miercuri, 6 august 2014

5 ZILE


5 ZILE

Dragi prieteni,

Stim cu totii prea bine ca ne confruntam in plan material cu diverse situatii menite sa ne tina pe loc daca nu chiar sa ne dea inapoi, insa la toate acestea concura „cu succes” si sectorul energetic.
Sunt cel putin doua saptamani de cand percep niste energii extrem de nocive. Le simt pe pielea mea ca sa spun asa, manifestandu-se prin intepaturi, mancarimi, usturimi ale ochilor si gatului, disconfort la nivelul splinei, ficatului, inimii si rinichilor, dar ma bazez atunci cand fac aceasta afirmatie si pe parerile diversor persoane cunoscute, conform propriilor lor simtiri.
A trecut mai bine de un an de cand tot atrag atentia asupra prezentei unor concentratii din ce in ce mai ridicate de entitati negative, la nivelul campurilor energetice terestre. De asemeni am tot adus in vizor subiectul unor dispozitive, ca sunt masini, ca sunt roboti, ca sunt de natura terestra sau extraterestra, Dumnezeu mai stie ce or mai fi, care pompeaza astfel de energii. La toate acestea adaugandu-se toate ritualurile intunecate, ce pot sa mai zic? Ca Viata este minunata!
Spuneam candva, intr-un articol anterior, ca o sa va fac cunoscut titlul unei carti foarte pretioase. Momentan nu exista tiparita in limba romana. O putem gasi doar in varianta engleza. Avem disponibile doar cateva variante de traducere care circula prin internet. Pentru cine doreste, este suficient sa imi trimita un e-mail si voi raspunde cu una dintre variantele pe care le am si pe care la randul meu le-am primit prin e-mail de la alte persoane. Este vorba despre „Cheile lui Enoh”. Aceasta carte nu este aceeasi cu „Cartea lui Enoh” care exista tiparita in limba romana.
„Cartea lui Enoh” este scrisa de Enoh, profet biblic despre care se spune ca este a saptea generatie pornind de la Adam, care foarte interesant, a trait pe Pamant, 365 de ani, exact cate zile are un an terestru. Enoh nu a parasit Pamantul prin moarte fizica, ci asa cum este scris, printr-un car de foc, sau asa cum intelegem noi acum, prin Inaltare, folosindu-Se de Vehiculul Sau de Lumina, Merkaba.
„Cheile lui Enoh” este scrisa de James Joachim Hurtak si este o carte revelata acestuia in 2-3 ianuarie 1973. El ne vorbeste despre 64 de Chei ce stau la baza intregii Creatii, introducandu-ne prin aceasta carte in lumea geneticii, ingineriei, fizicii, chimiei, bilologiei, astrologiei si a altor stiinte. Are pe langa o parte de glosar (o explicare a unor termeni utilizati in carte destul de sofisticati), alte trei parti dupa cum urmeaza: Cheile Tatalui, Cheile Fiului si Cheile Sfantului Duh. Cele 64 de Chei au cate un indicativ numeric. Cheile Tatalui au un indicativ ce incepe cu cifra 1, cele ale Fiului un indicativ ce incepe cu cifra 2 si cele ale Sfantului Duh un indicativ ce incepe cu cifra 3.
Va redau mai jos o portiune extrasa din Cheia 1-0-7, ce are mare legatura cu partea de inceput a acestui articol”

