marți, 19 august 2014

BUCURESTI - “SUFLETE PERECHE” – 23 AUGUST 2014BUCURESTI - “SUFLETE PERECHE” – 23 AUGUST 2014

Dragii mei,

Va recomand cu caldura un curs ce se va sustine in data de 23 august 2014, in Bucuresti, intitulat:

“SUFLETE PERECHE”

Va fi coordonat de prietena mea, doamna Cristiana Petrof si asa cum am inteles, este un curs in mare parte revelat, din care cauza, el nu se adreseaza doar persoanelor ce nu si-au gasit inca un suflet-pereche ci si celor ce sunt deja in convietuire cu un suflet-pereche, chiar si daca aceasta este una minunata. Ei ar putea deveni invatatori pentru altii care se confrunta cu aceasta problema si in acest fel ar descoperi o modalitate de a-si ajuta semenii, bazata pe un instrument de seama numit IUBIRE.
Cum traim niste vremuri de mare dezbinare, sa nu ne miram ca multi oameni sunt singuri si orice ar incerca, par sa fie condamnati la aceasta situatie. Sufletele pereche nu se mai gasesc. Sa intelegem bine ca totul doar PARE sa fie asa. Se vor furniza metode de mare ajutor prin care se poate depasi aceasta bariera, cum si altele, in diverse alte sectoare ale vietii.
Iata programul aproximativ al cursului:

1.  Ce este sufletul pereche? Principiul sufletului pereche. Meditatie de pregatire, prin curatarea chakrelor si a campurilor energetice.
2.  Programe si convingeri limitative ce blocheaza intalnirea cu sufletul pereche. In aceasta parte a cursului se va lucra asupra cresterii increderii in sine, asupra eliminarii tuturor aspectelor si energiilor blocante si stagnante, de la momentul copilariei pana in prezent, raportat la aceasta viata, precum si la tot ceea ce poate sa ne tina inlantuiti din vietile trecute. Meditatie de “divort energetic” cu toate aceste aspecte, prin taierea stringurilor energetice nebenefice. Regresie in trecut.
3.   Programele nebenefice si convingerile limitative ale altora fata de noi. Cum sa tratam acest subiect? Ce este de facut?
4.     Rugaciuni si exercitii.
5. Meditatia pentru chemarea sufletului pereche cu compatibilitate maxima.

Pretul cursului este de 200 lei. Ora de incepere este 10,30. Durata cursului este de aproximativ 8 ore. Adresa de desfasurare va fi comunicata prin e-mail persoanelor inscrise deoarece ea depinde de numarul de participanti.


Inscrierile se vor face la adresele:


Va rog sa transmiteti inscrierea si pe adresa mea deoarece sunt ceva probleme cu adresa Cristianei si in acest fel se va elimina riscul de a nu se primi inscrierile in cazul in care nu ajung e-mailurile pe adresa ei.


Sunteti asteptati cu mult drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu