,sa "iei drumul banilor" si,mai ales sa "deschizi ochii si mintea"....M-am ingrozit efectiv cand am realizat vechimea,dimensiunile,amploarea,multilateralitatea si anvergura acestei criminale "conspiratii" impotriva "goyimilor" dar cel mai mult ma sperie faptul ca nu putem face nimic impotriva acestui SISTEM si,cu atat mai putin,impotriva celor care l-au conceput,realizat,intretinut si dezvoltat....Sunt absolut convinsa ca ,dat fiind nivelul tehnologic impresionant la care s-a ajuns(si care este ascuns complet de ochii "goymilor") si a capacitatilor financiare,economice,militare,psihologice si de manipulare incredibile detinute de "Ei" NUMAI o interventie concreta,hotarata si rapida din astral(Pleiadeenii,Arcturienii,etc.) ne mai poate salva.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Tot incepatoare esti, ai fost atrasa sa vii sa ajuti planeta si acum constientizezi "in felul tau" unde ai nimerit, si banuiesc ca gandesti, (daca ai inceput sa o faci) ca totul e datorita unui hazard de neinteles de tine si ce mama supararii cauti tu in toate astea? Sincer habar nam!!! desi cred ca stiu nu ma intereseaza si nam chef sa-ti zic. Ma simt un puscarias atat de vechi pe globul asta incat pot sati zic ca nici o fiinta vie de le glob nu are legatura cu chemarea asta de fiinte incepatoare sa salveze planeta. Nu am citit cartile alea de care vorbesti. Ma uit seara pe cer si ma uit la stele si in inima mea apar simtamante noi ca o hrana, si dupeaza o vreme si apoi stim totul in minte. Toti astia noi veniti in orase dar cand te muti la tara descoperi o alta lume, asa cum era demult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne cum le mai stii tu pe toate!
      Cand o scapa lumea in primul rand de oameni atat de egotici, ala cu adevarat va fi un mare pas inainte.
      Cu oameni din acestia care tot timpul au de judecat ceva, au de aratat cu degetul si nu contenesc a ne sublinia in pemanenta pe ce piedestale stau asezati ei si cat de plini sunt de intelepciune si cunoastere, este foarte adevarat, pot veni cele mai inalte spirite pe aceasta planeta, ca tot ramanem spunand in continuare Vai de Ea!

      Ca sa ma mai leg de gramatica limbii romane la un om cu asa cunoastere, nu mai are nici sens, iar la treaba cu cheful ce pot sa iti zic? E penibil si de ras. Tu te-ai bagat in seama pe aici pe blog si dupa aceea tot tu vii si ne spui ca nu ai chef de parca ti-ar fi cerut cineva sa faci asta.

      Ștergere
  7. Prostia nu doar evoluează, ea se înnoiește neîncetat, și nu există nimic mai surprinzător decât neghiobia deșteptăciunii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si si mai tare decat atat, desteptaciunea neghiobiei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am ajuns si pe blogul acesta asa cum am mai intrat si pe altele, cautand orice ma poate ajuta in evolutie si constat ca peste tot oamenii se cearta si se contrazic.Eu sunt la inceput in lucrurile astea dar cref ca se poate comunica frumos si calm respectand astfel munca celor care au ceva de oferit.Cred ca ar fi minimum de multumire pana cand mai cresti si tu, la randul tau,ceva de oferit.Va doresc tuturor o viata plina de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu siguranta nu vei gasi izvoarele evolutiei intrand la sectiunea "Comentarii". Ai perfecta dreptate, unii oameni si-au creat un mod de a exista in acest fel. Sunt multi care viziteaza aceste bloguri doar pentru "Comentarii". Trebuie sa retii insa un lucru. Sunt foarte multi care indeplinesc misiunea de instigatori. Ei sunt reprezentanti ai laturii celeilalte. Nu este asa de simplu sa duci misiunea unui lucrator in lumina. Latura cealalta isi baga si ea coada pentru ca asa este de cand lumea si pamantul. Cum reuseste sa intampine fiecare povestea asta, depinde de la caz la caz. Ar sta in puterea mea sa nu public acele comentarii care instiga la cearta dar dupa aceea as fit acuzata ca sunt impartiala si egotica si ca nu iau in seama si parerile altora. Este foarte cu dus-intors. Nu stii cum sa o dai ca sa poti multumi pe toata lumea..

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu cred ca vrea nimeni nimic ,in fond si este prea incert ,sa vrei sa constientizezi ceva, ce inca nu percepi. Nu cred ca instiga nimeni pe nimeni, caci acestea raman notiuni, ce ar fi trebuit sa dispara de destula vreme. Si in plus ,nu te poti contrazice pe ceva ce percepi ,sau nu ,dupa caz. Este timp, si avand viata asta in fizic ,extrem de limitata si plafonata, concepem prea greu pentru noi ,ca putem sau nu apuca transformarile asteptate. Fiecare fiinta, din ce dimensiune este si percepe, simte notiunea de timp cu totul altfel. Daca pentru ei,galacticii, minute sau zile, se convertesc in timpul nostru in ani/decenii/secole ,si poate chiar milenii, e prea greu de explicat pentru multi. Dar vor fi generatii ce vor prinde in acest trup, multe schimbari, poate si vor evolua dupa caz. Aici este contradictia : cati vor fi si cand ? Este si latura speculativa, si sunt parca prea multi teoreticieni, dar n-ai ce le reprosa. In fond ,au si ei un rol, dar trebuie sa-l vezi inca prea mic, pentru a avea de la ei, cine stie ce pretentii sau sa-i acuzi de ceva. Vom accepta pe deplin disparitia intunericului, si Victoria Luminii ! Dinu/Aspect Reginald.

    RăspundețiȘtergere