24.  În învăţăturile din Zohar, este funcţia Ophanimilor şi Heruvimilor de a instrui diferite consilii galactice în limba de Lumină, astfel încât acele consilii să poată sincroniza celulele temporale ale administrării lor cu cunoaşterea corectă în cadrul procesului Roţii Legii.
25. Acest proces al Roţii Legii dispensează buna cunoaştere pentru evoluţia sufletului. Prin accelerarea Roţii Legii, planul material poate atinge o stare de perfecţiune non-evolutivă pentru că este voia Tatălui de a acorda libertatea de spirit şi viaţă eternă spirituală pentru toţi cei care acceptă Împărăţia Sa.
26. Chiar şi îngerii căzuţi, la sfârşitul unui ciclu mare temporal vor fi eliberaţi din cerurile inferioare în cazul în care acceptă iubirea lui Dumnezeu Tatăl, cu ascultarea completă a Cuvântului Său.
27. Scriptura Frăţiei lui Melchisedek ne spune că există multe Frăţii Ophanim, mesagerii lui YHWH care lucrează cu ştiinţele interplanetare şi evoluţia conştiinţei.
28. În total sunt şaptezeci de Frăţii de Lumină lucrând în universul nostru, toate având în ele capacitatea de a înţelege orice tip de limbaj spiritual sau orice alt tip de cunoaştere spirituală care le este indicată de Ierarhia de Lumină.
29. Dintre acestea, Frăţia lui Melchisedek funcţionează cu trezirea conştiinţei şi reprogramarea de Lumină în ciclul de viaţă al planetelor.
30. Frăţia sau Ordinul lui Enoh funcţionează cu învăţăturile ştiinţifice şi Cheile necesare pentru a ridica evoluţia seminţiilor stelare şi de a construi piramide şi reţele piramidale de Lumină asupra planetelor.
31. Ordinul lui Mihail protejează diversele universuri prin Ophanim intermediari asfel încât acele inteligenţe să nu transplanteze aleatoriu şi să re-inginerească genetic speciile care servesc Legea cosmică. Dacă nu ar fi fost Rikbidim care guvernează carele de Lumină celeste şi Qaddinim care judecă dimensiunile inteligenţelor superioare din cadrul Ordinului lui Mihail, ar fi fost invazii masive de îngeri căzuţi şi de inteligenţe din alte lumi planetare, transformând speciile de pe alte planete în sub-specii şi regate sclave. Ordinul lui Mihail este cel care poate administra cu destulă justiţie deoarece guvernează toate înregistrările administrative de activităţi în toate nivelurile tuturor universurilor.
32 Totuşi, la sfârşitul unui ciclu mare de timp Tatăl permite acestor ordine căzute de inteligenţă, dintre care unele sunt creaţii groteşti fizice, să apară brusc pe planisfere ca şi Pământul, să ispitească omul cum Satana l-a ispitit pe Iisus. Aceasta este ultima tentaţie la care omenirea este pusă colectiv pentru a vedea dacă vom servi "zei spaţiali" inferiori sau vom împărtăsi dragostea cu Ierarhiile angelice în slava Tatălui.
33. Astfel, cele trei Frăţii Mihail, Enoh şi Melchisedek guvernează cele şaptezeci de Frăţii din universul nostru prin trimiterea de milioane de emisari ai Luminii pentru a repara şi de a evolua lumile inferioare.
34. Influenţa acestor trei Frăţii pregăteşte pe cei drepţi de a lucra direct cu conducerea puternică a Înaltului Comandament.

