luni, 11 august 2014

CURSURI IN BUCURESTI, 16-17 AUGUST 2014



CURSURI IN BUCURESTI, 16-17 AUGUST 2014

Dragi prieteni,


        Va transmit invitatia pentru doua cursuri ce se vor sustine la acest sfarsit de saptamana in Bucuresti. 

Sambata 16 august 2014, prietena mea Eli Vulcu, pe care multi dintre cei ce particpati la activitatile pe care le derulam impreuna, deja o cunoasteti, va relua cursul de cristale eterice. Detalii despre curs veti gasi mai jos. 

Duminica 17 august 2014, domnul Manu Stejar va sustine cursul de psihometrie, in care va da, ca si pe un dar special, o initiere a lui Zamolxe. Mai multe detalii despre curs veti gasi mai jos.


Sambata, 16 august 2014

INITIERE SI CODUL CRISTALELOR ETERICE

„Dragii mei,


Sambata, In data de 16.08.2014, se va sustine in Bucuresti, incepand cu ora 10, cursul intitulat:

INITIERE SI CODUL CRISTALELOR ETERICE”


Subiectele abordate vor fi urmatoarele:

A. TERAPIA CU CRISTALELE ETERICE
Vindecarea cu Cristalele Eterice este un sistem simplu si puternic care permite terapeutului sa vindece în mod eficient folosind energia cristalelor, chiar si atunci când pietrele nu sunt prezente fizic. Prin initieri, veti avea acces la energia specifica a cristalelor si accesarea  acestor energii cu intentia.
Aceste Cristale Eterice sunt mult mai puternice decât cele gasite în interiorul Pământului. Aveti posibilitatea să le puneti pe corp, în corpul sau în câmpul aurei. Piatra va dispărea atunci când energia nu mai este necesară.
Terapia cu energiile Cristalelor Eterice poate fii folosită independent si în combinatie cu alte metode de vindecare, cum ar fii Reiki, masaj, etc.
În timpul cursului veti primi informatii cu privire la cristale pentru toate nivelurile si cum să descoperiti zonele unde amplasati aceste cristale în timpul terapiei.
Cu ajutorul acestor initieri puteti face o terapie completă cu Cristale Eterice, să creati minunate elixire doar în câteva clipe si chiar să măriti puterea cristalelor dumneavoastră pe care deja le aveti.
CE SUNT INITIERILE CU CRISTALE ETERICE?
Initierea în Cristalele Eterice deschide canalele pentru a primi energia cristalelor direct din Univers, mai direct decât prin cristale individuale.
AVANTAJELE  CRISTALELOR ETERICE.
Nu mai aveti nevoie să cumpărati cristale diferite pentru a le folosi pentru vindecarea personala si a altora.

• Efortul de a curăta cristalele după fiecare client este înlăturat.
• Energia este 100% pură si curăta de fiecare dată.
• Acum puteti pozitiona cristalele direct în organe sau organism sau in campul aurei dvs sau al clientului.
• Cu aceste initieri, veti putea accesa energia cristalelor care sunt necesare în sesiunile de vindecare.

B.GRILA DE VINDECARE A KARMEI - alcatuire

C.VINDECAREA IN VIS

Puteti aduce cu dvs cristale.
Cursul are o durata de 3-4 ore. Adresa de desfasurare se va transmite prin e-mail persoanelor interesate.
Pretul: 100 lei.

Inscrierile se pot face la adresa de e-mail:

Va astept cu mult drag,
Eli Vulcu”



Duminica, 17 august 2014


CURS DE PSIHOMETRIE

"Celor interesati le aduc la cunostinta ca duminica, pe data de 17.08.2014, se va sustine cursul de psihometrie in care se vor desfasura urmatoarele:
- initierea de grad I a lui Zamolxe - acesta este un dar special pentru toti cei care doresc sa il primeasca, transmis mie prin revelatie. Nu este obligatoriu sa fi urmat pana la acel moment vreo etapa a cursului de psihometrie, pentru a putea primi aceasta initiere.
- efectuare de fise psihometrice. Aplicatii practice. Chiar daca nu s-a participat la partea teoretica in care s-au predat numerele de la 1 la 22, se poate participa la aceasta parte practica, considerand ca nu este ceva greu de facut si de inteles. Ulterior, se poate participa si la partea teoretica atunci cand se va mai relua acest modul al cursului.
Pretul cursului este 33 RON.
Cursul se va sustine intre orele 10.00-17.00 si va fi unul interactiv.
Inscrierile se vor face la adresa manustejar@yahoo.com
Adresa de desfasurare va fi comunicata prin e-mail.
Cu deosebita stima, 

Manu Stejar”

2 comentarii:

  1. Pe data de 13 august 2014,in Sao Paulo,Brazilia a fost inaugurat noul Templu (al lui Solomon) identic cu cel distrus de soldatii romani in anul 70 d.Ch.......Cum comentati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa zic. Solomon a lasat mostenire o cunoastere masiva si de lumina si de intuneric. El a aratat ce se poate face. Faptul ca se foloseste din plin partea intunecata a cunoasterii lui Solomon, tine de vremurile in care traim. Poate ca templul acesta o avea menirea sa conduca lucrurile mai catre latura de lumina a acestei cunoasteri. Vom trai si vom vedea.

      Ștergere