Intelegem deci ca este scris inca din 1973 despre aceste invazii de entitati intunecate, ce sunt tinute sub un oarecare control de Fraternitatea sau Ordinul lui Mihail, dar totusi sunt permise de Tatal, acesta deschizand chiar bratele Sale si eliberand aceste entitati din cerurile inferioare.
Eliberarea aceasta se face insa prin intermediul nostru la nivelul acestei planete si probabil ca la fel este si pe alte planete. Nu degeaba li se permite accesul in campurile noastre energetice. Este necesar sa le aratam lumina, sa le conducem catre ea.
Revin cu precizarea ca din comunicarile mele identific 3 categorii diferite: entitati din intuneric, entitati de falsa lumina si ingeri cazuti. Daca o vreme am considerat ca falsa lumina si ingerii cazuti sunt una si aceeasi categorie, cu timpul am inteles ca nu este asa. Entitatile de falsa lumina si ingerii cazuti, „domnesc” in a 4-a dimensiune si nu intamplator a crescut concentratia lor, dat fiind faptul ca Mama noastra Geea se tot ridica energetic, aflandu-se acum la momentul in care a depasit nivelul de vibratie 4, conform masuratorilor.
Entitatile din intuneric sunt din dimensiunile negative. Treaba aceasta cu dimensiunile o putem vedea precum o piramida cu varful in sus, pe unde ne situam si noi, atunci cand discutam de partea pozitiva sau de lumina si o contrapiramida cu varful in jos, atunci cand discutam de partea negativa sau de intuneric. Interesant este ca falsa lumina si ingerii cazuti se situeaza la sectorul de lumina si nu la cel de intuneric. Totusi ele nu cunosc ce este aceea iubirea Tatalui. Asta este ceva cu care noi putem sa le ajutam si in acest fel le facem un bine si lor pentru ca le conducem catre Lumina Adevarata dar si noua, pentru ca ne eliberam de prezenta lor emitatoare de energii greu suportabile de organismele noastre.
Am constatat ca nu are importanta sa stim ce fel de entitati sunt. Important este ca ori de cate ori ne simtim rau, sau ne simtim maniosi si plini de furii sau frici, fara sa avem niste motive clare, sa ne gandim ca este posibil sa fie cam multe entitati de acest gen in campurile noastre si sa ne rugam pentru ele la Sfanta Treime, sa fie primite in bratele Sale si sa se efectueze lucrarea cea mai potrivita pentru fiecare categorie de entitati in parte. Efectul il veti putea constata fiecare. Raul inceteaza in cateva minute dupa rugaciune, starile neconforme cu pacea sufletului, la fel.

Foarte important!
Nu le trimitem lumina si nu le trimitem iubire. Lumina le prajeste si iubirea ele nu o pot primi pentru ca sunt inchise la asa ceva. Instrumentul cu care trebuie sa lucram este compasiunea si rugaciunea facuta cu compasiune. Cand isi face lucrarea, Sfanta Treime coboara peste ele niste scuturi curatitoare, protectoare si reglate sa permita intrarea graduala a luminii, dupa cat poate suporta fiecare fiinta de acest gen, personalizate practic pentru fiecare entitate in parte. Nu mai este o modalitate buna alungarea, stiind ca pleaca de la noi si fara sa ne pese incotro se duc, pentru ca ele ajung in campurile terestre din ce in ce mai multe si la un moment dat ne-ar putea coplesi. Apare ca obligatorie lucrarea de trecere in lumina. Daca ele intra catre noi pe niste usi, sa le ajutam atunci sa iasa pe alte usi, catre spatiul Luminii. Doar in acest fel putem tine sub control aceasta situatie.

Evident, cineva poate veni sa spuna ca nu este posibil asa ceva, ca totul este oranduit in Creatie, ca intunericul este creat cu un scop si ca niciodata lucrul acesta nu poate fi schimbat. Asa este, nu poate fi schimbata aceasta oranduire a lucrurilor, dar putem privi situatia in mod similar cu o boala a oricaruia dintre noi. Daca eu ma imbolnavesc de o viroza si fac actiuni ca sa ma eliberez de acesti virusi, anticorpii mei conlucrand masiv la aceasta operatie, asta nu inseamna ca in acest fel, dispar toti virusii din lume. Se rezolva problema doar la mine. Cam in acest fel putem vedea situatia la nivelul Mamei Pamant. Ea este napadita de niste virusi si bacterii iar noi putem juca rol de anticorpi. Asta inseamna ca aducem rezolvare la nivelul campurilor ei energetice, dar nu semnifica nici pe de parte ca generam transmutarea in lumina a intregului intuneric din Univers. Ar fi imposibil lucrul acesta.
Conjuncturile acestea, diversele discutii pe care le-am purtat in ultima vreme intre noi in cadrul cercului nostru de prieteni, faptul ca suntem in mijlocul Postului Maicii Domnului si ca avem o sarbatoare mare, aceea a Schimbarii la Fata, ne-a impins catre a propune urmarea unui program de 5 zile.

Ziua 1 – 6 august
Pentru ca in 6 august este mare sarbatoare „Schimbarea la Fata”, impreuna cu Mihaela - Profa de Geogra si cu Alina -  Sfatuitoarea, ne-am gandit sa lansam o chemare la rugaciune pentru Romania, sa facem ceva care sa contribuie la schimbarea la fata a tarii noastre. Este indicat sa actionam si sa ne rugam dupa cum ne conduce pe fiecare intuitia si printre altele ne-am putem concentra putin atentia si pe rugaciunea pentru sufletele acestor entitati, ce sunt acum ca fluturii de noapte ce alerga spre orice bec gasesc in cale, dar intr-un mod debusolat, haotic. Aceasta lucrare este propusa pentru data de 06 august, la ora 21,30. Cateva indicatii puteti gasi pe blogul Alinei, mergand pe linkul de mai jos:


Ziua a 2-a – 7 august
Pe 7 august, voi conduce personal o meditatie pentru Romania si pentru planeta noastra in cadrul cursului anuntat, „Codul Fortei Jedi”. Voi invita in acest context pe toti purtatorii de sabii de lumina, sa ne sprijine la aceasta lucrare. Estimez ca va fi tot in jurul orei 21,30 - 22. De aceea va invit sa va alaturati cu inima la lucrarea noastra sau puteti sa va alaturati lucrarii propuse de Catalin Victor, administratorul blogului „Eu sunt Victor”. Mai multe detalii gasiti la linkul de mai jos:


Ziua a 3-a – 8 august
Propun ca pe 8 august, tot la ora 21,30 sa continuam lucrarea, rugandu-ne si facand fiecare ce ne pricepem mai bine. Cu cat este mai diversificata actiunea cu atat este mai constructiv. Daca se gandesc sa „se alature” si lucratorii de intuneric cu ale lor, foarte bine. Tot timpul actiunile lor ne-au condus spre descoperiri nebanuite, pe care nu le-am fi aflat poate daca nu ar fi existat ei si le multumim pentru asta, iar dupa cum se vede, viata merge mai departe si pentru unii si pentru altii.

Ziua a 4-a – 9 august
Va invit sa va alaturati cu inima si cu gandul, iar pentru cei ce aveti posibilitatea sa participati la nivel fizic, la conferinta sustinuta in Bucuresti de Alina – Sfatuitoarea si Mihaela – Profa de Geogra, unde se vor face de asemeni lucrari pentru Romania. Mai multe detalii puteti gasi la linkul de mai jos:


Cine doreste si simte poate continua cu rugaciunea si la ora 21,30, macar pentru 5-10 minute.

Ziua a 5-a – 10 august
Va invit sa particpati incepand cu ora 10 la cursul de psihometrie al domnului Manu Stejar. Iata anuntul: 

                                                                                                                                                       
"Celor interesati le aducem la cunostinta urmatoarele:
- duminica pe data de 10.08.2014 se va sustine cursul de psihometrie in care se vor preda numerele de la 1 la 22;
- caractere, simboluri, figuri geometrice corespunzatoare numerelor de la 1 la 22;
Reamintim tuturor ca testul pentru gradul I psihometrie este constituit din explicatiile corespunzatoare predate pana acum pentru numerele 3, 4, 5, 7, 12, 15, 17 si 22. Aceste explicatii ale acestor numere se vor repeta duminica, 10.08.2014 si ele pot fi inregistrate.
Pretul cursului este 35 RON.
Cursul se va sustine intre orele 10.00-17.00 si va fi unul interactiv.
Inscrierile se vor face la adresa manustejar@yahoo.com
Adresa de desfasurare va fi comunicata prin e-mail.
Cu deosebita stima, 
Manu Stejar”
                                                                                                                                                       

         Vin cu completarea ca acolo vom face obisnuitele cercuri zamolxiene si vom actiona tot in directia schimbarii la fata a Romaniei. M-as bucura nespus sa poata participa cat mai multi, mai ales ca pretul cursului este realmente infim pe langa pretioasa cunoastere ce poate fi primita. Cine doreste poate continua cu rugaciunea la ora 21,30.

        In deplasarea facuta in acest week-end la Onesti am vizitat in Targu Ocna doua obiective: Biserica Armeneasca si Manastirea Magura Ocnei. La Biserica Armeneasca am vazut la intrare o pancarda scrisa in limba armeneasca si cu o asa-zisa traducere in romaneste dedesubt. O doamna ghid ne-a spus ca nu este o traducere corecta dar mie mi-a ramas totusi intiparita in minte, asa cum puteti vedea in fotografia de mai jos, expresia “Schimbarea la Fata a Sfintei Nascatoare”. Nu am auzit vreodata de asa ceva si se datoreaza probabil traducerii eronate, dar pentru mine a ramas totusi ca un mesaj extrem de important, avand in vedere ca toata saptamana trecuta, Maica Domnului s-a facut deseori simtita in viata mea. De ce a fost prezenta mai mereu atunci, ar putea intelege mai bine cei ce au facut ceva actiuni de mare “folos” pentru mine si stiu ei prea bine despre ce vorbesc aici, nedorind prin aceasta paranteza decat sa reamintesc binecunoscuta expresie ca “Nu mor caii cand vor cainii”. Putem remarca de asemeni acele 5 petale de sub scriere.


     Apoi am mers la Manastirea Magura Ocnei. Acolo am facut doua fotografii interesante pe care vi le expun mai jos: o inima in interiorul careia este scris un 5, inima aceasta fiind asezata deasupra intrarii in biserica mai mica a Manastirii si o pictura in aceeasi bisericuta, in care Maica Domnului apare cu tricolorul in mana. Putem remarca si braul tricolor din partea superioara a picturii.



          Toate acestea le-am considerat ca pe niste mesaje ca de fapt, desi sarbatorim Schimbarea la Fata a Domnului nostru Iisus Hristos, totusi, toate actiunile ce urmeaza sa le facem par a fi sub ghidarea Maicii Domnului.

       Bunul Dumnezeu sa binecuvanteze si sa ajute Romania si intreaga planeta!

           


9 comentarii:

  1. "Fratii" de lumina,de intuneric,de penumbra,de umbra,YHWH,Marele Arhitect al Universului,etc.....Lasati "povestile" pentru "prostit" multimea,a cam trecut vremea lor,caci ne sunt "servite" de popi,masoni,iudeo-masoni,rabini,faraoni de mii si mii de ani si "goimii" s-au cam "prins" de "prosteala" pe fata....Sigur,cei mai multi dintre "goimi" sunt inca in intuneric si "pun botul" cu certitudinea prostului la "vrajelile" acestea dar se vor lamuri si ei in curand -adica in urmatoarele 2-3 secole - pentru ca atat a mai ramas pentru existenta acestei lumi(a 5-a).Cititi cartea medicului Toni Victor Moldovan - " Programul TERRA" ca sa va luminati,sa intelegeti "care-I mersul",vorba fratelui presedintelui nostru,"cum e facut mersul",ha,ha,ha,....Veti afla ca Terra cu plantele,animalele si noi,oamenii suntem "proprietatea" si in acelasi timp creatia mai multor civilizatii(unele mai bune,altele mai rele) aflate cu miliarde de ani inaintea noastra ca dezvoltare tehnico-stiintifica,materiala,spirituala,etc......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Percepțiile sunt diferite, de la om la om...unii cred necondiționat în scrierile sfinte levitice, alții cred necondiționat în scrierile lui T.V. Moldovan. Dar Sursa este ceva care nu poate fi tradus în cuvinte omenești și programul inteligentei Sursei înseamnă auto-creare, re-creare și evoluție infinită...cel puțin asta este percepția actuală asupra a Tot Ceea Ce Este. Specia umană a avut de *suferit*, de-a lungul milioanelor de ani de la crearea sa, câteva transformări majore în genomul inițial. Ultima mare transformare ne-a lăsat doar 2 helixuri funcționale, dar asta nu înseamnă că o super-civilizație va distruge (și) actuala specie care suntem noi, parte a Sursei...chiar dacă lui T.V. Moldovan i se pare că deține adevărul! De unde știe T.V. Moldovan că celelalte rase umane *dispărute* sau *exterminate* nu sunt deja în alte planuri de existență?! Știi de ce nu cred ceea ce afirmă T.V. Moldovan? Ptr că asta ar însemna că fiecare Conștiință umană, Conștiință Individuală a Sursei, parte a însăși Sursa, nu ar mai putea evolua către însăși Originea ei...și acest aspect contravine evoluției Inteligenței, nu-i așa?! Îți recomand să citești ceea ce declară o ființă umană, după o experiență a părăsirii totale a corpului fizic și o revenire în același corp fizic, o ființă care nu s-a întâlnit cu super-civilizația lui T.V. Moldovan: http://triunghiul-treimii.blogspot.ro/2014/02/povestea-unei-experiente-in-preajma.html

      Ștergere
  2. Doamna Mihaela,
    Nu este nici o eroare,chiar asa se numeste '"Biserica Armeneasca Schimbarea la Fata a Sfintei
    Nascatoare"considerat cel mai vechi monument armenesc din judetul Bacau.
    http://www.targuocna-portal.ro/turism/biserica-armeneasca-schimbarea-la-fata-a-sfintei-nascatoare
    dar daca stiti mai multe despre acea inima de lemn in mijlocul careia sta cifra 5 v-as fi foarte recunoscatoare.Multumim pentru tot ce ne expuneti.Suntem cu sufletul alaturi si in lucrarea ce se va derula pentru tarisoara noastra si pentru toata creatia inclusa in acest teritoriu sfant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este cum spui, numai ca doamna ghid de acolo ne-a zis ca de fapt se facea referire la alta Maria in acea inscriptie scrisa in armeana si ca aceasta eroare de traducere cu Schimbarea la Fata a Sfintei Nascatoare a domnit de cand este biserica, de pe la 1800 si ceva. Dar nimic nu este intamplator. Inseamna ca asa a fost Voia Maicii Domnului si poate ca a existat cu adevarat si Schimbarea la Fata a Maicii Domnului, la fel cum a fost si in cazul lui Iisus, dar nu este cunoscut de noi.

      Ștergere
  3. Buna seara Mihaela,
    In primul rind vreau sa-ti multumesc inca o data pentru "Cursul cu ingeri" primit pe e-mail acum ceva timp in urma. Din pacate adresa mea de e-mail la care am primit acest curs nu-mi mai este accesibila... Mai pe scurt, am traducerea in romana a cartii: "Dr._James_J._Hurtak_&_Desiree_Hurtak_-_CARTEA_CUNOAŞTERI I__Cheile_Lui_ENOCH". Daca imi spui la ce adresa de e-mail ti-o pot trimite as face-o cu mare placere. Eu am descarcat cartea de pe net dar nu mai stiu de unde. Multumesc. Cu drag, Adrian N.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata ca a aparut si acest comentariu dupa doua zile. Vezi comentariul meu de jos. Pe unde s-o fi "agatat" el nu poate sti nimeni. Sau pe cine o fi deranjat.... Cheile lui Enoh este o scriere aducatoare de mare intelepciune.

      Ștergere
    2. Buna seara, va rog sa mi-o trimiteti si mie pe adresa :mary_lou_88@yahoo.it
      Va multumesc mult Maria

      Ștergere
  4. Un domn Adrian mi-a trimis un comentariu. L-am citit, l-am publicat si vad ca nu apare pe blog. Poate nimic nu este intamplator. Il rog daca citeste acest mesaj, sa imi scrie pe e-mail. Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihaela,te rog imi trimiti si mie cheile lui enoch le caut pe net de ceva vreme.
    Mailul meu este lavinia_dudau@yahoo.com
    Multumesc mult pentru pt ajutorul acordat

    RăspundețiȘtergere